klepetka
|
dober večer sem mogla priti še malo sem preden ugasnem računalnik. Pri nas že vsi spijo , jaz pa tud počasi odhajam zato en čisto (čist zares?? )kratek post. mala pikica ,saj mi je prav nerodno, amapk daj mi malo bolj natančno povej , kaj je narobe s slikami.Pojma nimam, ker meni se zdijo več kot primerne; za Klemna balončki , za ursolaro šopek rož.Sicer pa mi je odpuščeno , ker sem blond .Zamerim pa prav nič ,le zakaj?! Lepe slikice, tvoje mislim. suzana , tudi jaz sem potem naročila danes enak avtosedež. Lana je pa podnevi čist pridna, potrpežljiva, ponoči pa se malo razživi.Ampak bomo tud to preživeli .Ni pa enostavno, seveda ne.Pa še vedno hvala za ponudbo.Če bo treba , te bom že pocukala za rokav. sani, sem mislila da je enak sedež kot na sliki;to je rdeč ,oranžen in še ena temnejša barva.Videti je kot rjava.PA hvala za info.Bomo videli , kakšenga bomo pa mi dobili. alfabeta, saj roza slinči morajo bit prav lepi. A si to une kupila v tušu z raznobarvnimi karirastimi robovi? Jaz jih imam tudi, sem jih tud v tušu kupila, pa morem reči, da so to eni najboljših slinčkov v vsej slinčkasti zgodovini. Drugače pa jaz za pranje uporabljam tiste listke v rdeči škatlici in se super obnesejo.Nič več obarvanih cunj vaney, pri nas nimamo neke točno določene ure za spat. je pa res, da jo moram dati takoj ,ko pokaže da je zaspana(si mane očke , tečkat začne), dati v posteljo, ker če zamudim ta trentek , sem pečena.Je potem Lana tako sitna , ker noče /ne more zaspat, verjetno ker se prečuje. Drugače pa sem si tudi jaz drznila pogledati slikica , pa moram reč ida s is to frizuro prav fletna.Tako da tud če taka ostane, je super.Amapk verjamem da včasih malo spremembe prav paše , tako za dušo, zato naše mojstrice ,kar ideje na plan. nana, mišja mrzlica je zelo huda bolezen, in to je zame dovolj, da paničarim.Prenašajo jo pa miši.Svak pa zaenkart ni nič bolje, amapk celo slabše in zato mi ni jasno, kako to , da so ga odpustili domov iz infekcijske.Sice rpa so mu naročili, da v primeru poslabšanja nazaj.In to bo tud šel jutri, če ne že danes. pA za novo pridobitev, ki se ji reče klima.Bo še presneto prav prišla. kopanje v morju; dvomim da se bo Lana letos kopala v morju, rauzen nogice namočila.Imam na morju en tak bazenček ,pa bom notri malo slane vode nalila, pa bo tud ona v enem takem mini morju. nalin, uživajte na morju.Se mi zdi, da si napisala, da greste verjetno jutri. triš, ti si pa taka faca. SE ti moram vedno nasmejat oz.tvojim postom. Kar tako nadaljuj. dašabina je pa danes v elementu za klofanje po tipkovnici .Da nisi ti nalašč zvočnikov izlključila , da otroci niso mogli gledat dvdja in da si zato ti lahko dlje tukaj? Hecam se mml pa ta teden kar nekaj štrajka z oglašanjem. Pa sem bila res kratka Zdaj pa lahko noč vam želim vsem skupaj.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.6.2008 23:37:42 >