Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 18:19:36
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney katarinas, jaz se tudi ne morem odločit za fredov obroč, bi, ne bi, bi, ne bi - kaj jaz vem, zgleda vredu, nujen pa ni in sploh ne vem, če se splača za 1 teden morja po par minut na dan in 2x, 3x na leto v bazen Točno take pomisleke imam tud jaz Se mi zdi, da ga letos na morju res ne bomo rabili - dolgo ne bo v vodi, bolj bo v bazenčku na plaži, v vodici bo pa samo namakala nogice
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 18:25:50
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: dašabina berem pa eno fino knjigo Skrivnost, in res verjamem, da je veliko na tem, da rečeš namesto "shod proti vojni" shod za mir, namesto "nočem zamuditi" hočem priti točno, se pravi, da uporabljamo čim več pozitivnih besed ali misli... NO ena fina misel za vsak dan iz knjige: Uživajte v življenju, kajti življenje je fantastično, je čudovit izlet! Sem jo prebrala. Tudi jaz na vse gledam malo drugače. Pri meni gre za prenos pozitivnih misli in zelo veliko je na tem! A to je ta knjiga na katero se Oprah kar topi? Ne vem ali jo je brala tud Oprah, sem jo pa jaz in res je super knjiga - sploh ni dovolj da jo prebereš samo 1x, jaz jo v roke vzamem vsake toliko da si osvežim spomin in se spomnim na te pozitivne besede .... in počasi ti pride v kri
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 19:05:21
|
|
|
|
sani1
|
klepetka- samo, da ti odgovorim. Avtosedež je rdeč in ima oranžne pasove za pripet. Meni osebno je ful lep. Nič nima rjave barve kje... Meni se zdi super...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 20:16:26
|
|
|
|
Alfabeta
|
Dan! No, moja2 spita, jaz pa na RR. Moram povedati, kaj sem naredila... Sem v Tušu kupila kratke hlače zase, rdeče barve, za na morje. In pridem domov, hlače fliknem v stroj zraven dam pa še prat 12 novih slinčkov. Dam na 30C, kratek program. Opere, odprem stroj,...... notri pa roza slinčki, vsi! Dobro da imamo deklico Pa res nimam sreče s temi slinčki. Pri sinu, prve ki sem jih oprala sem pa po nesreči pustila sušenje in se je tista plastika zadaj vsa stopila, so bili za stran. No, tile so pa vsi rozasti. Pa sem še enkrat oprala, pa vanish white noter dala, pa lovilec barve, ampak po toči zvoniti..... Triš, Matičku! Duda pri nas sploh ne pali. Tudi pod razno je noče. Štajerke ful lepe slikice in seveda še bolj lušni modeli Ursalara, upam, da je krst uspel in vse kar zraven paše Morje, mi gremo v,ponedeljek zvečer ali torek zjutraj pa do... Ne vem še, nedelje ali pa kak dan čez. Fredov obroč mi imamo, ker smo pač kar veliko na morju, pa dostop v morje ni iz kopnega , tako da kar mora biti tak obroč. Je pa frajlica dobila sedaj še svoj rešilni jopič! Ima pa morje že 26C in mislim, da se bo malčica tudi kopala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 20:50:16
|
|
|
|
vaney
|
alfabeta, ja, vam potem fredov obroč kar prav pride, samo nam pa ne bo toliko... imam eno vprašanje; kdaj date vaše spat? ko si začenjo učke drgnit ali že prej, pač ob določeni uri ali kako? Pa ko si učke začnejo drgnit, jih date takoj spat ali jih še zabavate, da so res utrujeni? Jaz sem namreč probala že vse, pa se še kar dere zvečer okrog pol ure preden zaspi dajala sem ga spat okrog 19h (kopanje, hranjenje, spat), pa ni šlo, okrog 20h (isti postopek), pa se je drl, okrog 21h, isto sr..., probala sem ga dat takoj, ko si je učke drgnil, pa ko je bil že čisto koma, pa isto sr... Sploh ne vem, kaj naj oz. kaj delam narobe, da se vsak veče vsaj 25 minut dere v posteljici Ali pa je to samo kakšno čudno obdobje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 20:58:44
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney imam eno vprašanje; kdaj date vaše spat? Jaz imam oba "naštelana" na ure. Tudi čez dan točno vem, kdaj bo šla Ajda spat, zato tudi zvečer ni panike in ob 20 uri najkasneje spi. Je pa vsak dan isto in se je navadila in sploh ni debate da ne bi bila zaspana. Sin pa ta red še vedno drži in hodi spat ob 19 uri, vstane pa vsako jutro ob 6.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:00:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
Še to.... Sprašuješ če jo zabavam da je res utrujena. Moraš najti nek pravi občutek kdaj je ravno prav zaspan otrok. Ker ko je preveč bo zelo težko zaspal in potem samo joka. Jaz jo recimo dam čez dan nazadnje spat najkasneje ob 15 uri in potem kar lepo zdrži do 19 ure
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:07:40
|
|
|
|
vaney
|
alfabeta, saj vem, da moram najt nek ritem, saj smo ga že imeli, skoraj 2 meseca je hodil spat vsak dan ob 19h, zdaj pa ne vem, kaj se dogaja Anže gre čez dan spat vedno okrog 10h, 11h za 15 minut, potem pa okrog 13h za 2 urici in to je to. Ampak on si en dan že ob 19h učke drgne, pa ga dam spat in ni šans, drugi dan pa šele po 20h, pa tudi ne spat. Najbrž bi bilo najboljše, da ga navadim nazaj, da gre ob eni uri spat, da je vsak dan isto, pače bo jok, bo jok, sčasoma se bo navadil, ne?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:09:36
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney alfabeta, saj vem, da moram najt nek ritem, saj smo ga že imeli, skoraj 2 meseca je hodil spat vsak dan ob 19h, zdaj pa ne vem, kaj se dogaja Anže gre čez dan spat vedno okrog 10h, 11h za 15 minut, potem pa okrog 13h za 2 urici in to je to. Ampak on si en dan že ob 19h učke drgne, pa ga dam spat in ni šans, drugi dan pa šele po 20h, pa tudi ne spat. Najbrž bi bilo najboljše, da ga navadim nazaj, da gre ob eni uri spat, da je vsak dan isto, pače bo jok, bo jok, sčasoma se bo navadil, ne? Ja, če ima stalni red ob isti uri in enak večerni ritual se bo zagotovo navadil. Sploh če ti čez dan že itak hodi ob stalnih urah spat. Še zvečer poskusi in ni vrag, da ne bo ratalo. Moj je star 4 leta in pol pa imava isto uro že od dojenčka naprej, pa se nič ne pritožuje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:15:26
|
|
|
|
aurora6
|
Vaney jst pa naredim tako, da tam ene pol ure pred spanjem jo odnesem v spalnico dam na veliko postlo tam se malo igramo in začne učke drgnt pol počasi kar na naši postli zaspi sama, ker grem jst namenoma ven takrat ko vidim, da se sama s sabo ukvarja in sploh ne opazi da me ni...potem jo pa samo prenesem v njeno postlco in spi do 8 zjutraj.....mogoče sem kaj pomagala...........želim ti da se tvoj otroček čimprej odloči da mora ponoči spat........sej si prou že zmatrana...en zate.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:29:33
|
|
|
|
vaney
|
hvala obema, bom že jutri začela z novo metodo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:49:23
|
|
|
|
klaja
|
Najprej Mala pikica ful lepo hiško imate! Slikice iz srečanja pa so tudi ful lepe! Nana35 kaj si ti danes kaj po Jellovu hodla? Prebrala sem vas, ni se mi pa za komentirat, ker sem preveč utrujena, grem zdaj spat. Nočka!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:55:33
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: vaney katarinas, jaz se tudi ne morem odločit za fredov obroč, bi, ne bi, bi, ne bi - kaj jaz vem, zgleda vredu, nujen pa ni in sploh ne vem, če se splača za 1 teden morja po par minut na dan in 2x, 3x na leto v bazen Točno take pomisleke imam tud jaz Se mi zdi, da ga letos na morju res ne bomo rabili - dolgo ne bo v vodi, bolj bo v bazenčku na plaži, v vodici bo pa samo namakala nogice jaz imam enake pomisleke....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 21:57:55
|
|
|
|
dašabina
|
[ IZVIRNO SPOROČILO: vaney imam eno vprašanje; kdaj date vaše spat? pri nas kakor je dan....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:04:08
|
|
|
|
dašabina
|
triš že cel dan te hočem poklicat pa se ne spomnim zakaj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:05:32
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney katarinas, jaz se tudi ne morem odločit za fredov obroč, bi, ne bi, bi, ne bi - kaj jaz vem, zgleda vredu, nujen pa ni in sploh ne vem, če se splača za 1 teden morja po par minut na dan in 2x, 3x na leto v bazen Draga moja v čem bo pa drugo leto plaval .Veš kaj ta obroč je do 4 let in se otrok nauši pravilnega plavanja,ker leži in ne stoji kot pri drugih obročih.Joj kako ga jaz propagiram.Bi me mogli vzet za zastopnika
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:05:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: dašabina če pa, vse naj, naj jest sem bolj kot ne hin, ker mi mihec slabo spi, zdaj on spi, jaz pa ne morem, berem pa eno fino knjigo Skrivnost, in res verjamem, da je veliko na tem, da rečeš namesto "shod proti vojni" shod za mir, namesto "nočem zamuditi" hočem priti točno, se pravi, da uporabljamo čim več pozitivnih besed ali misli... NO ena fina misel za vsak dan iz knjige: Uživajte v življenju, kajti življenje je fantastično, je čudovit izlet! Sem jo prebrala. Tudi jaz na vse gledam malo drugače. Pri meni gre za prenos pozitivnih misli in zelo veliko je na tem! Enako če bi vsi tako mislili bi bilo na svetu tako lepooooooo Katarinas za Fredov obroč ne premišljuj ampak kupi ker ti ne bo žal.Naš Žan prav luštno plava in otrok dokler ne shodi ima še žabji refleks in se prav lepo odriva
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:05:36
|
|
|
|
dašabina
|
naše dete je yjkohnjhlpplč z mano tu š, jkm ,ł
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:06:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina naše dete je yjkohnjhlpplč z mano tu š, jkm ,ł Kaj pa je to
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:06:58
|
|
|
|
vaney
|
dašabina, pa pokliči triš kar tako, saj rada klepeta grem spat, ker komaj gledam... lahko noč
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:07:28
|
|
|
|
dašabina
|
saj mislim da bom zela fredka ker pepka sem tud /senčnik
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:08:03
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dašabina naše dete je yjkohnjhlpplč z mano tu š, jkm ,ł Kaj pa je to ja miha ne spi
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:08:15
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina triš že cel dan te hočem poklicat pa se ne spomnim zakaj Ti kar poklič.Sem sama pa še otročki že spijo. Matic pa je prav bogi in ne vem če bo zdržal do ponedeljka.Ko mu dam lekadol je dober ko pa popusti pa ga boli za po....popenit .Jutri pa imamo še en družinski piknik ob Kolpi pa upam da bo vsaj malo boljše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:08:52
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dašabina naše dete je yjkohnjhlpplč z mano tu š, jkm ,ł Kaj pa je to ja miha ne spi No pol pa jutri
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 28.6.2008 22:10:42
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina saj mislim da bom zela fredka ker pepka sem tud /senčnik Ja jaz bom pa pepka prodala ker imamo sedaj športni del vozička in je strehica fenomenalna se obrača za 180 stopinj tako da pepka ne rabimo več
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?