aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aqua...poročilo!! Si pozabila? Kaj je bilo? Je vse okej? jutro, še moje poročilo od G včeraj.... Bila pri njej in povedala, da mi je testek CB pokazal zelo nežen plusek, čez dva dni BC tudi popoldne dve nežni črtici in naslednje jutro dobila M, ki je trajala le en dan, dva dni pa rjav izcedek. Mi je naredila vaginalni UZ in povedala, da imam rahlo odebeljeno sluznico, kar je nenavadno za po M. Da je možnost, da je pikica še notri. Povedala sem ji, da sem delala tudi včeraj zjutraj CB in da je spet nežen plusek in ji ga pokazala. Njen nasvet je bil, naj s testi za nekaj dni počakam, saj ti testi, ki ji mi kupujemo niso tako zanesljivi in je namen farmacije, da služi na nas, saj jih, ko zagledamo blagi plusek, kupimo potem še nekaj. Da je možno, da tako zgodnje nosečnosti še noben testek ne zaznava in da včasih lahko mine tudi mesec dni po zamudi, preden domači testek pokaže +. Bila sem pa popoldne in me ni dala na krvni test, ker je rekla, da je lahko še tako zgodaj, da mi zaradi blage M tudi ta ne bi še ničesar zagotovo pokazal, oziroma tudi če bi, ni rečeno da bi v naslednjih dneh pikica zagotovo ostala notri. V primeru, da bi v nasledjih dneh spet začela krvaveti pa moram takoj v bolnico saj bi bil to SS. Testek naj naredim spet čez par dni in čez deset dni se pravi v četrtek 14.08 moram ob 12:10 priti spet k njej, saj me bo takrat spet pogledala in dala tudi na krvne preiskave in mi lahko zagotovo povedala, če je pikica še notri.... In da ve, da bom kakšen dan prej sigurno že naredila testek in naj ga prinesem v vsakem primeru s seboj....