|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
5.8.2008 14:18:00   
gloria
amor real jaz si gibe zapisujem ene 2 tedna(mam uno tabelo iz baby book)....me je pa danes prvič gin.opozoril da naj obavezno bom pozorna na gibe in da ih bo do 18.00 10....tak da mu nisem nič omenjala da ih štejem ker sem zdej gledala da ih je tolk bilo do 21...je pa odvisno od dneva gdaj je bolj aktiven...vem da v petek sem imela kr krizo....do 15 ena brca pol pa popolne pa več kot 10...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
5.8.2008 14:20:21   
gloria
tejchy vse najboljše user posted image user posted image user posted image
alysa čestitke za prvi ctg

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.8.2008 14:24:24   
gloria
emi jaz sem začela zdej bolj premišljevati kak bo ko pride bebica....siguren ne bo isto se bom pa probala potrudit da bo za naju vedno čas...res pa je da že 7 let čakava na to najino bebico da smo že čist v tem gdaj pride...nevem upam da se nič ne spremeniuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
5.8.2008 14:27:47   
*bubi*
monib2, dobrodošla!

Tejchy, vse najboljše user posted image  user posted image user posted image

gloria, lana17, čestitke za pregled user posted image

Meni pa se sploh ne zdi, da bi mi noge kaj ful zatekale. Se pozna, da sem malo svoj tempo umirila zadnje čase user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu monib2)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.8.2008 14:34:35   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

TEJCHY, user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan!

Lepo praznuj!

se pridružujem čestitki.........user posted image user posted image user posted image

tudi od mene

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.8.2008 14:48:10   
arabela*
tejchy,čestitke ob tvojem praznikuuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.8.2008 15:08:37   
ključek
Tejchy..........................

user posted image                     user posted image   

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.8.2008 15:09:14 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
5.8.2008 15:09:58   
ključek
ste bile spet pridne..................user posted image user posted image user posted image

vas zvečer mal prečekiram.............................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.8.2008 15:28:21   
arabela*
Jaz pa utrujena ko user posted image .
Zdaj še samo tla umijem,pol pa noge v zrak user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
5.8.2008 16:45:25   
pf
Pozdravljene. Vidim, da ste bile pridne vsaka po svoje.
Tejchy čestitke za rojstni dan. Ti gibi se nekak zapisujejo od 36. tedna dalje, zato še verjetno nisi dobila tiste tabele. Jaz sem na nizkem štartu za 37. teden in sem tudi komaj danes dobila tabelo.
Amor real glede te tabele za štetje plodovnih gibov je bilo meni danes rečeno, da se mora obvezno nositi zraven na CTG.
Gold fish vprašala sem za jetrne teste in je rekla G, da so obvezni. Meni so jih naredili prejšnji teden, samo je bil nek drug izraz napisan na napotnici in nisem vedela, da je to to. Danes, ko pa je imela rezultate testiranj tam in ko sem jo vprašala mi je pokazala in razložila. Ja tak, da je obvezno to, samo da so verjetno različni izrazi za ta pregled.
Drugače pa je naša bebica na isti teži kot pred dvema tednoma in sicer 2700 gramov. Sem kar vesela, da je tako. Mi je pa rekla, da lahko pričakujem nekje do 800 gramov še povišanja teže maksimalno. Drugače je z glavico že v tistem obročku, plodovnice imamo dovolj, tak da se ji lepo godi. V glavnem imam v petek CTG, drug torek spet pregled (12.8.), pol spet CTG med 18. in 22. 8. in spet pregled. Seveda, če nas ne bo kaj prehitelo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.8.2008 16:54:13   
lana luna
o punce moje kolk ste pridneuser posted image

3 dni nisem aktivno udeležena pa mam že 14 strani za nazaj prebratuser posted image no zdele si bom cajt vzela sam za vas...

in bom kr sproti komentirala če bom kej povedat mela tko da se opravičujem če bo kkšno mnenje že izraženo še enkirat ponovljeno... mislm a štekate kaj vam mam za povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.8.2008 16:57:46   
lana luna
ja obup... sem nekej pametnih vrstic napisala, pa mi jih čudežno ni objavlouser posted image

u glavnm pozdravljene prou lepo. jest grem zdele vas za tri dni nazaj brat (13 straniuser posted image ... ste ble kar pridneuser posted image ), ker sem tri dni spet okol lutala in ni blo cajta za RR. in vas bom sproti komentirala (se opravičujem če bo kkšn komentar podvojenuser posted image ). to pa pomen še to, da bom najbrž ful monologov nabila... ampak to je sam zame dobr, k bom tko lažje pridelala še kakšno zvezdicouser posted image user posted image

aja, pa trajal bo vse skup najbrž ene dve uri... tko da adijo pospravljenje in čedenje bajteuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
5.8.2008 16:58:31   
lana luna
aja zdej sta pa čudežno oba posta prlimanauser posted image

se opravičujemuser posted image

no zdj pa res veselo na delo

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.8.2008 17:02:35   
lana luna
ta teden kupim prašek in mehčalec pa gremo naši... veselo na delo.... js bom verjetno mehčalec kr od začetka uporabljala... kakega kvalitetnega, sensitive, pa v malo manjših kolečinah... če pa bo potem dobil kake flekce pa ga bom nehala uporabljat... se mi zdi da je tk boljš kot pa da ga od začetka ne uporabljam in ga potem začnem na to navajat... a kaj ve pravite??

Kaj pa blago od vozička - ga boste pred uporabo oprale al ne?? ..

tejchy jest bom tut mehčalec uporabljala. bom isto nardila kot ti. blaga od vozička pa ne bom prala. mogoče samo tisto blazino v globoki košari. drgač pa itak pleničko še pogrneš čez blago.

ej punce sem se še neki spomnla da morm vprašat... a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčijauser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.8.2008 17:07:25   
lana luna
Te lastovke so mi po hausturu tako nesnago naredle,sposrale vse,da je joj.Zdaj pa sem jim vrata zaprla,pa okno zalepla,da ne morjo not.Pa moj pravi,da se to ne sme.Ker septembra itak grejo na jug.Ma glave jim bom spotrgala.

saraya upam da si se usmilia ubogih lastovk in odprla nazaj vrata. sej verjamem da ti gre svinjarija na živce, ampak lastovke res srečo prinašajo k hiši. pa sej bodo res šle kmalu same od sebe. kaj pa če bi kkšn cajtung pogrnila da ne bi po tleh srale?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.8.2008 17:16:48   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: talytha

J1.8 sem mela pa pregled CTG in je blo vse ok, razen  da se je tamalo odločlo da bo nagajalo in se je postavla prečnouser posted image   tak da mam 14.08 kontrolo, če se je obrnila nazaj na glavo, če se pa ne bo bo pa treba v P na obračanjeuser posted image No defenitivno upam da se obrne nazaj tako ko je bla.

talytha držim pesti da se vaše dete obrne nazaj na glavo... naš se tut še ni. še vedno čiča notri v trebuhu. ampak me je dons edn potolažu, k je reku da se je njegov pravkar rojeni sinček tut šele mesec in pol pred porodom na glavo postavu. tko da mi mamo še 14 dni foreuser posted image držmo pesti...user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.8.2008 17:21:19   
Lara Croft
a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčija

Meni se to ne zdi merilo....user posted image

Jst sem tudi polikala samo cunje, ki grejo na kožo.... vrhnje se pa samo zložila...
Madona, sej lahko samo še likam potem.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.8.2008 17:27:23   
lana luna
...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridn
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna user posted image

user posted image a ti sploh veš da ti samo še en post manjkauser posted image kje pa siuser posted image hitr pridi nekaj napisatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.8.2008 17:30:08   
lana luna
malo se tolažim s tem, da imam visok prag bolečine in da mogoče pa le ne bo tako bolelo.. user posted image  ...... (ja, seveda... in potem svizec zavije čokolado v folijo... user posted image  user posted image  user posted image  )

tejchy jest tut... držva pesti da mava res visok prag bolečineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.8.2008 17:34:19   
lana luna
[/quote]

ja sej se mi je zdel.............sam sm se mogla mal pohvalt................user posted image .......da vsaj zdej mal več čutim bebico.........user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image me zelo veseli...

naš mali tut to izvaja. tko da pol celo kost včasih čutim od rokice al pa nogiceuser posted image user posted image user posted image to je tolk lep, prijeten in smešen občutekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.8.2008 17:37:18   
arabela*
O lana luna,pozdravljenauser posted image
Ti povem,da sem se lastovk znebila na mogoče komu grd način.Ampak ni šlo več tako naprej,res.Sploh zvečer,ko smo šli spat,pa tud popoldan so mi švigale mimo glave,kot obsedene,pa sposrale res vse kaj je možno.Pa še smrdelo je vse.je pa moj pogledal v eno gnezdo,pa je blo prazno,tak da zgleda da so že hodle samo na toplo not,pa svinjarijo delat.Ne bom več vraževerna,pa reskirala še kakšne bolezni,saj ne veš kaj te ptice za sabo nosijo vse.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.8.2008 17:45:52   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  v sredo se peljem mimo tebe v Ikeo, pomahaj mi.......................user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

me to you... a to še velja, da greš jutri v Ikeo?? a bi ti zame pogledala, če majo take stole kot je tale na linku??

http://www.futons.net/ProductImages/morefurniture/elite/papasan.jpg

ga imajo drugač v Lj v cityparku, pa se mi zdi precej drag (203 eure je tavelikuser posted image ). zanima me če ga v Ikei imajo in kolk tam pride. če ga boš slučajno srečala bi bla zlo vesela inforamcijeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.8.2008 17:46:46   
lana luna
Ne bom več vraževerna,pa reskirala še kakšne bolezni,saj ne veš kaj te ptice za sabo nosijo vse.

to imaš pa tut prav... sej važno da so mladički že šliuser posted image

pa sej upam da me nisi kej narobe razumelauser posted image

< Sporočilo je popravil lana luna -- 5.8.2008 17:47:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.8.2008 17:50:43   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mačko smo že dvakrat dobili v vozičku.....ma sm jo zgrabla..... presneta žvau...user posted image

a tale tvoja mačka že zdaj zganja ljubosumjeuser posted image user posted image user posted image ma jest bi jo tut čez rit mal smrklo. u vozku pa res nima kej delat žvau nesrečnauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.8.2008 17:59:09   
lana luna
Meni je ura lep čas zvonila,sedaj pa sem morala s postelje,drugače bo spet dan prekratek.Zgleda,da je čaj včeraj pomagal

saraya me veseli da ti ratuje spati. jest sem morm tut pohvalit (pa zravn še mal potrkatuser posted image ) da zadnje par noči spim odlično... brez WCja zdržim tut po 7 ur ponočiuser posted image user posted image user posted image to je že za v Guinesoovo knjigo rekordovuser posted image pa tolk sm zmatrana čez dan, da zvečer brez problema okol padem in celo noč drnjoham... upam da tako ostane še nekaj časa...

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.