Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:56:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - uf si pa privoščiš petelinji zajtrk - A pa je to v skladu z Montijem??????? Hm.. naš premili Monti svetuje, da pred zajtrkom zaužiješ sveže sadne sokove, jaz sem pač telesne (Uh, packa sem ... )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:57:33
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kleja Ammm.. če jih gledam vala isto kot če delam? Ker potem jih bom cele dneve zvesto spremljala Se* vse je v psihi ti sam gledaj, pa si govori, kak švicaš, da fajn treniraš, da se maščoba kar topi....boš vidla da boš za kako kilco lažja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 11:59:24
|
|
|
|
sonček33
|
ampak jaz se grem una Monte iz ZOTT-a , mlečni desert
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:00:29
|
|
|
|
sonček33
|
oktavija, recept za polpete in tudi slika le njih je nekaj starni nazaj (včeraj je bilo pripopano) -se ti bodo začele cediti sline
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:00:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Se* vse je v psihi ti sam gledaj, pa si govori, kak švicaš, da fajn treniraš, da se maščoba kar topi....boš vidla da boš za kako kilco lažja spet sem na izgubi... Smlk smlk
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:10:47
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček tak sem celi čas bla zatopljena v ta seznam, da sem se čist zgubila... ono od Monteja Z. si pa kar privošči Se*
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:21:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Se* He he he. Hvala. Vsaj mislim ... Pa... hm... nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:24:59
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 oktavija, recept za polpete in tudi slika le njih je nekaj starni nazaj (včeraj je bilo pripopano) -se ti bodo začele cediti sline Slikice sem našla in sreča da sem sita.... Sam recepta pa ne najdem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:25:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - uf si pa privoščiš petelinji zajtrk - A pa je to v skladu z Montijem??????? Hm.. naš premili Monti svetuje, da pred zajtrkom zaužiješ sveže sadne sokove, jaz sem pač telesne (Uh, packa sem ... ) zaužila semena...kaj pa je to kaj tazga ....in sedaj si jih polna kot buča !!! Baje da se lasje svetijo po tem! Sramne dlake Jaz pa še nisem nič za zajterk...tud semen ne...kje je pa cajt!! ledenka...super avatar!!! ti kar najdi kabel....jaz bi slikce gledala!!!!!!! kleja....tud vrtanje in pospravljanje je telovadba!!! Sem šla na vago in mam samo od misli 0,5 kg manj ko včeraj !!! Kdo je že sprožu tole dietno evforijo? spelka....tako se govori!!!!! Se spomniš naše kahelce.....tale dečvica je že naslednji mesec plodno užgala!! ....Vse smo tukaj da te spodbujamo!! Življenje gre naprej, s tem se sprijazniš in se boriš naprej!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:28:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity fargi - Amm.. glede na to, kak bučkofan sem jaz .. mi zaupaš recept? sva že dve bučkofanici...jaz bi lahko sam buučke na tisoč in en način jedla! bučko naribaš kot da bi jabolko ribala za štrudl...(pečke prej odstraniš). posoliš, zmešaš in nekaj časa pustiš. potem pa odcediš (stisneš bučke z rokami da voda odteče). dodaš jajce, moko, česen v prahu, suh al pa svež peteršilj in zmešaša...in to je to...bomo vidli kaj bo ratalo... Oktavija... in sir nariban!! Evo Oktavija...sem jaz pogledala nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:29:58
|
|
|
|
Serendipity
|
No, me je jazzi prehitela . Hm, kar se tiče slončkanja ..sem se spomnila, da lahko deluje tudi obratno (baje vpliva na ) torej potemtakem lahko redi????? Bom odprla novo temo z naslovom: Danes sem zaužila petelinji zajtrk. Sem noseča???? Hm, pa eno od podvprašanj bo ziher ali mi lahko povedo kakega spola je otročiček... ps: Semena so pa itaq dobra za lase in kožo, no ..vsaj neko vlogo naj majo naši plavalčki, če že nečejo plavat ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 12:35:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:34:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz sem lačna ... Nekaj takega bi ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 12:36:28 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:37:52
|
|
|
|
sonček33
|
Se* ti si čist odpulena
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:42:26
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kleja Ammm.. če jih gledam vala isto kot če delam? Ker potem jih bom cele dneve zvesto spremljala Se* vse je v psihi ti sam gledaj, pa si govori, kak švicaš, da fajn treniraš, da se maščoba kar topi....boš vidla da boš za kako kilco lažja IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA IN NA NAŠE TREBUHE!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:43:36
|
|
|
|
ledenka
|
joj, punce, ste cvekaste se grem malce umit, sem se vedno v spalni srajci moja telovadba danes bo razpakiravanje in pranje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:45:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* ti si čist odpulena To pa zato, ker sem ziher noseča. Saj sem že včeraj rekla, da je moja zloba posledica nosečnosti. In glede na mojo O, je zdaj zdaj čas za vgnezditev. Kar čutim kak se mi zigota (ali kera stopnja je že tu???) pela po jajcevodih (mater ji cotasto - misli, da je na toboganu, se je že petkrat na glavo dol pelala)... ps: Hja, vidite? Tu moja psha malo zaštela.. če bi bila normalna, bi še za spol vedela...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 12:46:52 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:48:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaz sem lačna ... Nekaj takega bi ... NE NE TO REDI!!!!! Smlk smlk ... Hja, man pa napolitanke, tiste ta najbolj --- Kraš! Sem se pa spomnila, na eno torto po Montiju .. jo poiščem ... Jo man: Tole je slikca: Tole recept: Montijeva čokoladna torta: 310 g črne čokolade 10 jajc Čokolado stopimo nad paro. Ločimo rumenjake od beljakov Rumenjake stepemo, počasi prilivamo temno stopljeno čokolado. Beljake stepemo v sneg in dodamo čokoldi in rumenjakom. Tortni model obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo testo. Pečemo pri 250 st. 8 minut. Ko je pečena pustiš 12 ur stati v hladilniku. Hladno lahko preliješ s stopljeno čokolado.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.8.2008 12:50:39 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:52:29
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem že na 100 strani montija...sam ne me prašat kaj sem prebrala!!! a je dejansko katera to brala in me še samo to zanima, če sledi kak jedilnik, ker men se to ne da brat!! Ti si zloba Se*!! Sigurno sta dva pa se prerivata not!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:53:57
|
|
|
|
miska73
|
Pozdravljene čvekice... Tale tema je pa danes in včeraj samo hujšanje, hrana... Kot bi ne bila na forumu za zanositev... Da pristavim še moj lonček k hujšanju. Današnji jedilnik: - za zajtrk juice in kava - za malico jabolko - normalno kosilo - solata in testenine - za popoldansko malico jabolko ali dva Zvečer grem za dve uri telovadit, švicat, da bo vse teklo iz mene. Po rekreaciji bom pa verjetno še kak kos kruha vrgla v sebe. Tole je preverjen režim in se pri meni obnese.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:55:38
|
|
|
|
Serendipity
|
jazzz27 jaz sem že na 100 strani montija...sam ne me prašat kaj sem prebrala!!! a je dejansko katera to brala in me še samo to zanima, če sledi kak jedilnik, ker men se to ne da brat!! Nekje man neke stvari, jih poiščem in ti pošljem (ne vem na kerem compu man shranjeno ... ) Ti si zloba Se*!! Sigurno sta dva pa se prerivata not! ne vem, no.. se mi je samo enkrat kolcnolo po 73, 23 minutah zrenja v svojo podobo v zrcalu (BTW imam predispozicijo za mozoljček, pa en las na zgornjem levem delu glave mi je začel rahlo siveti )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 12:56:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pozdravljene čvekice... Tale tema je pa danes in včeraj samo hujšanje, hrana... Kot bi ne bila na forumu za zanositev... seveda, malo preveri .. ni samo hujšanje ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 13:00:29
|
|
|
|
oktavija
|
Ej punce jaz sem spet skor s stola padla ko vas berem, pa tudi v pisarni me že čudno gledajo ker se naglas smejim!!!! Dej zresnite se malo..... Jazzz tudi jaz sem prišla do neke 100 strani pol sem pa obupala....mi ni sedel v srce!!! SE* jaz bi imela sam Montijeve recepte... Kje si jih dobila? Mi jih pošlješ prosim...
< Sporočilo je popravil oktavija -- 5.8.2008 13:02:26 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?