|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
28.6.2008 22:47:09   
dašabina

no triš  kva sem rekla mal prejuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.6.2008 22:48:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

no triš  kva sem rekla mal prejuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja vidiš kako je to težko.Dej ga še ti kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.6.2008 22:50:24   
dašabina
user posted image mogoče me pa primeuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.6.2008 22:51:00   
dašabina
sam se mi zdi da bo fredkov in teh gobic spet zmanjkalo....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.6.2008 22:58:55   
nana35
Lusa,jaz bom Klemna kopala v morju.Saj gremo konec julija in bo verjetno res vroče.S klobučkom na glavici...

Pri nas pa tudi že klima dela!!user posted image

Limma,ja pri treh ribnikih smo praznovaliuser posted image .Nič posebnega,saj veš,bo za celo leto boljše.

triš,pa jaz sem boginja za Klemna...user posted image zaenkrat še.Ko bo večji,pa kakšna druga boginja nadomesti mamico.Upam.

mala pikica,saj jaz tudi ne bi upala nič rečt,če bi se to dogajalo v bližini mojega doma,ker bi se bala posledic,kakor se jih ti.
Pri nas v BC imajo tisti bazenček gobico,ki si jo naročila ti,danes sem bila tam in malo pogledala te reči.Sem pa kupila obroč za kopanje(je znižan iz 5,50€pribl.na 3 in nekaj),pa ne Fredov ampak nekaj podobnega,ima hlačke,kakor Fredov,samo da nima paskov.Bom pa itak skozi z njim,tako da bo že nekako.
Ti sploh res nimaš preveč kg,sploh pa te od tega ne morejo boleti kolena,tisti ki ti je to rekel,naj gre k zdravniku.
Ja,klima dela!!In to je super,jutri bo še bolje ker bo bolj vroče in jo bomo preizkušali.Super,da imate klimo že doma,zdaj pa bo!!

klepetka,upam da je svak bolje,kaj pa je mišja mrzlica,pa pojma nimam.

vaney,zdaj ko sem prebrala,da imap spodnjo frizuro že skoraj 10 let...veš kaj me je prešinilo?user posted image Sem mislila,poglej jo,kaj piše...Glede frizure-meni je spodnja kar všeč.Če se postrižeš na paž ali zadaj krajše in ob straneh daljše,saj veš kaj mislim ne,to kar se zdaj nosi,potem ti bo naredilo bolj okrogel obraz.Če ne pa samo š**** in bo spet lepo.
Jaz dajem Klemna spat okoli 20.30 ali 21.00,zdaj ko je bolj dolgo svetlo.Tudi če si očk ne drgne,ker ko pride v posteljico je takoj zaspan.

alfabeta,jaz ko dajem prat take sumljive barve tudi če na 30 stopinj,dam noter Woolite moder za pisano perilo ali Perwol,tudi moder in še nikoli nisem imela pobarvanega perila.

klaja,res sem hodila zjutraj po Jello trgovini kar tako.Sem pa videla eno z malim otročkom v rokah,si bila to ti??Samo čas sem zabijala,ker sem šla potem v BC.

Vsi ki se odpravljate in pripravljate za morje se lepo imejte.

Suzana,voziček ni bil preveč drag je pa od ABC design,je samo poletni,nima zimskega dela,tega sem nabavila pred kratkim,ker mi je bil všeč in ni bil predrag.Gume pa niso napihljive.

Jaz sem tudi razmišljala o gobici,mogoče pa ga grem kupit...naslednji teden,ko grem po spričevalo.

Zdaj pa lahko noč.

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.6.2008 23:33:50   
klepetka
dober večer

sem mogla priti še malo sem preden ugasnem računalnik.

Pri nas že vsi spijo , jaz pa tud počasi odhajam zato en čisto (čist zares??user posted image )kratek post.

mala pikica ,saj mi je prav nerodno, amapk daj mi malo bolj natančno povej , kaj je narobe s slikami.Pojma nimam, ker meni se zdijo več kot primerne; za Klemna balončki , za ursolaro šopek rož.Sicer pa mi je odpuščeno , ker  sem blonduser posted image .Zamerim pa prav nič ,le zakaj?!user posted image Lepe slikice, tvoje mislim.user posted image

suzana , tudi jaz sem potem naročila danes enak avtosedež. Lana je pa podnevi čist pridna, potrpežljiva, ponoči pa se malo razživi.Ampak bomo tud to preživeli .Ni pa enostavno, seveda ne.Pa  še vedno hvala za ponudbo.Če bo treba , te bom že pocukala za rokav.user posted image

sani, sem mislila da je enak sedež kot na sliki;to je rdeč ,oranžen in še ena temnejša barva.Videti je kot rjava.PA hvala za info.Bomo videli , kakšenga bomo pa mi dobili.

alfabeta, saj roza slinči morajo bit prav lepi.user posted image A si to une kupila v tušu z raznobarvnimi karirastimi robovi? Jaz jih imam tudi, sem jih tud v tušu kupila, pa morem reči, da so to eni najboljših slinčkov v vsej slinčkasti zgodovini.user posted image Drugače pa jaz za pranje  uporabljam tiste listke v rdeči škatlici in se super obnesejo.Nič več obarvanih cunj

vaney, pri nas nimamo neke točno določene ure za spat. je pa res, da jo moram dati takoj ,ko pokaže da je zaspana(si mane očke , tečkat začne), dati v posteljo, ker če zamudim ta trentek , sem pečena.Je potem Lana tako sitna , ker noče /ne more zaspat, verjetno ker se prečuje. Drugače pa sem si tudi jaz drznila pogledati slikica , pa moram reč ida s is to frizuro prav fletna.Tako da tud če taka ostane, je super.Amapk verjamem da včasih malo spremembe prav paše , tako za dušo, zato naše mojstrice ,kar ideje na plan.

nana, mišja mrzlica je zelo huda bolezen, in to je zame dovolj, da paničarim.Prenašajo jo pa  miši.Svak pa zaenkart ni nič bolje, amapk celo slabše in zato mi ni jasno, kako to , da so ga odpustili domov iz infekcijske.Sice rpa so mu naročili, da v primeru poslabšanja nazaj.In to bo tud šel jutri, če ne že danes.
pA user posted image  za novo pridobitev, ki se ji reče klima.Bo še presneto prav prišla.user posted image

kopanje v morju; dvomim da se bo Lana letos  kopala v morju, rauzen nogice namočila.Imam na morju en tak bazenček ,pa bom notri malo slane vode nalila, pa bo  tud ona v enem takem mini morju.

nalin, uživajte na morju.Se mi zdi, da si napisala, da greste verjetno jutri.

triš, ti si pa taka faca. SE ti moram vedno nasmejat oz.tvojim postom.user posted image Kar tako nadaljuj.user posted image

dašabina je pa danes v elementu za klofanje po tipkovniciuser posted image user posted image .Da nisi ti nalašč zvočnikov izlključila , da otroci niso mogli gledat dvdja in da si zato ti lahko dlje tukaj?user posted image Hecam se

mml pa ta teden kar nekaj štrajka  z oglašanjem.user posted image

Pa sem bila res kratka user posted image

Zdaj pa lahko noč vam želim vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.6.2008 23:37:42 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.6.2008 0:06:24   
klepetka
pa še kar nekaj mešam tukajuser posted image .No še nekaj tanovih slikc, pol pa res zbežim

Lana včerajuser posted image

user posted image

prvi poskusi GHuser posted image

user posted image

Lanina varuškauser posted image

user posted image

in še naša mažoretka iz včerajšnjega nastopauser posted image

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.6.2008 7:22:18   
klaja
Nana35 ja sma bili midve s Hano, ati pa je z Julijo bil na drugem koncu trgovine. Nisem bila sigurna če si to ti, ker sem že skoraj mislila nekaj rečt, pa sem se zadržala, da ne bi kake bedarije naredla.

Klepetka lepe slikice!

Midva še tudi počakama, da se obe zbudita, pol pa krenemo na zaslužen dopust.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil klaja -- 29.6.2008 7:24:14 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.6.2008 9:15:46   
klepetka
dobro jutro

danes sem pa med taprvimi.
Mi smo se  to noč celo solidno naspali;LAna se je samo 2x zbudilauser posted image , pa še to takoj nazaj zaspala.

Zdaj grem pa  počasi zajtrk pripravit, ker se en za drugim zbujajo.

klaja, lep dopust vam želimuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.6.2008 9:50:42   
dašabina
Dober dan, mi smo tud solidno spali, od polnoči do po petih, pa potem do pol sedmih, zdaj pa še kar čujeuser posted image user posted image
dan bo vroč, bodite v senci user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.6.2008 9:51:29   
katee
Jutro!

Jaz imam že celo stanovanje pospravljeno, posesano, pobrisano po tleh, kopalnica se blešči. Sem bila pa res pridna. Sedaj grem še k stari mami v dom na obisk, da ji dam malo za piti, ker bo spet vroče, potem gremo h gorenjski babici, potem pa še 1× k stari mami v dom.

Jaz začnem rihtati Žan Luko za spat okrog 20h. Najprej kopanje, potem nega, flaška in postelja. Čeprav ga, od kar smo prišli iz morja, vsak večer sračka. Traja eno uro, da se neha jokat, da se popolnoma umiri in zaspi. Res ne vem, kaj mu je zadnje čase. Včeraj je zaspal šele ob 21.45. Je pa spal do 6.30. upam, da bo na morju bolje.

mala pikica: saj bom jaz tudi vas blazno pogrešala, če si ne zrihtam interneta. Ampak držim pesti, da ga bom.

Nič punce, grem še v trgovino, imam čisto prazen hladilnik user posted image .

Lep dan vam želim!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.6.2008 9:54:59   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

dober večer

KLEMEN VSE LEPO ZA POL LETA TI ŽELIVA Z LANO
user posted image

URSALARA VSE NAJBOLJŠE ŽELIVA TUDI TEBI
user posted image

klepetka res nisem imela namena zatežiti s temi slikicami. Ampak jaz še vedno ne vidim rožic in balončkov user posted image Sicer pa pozabi na te slikice. Pa še enkrat oprosti user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.6.2008 9:57:30   
klepetka
mala pikica , ma saj ni nič hudega user posted image .Samo res mi ni blo jasnouser posted image , pa sem šla prav nalašč pogledat nazaj. A da se slikice  ne vidijo?Ker jaz jih vidim.Sicer pa res vse kaže na to, da nujno rabimo nov računalnikuser posted image user posted image .

In nič nisi zatežilauser posted image .

< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.6.2008 9:58:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 563
29.6.2008 11:05:41   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

Mala pikica, čisto enostavno...Pravi moj možuser posted image . Drugače pa je res, da punčke ratajo med user posted image takoj po menstruacijiuser posted image user posted image user posted image , vendar vsaj 5 dni pred ovulacijo. Ker počasi plavajo, fantki pa do ovulacije ne uspejo priti, ker so hitri in semenčeca preživijo manj časa.  Torej do konca meseca nič več, oz. po ovuaciji. Nam je tako ratalouser posted image

Jooo sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image to ziher ne držiuser posted image user posted image user posted image Vem pri treh pupikah

mala pikica-ti povem ,kako ratajo punce ,ko se vidive

klaja-lepo se imejte na dopustu...

nalin-upam ,da ste se odpravili proti morju in ,da je jonas boljši

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.6.2008 11:29:13   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

triš razsvetli mi um, zakaj mi bi mogli punčko naštimat user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

user posted image

Tale slikica pove vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica recepta ti glih ne vem povedat, ker jo je moj naredo, lahko pa ti povem da v tretje gre rado!!!

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.6.2008 11:29:33   
mala pikica
klepetka zdaj pa mi je prav nerodno user posted image Ni pri vas nič narobe, očitno je pri meni nekaj. Obljubim, da ne bom več težila user posted image user posted image user posted image Lana pa je prečudovita. Pa tako ima modre očke kot naša bodoča snaha user posted image Daša seveda user posted image

klaja lepo se imejte na dopustu in predvsem uživajte user posted image nalin pa vi tudi user posted image

Gašper že dve uri pridno panka, je pa imel zjutraj rahlo vročino, upam, da ne bo kaj hujšega.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.6.2008 11:40:53   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

mala pikica-ti povem ,kako ratajo punce ,ko se vidive

A bi meni tud zaupala, za naslednjič, če ni skrivnost? user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.6.2008 11:54:33   
katee

klepetka zdaj pa mi je prav nerodno user posted image Ni pri vas nič narobe, očitno je pri meni nekaj.

Jaz vidim na sliki enega medvedka in sorry, tako da ne vem, a meni tud ne dela prav.

Neposredna povezava do sporočila: 568
29.6.2008 12:06:09   
mala pikica
Punce, koliko moram odšteti pri temperaturi, če jo merim v ritki?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.6.2008 12:24:26   
vaney
mala pikica, pol stopinje, se pravi, če v ritki nameriš 38 stopinj, jih ima v resnici 37,5

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 570
29.6.2008 13:22:00   
ursalara
Evo sem našla malo časa da vas malo preberem in pokomentiram!Upam da ne bom predolga!Sem nazadnje ostala na 11 strani!

Katee zelo lepe slikice iz morja!

Mala pikica ste pa imeli smolo z neurjem!Upam da ni kaj hujšega!Torta je pa več kot fenomenalna!

Zobki meni je miška za moj roj.dan podarila najlepše darilo 27.6 je dobila drugi zobek!

Bazenček jaz sem ji kupila čolniček in je lepo čofotala že v njemu,ji pa nameravam kupiti še bazenček!

Nana super za klimo!

Gašper čestitke za pol leta z zamudo vendar iskreno!

Krema za sončenje jaz imam evcerin z fakotjem 40 in nivejo faktor 25.Trenutno jo mažem z nivejo!Meni je P dejala da je dobro da jo imam na morju oblečeno v kakšno tanjšo majčko in klobuček!

Katee in Suzana
zelo lepe slikice vsi ste luštni!

Nalin uživajte na morju!

cxxsd  mngmmmb   .-----  to vam je napisala Lara Larisa

Karatina
čestitke za pridobljene gramčke in cm!

Sedenje
mi že malo pa po malo sami sedimo samo jo še ful bremzam!V čolničku sem pa vedno z njo tako da jo imam vedno pod nadzorom!

Klemen čestitke za pol leta z zamudo vendar iz srca!

Štajerke luštne slikice upam da ste se dodobra načvekale!

Klepetka zelo lepe slikice!

Krst je uspel tako kot smo si zadali 40 ljudi piknik uspel odojek in piščanci so šli v promet,v cerkvi je miška spala no razen na koncu se je zbudila in samo opazovala na okoli!Botrčka sta se izkazala daril na pretek boni in gotovina okoli 700 evrov nenormalno jaz sem samo gledala kaj se dogaja z  temi ljudmi!Super.
Je pa Lara krščena Lara Larisa!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.6.2008 15:18:17   
klepetka
ursalara, čestitke Lari ob prejemu svetega krsta.

user posted image

ŽAN LUKA, VSE LEPO TI ŽELIVA Z LANO OB POLLETNICI
user posted image

MARUŠA TUDI TEBI VSE NAJ NAJ OB 6 MESEČNICI

user posted image

katee, a ti vidiš pa medvedka?!user posted image SEm se zdaj nasmejala, ker očitno vidimo vsaka drugače.Da morebiti ursalara, kateri je bil namenjen šopek rož ne vidi pa kakšnega striptizerjauser posted image

Sicer pa tako kot pravi mala pikica, naj bo že karkoli je, važen je namen.user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.6.2008 15:23:24 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.6.2008 15:45:26   
ursalara
Klepetka hvala.ma veš da res vidim enega striptizerja je zelo kosmat pa za enkrat je še oblečen.medvedek!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.6.2008 16:44:45   
mala pikica
Čestitke Lari Larisi user posted image user posted image user posted image Zelo lepo ime user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.6.2008 16:45:26   
nana35
klepetka,lepe slikice!In kako gre z GH?
Upam,da tvoj svak res nima mišje mrzlice,zdaj,ko si napisala,kako huda bolezen je,to res ni hec.

klaja,zakaj pa nisi nič rekla,saj si me prepoznala,ker sem dala pred kratkim sliko gor,pa še iz srečanja si jih videla.Jaz nisem vedela,da si ti,ko pa si napisala,pa sem takoj sklepala.Seveda sem pogledala,ker si držala punčko v rokah.Atija z Julijo pa nisem srečala,ker sem šibala v BC.
Pa lepo se imejte na dopustu!

Mi smo spali res ok,saj nimamo nič kaj problemov s tem,ker Klemne pridno spančka že od prvega dne.Mislim,da je mali zaspanček.
Smo se pa potepali,zdaj pa smo prišli domov se malo ohladit!user posted image Klemen je v posteljici,spi pa ne,ker se kar oglaša.Bila sem na bolšjem sejmu in si prinesla lubenico,grem na nekaj koščkov.

mala pikica,mi pa ne moremo načrtovat punčke,pri nas je kar je,dva oplojena jajčeca me še čakata v zamrzovalniku v bolnici in je že kar pač je.Tako da pri nas ni sistemov,5 dni do...in tako naprej.user posted image

Klepetka in mala pikica,saj jaz tudi ne vidim balončkov in šopka...user posted image Na drugi čestitki pa je medvedek in še punčka z dežnikom,pa angelček,sem pa opazila,da ima klepetka večkrat take Sorry...čestitke,pa nisem vedela v čem je finta.user posted image

ursalara,čestitke Lari za sv.krst!

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?