Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzzika ne nisem v službi... Doma sem... Danes kiham nenormalno Drugače pa nekako me že mineva volja in upanje. Pravijo da moraš pozabiti ampak to se ne daaaaaa Nevem.... Brez komentarja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:12:10
|
|
|
|
~Biba~
|
čvekice aqua kak vreji novica; Sem ti rekla ež zadnjič; enako je bilo pri moji sekici....ona je potem delala test, kak teden po tisti misterjozni ...bomo vse stiskale pestke, da se pikica obdrži jazzika včeraj nisem utegnila seznama naredit; hvala da si ga prevzela...bom še potem sebe dodala; če te ne moti. ledenka...če tak pomislim , je tvoj nick kar dobra osvežitev za te pesje dneve velkom bek vita80 si pritegnila pozornost...rada bi zvedela kaj več; ti potem pošljem ZS; če smem. živa ti pa si nekam tiha bla zadnja dneva...si se ji skrivala žal mi je da je prišla, tudi mene je včeraj presenetla...kaj čemo, gremo naprej; kot je jazzika rekla bebije delat , pa je itak lušno oktavijaaaaaa če dovoliš, bi ti jaz družbo delala, ko bojo ostale zbile svojih 5-10 kg. Tudi jaz mam za zgubit kar precej kg Že od malih nog se ubadam s kg Trenutno bom kar začela z ločevalno dieto; pri tej se hitro vidijo rezultati; potem pa bom počasi poskušala malo kombinirat z motijem, da najdem neko svojo ravnovesje....športam pa tak že dovolj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:14:22
|
|
|
|
gigi1
|
Špelči verjamem, da je bilo zabavno. A so imeli vsaj oni kej za pogledat, če že ni bilo nič za ženske učke spočit Mislim, da je ta sluz dober znak za ovulacijo . Zgleda se vse postavlja počasi v normalo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej kleja... Samo v službi nisem to je to... Ne nisem se skrivala - pa sej je še ni!!!! ampak testek kaže pa - !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:17:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 se grem zdaj mal v špegu pogledat...... Ti ga kar posodim ... Ja, to sem tudi jaz ugotovila - škoda glavobola za naše zdravstvo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:25:27
|
|
|
|
spelka12
|
trinity za tvojo pikico in srček. Če sta bila 2 mi je res žal za drugega, ampak vsaj eden sonček ti ostane. Srček sva pa midva prvič slišala v 14 tednu. Prej sva tudi midva mislila, da ga slišiva ampak ko ga enkrat res najdeš šele vidiš, kako bi se to moglo slišat. Je pa tam okoli sramne kosti nekje. Saj veš kako pravijo, kdor išče ta najde . Je pa to eden najlepših občutkov na svetu, ko slišiš srček kako bije in kako se tvoj otrok premika v tebi - matr sem sama sebe spravila v depro . živa25 . Navijamo. vita80 če te pustijo po enem tednu samo pol se res nimaš kej za sekirat, če zajeb.....briga te. Pa tud mene mal več zanima o tej bioenergetičarki. Kaj ti pa pol delajo tam? Aha sem že prebrala. ledenkica kaj pa ti tuki? Sej ne, da te nimam rada ampak a nisi ti na morju ? aqua držim pesti na nogah in rokah, da se tale pikica obdrži pri tebi. žiži kaj pa te tablete pomagajo? A kej uravnavajo? Z erin pa ni še nč, ker sem ji zagrozila, da me more takoj poklicat, ko kej začuti. Tud, če je samo prebavna motnja .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:26:49
|
|
|
|
vita80
|
Gigi čav! Ne uporablajm Chin Chia. Ravno ne vem zakaj glih so, mi pa pomagajo za ščitnico. Nimam več takih obročkov okrog vrata. lp
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:27:42
|
|
|
|
vita80
|
Kleja ti kr vpraši.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:30:46
|
|
|
|
jazzz27
|
no, no tako se dela dekleta moja!! Vse na RR!! kleja, ti se samo vrž na seznam...se mi zdi da odkar imamo tole temo hujšanje pa to....sploh nisem lačna....samo diete si pa še nisem uspela pogledat!!! aja...pa ob 11-ih dobro jutro....a si ti v ameriki živa...ne sekiraj se....saj men je bilo tud , ko sem jo zagledala po 18-tih dneh zamude...pa kaj čmo....gremo naprej!!! Čedalje bolj se mi umika to v ozadje in vem, da slej kot prej bomo vse .... kolk sem se že jaz presekirala pa preživcirala zaradi tega...na konc pa samo sebi škodo delaš!!! Tako da ...dajmo!! Aja...negativen testek pa tud še ne pomeni nič...poglej si aqvico.... Aqua...se ti že kolca...naštimaj si ogledalo na ekran .....tako bi si še človk sam sebi všeč ratal se*...kaj je danes dietnega pri vas.....upam da ne ...pr nas je blo to včeraj...suša!! spelkica....te čist razumem kako je z dedi it na morje....ampak ponavad grejo radi mal počekirat kako je stanje na obali.... ....no ja, saj tud me kakega dobrega rade vidmo....če je pa še kak pir vmes se pa že sama počutim ko pamelca ledenkica...a že opravljaš nalogco? Kar dost boš imela dela!! A so kake slikce ratale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:32:18
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Špelči verjamem, da je bilo zabavno. A so imeli vsaj oni kej za pogledat, če že ni bilo nič za ženske učke spočit Ooooo za pogledat so mel pa kr velik. Jest sem zmerej govorila, da če me še en moški zaje.... grem pa na punce. Sem še hujša ko tipi. Za vsako dobro pogledam . Mislim, da je ta sluz dober znak za ovulacijo . Zgleda se vse postavlja počasi v normalo. A res misliš? Hvala ti za tole. A veš, kolk mi en tak stavek srčka poboža? Me kar stisne ko berem, da dobijo punce šele po 2 mesecih tetko ali pa sploh ne. Jest bi pa že takoj rada spet začela delat na . Vsi pravijo naj počakam, do konca prebolim ampak to pri meni ne gre. Hočem naprej v nove boje, hočem bebija, mojo štručko.Hm a sem ti sploh že izrekla dobrodošlico pri nas? Itak te spremljam na IVF temi in zame nisi nova tko da....ŽIŽIKA DOBRODOŠLA MED BORKAMI. oktavija vse bomo s tabo, ko boš hujšala. Te bomo sbodbujale pa samo sadje in zelenjavco gor popale pa v mislih telovadile s tabo. Važi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:36:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 se*...kaj je danes dietnega pri vas.....upam da ne ...pr nas je blo to včeraj...suša!! Danes bo juhca - neka Dolenjska mineštra pa solata - tuna, paradižnik, kumare, paprika, pa še kaj/kdo lahko not pade ... Bučkini polpeti bodo pa jutri .. nimam sira ... pa ne avta doma (je mojemu njegov avtek prehlajen, pa je šel z mojim) Ko smo že pri hrani ... kje je pa naš sunshine? ps: kar se pa tiče , smo meli danes petelinji zajtrk
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 11:37:20 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:37:29
|
|
|
|
spelka12
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg spelka12 4 kg Evo dodala sem se na dieto. Zadovoljna bi bla tud že s 3kg, mene bolj baše to, da se je vse naložil na trebuh in boke. Zaenkrat oblečem samo 1 kavbojke od 6ih .
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 5.8.2008 11:38:35 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:38:50
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da ste na dieti jaz tuuuudi, moram 10 kil dol spravit Madeira je bila super, samo plaze imajo precej zanic no, so betonske ali skalnae... ampak to mi je v principu bolj vsec kot pescene. pa narava je fenomenalna. mi je zal, da sva bila samo 1 teden, bi mi par dni se kar ustrezalo. sem slikala, zdaj moram sam se kabel najt, da bom dala slikce na racunalnik sva se pa zmenla, da greva se kar k Reskotu in to cim prej, magari samoplacnisko. ce ne rata, bova sla pa itak na GK.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:40:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz se pa danes že cel dan ne morem začuditi vztrajnosti tele naše shujševalke Naj nam bo za vzor ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:41:47
|
|
|
|
oktavija
|
Ja JA!!!! Zdaj boste vse z mano, ko pa sem spomladi hujšala pa se mi ni nobena pridružila!!! No naj se pohvalim da takrat izgubljene kg nisem dobila nazaj ... pa je bila tudi Jajčna dijeta 2 tedna na jedilniku, zato jo bom ponovila z malo večjo disciplino.... No pa da vidim kaj ste danes ve papcale???? Moj današnji jedilnik: 1.) zajtrk - 1 kos lubenice 2.) kava z mlekom + sladkor 3.) kava z mlekom + natren 4.) malica - 2 kosa lubenice 3 kosi čnega prepečenca + navadni LCA jogurt 5.) zdaj pa upam, da bo padla še kaka kavica 6.) planirana večerja: puranji zrezdi + solata BREZ KRUHA IN KROMPIRJA!! No, na raport pa zdaj ve!!!!! Aqua super za tvojo pikco!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 5.8.2008 11:48:28 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:44:04
|
|
|
|
aqua77
|
Se*, pri vas pa kar petelinjega........... opa........ ste pa vroči na vse zgodaj..... superca..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:44:28
|
|
|
|
~Biba~
|
4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg kleja 20 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg spelka12 4 kg ledenka 10kg sonček 33
< Sporočilo je popravil kleja -- 5.8.2008 11:51:39 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:44:52
|
|
|
|
ledenka
|
moja hrana do sedaj - dva caja z mlekom in natrenom, dve majhni jabolki. bom danes kar na jabolkah, se moram malce spucat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:47:00
|
|
|
|
ledenka
|
4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg kleja 20 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg ledenka 10 kg
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:47:18
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe, jaz bom tudi z vami se šla Monteya.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:47:52
|
|
|
|
~Biba~
|
hehe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:50:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No pa da vidim kaj ste danes ve papcale???? zajtrk: črna kava, pz kruh, višnjeva marmelada malica: grozdje (in prvkar papcam nektarino) kosilo: solata s tuno in sezonsko zelenjavo Pa čestitke za izgubljene in nevrnjene kg! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, pri vas pa kar petelinjega........... opa........ ste pa vroči na vse zgodaj..... superca.......... No, če sva pa vstala že ob šestih je bilo potrebno prebuditi vse čute pred zajtrkom , no potem je pa sledil ta pravi zajtrk.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:53:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Ammm.. če jih gledam vala isto kot če delam? Ker potem jih bom cele dneve zvesto spremljala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:55:03
|
|
|
|
sonček33
|
ojla pupike! agua - jaz še mislim nate, saj veš .... Se* - uf si pa privoščiš petelinji zajtrk - A pa je to v skladu z Montijem??????? Jaz bom danes makaron flajš delala. na izi, me pa lahko primer, da bodo bučkini polpeti še pol nekje v zgodnjem popoldnevu:) ledenka - kako si kaj bejba'
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:55:41
|
|
|
|
~Biba~
|
papcala danes... Z: banana + kava z mlekom do zdaj spila že kakih 0.8 l vode M: si grem zdaj po kos lubenice ŠPORT:čaka me vrtnarjenje in malo čiščenja K: verjetno zelenjavna rižota + šobska solata+ kos polnozrnatega kruha M:kafe z mlekom V: isto kot za K; le pol manj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?