|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
28.6.2008 8:40:17   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Pri nas je podobno; ne zaspi brez dude in če mu pade ven, se prebudi. Ampak mu jo dam nazaj notri in zaspi naprej. Kako bi se je pa znebila, pa nimam pojma.

Neža pa ne zaspi vedno nazaj, razen, če sem "isti trenutek" budna in ji jo "poturim" nazaj... drugače pa se prebudi in že smo budni 2 uri user posted image user posted image  Pa duda jki pada ven vsako uro... ne vem, kdaj sem nazadnje v kosu spala 3 ureuser posted image  Mi je že št. 34 skoraj prevelika, prav grozna sem res... bo še kdo mislil, da sem anoreksičnauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.6.2008 8:42:38   
katee
limma: ja boga reva. Pri nas se Žan Luka v bistvu sploh ne prebudi, ampak začne samo jokcat, ko pa ima dudo spet v ustih, pa naprej spi. Da se pa Neža prebudi, pa verjamem, da te nervira. 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.6.2008 8:43:59   
limma
Nana, kako ste praznovali Klemnovega pol leta? najbrž z ostalimi user posted image  pri Treh ribnikih user posted image  Vse najboljše, Klemen! Še naprej razveseljuj mamico in tako lepo spančkaj user posted image

Ursalara - tudi tebi želim VSE NAJBOLJŠE!  Da ohraniš svojo dobro voljo, energičnost in "čvekavost"! user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.6.2008 8:47:22   
limma
Da se pa Neža prebudi, pa verjamem, da te nervira.

Nervira me zato, ker potem vsi ne spimo še nekaj časa.. včasih se sredi noči kdo spravi v dnevno sobo na kavč, ampak se itak vse sliši... Ne predstavljam si, kako bi user posted image  delal, če bi bil npr. kirurg, že zdaj oba komaj funcionirava... Niamm pa srca, da bi ji dudo vzela in en teden poslušala, kako se joče "do nezavesti" user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.6.2008 8:54:52   
TRIŠ
Štajerke fenomenalne ste.Bi se vam kar pridružilauser posted image .Mala pikica bo treba še eno punčko naštimatuser posted image .
Nana tebe pa Klemen gleda kot boginjouser posted image .Skratka vse ste super in vaši sončki so pravi biserčkiuser posted image .
Martinca sem se pa nasmejala mišicam tvojega Patrikauser posted image

Vaney upam da se nisi prehladila in me je kar groza ko slišim o toči.Ljudje se matrajo pol pa v pol ure vse uničiuser posted image

Mala pikica slikice hiške pa sta obe super tako da je resnično lepauser posted image

Ursulina Vaneyevega bazena nismo skritizirale.Bazen je super ampak ne za posteljico.Pa mi je še bolj všeč ker lahko mi sedimo zravenuser posted image .Mi pa smo se odločili da bomo kupili čoln ,da se bosta še večja dva vozilauser posted image

Mala pikica ja tole z drogo je pa grozljivouser posted image user posted image user posted image

Moj sine pa je ponoči jokal od bolečin tako da sva zelo malo spala.Potem pa sem mu zjutraj dala kar svečko,ker lekadolov ni več mogel pogoltnit in sedaj pravi da je bogovskouser posted image .Joj sinek moj zlatiuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.6.2008 8:57:49   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Vaney naš Žan se je kopal v Kolpi v Podzemlju pa ga ni nič zeblouser posted image (no bil je samo kake 5 min)Doma v bazenu pa je v mlačni vodici in je notri tudi po 15 min.

A res?! user posted image user posted image  Ej Triš ti se men tako dopadeš, ker mam skoz občutek, da si čist "flegma" za take stvari, nič ne kompliciraš - no mogoče bom taka tud jaz pol pri treh otrocihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pri takih stvareh ne kompliciram,sploh če vidim da uživa.Sem pa panik kar se bolezni tiče.Tako se mi smilijo da kar jokam namesto njihuser posted image .Ja kaj čmo če jih imamo pa tako rade ,kajneuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.6.2008 8:59:52   
Anchikaa
Jutro.

No včeraj pa smo res čvekale,se je potem poznalo kako je deževalouser posted image .Moram povedat da sem se imela super,vse mamice in malčki ste super in komaj čakam da se spet dobimo.
Daša je pa pravi zaspanček.Včeraj je v avtu zaspala,ko ji je martnca dala dudo,total zašvicala kljub klimi v avtu.Sma prišle domov se je čajeka napila,napapcala in sma šle ven,ker ni bilo vroče.Moj mi je potem podturil parkovno kosilnico (traktor) in sem kosila on pa jo je migal z vozičkom sem in tja in je zaspala.Potem je še ob 18:30 kašico pojedla,sma se skopale in je okrog pol osmih še malo flaško mleka pojedla in bila tako utrujena da je zaspala in spala danes do 7h.user posted image Zdaj pa spet spi.Sem jo dala v kinderpet da sem šla v štalo,ker sma sami doma,pa je zaspala.Upam da je nisem prehitro pohvalila.Limma samo se mi res smiliš ker si jaz tega ne znam predstavljat.

Evo,se je zbudila.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.6.2008 9:00:39   
Anchikaa
Ursalara malo z zamudo pa vseeno iz srca vse naj naj za rojstni dan.Danes pa se lepo imejte na krstuuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.6.2008 9:18:06   
klepetka

jutro

Evo nas, totalno neprespaniuser posted image .Drugače pa živi in zdravi ,ker včeraj potem kaj hudega glede neurja i n nalivov potem ni bilo.

Moram pa vam povedat, da sem bila včeraj čist hin (panična seveda), ker so svaku postavili sum na mišjo mrzlico in jaz panik sem že skoraj se je nalezla , pa sploh nisem vedela , kako se jo sploh dobi.user posted image Hvala bogu je potem niso potrdili .user posted image Vseeno upam da ni kaj hujšega z njim.PO včerajnjih izvidih naj ne bi blo.

limma, ja Lanino spanje.Nekako tako kot pri vas.
Zdajle par noč ise je zbujala sam opo 1x in že sem naivno upala , da pa mogoče le bo.JA , figo.Dane se je zbudila najmanj 20x ,praktično nism ospali celo noč.Ampak predvidevam , da zaradi vročine ,ker je bilo 27 stopinj v spalnici.
DRugače pa dude jaz nikakor ne mislim ukinit, samo še za kavo bi dala tistemu , ki jo je izumiluser posted image .Sem vesela da jo sploh hoče, ker drugače pa res ne vem kako bi zaspala.Jo imampa res sam oza spat, druagče je niti noče.

DRugače pa si bila par strani nazaj  med pogrešanimi, vešuser posted image

malapikica , ja pa je res čist druga barva fasade na tej zadnji slikci;ful lepa.
Uf , kam smo prišli , da se ti že skoraj na dvorišču ukvarjajo z  mamili.In verjamem ,da vaj uje bil ostrah.MEne bi verjetno kap ,še prreden bi uspela poklicat policijo.user posted image

Večkart pa pomislim na ta mamila, ker ti naši otroci jih imajo možnost dobiti na vsakem koraku.Tukaj imam v mislih naše šolarje, ker vsaj pri nas v OŠ je precej teh mamil.IN če pomisliš, da je vsakodnevno  potreben  varnostnik v šoli, si res kar zamisliš.V naših časih oz. ko smo mi hodili v šolo,skoraj nismo vedeli kaj je varnostnik, sploh pa ne v šoli.Le kam smo to prišli.?!

GAšper pa res uživa v vodici.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

klepetka kaj pa je spet s tvojimi slikami user posted image

nič jasno, daj me razsvetli prosim.user posted image

štajerke , ful ste lepe , krasne slikceuser posted image

katee, oo to pa bo nekaj , kar dva meseca na morju.Superuser posted image
Potem greš to naslednji vikend, a ne ?!

MI gremo pa čez 14 dni.

suzana in golobček, sta tudi mene nasmejali.user posted image In res bi bilo čez mnogo let zanimivo , da se res najdeta dva , katera smo že vnaprej sparčkali.user posted image

golobček , važno da ste se znebili kozuser posted image

triš, upam da je AB že prijel Matičku.JA ,ušesa so huda stvaruser posted image In res imaš potrežljive otroke , ker so 2 uri čakali pri zdravniku.

Evo , naša vestna budilka se je zbudila.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.6.2008 9:23:12   
klepetka
samo še nekaj ;

sani in suzana mislim, da sta vidve naročili tisti avtosedež MC priori xp, pa me zanima ,akakšne barve je točno;je to rdeča + rjava , al je olivno zelena ,ker iz slike je bol jslabo razvidno.PA je danes ponovno v dnevni akciji in razmišljam da bi ga naročila.

triš , o zdaj vidim, da AB vseeno ni tako hitro prijel, ti bogi MAtičekuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.6.2008 9:24:27   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

katee,
Potem greš to naslednji vikend, a ne ?!

V sredo ali pa v četretk gremo!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 9:37:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 9:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
28.6.2008 11:35:49   
majra
Smo bile zdaj 3 ure zunaj, je bila Katja takooo pridna, da sem se lahko učila zraven user posted image

Sedaj pa uživa v igralnem centru, se je zametala z igračamiuser posted image , jaz moram pa kuhat in pospravljat user posted image

Se mi ne da raziskovat in iskat bazene, tako da prosim za pomoč, če je katera kakšnega pametnega zasledila. Mi bi takšnega, ki ima napihljivo dno, pa malo večjega, da bi še mamina velika rit šla noter, ker se mi ne da oz. mi kolena in hrbtenica ne dopuščajo da bi čepela zraven.

Lep dan, pri nas bo soparno in ne bo za dihat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.6.2008 13:47:32   
dašabina
opla tle pa zatišje, a nihče nič ne praznuje...
če pa, vse naj, naj user posted image user posted image user posted image
jest sem bolj kot ne hin, ker mi mihec slabo spi, zdaj on spi, jaz pa ne morem, berem pa eno fino knjigo Skrivnost, in res verjamem, da je veliko na tem, da rečeš namesto "shod proti vojni" shod za mir, namesto "nočem zamuditi" hočem priti točno, se pravi, da uporabljamo čim več pozitivnih besed ali misli... NO ena fina misel za vsak dan iz knjige: Uživajte v življenju, kajti življenje je fantastično, je čudovit izlet!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.6.2008 13:49:22   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Tudi jaz sem mogla priti še malo poškilit in pogledat slike.

Super ste....user posted image

Ena boljše zgleda kot druga. Ponosne mamice ni kaj. Otročički pa seveda zlati naši sončki... Lepo lepo... 
mala pikica- hiša pa ima zdej res čisto drugačno barvo. Super...

enako mislimuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.6.2008 14:01:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

opla tle pa zatišje, a nihče nič ne praznuje...
če pa, vse naj, naj user posted image user posted image user posted image
jest sem bolj kot ne hin, ker mi mihec slabo spi, zdaj on spi, jaz pa ne morem, berem pa eno fino knjigo Skrivnost, in res verjamem, da je veliko na tem, da rečeš namesto "shod proti vojni" shod za mir, namesto "nočem zamuditi" hočem priti točno, se pravi, da uporabljamo čim več pozitivnih besed ali misli... NO ena fina misel za vsak dan iz knjige: Uživajte v življenju, kajti življenje je fantastično, je čudovit izlet!

Sem jo prebrala. Tudi jaz na vse gledam malo drugače. Pri meni gre za prenos pozitivnih misli in zelo veliko je na tem!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.6.2008 14:21:46   
Sunny Morning
Včeraj sem slišala, da me kolena bolijo, ker imam preveč kilogramov user posted image

Velikokrat je to razlog za boleča kolena...recimo pri meni.user posted image  Saj jih ni veliko preveč, mogoče 10kg ampak sem za to težo preveč aktivna in trpijo kolenčka.user posted image
mala pikica jaz bi na tvojem mestu kar upala, da je to razlog. Shujšala boš lahko in problem rešila, če je pa kaj hujšega je pa user posted image .

Je P rekel, da lahko polletni otrok je praktično vse, razen jajc in svinjskega.

Sem vidla, da imajo kašice za po 4. mesecu s piščancem, govedino...Zgleda, da res lahko malcajo vse.user posted image

Moram pa pohvalit Gašperja. Je bil cepljen in kri so mu je jemali, pa ni nič jokal. Priden Gašper user posted image Sestri se je celo smejal, ko mu je kri jemala. No, pa še urinsko vrečko nama je uspelo napolniti user posted image

user posted image Gašper. A kri in vodo jemljejo vsem pri šestih mesecih ali sta imela vidva kaj posebnega?

katee in suzana fletne slikice.

vaney lušen bazen si kupila. Meni se dopade. Upam, da je Anže tudi užival v njem.

muzika jaz dam v voziček kar brisačko potem pa Nejo na njo.

klepetka jaz o romih raje ne začnem, ker mi takoj pritisk dvigne. So zaščiteni bolje kot Kočevski medvedje...katastrofa.user posted image

Pošiljam, da mi se ne zbriše.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 493
28.6.2008 16:07:36   
Sunny Morning
Sem ful napisala in mi je napisalo že vsem znani stavek...user posted image user posted image . Vidim, da bom morala tudi kopirat in limat. Sem premalokrat doživela ta stavek in mi še ne potegne.user posted image  Zato bom samo na hitro kar sem si zapomnila.

Štajerke ful ste lušne, vaši pikeci pa sploh.

katarinas smo šli danes po Fredov obroč v BC.

vaney upam, da ni bilo prehudi včeraj. Se mi je zdelo, da bo spet po BK haralo, ker je bilo na vaši strani ful temno.

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Bravo pa tudi moji Nini da je pojedla 160 ml mleka z žličko keksolinota brez da bi jo silila.user posted image user posted image

To je pa pri nas še SF. Kosmički grejo mogoče 50ml maksimalno. Je pa danes spet pojedla za kosilo celo malo korenčkovo kašico. Korenček ima ful rada.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
Ima mogoče katera kak nasvet, kako se na 'nežen' način znebiti dude?? Problem je v tem, da dudo (sesanje) povezuje s spanjem in se brez nje sploh ne umiri... user posted image   

limma nimam pojma kaj narediti. Pri nas tudi imamo dudo in brez nje sploh ne gre. Če pade ven je tudi joj, ko pa zaspi jo pa sami ven vrže.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
Pri nas je podobno; ne zaspi brez dude in če mu pade ven, se prebudi. Ampak mu jo dam nazaj notri in zaspi naprej. Kako bi se je pa znebila, pa nimam pojma.

Neža pa ne zaspi vedno nazaj, razen, če sem "isti trenutek" budna in ji jo "poturim" nazaj... drugače pa se prebudi in že smo budni 2 uri user posted image user posted image  Pa duda jki pada ven vsako uro... ne vem, kdaj sem nazadnje v kosu spala 3 ureuser posted image  Mi je že št. 34 skoraj prevelika, prav grozna sem res... bo še kdo mislil, da sem anoreksičnauser posted image

Tole je pa kruto. Res ti ne znam svetovat kaj narediti.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Moj sine pa je ponoči jokal od bolečin tako da sva zelo malo spala.Potem pa sem mu zjutraj dala kar svečko,ker lekadolov ni več mogel pogoltnit in sedaj pravi da je bogovskouser posted image .Joj sinek moj zlatiuser posted image

Bogi, upam da čimprej mine. Velik user posted image

Pošiljam, da spet ne bo WE'RE SORRY...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.6.2008 16:12:06   
Sunny Morning
Nekaj dni sem štrajkala user posted image , zato bom danes malo več čestitala.

Za dopolnjenih 6 mesecev:
Gašper user posted image

Klemen user posted image

Za polnoletnost user posted image :
ursalara user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.6.2008 16:22:50   
Sunny Morning
Moj shoping v sredo v A je v celoti uspel. Najbolj pomembna stvar po katero sem šla je Nejin nesrečni Anti-Refluks št. 2. Sem kupila 5 škatel, ker imam doma še eno in upam, da mogoče pa potem ne bo več treba tega mleka malcat. Drugače bomo šli pa ponovno na izlet. V Ikei sem tudi lepo nabavljala, še user posted image me je pohvalil, da sem nabavla res uporabne zadeve.user posted image  V Toys'r'us sem pa kupila mega paket plenic. Sem pa vidla točno takega fliperja kot ga ima TRIŠ za 19,99€. Pa ga nisem kupila, ker sem v Ikei dobila ful dobro banico in fliperja ne bomo rabili. Je bilo pa ful vroče in bi Neja umrla, če bi šla reva zraven. Mi je bilo pa hecno, ker sem kupila čisto identičen čaj kot ga imajo pri nas v Muellerju po 8. mesecu, v A je pa po 6. mesecu.user posted image

Smo imeli pa danes ponoči od 3.00 do 4.30 pevske vaje. Neja ni hotla nikakor zaspat in se je v posteljici pogovarjala, pela, se razburjala...za posrat. Se, jo probala kar ignorirat. Je pa začela noge rint med ograjo in potem joka, ker jih ne zna ven dobit. Pa obrača se na vse strani.

Mi gremo v sredo na morje, zdaj samo do nedelje. Na Cresu ima trenutno voda 28°C.user posted image  A lahko Nejo damo v vodo ali ji samo nogice namočimo? Vem, da je noro vprašanje, ampak nimam pojma, da ne bo kaj narobe. 

Neposredna povezava do sporočila: 496
28.6.2008 17:05:24   
katarinas
Sunny mislim, da vsem jemljejo kri in urin pri 6. mesecu, takrat je sistematski - vsaj meni je tako sestra pri P rekla, pa tudi cepljenje - mi imamo 9.7.
user posted image  za Fredov obroč, jaz se še kar ne morem odločiti.

user posted image  za shoping, oh kako je to luštno ko prineseš kaj novega domovuser posted image

Kopanje v morju: če je voda dost topla jo lahko celo namočiš po moje...malo prej z vodiko poliješ počasi, da se navadi...mislim, da lahko, samo ne predolgo, ker dojenčke prej zazebe.

Neposredna povezava do sporočila: 497
28.6.2008 17:20:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
berem pa eno fino knjigo Skrivnost, in res verjamem, da je veliko na tem, da rečeš namesto "shod proti vojni" shod za mir, namesto "nočem zamuditi" hočem priti točno, se pravi, da uporabljamo čim več pozitivnih besed ali misli... NO ena fina misel za vsak dan iz knjige: Uživajte v življenju, kajti življenje je fantastično, je čudovit izlet!

Sem jo prebrala. Tudi jaz na vse gledam malo drugače. Pri meni gre za prenos pozitivnih misli in zelo veliko je na tem!

A to je ta knjiga na katero se Oprah kar topi?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.6.2008 17:21:37   
vaney
tole je samo za malo pikico in nano, pa če se še katera spozna na frizure...sprejemam predloge za frizurouser posted image  Naj povem, da imam spodnjo frizuro že skoraj 10 let s krajšanji in daljšanji. Rada bi spremembo, pa sama ne vem, kaj. Moja frizerka mi je rekla, da naj kar obdržim to obliko, Grega tudi pravi, da je to čisto v redu, jaz pa bi spremembo, ki bo enostavna za vzdrževat in mi bo naredila bolj ogrogel obraz. A je res to edina oblika ali katera vidi še kakšno drugo, ki bi pasala mojemu obrazu?

ta je s podaljški, ki pa so bili zdaj na koncu videti že malo bolj bogi in so mi tudi precej uničili moje laseuser posted image
user posted image
(druge slike se mi ni dalo iskat)

tale pa je po današnjemu barvanju in res nujnem okrog 5 cm krajšanju

user posted image

nana, mala pikica, kaj pravita, imam še kaj na izbiro ali naj res kar tole obdržim?

ostalo "dogajanje" komentiram kasneje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.6.2008 17:28:02   
vaney
sunny, super za šoping, jaz bi tudi, pa smo trenutno bol na suhemuser posted image

katarinas, jaz se tudi ne morem odločit za fredov obroč, bi, ne bi, bi, ne bi - kaj jaz vem, zgleda vredu, nujen pa ni in sploh ne vem, če se splača za 1 teden morja po par minut na dan in 2x, 3x na leto v bazenuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?