|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
13.6.2008 8:03:48   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

. Gresta pa v torek na morje Manca in user posted image , pa še njegov kolega s hčerkama. Bo še pestro, ja. Bi šla zraven, pa je rekel, da gredo samo moški z otročki, ker pa je Matic tak živc, letos ostane doma user posted image .

tole je pa malo sumljivo, da gredo moški z otročki na morje. da se ne bo od kje pojavila kakšna blondinka, ki bo mislila, da je tvoj user posted image kakšen samohranielcuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.6.2008 9:16:39   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

. Pri nas je taka suša, da si bom šla vsak čas mireno vzet ven, ker za tole je pa res ne rabim. Ok, trenutno imam tako ali pa tako "tardečo" user posted image , ampak drugače pa user posted image  1x na 14 dni (če imam srečo) in to je to. Sej mojga user posted image  že zaslišujem kam se hodi "praznit" ker se mu doma ne da user posted image user posted image user posted image

Grem delat, danes je petek, pa upam da bom mojga user posted image  kaj nahecala da grem lahko prej domov iz službe user posted image

piškotek!
glede nato, da delata s svojim user posted image  skupaj , bi lahko kakšno akcijouser posted image  kar v službi vžgala, če vama doma primankuje časauser posted image user posted image user posted image . pa še zanimivo bi bilouser posted image user posted image

Ja itak. Veš pride delat skoraj vsak dan tudi tašča, tako da ne vem kako bi to izgledalo. Pa stranke, pa telefoni,...
Sicer pa se je v preteklosti - "ko smo bili maldi in neumni" - tudi to dogajalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , adrenalinsko, hitro, super,... (priporočam, če imate možnost user posted image user posted image user posted image )

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.6.2008 9:40:26   
mojčca
Ojla punce

user posted image

Smotka Lonib, ja ti pa že takoj zjutraj misliš na user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče mojega, pa če najde kakšno blondinko naj jo kar pripelje domov, toliko, da jima opere umazane cunje, pa malo spolira stanovanje, potem pa lahko gre user posted image user posted image user posted image .

Piškotek, a te bo tvoj danes potem spustil prej iz službe???? Ja, ti kar izkoristi VIP. A se z Greto kaj slišita???

Aprilčica, no vidiš, še ena, ki nič ne dela in v službi samo uživa. Kako nam je luštno, kajne???? (no, da v državni upravi nič ne delamo, to itak že veš).

Zom zoom, če jaz našega Matica zjutraj dam v svojo posteljo in naprej zaspiva, potem on to začne izkoriščati na veliko. Ja, imamo potem ponoči žurke, tako da skupno spanje v zakonski postelji odpade. Gresta pa zjutraj z Manco oba k meni v posteljo, da se malo pocrkljamo, potem pa Matic nazaj v svojo posteljo, jaz pa oblečem Manco, da gresta potem z mojim v Kranj.

Valika, držim pesti na nogah in rokah. Srečnooooooooooooooooooo

U, kakšne čudne vonjave kar naenkrat okoli mene. Matic pa se prav poredno smeji in me gleda. Grem ga previti, potem pa na en sprehod. Ja, ob 12 pa gre Matic na popoldanski počitek, jaz pa v Ljubljano.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:30:06 >

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.6.2008 9:42:23   
mojčca
Punce, danes pa je petek 13, najlepši dan zame. Ja, pred enim letom in dvemi meseci smo dobili enega malega dojenčka, ki pa je sedaj zrastel v enega malo večjega nagajivčka. Ja, moraš res imeti srečo da rodiš na tak lep datum user posted image user posted image user posted image . Kdor zna, zna user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.6.2008 10:43:25   
zalbi
Hej hej!

Ja sam da je petek... tale tede se mi je pa vleku...

mojčca - ja upam, da se res KONČNO vidmo, sem ti še neki šuškov dolžna, ja pa vrečice tut imam - torej kdaj je meeting dan - zdej nas je že kr neki k bi se duble -

torej predlagam - naslednji teden - torek, 17. 6. - 17h - kraj - TIVOLI... kdo je ZA?

Drgač pa o službi ne bi - ne ni mi kul - ker je kr neki in sploh ni to kar smo se pogovarjali na razgovoru... skratka iščem dalje - mam pa vsaj službo in sem zaradi tega zadovoljna.

zoom zoom in Valika - tut jst  ful držim pesti in čakam na vajino poročilo iz razgovorov...

aprilčica07 - se bova mogle dobit naslednji vikend, je spet formula na sporedu:) - da bosta najina user posted image  v miru gledala. Ja pa pr nas so motorji tut zakon, ampak ni tolk krize.

piškotek - vidš vidš kake možnosti maš ti v pisarni - pr men so vglavnem ženske - khm, si nimam kej dost pomagat...

tako, grem še malo delat - da do malce kaj koristnega postorim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.6.2008 10:46:40   
Anonimen
ojla punce!
joj, hvala še enkrat vsem, ki držite pesti za meneuser posted image . tole službo če bi dobila, bi sprejela - ker je tu, kjer sem jaz doma, in bi imela 5 minut hoje do nje. vse ostalo pa kar sem pošiljala, mi pa ni ne vem koliko interesantno - sem pač mogla poslat zaradi borze

mala mi je zaspala, jaz pa čakam sedaj mojo mami, da bo čuvala, da jaz lahko brez skrbi grem. sem še začuda v redu spala. tudi mali dve sta se zbudili samo 1x ponoči. tako da vsaj to - hvala bogu.
upam, da mi bo petek 13 prinesel srečouser posted image

sabri - joj, vi pa imate res extrem glede tega spanja. nič luštno.... sicer pa se mi zdi tvoja metoda čist ok. toliko da zaspi v svoji posteli, da pa si nekje zraven nje, da se ne počuti same....

tako, sem preveč nervozna, da bi še kaj komentirala... ob 12 pa mislite na meneuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.6.2008 10:48:17   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Piškotek, a te bo tvoj danes potem spustil prej iz službe???? Ja, ti kar izkoristi VIP. A se z Greto kaj slišita???

Joj, mu še nisem omenila user posted image  moram to bolj "politično" izpeljat user posted image user posted image user posted image
Z Greto se pa nisva nič slišali, ker res niti nimam časa na telefonu "viset". V službi itak ne, popldan pa me user posted image  čisto okupira in še na WC ne morem v miru user posted image . Ja, je pa res, da jo moram enkrat v bližnji prihodnosti malo poklicat da vidim kako je.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.6.2008 10:49:38   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

torej predlagam - naslednji teden - torek, 17. 6. - 17h - kraj - TIVOLI... kdo je ZA?

JAZ sem ZAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.6.2008 14:27:29   
sabri
Zalbi, škoda za službo no, sem pa mislila, da je vsaj ena lahk nehala iskat, bo pa druga. Drgač pa srečanje: ZA. Kje je pa kaj vetrnica, pa jape res, pa ostale?
valika: je prinesel srečo petek 13? Upam, da.
mojčca: meni je tudi ful všeč ta dan, mi je srečen, čeprav pravijo eni kontra.
Danes greva z mojim na koncert v Križanke, vreme slabo, ampak to sem mu kupila za rd, komaj čakam.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.6.2008 14:54:47   
mojčca
Jaz sem pa ravno iz Ljubljane in je na cesti ful gužva, veter piha, ful dežuje, obup. SEm prav vesela, da sva doma user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa čakam Matica da se prebudi in da poje kosilo.

SRečanje: jaz sem takoj za, samo ne Ljubljana. V torek grem v Ljubljano ob 12.00, pa potem še v Kranj na ORL, tako da bova doma okoli 15.30 oz. 16.00 ure in se mi ne bo dalo nazaj v Ljubljano (pa naveličana sem že te vožnje sem ter tja). Če bo vreme, do Zbilj mi ni problema, samo ne Lj.

Zalbi, jaz sem pa mislila, da si zadovoljna z službo. Ja, bo treba iskati naprej. Kaj pa tista varianta za s.p., ko smo se enkrat pogovarjale????

Valika, sporoči, kako je bilo na razgovoru!!!!!!!

Piškotek, ti si sigurno že doma, kosilo skuhano, Nejc skače okoli tebe, tvoj predragi je pa še v službi.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.6.2008 15:31:42   
Anonimen
hoj, na brzino, ker imam tu zraven mene eno veeeeeeeeeeeliko tečko....

no, razgovor je bil ful cool. je bila direktorica res prijazna in sma prav prijetno "klepetale"user posted image . le ta služba verjetno ne bo moja, ker nimam tehničnega znanja (branje tehničnih načrtov, poznavanje železa, pleha,.... itd) tako da na žalost nič ne bo iz tega.... no, hvala vseeno, da ste tako mislile na meneuser posted image
mi je pa dala eno upanje, da se mislijo v kratkem še širiti (že gradijo velike hale), in bodo še iskali kader, tako da če bom kao še interesirana, sem lepo vabljena, da se še prijavim na razpis, ki bo. no, če do takrat ne bom našla kaj drugega, bom pa potem prišla v finale - upam....
no, končen odgovor dobim naslednji teden, ampak nimam nekega velikega upanja glede na povedano...

joj, zalbi, škoda res, za tvojo službo. kako je to žalostno, da eno obljubljajo, drugo pa potem delaš, mislim, res čudno......

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.6.2008 20:09:35   
JAPE
Ojla punce!
No, da vas spet malo pozdravim!
Jaz sem še vedno med vami, nisem pozabila na vas. Res pa je, da mi ne paše biti preveč za računalnikom, zato že dolgo nisem nič pisala.
Slabost se vleče še naprej, bruham 100 na uro. Hkrati hujšam in se redim v trebuh.......
Zdaj že malo gledam za nosečniškimi oblačili.

Naša trmica je v redu, zdaj že lepo spi. Hodi še ne sama, malo ob opori. Čeveljčkov še nismo nabavili. V razvojno še vedno hodiva in se dere še vedno vsakič. Govori in čeblja na veliko, pa je še nič ne razumemo, reče pa že : mami!! JUHU!

Na srečanje bi prišla tudi jaz, ampak me v LJ sigurno ne bo, če pa se zmenite v Kranju, pa pridem, če se bom počutila le malo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.6.2008 22:49:08   
katja pv
Pozdravljene!
Po dolgem času se spet oglašam. Imam bolj malo časa za RR - čez dan sem zaposlena enkrat z enim, drugič z drugim, pa potem z obema kričačema, zvečer pa pride še možek na vrsto in RR izvisi. Danes je mož slučajno nenapovedano dežuren, ker zamenjuje sodelavca in sem vas lahko malo prebrala in napisala.

Sedaj hodi Ana že 3 tedne in je prava asica. Teče še ne, čeprav bi rada, se še zapleta in pade. Pleza pa na polno po obeh stolčkih za hranjenje in na kavč in je pridelala že ogromno bušk ampak je to pri plezanju ne zaustavi. Na mizo nam je tudi že splezala in si veselo postregla s češnjami, ki so bile v skledi sredi mize, tako da moram kar pazit, da nič ne pustim na mizi. Na srečo je plezanje na kuhinjski pult ne zanima, ker tam bi mi pa še večjo škodo lahko naredila.

Aprilčica07: jaz tudi delam na davčni na Ptuju. Sem pa vzela na srečo 4h delavnik, tako da mi srede še niso kritične. Ja državna služba je tako "ležerna", da je čudno, da sploh kaj papirja pridelamo user posted image .

Dojenje: Jao, pri nas ga kar ni konca. Včasih mi uspe, da preživi cel popoldan brez dojenja, zvečer pa obvezno. Dopoldan pa brez dojenja ne zaspi razen v vozičku, kar pa trenutno pri tako gnilem vremenu kot ga imamo nikakor ne uspem izvesti. Upam, da bo bolje ko grem v službo, ker postaja že kar nadležno njeno dviganje majice in iskanje dojke.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.6.2008 22:51:01   
katja pv
Aja, pa bolanim želim, da se čim prej pozdravite.

Dopustnikom pa veliko uživanja na morju. Mi gremo šele sredi julija in to na Krk, tako da upam, da se bo vreme končno otoplilo, ker drugače bo morje mrzlo, jaz pa tečna, da o otrocih niti ne govorim.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.6.2008 22:52:52   
katja pv
Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 12M: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 12M: 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 12M: 77 cm/10 kg)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 12M: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 12M: 80cm/11,2 kg)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 12M: 80cm/11,40kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 12M: 78cm/11kg)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 12M: 74,5cm/9800g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 12M: 76cm/10,3kg)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 12M: 78cm/10,15 kg)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 12M: 76 cm/13,3kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: 82 cm/11,3 kg)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 12M: 74cm/8350g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.6.2008 8:12:12   
zoom zoom
Dobri jutro,

danes smo pa spali skoraj do 8h. Vmes se pa ni nič prebujala, razen 1x ko sem šla na WC, je pogledala, če je že za vstat, pa sem ji rekla naj leži naprej in je celo to naredila.
Sem se pa jaz spet prebudila s čisto polnim nosom, pa pri tamali sem slišala, ko je ddo vlekla, da ima tudi malo smrkla v nosu. Ja kaj čmo, če je tako glupo vreme, ko ne veš kako se obleč. Če ne bi šli v četrtek na dopust se niti ne bi sekirala, tako pa mi lih ni, da kdo od otrok kaj zboli (jaz grem v vsakem primeru). Sicer pa močno upam, da ne zbolimo.
Pa še menstro čakam, bi morala pridit že včeraj, pa kar nekaj zavlačuje. Spet. Upam,  da jo čim prej dobim, da je ne bom lih tam dobila. PRejšnji mesec sem jo pa celo 3 dni prej dobila. Zdej ko bi pa to rada je pa kar ni in ni.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.6.2008 8:34:59   
thumbelina
Jaz sem pa že od včeraj sama z otrokoma. MOž ima ta vikend dva špila, včeraj v Zagrebu in je prespal, ga pričakujem okrog 11-ih, danes pa še eno ohcet ob šestih.... Sem že čist na koncu z živci, ker se ne morem nikamor skrit za pol ure. Tamaladva sta bila že kolikor toliko ok, danes pa spet oba na tono smrklja, sicer oba čist przornega, ampak ju sploh ne dohajam, non stop pucam nosove.... NO mi smo se vseeno odločili da gremo na morje, pa če kaj zagusti gremo prej domov...

jaz imam pa en hud problem
: naš mali pije mleko iz flaše zjutraj in zvečer in bi ga rada do vrtca odvadila. Sem mu hotla dat po kozarcu, ki ga pri pitju vode/soka popolnoma obvlada, pa je sam jezik pomočil in odkimal, in sploh noče več pit mleka. Sem probala vse finte, ko vidi belo tekočino v glažu se strm ain no way da bo pil. Včeraj sem probala malo tršo varianto in sem si rekla, ko bo žejen bo pil in mu pač zjutraj nisem takoj ponudila soka, ampak vsakič mleko. Ne on se je drl kot zverina. POmoje bi raje dehidriral kot pil iz kozarca.user posted image user posted image user posted image Sem probala flašo z uno kljunasto dudo, da je malo večji pretok mleka, NO WAY. Sem mu jo nastavila na tla, da se sam malo poigra in potem mogoče proba, ker itak vse drugo proba in sčveli. No way. Je sicer prijel flašo, jo dal parkrat na kotiček ustnic in potem ves čas klapcal da je vs eteklo ven. Skratka no win situation. Sploh ne vem kako ga prepričat da je isto... Je bil pa isti kerlc ko smo mu pri parih mesecih hotli dat po flaši čaj. JOj kako užaljeno se je drl. KOt da je bla samo joška za cuzanje in zdaj samo flaša za mleko. Kr neka bedna finta. A naj še počakam? AL kaj?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.6.2008 9:10:19   
zalbi
Dobro jutro!

Mi smo tudi spali dobro - Sara spet kašlja - pa mislim da so zobki na pohodu - pa ne samo en - ampak kr ene štirje - ma vse čist zatečeno, pa kr neki se vsake tolk časa na polno zajoka - sumim zobke.

thumbelina - kaj pa kakav. Jst Sari dam zutri kakav v njen lonček, pa ga popije lonček pa pol - no zvečer pa še vedno v flaši mleko, ampak to me ne moti...

Kar se srečanja tiče men je vseen kje - sam da lih ne bomo v kakšnem prometnem zamašku stal - ker za vn iz lj, okol 16.30 it je bolj adijo - zato sem jaz predlagala bolj center...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.6.2008 9:15:01   
sabri
Dobro jutro, Crvena jabuka so bili odlični, samo malo sva iz vaje ven in so naju noge boleleuser posted image , al se pa staramo. Danes gremo pa malo naokrog se potepat.
thumbelina: ne znam svetovat, ker naša pije iz flaške na slamico, ne zna iz kozarca, ji je pa vseeno, kaj tudi mleko.
jape: lepo da smo te priklicale, še malo bo za potrpet s slabostmi ane, držim pesti da bo čimprej bolje, pa da te čimprej vidimo z bušijem.
zoom zoom, upam da ne boste zboleli, če pa  že, se boste pa na morju takojpozdravili, tako mora biti, pa bouser posted image .
grem jest, čao

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
14.6.2008 9:15:56   
sabri
Aja, tamala je včeraj z mamo dobr zaspala, hitro skoraj brez joka.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
14.6.2008 9:34:38   
Mojca B
hej punce..

vidim, da pridno klofate. Meni nekako po 8 urah rač niti na misle ne pride, da bi se zvečer vsedla za rač. zdaj pa mala spi, mali je na počitnicah in jaz hop na net..:)

Pri nas je vse ok. s 1.8. gre Jona v vrtec - tole zna biti še zanimivo.

Spat hodimo okrog 20-ih, zbujamo se nekje od 5.30 - 6.00 - katastrofa.. zdaj je vsaj tolk bolje k jo dava iz postelje ven in se sama zabava še kakšnih 15 minut. S tem, da potem spalnica izgleda, kot bi bombo vrgel..

Zobki - mamo še kar samo 4, rtsemo k konoplja, govorimo k stargan dohtar, ki ga nihče ne razume. Izjemno rada pleše in se po navodilu big brotherja vrti v krogu dokler ne cepne do.

Jokamo še kar za vsako figo, najbolje se je mamice držati za hlače...Ne moremo se upreti čokoladi, nočemo piti iz kozarča.. flaša je zakon. je pa res, da jo vzame v roke samo k je žejna in konkretno spije te rjo odloži. Najraje ima jabolko narezano na krhlje...

Tolk o tem...

je pa že čist samostojna za hodit, plezat in vse kar zraven paše.. Je hitra k strela. Prav hecen pajkec suh...A ja še to imamo uhančke - ne vem če sem že povedala...

Dopust - Biograd na moru - mobilne hiške. K sem videla zoomzoomino varianto za Tunizijo me je skoraj na rit vrglo. To je pa res poceni varianta. Tolk bomo mi dali za mobilno hiško za 1 teden. Bomo septembra verjetno kakšno bl konkretno varanto udarili - najraje bi šal v Grčijo. Otok Kos - blue lagoon beach resort... pozna katera?

nič ..

mejete se v teh deževnih dneh..

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
14.6.2008 19:12:04   
hariba
Groza,kako mi gre na živce ta dež,Zoja je not tečna,smo bili po nakupih in je bila sitna,sta potem z mojim šla malo v Jungle. Gre tamal v ponedeljek v šolo v naravi,pa je za cel teden skoraj samo dež napovedan,tako,da sem mu menda brez veze kupila nove kopalke,kremo za sončenje in sredstvo proti klopom,ker tega sploh ne bo rabil. Bi zdaj z veseljem šla z zoom zoom v tople kraje,kjer sigurno ne bo dežja.
flaša Zoja iz nje pije čaj in vodo,iz lončka z nastavkom le,če je zelo žejna,v vrtcu pri zajtrku pa baje brez problema tudi iz navadnega. Mleka pa ne pije od nikoder,če je kakav pa ja.Rada pa lonček ali flaško z mlekom obrne in opazuje kako kaplja bela tekočina.
Zdaj me je pa ravno sin klical,moram po njega na zaključek.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.6.2008 19:51:55   
Anonimen
hoj!
ta dež je pa res obup.... je bila mala popoldan že tako tečna, ker smo navajeni iti vun - da je kar jokala in bi mi kar pobegnila po stopnicah navzdol - sem jo enkrat skoraj komaj ujela, toliko da mi ni padla po stopnicah.... no, potem pa sem se jo usmilila, sem ji oblekla dežni plašč od ta večje, podsukala rokave, plašč pa itak do tal, v roki pa še majhen dežnikec...je bila prav srškana... in smo šli...singin in the rainuser posted image

sedaj pa se obe skupaj kopata, ju ima očka malo prek...

katja pv, imaš pa res pravo plezalkouser posted image , moja hvala bogu nobena ni bila plezalec - ji zgleda niti na misel ne pride, da bi splezala na stol, kaj šele na mizo.. enkrat je samo splezala sama na kvač, pa potem seveda sama dol, in je kar pošteno padla, je imela tudi fino modrico - zgleda da si je zapomnila....

pitje - no, naša spije zvečer čežano po flaški, potem ponoči in zjutraj mleko po flaški, ostalo pa vodo po aventovem kozarčku, ali pa tisti navadni flaši ki ima gor smudek...

tako sedaj pa je že krič v kopalnici.....

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.6.2008 8:19:27   
aprilčica07
Jutro vsem,

končno sonceuser posted image Včeraj smo meli piknik ker je imel tast rojstni dan in smo zmrzovali ko, da bi bli sredi zime. Pa smo na Primorskem in se lahko považimo, da je blo včeraj popoldan celih 12 stopinj.user posted image Samo upam, da mali ni kej fasal. Saj je bil oblečen in vsem, ma kaj ko ne zdrži notri in smo mogli hodit ven, pa magari če je deževalo cel cajt..

mojčca: itak, da ne delamo nič, mi državni uradniki:):)
katjapv: a tudi ti si dacarka? Ma sej smo same fanj babe tam, a ne?
thumbelina: tudi našega ne moremo navadit, da bi bil iz kozarčka kakav. Vse drogo gre iz kozarčka, ma kakav zjutraj in zvečer iz flaše, druge variante ne pridejo v poštev. Zaenkrat me to niti ne še tako grozno moti, ma počasi bo treba ukinit tud to.
zalbi: ja, tudi moj gleda motorje, ma ni tako obseden kot je z formulo 1. Ko je formula je pač pr nas izredno stanje.user posted image Glede službe pa poznam tudi jst en primer, ko so se narazgovoru pogovarjali kako bo delo potekalo, ko je pa kolegica začela delat, je blo pa vse drugo, ma od unrnika naprej. In to ni nek privatnik, ampak pošta.user posted image
valika: lepo slišat, da si bla na razgovoru zadovoljna.

To noč smo spali dobro, prejšno je blo pa grozljivo. Je kr naprej jokal in stokal in kr neki tečnaril, pa napol spal in se jezil... Zaspal je šele proti jutru, ma imamo na sumu, da so zobki.
Danes pa imamo tle kjer sem jst doma eno prireditev in bomo spet cel dan v akciji. Le vreme naj zdrži:):)

šibam zdej.

lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.6.2008 9:01:14   
sabri
Dobro jutro, uspavanje zaenkrat uspeva, upam da bo tako naprej. Joka ne več, samo malo na začetku, ampak ni primerjave s prvim dnem. Včeraj smo bili v POstojni na Merkatorjadi, ampak aprilčica07, saj je blizu primorske pa je blo MRZLOOO, smo hitro popokal, pa da ne govorim o gužvi..
Danes pa spet v Postojno ampak na toplo na kosilo, pa itak je sonček. Pa bo hitro vikend mimo. Lep dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.