mala pikica
|
katee vaju bomo res pogrešali, če ne boste uspeli zrihtat interneta. Veš kaj je to dva meseca... limma pri vas pa res ni lušno. Mi imamo z dudo probleme samo preden zaspi, si jo z rokico ven spravi, potem pa začne jokat. Tako včasih traja tudi pol ure. Ko pa zaspi, pa ni več problema. Jaz mu jo kar vzamem. Glede spanja... Kaj če bi jo čez dan poskusila dati v posteljico. Mi smo nekaj časa nazaj mislili, da Gašper ne bo nikjer drugje spal kot v vozičku, potem pa smo ugotovili, da v tej vročini spi veliko lepše in dalj časa v svoji posteljici. Upam, da bo kmalu bolje triš razsvetli mi um, zakaj mi bi mogli punčko naštimat Je pa res, da si je zelo želim Ve katera za kakšen recept klepetka pri včerajšnjih čestitkah niso bile slikice ravno rojstnodnevne Pa nič za to, važen je namen. Upam, da ne zameriš nalin mi je kar nerodno Hvala! Igle pa ni bilo nobene nikjer, so si na steklu greli drogo, potem pa jo s slamico skozi nos vdihovali sunny saj je res, da imam nekaj kg odveč, ampak mislim, da jih vseeno ni toliko preveč, da bi me od tega bolela kolena, zato sem bila zadnjič jezna, ko sem to slišala. Kri in vodo bi pa naj pri vseh jemali pri pol leta. vsaj mislim, da je tako. vaney glede frizure ti bo morala kar nana svetovat, jaz se na te stvari ne spoznam. Pri sebi sem bila primorana narediti spremembo, ker so bili že tako uničeni lasje. Se pa mi tvoja frizura zdi čisto v redu katarinas in vaney jaz sem pa zelo zadovoljna s fredijem So pa od 0 do 4 let, tako da vama bo še velikokrat prav prišel. katarinas, bazenček pa si spodaj poglej. Ni sicer za mamino rito je pa super za otroško veselje Gašper je ful navdušen. vaney mi se gremo vedno umivat med sedmo in pol osmo uro, potem papcamo in do osmih tazadnjo že spimo. Če popoldan ne spi veliko, je po šesti uri že kar kriza in ga moramo prav zabavat, da nam do sedmih ne zaspi. Bi rekla, da je to obdobje pri Anžetu, mogoče pa tudi vročina. Se pa strinjam z alfabeto, ko je otrok zelo zaspan, takrat zelo težko zaspi. nana kako je bilo danes, ko ste se hladili? Je fajn, ne? Mi se bomo tudi kmalu, klima je že doma To pa so še naše nove pridobitve Stolček in pametni kuža za krst, gobica pa za poletno hlajenje