mala pikica
|
vaney jaz sem bolj tako zadovoljna s frizuro. Ko si vzamem čas za sušenje, je potem super, ampak kaj, ko pa se mi vedno ne ljubi. Včeraj na srečanju že ni bila 'bokvekaj'. Za krst sem se recimo bolj potrudila. Treba je vzeti krtačo v roke, pa fen in tako sušiti. Zdaj imam ravno čas, da vam povem, kaj se je pri nas ponoči dogajalo. Nekaj pred polnočjo moj ljubi skoči iz postelje, gre k oknu in nekaj gleda ven. Potem slišim tudi sama neke glasove in sem šla gledat. Ob cesti, na drugi strani kot je hiša, na naši zemlji ob gozdu, je bil sparkiran avto in zraven 5 ljudi Gledava, poslušava, sploh nisva vedela, kaj naj narediva. Dandanes ne moreš kar tako spodit vseh iz tvoje parcele, potem pa pridejo, ko te ni in naredijo sranje okoli hiše. Čez čas sva ugotovila, da je 5 mlajših, starih tam nekje 17-18 let. Nekaj so pili, pa ful kadili... Gledava, nisva vedela, če bodo kaj razgrajali. Moj ljubi je rekel, da ne gre spat. Si je vsedel na terasi in gledal. Jaz pa pri spalnici Parkrat so postali glasni, vmes jim je se še avto skoraj v grapo odpeljal. Sva že skoraj policijo klicala. Po kakšni uri sva ugotovila, da imajo precej dela z mamili. So si na stekleni ploščici greli mamila in jih skozi slamico vdihovali Pa to ne moreš verjeti. SPloh mi ni jasno, kako so našli sem in kako so si upali kar k eni hiši zapeljat. Pa resnično nisva upala policije klicat, dokler niso sranja delali, da nama ne bi prišli naslednjič kaj k hiši naredit. Okrog pol dveh so se pa odpeljali. Sem zjutraj šla gledat, je polno listkov, podobnih foliji, zunaj pa vžigalnik. Še vedno mi ni jasno, zakaj se niso odpeljali na kakšen samoten kraj, v kakšen gozd, ki jih je tukaj naokrog veliko. In potem sem razmišljala, tako kot nemalokrat do sedaj, kako vzgajat naše sončke, da bi jih obvarovali pred grozotami današnjega sveta In tudi, kako daleč smo prišli, da nekomu, ki je na tvoji lastni zemlji, ne upaš reči ene besede, ne da bi pri tem pomislil, če ima mogoče v žepu kakšen nož ali kaj podobnega