|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
28.6.2008 22:13:07   
TRIŠ
Vaney jaz za spanje delam čisto različno,ker smo preveč terenski.Pred pol ure smo prišli domov pa je pojedel in sem ga dala v posteljico se je malo po moško pogovoril sam s seboj in sladko zaspal.Ponoči pa se itak zbujamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.6.2008 22:14:32   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

user posted image user posted image saj mislim da bom zela fredka ker pepka sem tud /senčnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz bom pa pepka prodala ker imamo sedaj športni del vozička in je strehica fenomenalna se obrača za 180 stopinjuser posted image user posted image user posted image tako da pepka ne rabimo večuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej stara pa ti si fenomenalna, stvar se še ne ohladi, pa že gre od hiše,user posted image user posted image user posted image
ni čuden, da nimaš nobene krame v hiši, moram pridet kej v uk

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.6.2008 22:15:45   
dašabina

Vaney jaz za spanje delam čisto različno,ker smo preveč terenski.Pred pol ure smo prišli domov pa je pojedel in sem ga dala v posteljico se je malo po moško pogovoril sam s seboj in sladko zaspal.Ponoči pa se itak zbujamouser posted image user posted image user posted image

se vid da  sta bila skupaj v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.6.2008 22:16:23   
dašabina

se vid da  sta bila skupaj v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image
kar pomeni da je naš isto naštelanuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.6.2008 22:16:31   
TRIŠ

user posted image user posted image saj mislim da bom zela fredka ker pepka sem tud /senčnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz bom pa pepka prodala ker imamo sedaj športni del vozička in je strehica fenomenalna se obrača za 180 stopinjuser posted image user posted image user posted image tako da pepka ne rabimo večuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej stara pa ti si fenomenalna, stvar se še ne ohladi, pa že gre od hiše,user posted image user posted image user posted image
ni čuden, da nimaš nobene krame v hiši, moram pridet kej v uk

Ja če bi imela tako hišo kot ti pol bi vrjetno vse imela doma,ker čez 7 let vse prav prideuser posted image user posted image user posted image ,ker pa imam bolj majhno pa bi nas krama zasulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.6.2008 22:17:22   
TRIŠ

Vzgoja od prvega dneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.6.2008 22:19:53   
mala pikica
katee vaju bomo res pogrešali, če ne boste uspeli zrihtat interneta. Veš kaj je to dva meseca...

limma pri vas pa res ni lušno. Mi imamo z dudo probleme samo preden zaspi, si jo z rokico ven spravi, potem pa začne jokat. Tako včasih traja tudi pol ure. Ko pa zaspi, pa ni več problema. Jaz mu jo kar vzamem. Glede spanja... Kaj če bi jo čez dan poskusila dati v posteljico. Mi smo nekaj časa nazaj mislili, da Gašper ne bo nikjer drugje spal kot v vozičku, potem pa smo ugotovili, da v tej vročini spi veliko lepše in dalj časa v svoji posteljici. Upam, da bo kmalu bolje user posted image

triš razsvetli mi um, zakaj mi bi mogli punčko naštimat user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

klepetka pri včerajšnjih čestitkah niso bile slikice ravno rojstnodnevne user posted image Pa nič za to, važen je namen. Upam, da ne zameriš user posted image

nalin mi je kar nerodno user posted image Hvala! Igle pa ni bilo nobene nikjer, so si na steklu greli drogo, potem pa jo s slamico skozi nos vdihovali user posted image

sunny saj je res, da imam nekaj kg odveč, ampak mislim, da jih vseeno ni toliko preveč, da bi me od tega bolela kolena, zato sem bila zadnjič jezna, ko sem to slišala. Kri in vodo bi pa naj pri vseh jemali pri pol leta. vsaj mislim, da je tako.

vaney
glede frizure ti bo morala kar nana svetovat, jaz se na te stvari ne spoznam. Pri sebi sem bila primorana narediti spremembo, ker so bili že tako uničeni lasje. Se pa mi tvoja frizura zdi čisto v redu user posted image

katarinas in vaney jaz sem pa zelo zadovoljna s fredijem user posted image So pa od 0 do 4 let, tako da vama bo še velikokrat prav prišel. katarinas, bazenček pa si spodaj poglej. Ni sicer za mamino rito user posted image je pa super za otroško veselje user posted image Gašper je ful navdušen.

vaney mi se gremo vedno umivat med sedmo in pol osmo uro, potem papcamo in do osmih tazadnjo že spimo. Če popoldan ne spi veliko, je po šesti uri že kar kriza in ga moramo prav zabavat, da nam do sedmih ne zaspi. Bi rekla, da je to obdobje pri Anžetu, mogoče pa tudi vročina. Se pa strinjam z alfabeto, ko je otrok zelo zaspan, takrat zelo težko zaspi.

nana kako je bilo danes, ko ste se hladili? Je fajn, ne? Mi se bomo tudi kmalu, klima je že doma user posted image

To pa so še naše nove pridobitve user posted image Stolček in pametni kuža za krst, gobica pa za poletno hlajenje user posted image

user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.6.2008 22:26:59   
dašabina

Vzgoja od prvega dneuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa vi sploh vidite da jaz obvladam sceno citiranja in da zdaj ful uživamuser posted image user posted image user posted image  ma mi je pa trajalo, ampak zdaj pa bo...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.6.2008 22:28:11   
dašabina
ok se odjavljam, ker hočejo otroc še en dvd pogledat, ima Maša prijateljico na obisku....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.6.2008 22:29:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš razsvetli mi um, zakaj mi bi mogli punčko naštimat user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

user posted image

Tale slikica pove vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.6.2008 22:29:26   
SuzanaKK
Dober večer!

vaney zdaj smo nalašč vse tvoji slikici pogledale, ker si rekla, da sta samo za malo pikico in nanouser posted image . Drugače imaš pa zdaj čisto ok frizurco. Pa punca, si mi obljubila slikco iz poroke. A sem tečna? Sori, saj vem.user posted image Našega Aljaža sva midva z G. začela navajati na večerno rutino, ko je bil star 2 meseca. Ob 19-ih kopanje, potem nega, jest in spat. In pri nas se je obrestovalo, saj je zaspan ob 19-ih, ga zrihtava, je tako nič, spi najkasneje do 20-ih. Pa še to je bilo sedaj odvisno od tega, kako dolgo sva se trudila, da bi kaj pojedel.

Z mlekom ne pridemo nikamor več, je pa pojedel dane polovico malega frutka jabolko in sem bila zelo vesela. Jutri bo za kosilo dobil kokošjo juhco in korenček ter čisto malo rezančkov, mu jo bo moja mami prav zanj skuhala. Samo mesa verjetno še ne, čeprav samo malo "zibke"?

mala pikica res šokantna prigoda ponoči. Pa bi iblo vsaj za poklicat na policijo, da vama kaj svetujejo. Če bo ta mularija dobila občutek, da jih nihče ne bo podil, se zna zgoditi, da bodo še prišli.

alfabeta še sreča, da mate punčkouser posted image .

klepetka ti povem po pravici, da je avtosedež zapakiran, ga nisem niti pogledala, ker mi je bil na sliki všeč. Se mi pa RES smiliš, ker Lana ne spi ponoči. Pa seveda tudi limma. En velik user posted image za obe. Ti dve vajini punci ga pa res biksata. Kaj pa čez dan, bi bila Lana še vedno kar na rokah? Ker moja ponudba še velja, veš.

nana a je bil tvoj oz. klemnov voziček ful drag? Je to bebe confortov? Zelo poseben se mi zdi pa do sedaj sem videla samo enega. A so gume tudi tako kot pri našem napihljive?

sani si že kaj boljše volje? Jaz tudi nimam včasih volje do ničesar, samo na srečo hitro mine.

Nič, zdaj pa grem počasi, jutri gremo pa itak spet v Velenje na kosilo k mojim.

Lahko noč in velik objemček za pomoč! user posted image

Lunca upam, da uživate na morju.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.6.2008 22:29:37   
dašabina
no ker pa so zvočniki spet hinuser posted image user posted image  lahko še gor visim....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.6.2008 22:32:51   
TRIŠ
Mala pikica zdej si me pa še s to gobico razdražila,ker jaz bi jo uporabljala za na plaži da bi mu bilo mehko pod ritko,pa še zvaljat se ne bi mogel nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja,ja jaz naj kar sanjam sam kaj bo ata rekel.Mogoče ga pa prepričamuser posted image user posted image user posted image .Danes sta si Lana in Matic namreč kupila čoln z vesli da bosta vozila Žanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
28.6.2008 22:35:13   
dašabina

Mala pikica zdej si me pa še s to gobico razdražila,ker jaz bi jo uporabljala za na plaži da bi mu bilo mehko pod ritko,pa še zvaljat se ne bi mogel nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja,ja jaz naj kar sanjam sam kaj bo ata rekel.Mogoče ga pa prepričamuser posted image user posted image user posted image .Danes sta si Lana in Matic namreč kupila čoln z vesli da bosta vozila Žanauser posted image

triš kolikor te poznam bo najpozneje v ponedeljek popoldne tukaj slika gobice in Žanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 539
28.6.2008 22:35:47   
TRIŠ

no ker pa so zvočniki spet hinuser posted image user posted image  lahko še gor visim....

Ja pri vas je pa pestrouser posted image .Lahko še jaz koga pripeljem na počitniceuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.6.2008 22:36:07   
Alfabeta

user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

Mala pikica, čisto enostavno...Pravi moj možuser posted image . Drugače pa je res, da punčke ratajo med user posted image takoj po menstruaciji, vendar vsaj 5 dni pred ovulacijo. Ker počasi plavajo, fantki pa do ovulacije ne uspejo priti, ker so hitri in semenčeca preživijo manj časa.  Torej do konca meseca nič več, oz. po ovuaciji. Nam je tako ratalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
28.6.2008 22:36:32   
dašabina
ja od četrtka imamo že izmene otrokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.6.2008 22:37:40   
martinca
pozdravljene!

samo na hitro da se vam javim, ker nimam prav veliko časa, saj veste zidanje, pa še danes me je glava bolela za pop..... še zdaj nisem ravno med naj ta boljšimi.

ursalara vse najboljše za včerajšnji rojstni dan! malce z zamudo, ampak iz srca.

zdaj pa grem spat, sem res fejst zmatrana

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.6.2008 22:38:04   
TRIŠ

triš kolikor te poznam bo najpozneje v ponedeljek popoldne tukaj slika gobice in Žanauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem se pa nasmejala.Ja dej poglej kako je luškana.Saj za vodo vem da jo ne bom uporabljala ,ker sem prelena da bi se sklanjala zraven ampak za kobacanje ko se jaz sončim pa bo prav superuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ne,ne se bom vzdržala obljubimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.6.2008 22:38:22   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image Je pa res, da si je zelo želim user posted image Ve katera za kakšen recept user posted image

Mala pikica, čisto enostavno...Pravi moj možuser posted image . Drugače pa je res, da punčke ratajo med user posted image takoj po menstruaciji, vendar vsaj 5 dni pred ovulacijo. Ker počasi plavajo, fantki pa do ovulacije ne uspejo priti, ker so hitri in semenčeca preživijo manj časa.  Torej do konca meseca nič več, oz. po ovuaciji. Nam je tako ratalouser posted image

ja ne vem, mi nismo tega nič gledal, pa je vseeno ratalouser posted image user posted image user posted image
sem pa v formi danes, ni kaj....user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.6.2008 22:39:54   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No zdej je pa najbolj da gremo komentirat na smetarkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No zdej pa naj še kdo reče če nismo mi že v štartu boljše od moškihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.6.2008 22:41:13   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

pozdravljene!

samo na hitro da se vam javim, ker nimam prav veliko časa, saj veste zidanje, pa še danes me je glava bolela za pop..... še zdaj nisem ravno med naj ta boljšimi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.6.2008 22:43:49   
mala pikica

user posted image

Tale slikica pove vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skrite želje user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, triš, gobica je v BC trenutno v akciji, stane celih 10 €. Ti jo jaz kupim, če je ne bo hotel tvoj dragi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.6.2008 22:45:38   
dašabina
martinca user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
28.6.2008 22:45:48   
TRIŠ

user posted image

Skrite želje user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, triš, gobica je v BC trenutno v akciji, stane celih 10 €. Ti jo jaz kupim, če je ne bo hotel tvoj dragi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj če mu pa tale stavek pokažem jo bo šel pa peš iskat.user posted image .Ja sej ravno zato bi jo kupila ker je res poceni,pa še tako je luštnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?