ily
|
No, pa sem tudi jaz z dopusta .... Ma ja, pa dopust.... No, sem sicer oddala vlogo za odobritev teme za magistrsko, ampak so začeli pri nas nekaj komplicirati in hočejo imeti razdelano zadevo v nulo . Sem se tolk razjezila, sem rekla, da je potem boljše, da čez poletje nalogo naredim, septempra pa vlogo za odobritev teme vložim. Pa so me vsi samo debelo gledali, ker niso navajeni, da sem jaz ˝tako glasna˝ . So vsi zginli v svoje pisarne. Mislim, kaj se pa grejo - to mi gre ful na živce, ko se do enkrat da zadevo narediti ˝kao brez problemov˝, potem se pa najde ˝ena cvetka˝, pa to naredi še nižje od ˝kao brez problema˝ in rata ful štala, ker vsem pokrov dvigne. In potem zakomplicirajo stvari v ˝amen˝.... Mislim, kar nekaj. No, saj bom nekako zvozila, ni , če sem do tukaj prigurala, bom pa še to skozi dala!! Ja, jaz sem tud mislila, da se mi bo zmešalo zaradi tega vremena. Buba bi kar hodila, pa hodila in ji ne morem dopovedat, da je zunaj mokro, in da dež pada, in da ne moremo ven. Sem jo potem, ko je začela vpit, na dež nesla, pa z obrazom v nebo obrnila, ona pa nič. Je očke zaprla, pa malo požmikovala, pa se je začela režat! Mislim.... hranjenje: jao, pri nas je tudi hudo. Naša sicer je vse, ampak res vse. Sploh pa ima rada sadje in zelenjavo, svežo ali kuhano. Drugo pa je, koliko od tega pristane v njenem želodčku. Ja, bolj malo! Ta vikend je pa še zbolela in že dva dni nič ne je. Se greva danes popoldne pokazat k P, če ni staknila angine, ker že tretji dan kuha z 39,2°C . Jo je imela tavelika Pika prejšenji teden, smo še zdaj na AB, tako da je možno, da je kaj pobrala. Ja, se ti pa to ustreže pred dopustom, thumbelina, vem. No, pri nas je bilo pred dvemi leti tako - je bolehala cel teden, sva šli k P, in ker ni bilo najine, je imela samo virozo oz. prehlad. Smo šli na morje, pridemo tja, vse ful lepo, lep apartma, lep razgled, vzamemo apartma v tretjem štuku , mož kot nor tovori prtljago gor (jaz sem se ˝švercala˝, ker sem bila ); to je bilo v soboto. Je ponoči zakuhala, sva ji zbijala vročino in je bila v nedeljo že skoraj OK, v ponedeljek dopoldne gremo na plažo; jasno, kje naj otrok pri treh letih sedi v mivki, je bilo treba v vodo. Pridemo v apartma, jaz nekaj kuham in ona zaspi - drugače že od leta in pol ne spi popoldne, tudi v trmi ne. Jo potipam, je kar senela. Sva ji spet vročino zbijala, ponoči mi je še sirupa zmanjkalo, zjutraj smo šli do lokalnega zdravnika, nas sploh ni hotel vzet, je rekel, da ni dežuren in nas je poslal na drug konec otoka ali pa da naj gremo v Zadar. Potem je začela Pika pa še bruhati in sem jaz imela poln kufer vsega in sva z možem v dobri uri spakirala in smo ˝odplenketali˝domov. Diagnoza? - jasno - gnojna angina z začetkom dehidracije. Tako da smo zdaj kar v skrbeh, kako bo letos. Lani je bilo OK, smo bili malo pred odhodom na AB, letos pa ne vem.... Držim pa pesti za vse vas in nas!!!!! Naj imajo naši ˝palčki malčki˝ vsaj nekaj od poletja!!!! hariba, eno vprašanje: ti si rekla, da si malo odstavljala oz. si jo odstavila od dojenja. Kako si pa ti ˝pregurala˝ situacijo? Jaz sem se tudi v soboto odločila, da naredim črto, ker me je zadnjič P nadrla, no, bolj svetovala, naj neham z dojenjem in naj začnem z zdravljenjam ščitnice, ker se mi pozna, da sem bolna . Pa sem kar odlašala, v soboto sem pa rekla: ˝Nič, dovolj, bomo že nekako!˝ in sem jo odpikala k mami v zgornji štuk. In je oba večera prespala brez problema! Jo čez dan malo daje, se kar nekaj stiska, pa zvija k meni, drugače je pa OK. Samo jaz sem bolj uboga - eno dojko sem že tako imela bolj prazno, pa še v sredo mi je skoraj bradavico odtrgala, ker se mi je naredil čez izpuščaj in potem pride koža čist mehka in je bilo joj. In je nisem več pristavila. Pa ni bilo panike, je vse v redu! Druga dojka je pa ..... Ful me cuka, za dvakrat večja je od prve, ven ne gre pa nič, če hočem stisnit . Sem si ponoči dajala mrzle obkladke, pa je bilo bolje, zdaj v službi pa ne morem. Zdaj pa ne vem, ali naj grem k svoji G, da mi naredi ablaktacijo (saj se mi zdi, da se tako reče), ali bo to samo minilo, da bo šlo nazaj? Mi vse govorijo, ki so tako dolgo dojile, da to traja ene dva, tri dni, potem gre pa nazaj. Ma ne vem, če bom zdržala. Saj vročine, se mi zdi, da nimam! Kakšen nasvet? Tudi od drugih dobrodošel!! Nič, grem delat. Se tipkamo....
|