Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:43:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg Fargesia 10kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:45:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Evo Mašika...še tebe gor dala!! No saj počasi se polni tale naš seznamček!! Kje ste dečvice...moj je šel na en piknik in babe smo spet doma ....tako da družba bi prišla prav!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:47:16
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla punčke. Aqua se pa še ni prišla pofočkat? Pa Erin? Še 2 v1? Kar mal se štulim pri vas. Saj ne zamerte, a ne? po duši sem borka Vidim, da sem štartala pravo Montimanijo tukaj, ko sem Se* prosila za knjigco A se lahk še jaz na seznamček pršlepam? -5 kg. Sem v petek kao štartala z Montijem, pa kaj ko grem v sredo na lepš in ne bo šlo se držat No, lepo se imejte. Navijam za nas v vseh pogledih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:49:23
|
|
|
|
jazzz27
|
No ja monologi....pa veeno se moram danes pohvalit.....sem oprala 7 strojev perila!!! Vso posteljnino kovtri in povštri vred!! Pa pospravila sem, potleh pobisala, pajke pregnala ,....in še naredila en fulllllll dolg seznam telefonskih številk za mojga dragega!!!! Kako sem jaz pridna!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:50:39
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi1...itaq da si dobrodošla!! Na seznam te pa takoj dam....kam potujete?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:51:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 18:57:42
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzyka res si pridna. In doma in s seznamčkom. Hvala za dobrodošlico Z mojim greva na Panonsko morje. K je dobra papica in pupica, pa še prijazni domorodci
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 19:19:02
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce se** pa si prava faca jazz - ti pa priiiidnaaaaaa!!!! daj še meni malo "delodiša "jaz sem pa tk lenaaa , da grem sama sebi na živce. ampak res, od ss naprej sem ko neka cota. res sem takrat 14 dni počivala, in mi je vidno pobralo kondicijo ampak kar je preveč je pa preveč. naj me ena brcne v rit pa mene tud prosim na seznam , bom pridna borka - obljubim moram pa skenclat vsaj 3 kg.če bi pa 4 ali pa 5 bi bila pa že baharija v glavnem moj ITM je 21- sicer čist normalen ampak kg pa niso taprave, se mi fajn obeša okol trebuha ko se vsedem , pa noge....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 19:37:35
|
|
|
|
gigi1
|
Sem mal brala, kaj ste dans načvekale. Kleja hvala za link. Se* Špelka s tremi tipi je pa kar čudno, da ste sploh do plaže prišli . A maš še vedno izcedke? Fargi bučkini polpeti so pa videt res njami. Ja ... po Montyju brez moke, pa bo kar dijetno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:23:03
|
|
|
|
jazzz27
|
pikica...te dam na seznam....a takole se pa tud pr nas obeša !! Že v stoječem položaju je kriza... gigi..kdaj pa odpotujete? A amte začrtan kraj? Al na blef?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:23:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg Oktavija 21kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:34:33
|
|
|
|
benika
|
Kje pa je trinity? A ni imela danes UZ? Madona, vsaj javila bi se lahko, da nam pove, kako je šlo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:44:57
|
|
|
|
trinity22
|
ojla evo mene na raport, saj si me samo ti benika pogrešala ostale imajo preveč dela s hrano in dieto .... no pa tud to mora bit jaz sem pa ob teh postih in slikcah prav pošteno lačna Jaz sem imela danes pregled, s plodekom je vse ok, velik je 17 mm, kar je rekla da je za to obdobje čisto dovolj in srček mu je tudi lepo bil, tako da sem bila cela blažena, malo manj pa potem, ko je malo stran od najinega otročička našla še eno piko veliko cca. 5 mm in ni mogla čist razločit kaj naj bi to bilo, na koncu je izjavila, da sta bila po vsej verjetnosti dva in da je eden odmrl Pa sem vprašala, če ne bi pol mogla krvavet, pa je rekla da ni nujno, tak da ne vem no, vesela sem da je z enim vse OK
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 4.8.2008 20:46:25 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:45:08
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem bila popolnoma iskrena (in lahko povem, da v veliko pomoč) do pupe, ki v svojih 20 letih postavlja taka fajn vprašanja. Se*, pa o kateri temi to govoriš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 20:48:27
|
|
|
|
benika
|
trinity, iskrene čestitke še enkrat. Glede AS, upam da te nisem preveč zamorila z odgovorom, ampak sem 100% da tisto ni bil srček, sploh v višini popka ne. Je še precej prezgodaj. Sem ravno to vprašala špelko, pa je potrdila moje domneve. Poizkusi srček poiskat tam, kjer je napisala Erin, melce nad sramnimi dlakami.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 21:05:07
|
|
|
|
gigi1
|
Trinity da je z vse OK. Če je res bila druga pikica, je veliko bolje, da se "izsuši", kot da krvaviš. Krvavitve so vedno malo neugodne predvsem zaradi možnosti infekcij. Če je že moralo tako biti, je sigurno bolje, da ne krvaviš. Benika tukaj je link, ki ga je že Kleja posredovala nekaj strani nazaj o odgovoru Se* na vprašanja mlade deklice: http://www.ringaraja.net/forum/m_3021863/mpage_1/key_/tm.htm#3023422 Pa pa deklice. Lep večer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 21:25:11
|
|
|
|
trinity22
|
benika hvala za čestitke, kar se pa tvojega komentarja zadnjič tiče pa ni panke, saj mogoče res ni bil srček, sam nekaj se je pa slišalo, pa samo na enem mestu, pa nikjer drugje, pa saj ne čist ob popku enen dva prsta pod popkom, no saj glavno, da sem danes vidla, da srček res bije gigi tudi tebi hvala in se strinjam s tem kar si napisala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 7:34:18
|
|
|
|
pikica36
|
trinity- za tvojo pikico, da je vse ok jazzz- skoraj tako ja se obeša - fujjj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:15:11
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro bejbe!!!! Kaj pa jutranja kavica? A je še nobena ni kuhala??? No pol jo bom pa kar jaz. Evo kavica za vse nenosečke in čajček za nosečke ! JoJ zenamček za dijeto je kar poln... Pa JAZ morem izgubiti največ kg , no in kdo bo z mano hujšal ko ve izgubite svoje male številke... Katere dijete pa se bomo lotile ??? Jaz nimam volje tako da res potrebujem spodbudo.... Študiram da bi ponovno začela za 14 dni jajčno dijeto pol bi pa naprej razmišljala.... Trinity- bravo za srček pa nič ne skrbi za za drugo pikico... Tudi slikice so fenomenalne!!!! No lep dan vam želim!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro pupe... Sem danes zjutraj naredila BC in je negativen Pa sem ta mesec že mislila da nama je namenjeno... No pa naslednjega... Navijajte!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:19:50
|
|
|
|
pikica36
|
ku, ku oktavija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Trinity fulll sta bla lušna.... In BRAVO ZA SRČEKAAAAA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:23:59
|
|
|
|
pikica36
|
živa ne obupaj , drug mesec bo!!!!!!!! oktavija, katero dieto??? pojma nimam! jaz sem že mela to jajčno, samo sem zdržala 4 dni - amoak izgubila pa 2 kg zdaj res ne vem jaz se moram striktno držat neke full stroge diete, če ne se mi zdi da mi ne gre kaj dol. monti se mi zdi da je za vzdrževanje teže, jaz ne shujšam kaj , sicer je res, da nimam veliko za dol spravit in te tazadnje kg je najtežje!!! najbolj me jezi, ker čez teden lahko zdržim vikend je pa poooln dobrot
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 8:40:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro babuškice! trinity - super za srčeeeka! živa - žal mi je ... Kar se pa tiče našega drugega ''boja'' mislim, da bi bilo najboljše da se vsaka odloči mogoče za svoj način, ki ji najbolj prija? Jaz bi se npr držala (več ali manj načel) gospoda Montija - upoštevala GI in kombiniranje hrane, vključila kak pilates (vsaj 2x tedensko) in čimveč gibanja na prostem (tek, hoja, kolesarjenje, plavanje), povečati moram tudi vnos tekočine (ker res premalo pijem .. aja, pa tu ne mislim na kako pivo ). Kar se pa tiče tehtanja (se kak 2 meseca nisem tehtala, ker se je z mojo tehtnico zgodilo nekaj takega kot je jazzika nalepila v enem svojem postu )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 9:19:45
|
|
|
|
vita80
|
Jutro babike! Vidim, da ste začele s hujšanjem. Joj, jaz bi tudi mogla pa ni ne volje. Oktavija, da te potolažim. Tudi jaz bi morala izgubiti najmanj 10 kg, da bi bila zopet takšna kot pa pred 5 leti, zadovoljna. Saj zaj ni ne krize z izgledom, ampak mi ti žlavfki okoli pasu grejo prav na k... . Kaj čem, če se mi pa ne da še s tem obremenjevat. Včeraj sem izvedela, da me bo šefica pustila naslednji teden samo za 10 dni in bom morala delati sama. Za info. pri njej sem zaj en teden in ne čutim se še sposobne, da bi me puščala samo. Šefi .Pa se ne sekiram preveč, če kaj zaserjem mi je pa že čist ravno! Če ima ona tak odnos, zakaj bi ga jaz imela drugačnega? Še ena dobra novica. Bioenergetičarka mi je rekla, da sem že na dobri poti! In služba se mi zopet odpira na starem delovnem mestu, ki mi je bil no.1!!!!! Erin a si že gotova? Mislim, da je danes ponoči bil dan D. LP pupike moje pa se še tipkamo, ko bo kaj novega.
< Sporočilo je popravil vita80 -- 5.8.2008 9:20:43 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?