klepetka
|
jutro Evo nas, totalno neprespani .Drugače pa živi in zdravi ,ker včeraj potem kaj hudega glede neurja i n nalivov potem ni bilo. Moram pa vam povedat, da sem bila včeraj čist hin (panična seveda), ker so svaku postavili sum na mišjo mrzlico in jaz panik sem že skoraj se je nalezla , pa sploh nisem vedela , kako se jo sploh dobi. Hvala bogu je potem niso potrdili . Vseeno upam da ni kaj hujšega z njim.PO včerajnjih izvidih naj ne bi blo. limma, ja Lanino spanje.Nekako tako kot pri vas. Zdajle par noč ise je zbujala sam opo 1x in že sem naivno upala , da pa mogoče le bo.JA , figo.Dane se je zbudila najmanj 20x ,praktično nism ospali celo noč.Ampak predvidevam , da zaradi vročine ,ker je bilo 27 stopinj v spalnici. DRugače pa dude jaz nikakor ne mislim ukinit, samo še za kavo bi dala tistemu , ki jo je izumil .Sem vesela da jo sploh hoče, ker drugače pa res ne vem kako bi zaspala.Jo imampa res sam oza spat, druagče je niti noče. DRugače pa si bila par strani nazaj med pogrešanimi, veš malapikica , ja pa je res čist druga barva fasade na tej zadnji slikci;ful lepa. Uf , kam smo prišli , da se ti že skoraj na dvorišču ukvarjajo z mamili.In verjamem ,da vaj uje bil ostrah.MEne bi verjetno kap ,še prreden bi uspela poklicat policijo. Večkart pa pomislim na ta mamila, ker ti naši otroci jih imajo možnost dobiti na vsakem koraku.Tukaj imam v mislih naše šolarje, ker vsaj pri nas v OŠ je precej teh mamil.IN če pomisliš, da je vsakodnevno potreben varnostnik v šoli, si res kar zamisliš.V naših časih oz. ko smo mi hodili v šolo,skoraj nismo vedeli kaj je varnostnik, sploh pa ne v šoli.Le kam smo to prišli.?! GAšper pa res uživa v vodici. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica klepetka kaj pa je spet s tvojimi slikami nič jasno, daj me razsvetli prosim. štajerke , ful ste lepe , krasne slikce katee, oo to pa bo nekaj , kar dva meseca na morju.Super Potem greš to naslednji vikend, a ne ?! MI gremo pa čez 14 dni. suzana in golobček, sta tudi mene nasmejali. In res bi bilo čez mnogo let zanimivo , da se res najdeta dva , katera smo že vnaprej sparčkali. golobček , važno da ste se znebili koz triš, upam da je AB že prijel Matičku.JA ,ušesa so huda stvar In res imaš potrežljive otroke , ker so 2 uri čakali pri zdravniku. Evo , naša vestna budilka se je zbudila.