|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
27.6.2008 21:14:18   
nana35
Klemen je pa bil danes tako utrujen,da je zaspal kar med večerjo,tako da dobi flaško med spanjem,ko grem jaz v posteljo.

Še vsem,ki ste mojemu srčku čestitale po tistem,ko sem se že 1x zahvalila-hvala vsem,ki ste mislile na mojega sončka v mojem imenu in tudi sam bi se vam zahvalil,če bi znal.user posted image

Golobček,me veseli,da je Nina brez kozic in da je pridno pojedla.

mala pikica,ti pa hitro slike gor,sem še jaz radovedna,čeprav sem bila prisotnauser posted image .

Punce,vsaka posebaj je prav fejst (vse ki smo danes bile pri treh ribnikih) , veseli me da sem spoznala tudi Anchiko in Baby!

Upam,da se vse spet dobimo kmalu!

:))

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.6.2008 21:17:12   
majra
Klemen vse najboljše za prvo polovico leta
user posted image

Ursalara

user posted image

Vaney dobro da si povedala za akcijo v BC, ker je zadnji čas da kupimo kak bazenček. Vroooooče je!Baje pa trgovci ne vejo za akcije v naprej, baje user posted image

Zdaj se je malo ohladilo, se da dihat. Smo pa s Katjo po največjem nalivu prišle domov. Dobro, da ne pospravljamo avta pogosto in je bil v avtu atkov anorak, tako da sem pokrila lupinico user posted image  Jaz pa mokra kot miš, ampak to sploh ni pomembno. Je pa Katja pogumna punca, sploh ni trzala na grmenje in bliskanje.
Upam, da ni bilo nikjer hujšega neurja in da nimate nič škode

< Sporočilo je popravil majra -- 27.6.2008 21:29:02 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.6.2008 21:30:27   
klepetka
dober večer

KLEMEN VSE LEPO ZA POL LETA TI ŽELIVA Z LANO
user posted image

URSALARA VSE NAJBOLJŠE ŽELIVA TUDI TEBI
user posted image

DRugače pa vas samo pozdravim, sem namreč prišla sam oračunalnik izklopit , ker se nekam sumljivo bliska, lije pa itak ful.Upam da ne bo kakšenga hujšega neurja.

Lahko noč pa se kaj tipkamo jutri.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.6.2008 22:02:54   
mala pikica
ursalara vse najboljše user posted image user posted image user posted image
Pa ne smeš prehitevat drugič, saj veš, kako pravijo, da se kure štejejo ob polnoči user posted image

katee kaj več mogoče, če si je možno mai-thai kje izposodit? Videt je zelo fajn, ampak ga ne bi rada naprej kupovala, potem bi pa ležal v kotu tako kot štorklja.

vaney mi smo zadnjič imeli Gašperja skoraj pol ure, je prav užival, voda pa se nam je na sončku zelo zagrela, je meni bilo skoraj pretoplo zraven GAšperja. Tako je užival:

user posted image

Jutri pa upam, da dobimo našo gobico, čeprav po neznižani ceni user posted image   So pa res zlobni, da ti niso povedali, da bo v akciji user posted image

Zdaj ravno gledava z mojim oddajo na TV3 o zraščenih dvojčicah. Mi čisto nič ni jasno user posted image Vse imata eno, le od vratu naprej sta dve. Stari sta 16 let, normalno vozita avto, jesta, klofotata po tipkovnici... user posted image user posted image user posted image Bolj ko gledam, manj mi je jasno, kako delujejo možgani. Vse stvari delata čisto normalno. Je kar preveč zapleteno za opisat user posted image

klepetka kaj pa je spet s tvojimi slikami user posted image

Zdaj pa še slikice iz današnjega čveka. Punce, super vas je bilo spet videt, sploh pa spoznati anchiko in baby user posted image Upam, da avgusta res ponovimo čvekanje v parku, na dekicah in s piknik košarami user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.6.2008 22:08:19   
vaney
čer.

se šele zdaj oglašam

pri nas so od 19.40 do 20.30 padala jajca z neba, jaz tako velike toče še nisem videlauser posted image user posted image  pa tudi tega do danes še nisem videla, da bi toča 3x nehala, pa spet začela padat. Anže je na mojo veliko srečo zaspal 5 minut preden je začelo tolčt, ker ne vem, kako bi vse sfolgalauser posted image  Problem je v tem, da so naši zidarji pozabili naredit luknjo v balkonu in se je voda nabirala in jaz sem to pogruntala šele, ko je bilo 10 cm na balkonu in je čez neko luknjico začelo zacejat parket v dnevni sobi in "neki povezavi" še najino staro spalnico v sp.štuku. Tako, da sem imela zdaj laufanja in upam, da ne bom tega plačala s kakšno boleznijo. Na srečo je zdaj nehalo padat, da grem končno lahko pod tuš in spat, ker sem čisto crknjena. Aja, pa še Gregatov sodelavec je pustil golfa štirko pred našo hišo in sem imela posla še z avtom-trenutno je na njem 6 debelih dek in na srečo je ostal brez poškodb, dol naj si jih pa sam pobira.... uf, spet sem bila dolga....

grem spat, se beremo jutri...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.6.2008 22:17:52   
mala pikica
Smo pa prave mone user posted image Nikoli ne naredimo skupinske fotografije user posted image

Pa gremo lepo po vrsti user posted image

karatina in Karin
user posted image

nana s Klemnom
user posted image

muzika in lusa z Jakobom in Dašo
user posted image

lusa z Dašo in Lušo
user posted image

baby z najmlajšo 'januarčico' Lano
user posted image

koala z Alexsom
user posted image

anchikka z Dašo
user posted image

martinca z mišičastim Patrikom user posted image
user posted image

Gašperja in mamice pa ni nobena slikala, zato je tukaj Gašper s karatino...
user posted image

... in mamica z lusino Dašo
user posted image

Tale pa še je 'skupinska' user posted image
user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.6.2008 22:20:43   
mala pikica
Pa obljubila sem vam hiško v pravih barvah user posted image Danes po večernem deževju:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
27.6.2008 22:21:40   
mala pikica
vaney upam, da je zjutraj ne zbudiš s prehladom in da vam toča ni naredila preveč škode user posted image

Zdaj pa grem jaz tudi pankat. Nočko vsem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
27.6.2008 22:30:56   
Golobček
Ja zelo lepe slikice. Očitno bo treba tudi v Celju naredit kakšno srečanje!

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 459
27.6.2008 22:33:29   
vaney
sem morala it še slikice pogledatuser posted image čudovite steuser posted image

mala pikica, hiška pa je res zdaj drugačne barve, še lepšauser posted image

mala pikica in katee, meni se dopadejo vajine frizureuser posted image  kako jih vzdržujeta? jaz imam namreč tudi tanke, take svilnate lase, pa ne preveč goste, pa razmišljam o frizuri v vajinem stiluuser posted image  , samo ne vem, če bi pasala na moj ozek in dolg obrazuser posted image  bom vama jutri poslala sliko trentunega stanja, da mi boste lahko (pa nana tudi-profesionalno), svetovali

nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 460
27.6.2008 22:34:26   
majra
Štajerke in štajerski sončki, kako ste lušni, vsi po vrsti. Prav lepo vas je videti, se vidi da ste uživali.

Mala pikica, hiša je pa res fenomenalnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
27.6.2008 22:48:10   
SuzanaKK
Joj sem se danes načakala, da sem videla slikce, super ste vse punce in naraščaj. Seveda mi je zelo žal, da z Aljažem nisva prišla, ampak danes res ni bilo možno.

golobček zdaj ko so koze mimo, se morata najina tudi spoznati, čeprav s poroko ne bo nič, ker Aljaž že ima zaročenkouser posted image .

vaney en šnops rukni pred spanjem in bo vse okuser posted image . Sej ne, resno, želim ti, da ne bi zbolela, že tako mate pestro pri vas trenutno.

Nič grem jaz tudi počasi panko banko! Lep vikend želim!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.6.2008 22:54:28   
sani1
Tudi jaz sem mogla priti še malo poškilit in pogledat slike.

Super ste....user posted image

Ena boljše zgleda kot druga. Ponosne mamice ni kaj. Otročički pa seveda zlati naši sončki... Lepo lepo...  Komaj čakam piknik pri klepetki, da se spoznamo. No nekatere že poznam druge bom pa še spoznala...  Se pa že veselim...

mala pikica- hiša pa ima zdej res čisto drugačno barvo. Super...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.6.2008 23:22:08   
ursulina
živjo punce, pa sem zopet nazaj--- naš PC je bil "kaputt nicht machen" za en teden.... zdaj zaenkrat še deluje...

nana čestitke za izpite!!!

čestitke vsem slavljenčkom, malim in velikim!!!

slikice so vse ful lepe, še posebej s srečanja!

katee dobrodošla nazaj, pa lepe slikice z morja...mali je pravi debelušček! user posted image

mi pa smo tudi v fazi nakupa bazena, pa je moj ravno gledal vaney-inega...user posted image ... ker on bi se kopal zraven malega... zdaj pa ne vem, ko ste ga tko skritizirale...nekaj bomo že našli.

nam je ful vroče, naš mali je skoz rdeč v lička tako da smo čez dan kar bolj notri in v klimi... popije mleka ful manj in tudi kašic manj, popije pa čaja tako tako... ko vsaj še meni ne bi pasalo jest zarad vročine user posted image

lepo pančkajte in se beremo....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.6.2008 23:24:27   
nana35
mala pikica,res si posnela veliko lepih slik,le kje si našla vse te lepe punce z otročki?????
Hiška pa je kot že veš - čudovita!

Sem ravno gledala video od Đuli,Danijel Popović,res sem se nasmejala,kake videe so delali in kako je še ta človek mladuser posted image .Sem že pozabila...

vaney,kar nalepi slikico,bomo videli,kakšne frizurca bi tebi pasala...

Neposredna povezava do sporočila: 465
27.6.2008 23:26:15   
nana35
ursulina,saj vaneyin bazen je meni čisto vredu...Jaz bom tudi jutri kupila enega,da bom lahko šla s Klemnom noter.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.6.2008 23:34:31   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

golobček zdaj ko so koze mimo, se morata najina tudi spoznati, čeprav s poroko ne bo nič, ker Aljaž že ima zaročenkouser posted image .

Ja pa kak je zdaj to, a Nina je pa kr ven padla iz finala, ko jo bo Aljaž spoznal, bo tisto svojo zaročenko dal na stranski tir...

user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.6.2008 6:56:17   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Ja pa kak je zdaj to, a Nina je pa kr ven padla iz finala, ko jo bo Aljaž spoznal, bo tisto svojo zaročenko dal na stranski tir...

user posted image

Sta me sedaj nasmejali user posted image Kako smo starši posrečeni. Smo kar vsi zaročili svoje sončke. Nazadnje pa se bosta res čez 25 let kakšna dva poročila user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.6.2008 7:11:28   
mala pikica
vaney jaz sem bolj tako zadovoljna s frizuro. Ko si vzamem čas za sušenje, je potem super, ampak kaj, ko pa se mi vedno ne ljubi. Včeraj na srečanju že ni bila 'bokvekaj'. Za krst sem se recimo bolj potrudila. Treba je vzeti krtačo v roke, pa fen in tako sušiti.

Zdaj imam ravno čas, da vam povem, kaj se je pri nas ponoči dogajalo.
Nekaj pred polnočjo moj ljubi skoči iz postelje, gre k oknu in nekaj gleda ven. Potem slišim tudi sama neke glasove in sem šla gledat. Ob cesti, na drugi strani kot je hiša, na naši zemlji ob gozdu, je bil sparkiran avto in zraven 5 ljudi user posted image Gledava, poslušava, sploh nisva vedela, kaj naj narediva. Dandanes ne moreš kar tako spodit vseh iz tvoje parcele, potem pa pridejo, ko te ni in naredijo sranje okoli hiše. Čez čas sva ugotovila, da je 5 mlajših, starih tam nekje 17-18 let. Nekaj so pili, pa ful kadili... Gledava, nisva vedela, če bodo kaj razgrajali. Moj ljubi je rekel, da ne gre spat. Si je vsedel na terasi in gledal. Jaz pa pri spalnici user posted image Parkrat so postali glasni, vmes jim je se še avto skoraj v grapo odpeljal. Sva že skoraj policijo klicala. Po kakšni uri sva ugotovila, da imajo precej dela z mamili. So si na stekleni ploščici greli mamila in jih skozi slamico vdihovali user posted image user posted image user posted image Pa to ne moreš verjeti. SPloh mi ni jasno, kako so našli sem in kako so si upali kar k eni hiši zapeljat. Pa resnično nisva upala policije klicat, dokler niso sranja delali, da nama ne bi prišli naslednjič kaj k hiši naredit. Okrog pol dveh so se pa odpeljali. Sem zjutraj šla gledat, je polno listkov, podobnih foliji, zunaj pa vžigalnik. Še vedno mi ni jasno, zakaj se niso odpeljali na kakšen samoten kraj, v kakšen gozd, ki jih je tukaj naokrog veliko.

In potem sem razmišljala, tako kot nemalokrat do sedaj, kako vzgajat naše sončke, da bi jih obvarovali pred grozotami današnjega sveta user posted image In tudi, kako daleč smo prišli, da nekomu, ki je na tvoji lastni zemlji, ne upaš reči ene besede, ne da bi pri tem pomislil, če ima mogoče v žepu kakšen nož ali kaj podobnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
28.6.2008 7:51:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee kaj več mogoče, če si je možno mai-thai kje izposodit? Videt je zelo fajn, ampak ga ne bi rada naprej kupovala, potem bi pa ležal v kotu tako kot štorklja.

Za mai-thai poglej na strani "altermama", mislim, da tam dobiš tam vse potrebne informacije. Kaj več bi ti znala pa suzanaKK povedat, ker ga je ona tam naročila. Je pa res superca!

O zaraščenih dvojčicah sem pa jaz že prej gledala. Res neverjetno, a ne! Pa tako lepo sodelujeta med sabo. Narava res dela čudeže.

Mi smo pa danes spali do 6.30!!user posted image user posted image user posted image

Kako se lažje diha, ker ni tako vroče!

štajerke, vse ste ful lušne, seveda tudi vaši sončki!

mala pikica: huda hiša. Tudi jaz bi imela hišo, pa moj nekako ni za to, zato bova začela v bližnji prihodnosti iskati novo, večje stanovanje.

vaney: pri frizerju ni bilo nobenih radikalnih sprememb, samo pramena in striženje špičk (cca 0,5 cm). Jaz imam lase vedno spete v čop, samo tisti dan, ko pridem od frizerja imam spuščene, ker so zlikani. Jaz enostavno ne prenašam, da bi imela spuščene lase.

mala pikica: ja groza, kar se vam je dogajalo ponoči. Tudi jaz ne vem, če bi si upala klicati policijo, ker bi vam res lahko kaj z hišo naredili. imamo podoben problem pri mojih starših, ko mularija kadi travo pred blokom. Groza! Kaj vse nas še čaka.

Nič, grem zabavat mojga sončka.

lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 470
28.6.2008 8:12:41   
Lusa
Ursalara in Klemen-še veljajo čestitke?Vase najboljše...

vaney-jaz Dašo kopam v velikem bazenu ,tako ,da ni ravno stopinj čez 30 ampak ful uživa.Nimam je preveč dolgo noter in lepo jo obrišem ,imam že takoj pripravljeno brisačo poleg bazena.

Me pa zanima kako boste na morju?Kaj jih ne boste dajali v morje?Kajti morje tud nima niti približno 30stopinj.Jaz sicer ne kompliciram in upam ,da ne bo kakšnih posledic pri Daši (ledvičke,prehlad..)

mala pikica-ja pridružila bi se včerajšnji nočni kampanji user posted image user posted image user posted image kaj vse se dogaja!Lepe slikice si nardila ,vaju pa smo pozabili slikat ,me packe!

srečanje-lepo je bilo ,samo naša Daša je bila prava tečka ,ko sve pa šle z lušo v park(daša seveda spala) ,sve naletele na delavnice in je daša še vedno vseskozi spala.Očitno ji gre na živce polno ljudiuser posted image Lubčka ni šmirglala ,Gašper saj bo drugič bolje!user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.6.2008 8:21:20   
limma
Da se malo javim, da ne boste mislile, da sem vas zapustila...

Katee, ker te ravno vidim - lepo pozdravljena user posted image  Že imaš internet na morju? Kako sta z Žan Luko?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.6.2008 8:30:31   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Katee, ker te ravno vidim - lepo pozdravljena user posted image  Že imaš internet na morju? Kako sta z Žan Luko?

Upam, da mi ga bo uspelo zrihtati, ker drugače mi bo pošteno dolgčas po vas in RR. Žan Luka je pa malo nesrečen, ker je v Lj, ampak saj ne bo več dolgo. Še 5 dni, potem se pa preselimo na morje za skoraj 2 meseca. Kako je Neža???

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.6.2008 8:33:58   
limma
Sicer pa sem ostala sem na 1. strani user posted image  Mislim, da ne bom imela časa brat za nazaj... sem pogledala samo fotke s sračanja Štajerk in user posted image  - super ste mamice, sončki pa sploh lepo rastejo! user posted image user posted image

Tudi Neža lepo raste in čeblja, piha, pljuva, vrešči, včasih pa se tudi jezi in kriči, zdaj se spet lepo dojiva, začela se je kot za stavo obračat s hrbta na trebuh (obratno se že nekaj časa) in potem na trebuščku se z nogicami in rokacami odriva naprej kot kak črvičekuser posted image user posted image

Edini "problem" je, da poleg nočnega nespanja (budni smo od 3.30 do 4h- vsako noč!!user posted image ), ne spi tudi podnevi... včasih je, ko je bila zaspana, lepo zaspala, zdaj pa jo cele dneve vozim z vozičkom, da odspi vsaj uro, mogoče uro in pol v celem dnevuuser posted image  user posted image  Saj vem, da eni rabijo manj, ampak to se mi vseeno zdi veliko premalo.... ker tudi ponoči spi 6-7 ur ( v celi noči, ne v kosu) user posted image  Ko zaspi, ji pade ven duda in se zbudi in ko jo končno spet uspavam, jo že kaj zmoti in pogreša dudo... Ima mogoče katera kak nasvet, kako se na 'nežen' način znebiti dude?? Problem je v tem, da dudo (sesanje) povezuje s spanjem in se brez nje sploh ne umiri... user posted image  Prosim, na pomoč!

Klepetka - kako je pa kaj z Laninim spanjem?

Pri nas je tako vroče, da sem prav hvaležna user posted image , da smo že nekaj časa nazaj namontirali klimo.

Lep dan vsem, midve sva spet sami, čakava user posted image , da se vrne s službene poti... ampak takrat bova najbrž že spaliuser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 28.6.2008 8:37:06 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.6.2008 8:37:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Ima mogoče katera kak nasvet, kako se na 'nežen' način znebiti dude?? Problem je v tem, da dudo (sesanje) povezuje s spanjem in se brez nje sploh ne umiri... user posted image  

Pri nas je podobno; ne zaspi brez dude in če mu pade ven, se prebudi. Ampak mu jo dam nazaj notri in zaspi naprej. Kako bi se je pa znebila, pa nimam pojma.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?