Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:01:37
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, pol bojo pa petorčki!!! pa še to si napisala da se ti je zigtoa /al kaj že) zapelal 5x na glavo po "toboganu"...to ni bla ena, ampak jih je blo 5 trazličnih...ker v jajcevodu pač ni stopnic, da bi se ena vračala nazaj in polk gor pa dol...pa še kolcnilo se ti je tolkrat da jih bo ziher 5! včeraj pri kosilu se je mojemu kolcnilo in sem ga prašala če je noseč...pa me je sam debelo pogledal!!! jaz danes pečem burek...sirnega in mesnega...s pravim testom iz bosne...sem si ga prinesla domov...mljask!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:02:37
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity jazzz27 Ti si zloba Se*!! Sigurno sta dva pa se prerivata not! ne vem, no.. se mi je samo enkrat kolcnolo po 73, 23 minutah zrenja v svojo podobo v zrcalu (BTW imam predispozicijo za mozoljček, pa en las na zgornjem levem delu glave mi je začel rahlo siveti ) Se* pri tako dolgem ogedu samega sebe ugotoviš, da ti še mal možganov manjka Aja, bi lepo plizala, če bi mi poslala kak jedilnik (samo čuvaj se, ker si zlobna, da ne bo kak kontra učinek), ker men tole čist nč ne pomaga....sem že vse moči pustila v špeglu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:07:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Torej (da nas ne preženejona forum hujšanja) je tule nekaj primerov jedilnika ZA ZANOSITEV (beri hujšanje by Monti) Z-polnozrnat kruh, marmelada brez dodanega sladkorja, caj brez sladkorja M-dve mandarini K-pecene pišcancje prsi posute s timijanom, mešanica zelenjave kuhane v pari ali dušene na olivnem olju, zelena solata V-špinacna juha, polnozrnati rezanci s svežim grahom in paradižnikovo polivko Z-jajcna omleta iz dveh stepenih jajc M-pusta skuta s svežimi zacimbami po okusu ali sadjem K-na žaru pecen pust svinjski zrezek premazan z malo gorcice, prav tako popecena zelenjava(buce, paprike), solata iz strocjega fižola in palicic sira z drobnjakom V-kremna zelenjavna juha s košcki zelenjave, kuhano sadje brez dodanega sladkorja Z-polnozrnat kruh, tekoci jogurt z manj mašcob M-solata z kuhanim je¹prenom in paradižnikovimi kockami K-pusta kuhana govedina, dušeno sladko zelje, vitaminska solata(mešanica raznih zelenjav z limonino jugurtovim prelivom) V- neprecišcen riž z gobjo omako, skodelica solate. Z-nerafinirana žita s posnetim mlekom, posuta s sezamom in lanom M-sveže sadje ali suho sadje K-popeceni puranji rezanci skupaj z rezanci paprike, pora , cebule, kock paradižnika; solata V-juha iz brokolija, ocišcena in narezana surova zelenjava (paradižnik, paprika, zelena) s solatno polivko brez sladkorja (poiščem še ta prave primere receptov, ko se privlečem do mojega compa, ok?)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 13:13:33 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:08:43
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika sem vesela, da ti je bla madeira všeč. pa za odločitev, da gresta k Reškotu. Če ne bosta takoj na vrsti se mogoče še vidimo. Ti a pa ti lahko še stojiš pokonc glede na to, kaj si danes samo vase spravla? Jest se že podrem . oktavija a kosila pa ne ješ? Sem zasledila samo zajtrk, malico pa večerjo. Berem tele vaše diete, zaenkrat mi ni še nobena všeč, so prestroge . Papcala sem pa danes: zajtrk - 2dl mlačne vode, kos belega kruha z margarino (seveda light ) in šipkova marmelada malica - je ne jem kosilo - makaroni s tuno in kumarična solata večerja - kos kruha in navaden jogurt Takega jedilnika približno se držim že 3 leta, samo včasih je bla vmes še 3x kava z mlekom, sedaj pa še te ne pijem več. Sokov in gaziranih pijač že itak ne pijem, cukra v osnovi ne maram, nesejo me lahko samo kokice in šamšnita aja pa indijanček. To je pa že to. Recept za bučke je že skopiran, na jedilniku bodo pa za vikend. Se* če samo gledaš tisto gospodično ne pali, morš zraven še kej spit pa pojest . Recept za torto tud prekopiran. Jo bom samo za lubija spekla. sonček meni je tud un monti iz zotta mal bolj všeč. Ti ga pa pihaš. jazzz ne spomnem se nobene kahlce - a ti misliš KAHLO? Sploh nisem vedla, da je mela SS . A pa že čez 1 mesec je bla ? Ja no tko hitro pr meni ne bo, ker morva KAO 6 mesecev počakat. Drugače pa hvala za tolažbo. Zlata si. miška73 pri tvojem jedilniku bi bla že ko zobotrebec. Dobra si. Ampak fruštku se pa nebi mogla odpovedat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:09:23
|
|
|
|
miska73
|
Sem ugotovila, da ima zdaj dober odgovor, ko me bo moj dragi naslednjič kontroliral zakaj tako dolgo pred špeglom stojim... Bom uporabila čimprej...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:11:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, pol bojo pa petorčki!!! pa še to si napisala da se ti je zigtoa /al kaj že) zapelal 5x na glavo po "toboganu"...to ni bla ena, ampak jih je blo 5 trazličnih...ker v jajcevodu pač ni stopnic, da bi se ena vračala nazaj in polk gor pa dol...pa še kolcnilo se ti je tolkrat da jih bo ziher 5! Misliš? waaauuu. Mi bomo meli pa petorčke! včeraj pri kosilu se je mojemu kolcnilo in sem ga prašala če je noseč...pa me je sam debelo pogledal!!! ha ha ha ha.. Ta je bila zdaj svetovna! IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* pri tako dolgem ogedu samega sebe ugotoviš, da ti še mal možganov manjka he he...toliko možganov manjka koliko časa tičimo pred ogledalom v upanju na kolcanje (hja, potemtakem sem jaz že brez) Jedilnike pa maš - iz čiste zlobe sme jih samo prekopirala ... pa nič popravljala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:11:51
|
|
|
|
spelka12
|
Joj fargi - zloba, hudoba...... burek - smajlikimucurljadol Kaj pa, če nehamo hujšat pa se rajš dobimo nek na enemu pikniku .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:18:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 jazzz ne spomnem se nobene kahlce - a ti misliš KAHLO? Sploh nisem vedla, da je mela SS . A pa že čez 1 mesec je bla ? Ja no tko hitro pr meni ne bo, ker morva KAO 6 mesecev počakat. Drugače pa hvala za tolažbo. Zlata si. KAHLO....ja katera druga pa....je takoj naslednji mesec zanosila po ss...4.9. ima rok!! Se* hvala za receptke...bom jih zdele takoj sprintala!!! Še prej si pa eno banano prvoščim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:30:30
|
|
|
|
ledenka
|
no, pa sem cista in sveza pa pri Reskotu sem 19. narocena kar bo glede na tadolgi postopek lih prav, predvidevam. jaz jem pa kosilo. jabolko in ne mi s kakimi bureki tule okoli opletat, prosim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:51:59
|
|
|
|
jazzz27
|
UU, ledenkica ...jaz imam pa 12 pri njem zadnjo besedo...tako da vidimo kaj bo al koncesija ali samoplačniški...če bom šla v samoplačniškega, bom šla septembra ali oktobra, če pa se ponudi opcija našega radodarnega zdravstva pa bom šla takoj....še ta mesec.....bomo pa glih ovuliral nekje takrat, ko bo on šaru not...upam da mi kaj ne podtakne ...no razen od mojga ja tud jaz bi prosila, če nehate z bureki opletat, ker jaz sem takooooo lačna ratala...vsak čas bom začela liste mečkat tu na mizi in si jih v usta rinit!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:02:56
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, potem pa bova morda skup na UZje hodle bomo videli! meni se s pregledom ne mudi prevec, ker se tadolgi postopek zacne nekje 22. dan. no ja, glede na mojo zmesano M morda se kasneje... tale 10-dnevna prestavitev me je kar konkretno zmedla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:07:13
|
|
|
|
jazzz27
|
no če se pa začne takrat..mogoče pa res tudi jaz padem ravno na postopek....bomo videli.... Ne mi rečt, ti verjamem kako te je zmedlo .... mene je za osemnajst dni zafrknila....prvič v življenju, da me je tako nat......!! Pustimo se presenetiti...morda bova pa res skupaj na Uze hodili....bom ti obvezno poročala kaj je bilo.... Datum za na kliniko imaš še?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:10:13
|
|
|
|
ledenka
|
imam datum, seveda za vsak slucaj - mojega bom poslala na s-gram, ko bo treba, potem bomo pa videli. itak predno te tam sprocesirajo, traja dooooolgooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:11:00
|
|
|
|
spelka12
|
jazzz-ika in ajsika a že ta mesec štartata pri Reškotu! Fino fajn, to bomo spet lahko navijale za naše narkomanke . Upam, da bo reško radodaren in vam takoj da. Postopek packe, kaj ste pa mislile, da vam bo dal . Evo sproducirala svoj prvi album. Težka je bla. Geslo pa pošljem po zs-ju kira ga želi. Se* jest bi pa tvoje geslo ploooosim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:15:44
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto! Meni je tudi uspelo skup skracat nekaj slikic! Špelka - ti pošljem, ti pa meni, ok? Pa če še kera hoče malo pofirbcat ..samo ZS pošljite drage moje babuške...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:16:54
|
|
|
|
pikica36
|
vauuu , pa to ni res a ste čist p tako čvekate. aqua- za tvojo pikico no da prislonim moj jedilnik: zajtrk: jabolko , kava z mlekom BS, malica: jabolko, ob 12.kava z mlekom.kosilo:zrezek in solata, večerja:- sem mislila da nič, pa me je soseda poklicala in rekla da naj pridemo zvečer na lisičke - pol pa hujšaj če moreš ledenka za reškota se** ti pa ne limaj pregrehov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:18:15
|
|
|
|
pikica36
|
aja, sonček 33,ti pa dol s seznama , pa lepo pudinge in jogurte papcat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:21:22
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aja, sonček 33,ti pa dol s seznama , pa lepo pudinge in jogurte papcat Se strinjam. Sonček marš po zotta v trgovino .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:24:39
|
|
|
|
miska73
|
Špelka, joj kolk si bla lepa.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:28:37
|
|
|
|
spelka12
|
a ne no . Zdej je pa namest lepega trebuščka sam še šlauf . Se* komentar maš na zs-ju. Slikce so pa vse zelo lepe. Si pa prava mačka.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:30:43
|
|
|
|
pikica36
|
zdaj pa ne vem a sem res tk blond al kaj!? že pol ure se matram da si naredim avatar pa ne rata ...... HELPPP!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:33:09
|
|
|
|
ledenka
|
spelkica sem pogledala slikce. kmalu bos spet tako lepa... in takrat bo slo vse tako, kot mora soncek, ti dol s seznama!!! nic ni slabega, ce malce pazis na hrano, ampak ne se it neke diete.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:34:32
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, kaj ti ne rata? kaj naredis?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:35:44
|
|
|
|
pikica36
|
ups, pa nisem !
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:36:32
|
|
|
|
aqua77
|
Se* in špelka, jaz bi tudi geslo za slikice..... ploooosim lepo.... aquica bo plidnaa bla........ ajsika, mi je všeč tvoja nova oblekica.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?