|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
6.6.2008 1:58:14   
katja pv
Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 12M: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 12M: 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 12M: 77 cm/10 kg)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 12M: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 12M: 80cm/11,2 kg)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 12M: 80cm/11,40kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 12M: 78cm/11kg)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 12M: 74,5cm/9800g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 12M: 76cm/10,3kg)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 12M: 78cm/10,15 kg)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 12M: 76 cm/13,3kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: - cm/- g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 12M: 74cm/8350g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
6.6.2008 10:01:57   
thumbelina
Meni je dolgčas!

In ta frdamani dež, dost ga imam.

Da ne omenjam, da se mi kar pokadi iz glave ko pomislim, da je naš bodoči sosed od NIZozemca kljub našim prošnjam in priporočilom, naj vendarle drenažo naredi tako kot smo jo vsi po vasi (v potok), je on skopal gigantski jašek skor pred našo bajtona tisto stran kjer ni hidroizolacije, ker imamo pač staro bajtoin je blo tle nemogoče karkoli narest. In zdaj ob tem deževju imamo v kleti vodo. ****   ti tri pm. Ehhh blesav dan.,,Sem že tko slabe volje, pol pa gledam une luže v kleti se mi pa čist sfuzla.

Tok se matrava za to bajto, pa skoz je nekaj. NIzozemc žlehti!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:30:51 >

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
6.6.2008 11:44:58   
marijaa
thumbelina js bi unmu sosedu vrat zavila to ne sme drugim škodo povzročat,to je kaznivo zato ga inšpekciji prijavi. Mi bomo tud mel drenažo na bajti k jo zidamo,da ne bo kasnej kakih brez veznih ****rij.
Jebela cesta mi bo Patrik glede hrane požru živcov z svojo izbirčnostjo. Učiri sva mela kontrolo,zato nism šla na šiht,sm mu zjutri namazala tamar namaz na koruzni kruh ni hotu nč niti grižlaja sm mu med potjo kupla črno žmli je jo kr pojedu,za malco je banano jedu,za kosilo je ričetu rekel da je blek. Se tk nakremži in umakne ful od mize in reče blek ful tk z gnusom sej neve človk a bi semu smejau al bi ga po rit tud črnega kruha ni hotu zravn,ćrne žemle pa ful je sm mu žlico ričeta na silčo porinla v usta je pojedu dol še celo enkrat usta odpru a je tist plunu vnuser posted image  sm mu odprla hip kašico 1 mesno kero je meu pred mesom rad probat ni hotu pol je jedu pa z rokami kuhane makarone brez vsega vaniljevga pudinga na vrh tud ni zvečir sm mu dala proseno mlečno kašo in not narezane suhe slive kar je ful rad jedu včasih se je dru bl k bi drek dobu tud kruha z maslom ni hotu sm mu rekla da mami druga nima in bo šou lačn spat če ne bo jedu,se ga je pol dec usmilu in mu je dau borovničov jogurt in 2 polnozrnata piškota je pojedu use. Do bolnce je jedu skor use,zdej skor nč ka vem če je to krivo da je dobu zmeri za kosilo pire krompir 15 kosil je tm dobu in 15 krat je biu pire 1 dan zravn špinača drug paradajzov zos in tret dan zmiksan grah al neki taga  u glavn grozn ena in isti jedilnik zato mzdej pireja špinače in nc rdečga na koržniku videt ne more razn če ej sadje češne je.Zelenjavo v juhi jein grah,bučke korenček tako omako na rižu tud paradajza ne solate tud nobene

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
6.6.2008 12:20:23   
Anonimen
oj!
se mi kuha, jaz pa hitro malo na rr

thumbelina - kaj pa če bi šla do soseda, pa ga peljala v klet in mu pokazala, kakšno škodo ti dela. mogoče pa sploh ne ve, kaj ima to njegovo delo za ene posledice. mogoče pa te tudi ni razumel - glede na to, da je nizozemec in bi mu vizualna slika mogoče kaj kliknila v glaviuser posted image ... mu pokažeš, še enkrat lepo poveš, potem pa mu zagrozi, da ga boš nekam prijavila. nimam sicer pojma kamuser posted image

tako, naša dva sta že prišla na kosilo - lepo se imejte čez dan

Neposredna povezava do sporočila: 1079
6.6.2008 14:42:49   
thumbelina
Punce hvala d amislite name. Smo že imeli probleme, ker je idiot vso meteorno vodo splejal kar na cesto, svoje mulde zablokiral in je vse lepo teklo na naš dovoz in nam ob vsakem dežju vse zdrlo, da smo non stop luknje filali. Je imel mož poln kufr, poslikal in mu zatežil, potem je nekaj čaral, ampak nič rešil, tako da je možu odbilo pokrov in šel sam odmašit njegove mulde.

NO potem mu je mož rekel, naj odvodnjavanje reši tako kot vsi v vasi, ker tukaj je ful veliko vode že sicer. Ko smo mi delali greznico, nam jo je že zasuto podtalnica dvignila od tal za pol metra, tako da smojo morali zasidrati v zemljo. NO v glavnem mi smo delali drenažo in zdaj nimamo nič več težav. Ampak ti debili niso skopali še 5 metrov dalje, kjer je potok in bi pač meteorna voda tekla v potok, ne oni so pred našo bajto skopali hudoluknjo in pač kar tam nardili en jašek, ki lepo zdaj spušča vodo v našo klet=)/(%&/%$!&%%/&%!!

Saj ob priliki mu bo mož rekel. Mene nihče resno ne jemlje, ker sem kao baba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.6.2008 12:13:12   
juniorka
Kje te vse???
No, moj ob sobotah dela, ampak je en drug dan doma. Nelson se igra...sploh si nisem predstavljala, da se bo pri taki starosti tako sam zaigral in pogovarjal zraven. Juha se tudi kuha..tukaj smo eno uro zadaj, tako da še imam čas za kosilo! Naš lump ni nič izbirčen, vse poje, tako kot pri vas thumbelina. Edino samega riža ne more, mu je presuh in se mu zaleti, tako da rižota mora met še eno omako! Solato po ustih melje, vendar je ne more zgristi, tako da potem ven pljune, ima pa zelo rad paradižnik- ga je tudi celega, kot jabolko!
Drugače pa si ne predstavljam, da bi bil izbirčen, se mi smilite tiste, ki morate prav razmišljat, kaj dat malim-  marijaa, tvojim postom pa se moram nasmejat, ja tole z bljak... upam,da e bo kmalu navadil in pozabil bolnišnično bljak hrano!
A ste imli dovolj dežja- sem vam ga poslala malo, da smo mi imeli sonceuser posted image .
Thumblina- žal je še vedno tako, sploh na vasi, češ, kaj pa baba ve... Hja, ko pa za vse poskrbimo in zorganiziramo, moški pa samo še finiširajo, pol pa mislijo, kolk so narediliuser posted image .
Ma, sem zašla s teme...
spanje: Uspavanje je pri nas flaša mleka in mi zaspi na rokah, če pa ni utrujen, pa se jaz uležem, on pa skače po postli, pa sem in tja, dol in gor, stiskanje z medijem, pa se po kake pol ure utrudi in ga zmanjka v sekundi, kot bi odrezal!
No, lep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.6.2008 12:16:33   
tejkag
Helov!
Tako, Lano in atija sem "nagnala" ven, da sem lahko jaz malo vas prebrala. Sicer pa bo danesuser posted image v varstvu pri babici, ker bova oba odsotna. user posted image gre na nek piknik, jaz pa kot sem že napisala, na obletnico valete.
Vreme je pri nas bedno, malo dež,potem pa spet ne....sonca seveda ni nikjer. Komaj čakam na sonce in morje....
O.k. grem

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.6.2008 13:34:40   
zoom zoom
Naša je šla pa šele sedaj spat, pa zgleda, da bo zaspala kar sama. Sem jo dala že uro in pol nazaj in ležala zraven nje, pa ni in ni hotea zaspat (jaz sem pa že skoraj), pa sem jo potem vzela ven in se je še nekaj igrala ,p otem pa je postala ful tečna. Močno upam, da že spi.

Starejši pa tudi jkar nekaj kriči in me je danes moj oče rekel, kaj mu delam, da se non stop dere. Pa sem mu rekla, ja pretepam ga, kaj pa druzga. Mi gre to njegovo kričanje in ne uboganje že prav pošteno na živce, ker vsega kar si on zaželi pa res ne moremo počet in kadar on hoče. Komaj čakam ponedelejek, da ga dam v vrtec, se bo potem malo skuliral. Se mi zdi, da če je več kot 3 dni doma je že zoprn. Pa trmast. JE pa zanimivo, da ko smo v trgovini pa sploh ni tečen in je čist skuliran. Upam, da tako tudi ostane.

Sem pa danes kupila nov sesalec. sem hotela takega brez vrečke, na koncu vzela takega z vrečko in zanj dala najmanj 60€ več kot sem za sesalec sploh nameravala dat. Sem ga že sporobala in je ful tih, tisti prej je tako tulil zraven, ta pa res tako tiho deluje pa 13 meterski kabel ima, tako da bom vsaj dnevno lahko celo posesala brez ustavljanja in prestavljanja kablov.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.6.2008 18:42:10   
marijaa
Moj je šel fusbal  skolegi v lokal gledat jsvas mal berem sam mi Patrik nagaja. Čez 10 dni greva s patrikom v Nemčijo k mojmu atiju komi čakam. Zravn bo šla moja mlajša sestramoj žal ne more. Še zmojim razmišlava al je bolš z letalom al z avtom. Vožne je kr dost drgač bi js raj z avtom

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.6.2008 6:58:49   
hariba
Uh,naša noč je bila katastrofalna. Ker v svoji postelji nikakor ni hotela spati sem jo ob polnoči prestavila na najino. Vsaj na vsake pol ure se je zbujala in tudi če ni jokala se je sukala in obračala po postelji kot vrtavka. Zdaj pa sedi sredi dnevne sobe in si strokovno ogleduje 1 staro ponvo,ki jo je zvlekla iz kuhne. Jaz sem pa takoo zaspana. Mama je zdaj pri nas.
Lepo nedeljo želim vsem,pa napište kaj,da bom imela kaj brati.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.6.2008 9:09:43   
aprilčica07
Jutroooo vsem,

oh to vreme, včeraj je pri nas cel ljubi dan lilo, nismo mogli niti nosa dat ven iz bajte.. brrr, jst sem bla nervozna, mali pa tečen.. upam, da bo danes kaj bolše, trenutno ne pada, sončka pa tudi še ni videt. bomo vidli kaj se bo izcimilo iz tega:)
Sicer sem bla pa jst včeraj dopoldne v službi, moja prva delovna sobota. stranke nobene, sem imela pa mir in reševala ene zadeve za katere ostale delovne dni enostavno ni blo cajta. včeraj je bil pa mir, nobenih telefonov, nobenih strank.. skratka ni blo slabo:):):)

juniorka: naš se tudi sam zamoti, ma bolj poredko. ponavadi se igra z kockami, jih preklada in meče in tam sedi in se ukvarja z njimi. en cajt, pol pa se naveliča in hoče kaj drugega.user posted image je pa res postal pravi mali uničevalec, polomi vse kar mu pride pod roke.user posted image
hariba: lepo, da ja mama doma, kr korajžno naprej.
thumbelina: mi je kr pritisk dvignilo, ko sem brala kašnega fenomenalnega soseda imate.
tejkag: kako je blo na obletnici valete?

Naš mulčk je pa včeraj jedel celo ribez in maline... in je bil navdušen:):)user posted image

Danes smo mislili it malo kam do morja, ma dvomim, da bo kaj iz tega. Med tednom smo poredko vsi trije skupaj, pa bi pol radi izkoristili vikend, pa ga vreme sračka.
Ma upanje ostaja:)user posted image

Šibam zdaj. Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.6.2008 10:12:46   
tejkag
Oj!
No naše bejbe ne zanima,če je bila mama včeraj zunaj,smo mogli vstatuser posted image že ob pol 8h. Sicer nisem bila dolgo,no načvekali smo se,potem pa sva s kolegico,ki ima tud otroka odšle. Prišlo nas je itak samo 13. Lana je spala katastrofalno-še slabše kot ponavadi .
Tako zdaj grem pa tečko spat spravit,pa mogoče si bom tudi jaz privoščila malo drmanja zraven.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.6.2008 21:06:45   
sabri
L

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.6.2008 7:07:14   
thumbelina
Takole, saj sem vedela. >En teden preden naj bi šli na morje
sta mi oba zatrokirala, tako da imata smrklja na kilažo in to kar naenkrat...
Zdaj pa sploh ne vem kaj naj naredimo če se ne pozdravita do nedelje.
Baby vac ne pride v poštev, ker ne moremo dol še sesalca peljatuser posted image .

Jao jao.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.6.2008 9:17:27   
zalbi
Hej hej...

ja mis mo se vrnili od tašče in tasta včeraj - ja bil lušten vikend, k je ful hitr minil. V soboto je imel svak rd - žurka do jutr - tako da sem danes kr zaspal zutri in pol norela v službo - no sej Sara je tut kr spala - sem jo revco spet mogla budit...

Tako, zdej pa šibam na en seminar - jupi - bo dan hitr minil...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.6.2008 9:43:49   
ily
No, pa sem tudi jaz z dopusta user posted image .... Ma ja, pa dopust.... No, sem sicer oddala vlogo za odobritev teme za magistrsko, ampak so začeli pri nas nekaj komplicirati in hočejo imeti razdelano zadevo v nulouser posted image . Sem se tolk razjezila, sem rekla, da je potem boljše, da čez poletje nalogo naredim, septempra pa vlogo za odobritev teme vložim. Pa so me vsi samo debelo gledali, ker niso navajeni, da sem jaz ˝tako glasna˝user posted image . So vsi zginli v svoje pisarne. Mislim, kaj se pa grejo - to mi gre ful na živce, ko se do enkrat da zadevo narediti ˝kao brez problemov˝, potem se pa najde ˝ena cvetka˝, pa to naredi še nižje od ˝kao brez problema˝ in rata ful štala, ker vsem pokrov dvigne. In potem zakomplicirajo stvari v ˝amen˝.... Mislim, kar nekaj.user posted image No, saj bom nekako zvozila, ni user posted image , če sem do tukaj prigurala, bom pa še to skozi dala!!

Ja, jaz sem tud mislila, da se mi bo zmešalo zaradi tega vremena. Buba bi kar hodila, pa hodila in ji ne morem dopovedat, da je zunaj mokro, in da dež pada, in da ne moremo ven. Sem jo potem, ko je začela vpit, na dež nesla, pa z obrazom v nebo obrnila, ona pa nič.user posted image Je očke zaprla, pa malo požmikovala, pa se je začela režat!user posted image Mislim....

hranjenje: jao, pri nas je tudi hudo. Naša sicer je vse, ampak res vse. Sploh pa ima rada sadje in zelenjavo, svežo ali kuhano. Drugo pa je, koliko od tega pristane v njenem želodčku. Ja, bolj malo! Ta vikend je pa še zbolela in že dva dni nič ne je. Se greva danes popoldne pokazat k P, če ni staknila angine, ker že tretji dan kuha z 39,2°Cuser posted image . Jo je imela tavelika Pika prejšenji teden, smo še zdaj na AB, tako da je možno, da je kaj pobrala.
Ja, se ti pa to ustreže pred dopustom, thumbelina, vem.user posted image No, pri nas je bilo pred dvemi leti tako - je bolehala cel teden, sva šli k P, in ker ni bilo najine, je imela samo virozo oz. prehlad.user posted image Smo šli na morje, pridemo tja, vse ful lepo, lep apartma, lep razgled,user posted image vzamemo apartma v tretjem štukuuser posted image , mož kot nor tovori prtljago gor user posted image (jaz sem se ˝švercala˝, ker sem bila user posted image ); to je bilo v soboto. Je ponoči zakuhala, sva ji zbijala vročino in je bila v nedeljo že skoraj OK, v ponedeljek dopoldne gremo na plažo; jasno, kje naj otrok pri treh letih sedi v mivki, je bilo treba v vodo. Pridemo v apartma, jaz nekaj kuham in ona zaspi user posted image - drugače že od leta in pol ne spi popoldne, tudi v trmi ne. Jo potipam, je kar senela. Sva ji spet vročino zbijala, ponoči mi je še sirupa zmanjkalo, zjutraj smo šli do lokalnega zdravnika, nas sploh ni hotel vzet, je rekel, da ni dežurenuser posted image user posted image in nas je poslal na drug konec otoka ali pa da naj gremo v Zadar. Potem je začela Pika pa še bruhati in sem jaz imela poln kufer vsega in sva z možem v dobri uri spakirala in smo ˝odplenketali˝domov. Diagnoza? - jasno - gnojna angina z začetkom dehidracije.user posted image Tako da smo zdaj kar v skrbeh, kako bo letos. Lani je bilo OK, smo bili malo pred odhodom na AB, letos pa ne vem.... Držim pa pesti za vse vas in nas!!!!! Naj imajo naši ˝palčki malčki˝ vsaj nekaj od poletja!!!!

hariba, eno vprašanje: ti si rekla, da si malo odstavljala oz. si jo odstavila od dojenja. Kako si pa ti ˝pregurala˝ situacijo? Jaz sem se tudi v soboto odločila, da naredim črto, ker me je zadnjič P nadrla, no, bolj svetovala, naj neham z dojenjem in naj začnem z zdravljenjam ščitnice, ker se mi pozna, da sem bolnauser posted image . Pa sem kar odlašala, v soboto sem pa rekla: ˝Nič, dovolj, bomo že nekako!˝ in sem jo odpikala k mami v zgornji štuk. In je oba večera prespala brez problema!user posted image Jo čez dan malo daje, se kar nekaj stiska, pa zvija k meni, drugače je pa OK. Samo jaz sem bolj uboga - eno dojko sem že tako imela bolj prazno, pa še v sredo mi je skoraj bradavico odtrgala, ker se mi je naredil čez izpuščaj in potem pride koža čist mehka in je bilo joj. In je nisem več pristavila. Pa ni bilo panike, je vse v redu! Druga dojka je pa user posted image user posted image user posted image ..... Ful me cuka, za dvakrat večja je od prve, ven ne gre pa nič, če hočem stisnituser posted image . Sem si ponoči dajala mrzle obkladke, pa je bilo bolje, zdaj v službi pa ne morem. Zdaj pa ne vem, ali naj grem k svoji G, da mi naredi ablaktacijo (saj se mi zdi, da se tako reče), ali bo to samo minilo, da bo šlo nazaj? Mi vse govorijo, ki so tako dolgo dojile, da to traja ene dva, tri dni, potem gre pa nazaj. Ma ne vem, če bom zdržala.user posted image Saj vročine, se mi zdi, da nimam! Kakšen nasvet? Tudi od drugih dobrodošel!!

Nič, grem delat. Se tipkamo....

Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.6.2008 10:50:15   
thumbelina
NO sej mi imamo sklenjeno zavarovanje za odpoved zaradi bolezni, sam se taveliki sfuzla, čeji rečemo, da ne gremo....

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.6.2008 14:22:56   
sabri
Oj, sem že včeraj poskušala kaj napisat, pa me sploh ni računalnik jemal resno in ni hotel objaviti mojih bedarij očitnouser posted image . Da malo komentiram teme:
duda: jo ima za spat, drugače pa niti ne več.
hoja: hodi in teče kot general, temu primerno število bušk, ampak je faca, samo lovit jo moramo.
hrana: je kar dosti, solat pa nobene, mleko pije vedno zvečer, drgač je pa čokolino zakon
morje: še ne vemo, kam gremo, samo da avgusta.
Sem lačna, grem jest, aja pa še to, pogrešam kako srečanje, a se kaj zmenimo?

Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.6.2008 15:39:47   
zalbi
sabri - jst tut pogrešam naše kavice - jst sem ZA da se kej vidmo - jst lahko vsako popoldne, no ta teden - četrtek ali petek lahko, drgač pa v soboto dopoldne tut pomojem lahko... ŠE KIRA ZA?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.6.2008 21:27:23   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

sabri - jst tut pogrešam naše kavice - jst sem ZA da se kej vidmo - jst lahko vsako popoldne, no ta teden - četrtek ali petek lahko, drgač pa v soboto dopoldne tut pomojem lahko... ŠE KIRA ZA?

Če se dobimo popoldan po 16 uri, potem tudi jaz lahko user posted image user posted image user posted image  Lahko pridem vsak dan, razen pon. in srede (faks), pa to soboto žal ne morem. Lahko pa četrtek ali petek!!!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.6.2008 23:14:27   
juniorka
Čer punce- pri nas je še svetlo- smo eno uro za vami, že par dni je sonce in toplo, danes me je malo sonce opeklo, ker sem pešačila v šoping...zadnji nakup pred odhodom v domovino! Sem očetu za 55 rd mobitel nabavla, so tu dost cenejši kot tam.
Naš lump je pa začel plezat..včeraj mi je v omaro s posodo splezal- v spodnji del, danes v zgornji del, prej pa ga vidim nekaj okoli stola v kuhinji, pol pa naenkrat moj reče, če sem ga jaz dala v njegov stol za hranjenje... Je lump splezal na stol, iz stola na mizo, šel na drug konec in splezal v svoj stol tako, da se je prej obrnil in rikverc lepo namontiral sebe noter..samo pripel se niuser posted image , mislim, lump na višku- zdajbom pa morala začet pazit, do zdaj sem ga pustila zjutraj, da se je šel igrat in sem jaz malo poležala, zdaj pa konec heca... No, seveda nama je potem to lepo še dvakrat pokazal, s tem da sem zravn stala in pazila!
Dojenje: žal nimam nasveta, pri meni je pred dobrim mesecem šlo brez vsakega problema.
Thumbelina- upam, da boste zdravi do morja, drugače pa jaz babyvac uporabljam večinoma tako, da kar z usti potegnem..sem ugotovila, da sesalec ne nardi kaj dosti več, pa našega je blo nekaj časa strah sesalca, nekaj časa ga pa nismo imeli..tako da, probaj, moj nasvet!
Pa vsem ostalim, ki ste bolni, hitro se pozdravite!!!!!!!
Srečanje: Kaj pa, če bi za drug teden kaj rekle??? Kje so pa ostale, mojčca, lonib...?? Ker bi vas tudi jaz rada videla, samo ta teden ne vem, kako bo!
Lonib, a tebe so pa prestavli, so ugodili prošnji? Sem spregledala! Ja fajn tole!
No, lep pozdravček čisto vsem!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.6.2008 6:12:47   
thumbelina
hej.
Mi smo že od pol šestih pokonc, tamal se samo dere, smrkelj postaja rumen, tako da me res skrbi. POvrhu vsega mulc še nekaj s tem mlekom štrajka - če dobi flašo se zafrkava in šprica vse okrog, na koncu pa popije vsega 50 ml, prej je pa 150. Danes sem mu poskusno dalla v kozarcu in po parih požirkih ni hotel več.

No zdaj se je malo k sebi spravil da zdajle brez joka gleda knjigice.

Včeraj sva z možem dorekla, da grem z Matevžem nekje v četrtek k pediatrinjji, da pogleda ušesa in ona razsodi če je zana morje ali ne... saj pravim mi je pa ravno za morje, ker že vnaprej vem, da bo vse skupaj ena velika j e   ba. Pa skoz nekaj kuhat - našemu se strga če ne je trikrat na dan kuhano- pa taamaladva se bosta cukala za čolniček in obroč za v vodo, pa spanje zvečer bo zagotovo problem. Tako da jaz bi še raje vidla da smo doma, pa gremo namesto na kakšen izlet....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.6.2008 7:42:43   
zoom zoom
Dobro jutro,

tudi jaz sem že pokonci od 7h, sem že stuširana z umito glavo (in posušeno) še malo počakam, potem pa grem otroka zbudit za vrtec in tamala ima danes fizioterapijo (po 7 tednih) pa se mi prav nič ne ljubi. Ampak bom že preživela.

Meni se počasi porodniška končuje, mi je prav bedno. Sicer grem delat šele julija, ampak to bo en, dva, tri tu. Moj pa že komaj čaka naslednji teden, ko gre končno na dopust. Se bo vsaj malo spočil.
Kam bomo šli pa še vedno ne vemo. Če danes ne bo deževalo, bova s tamalo šli še malo po TA pogledat, če je kaj pametnega in seveda poceni, sicer bomo pa kar nekam šli.

Se je pa vmes ko sem to pisla zbudila tamala, zato bom končala, da ji dam zajtrk, pa potem še starejšega zbudit in šibamo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.6.2008 12:01:15   
smotka lonib
Hojla!

da se vam še jest malo oglasim. Sem vas včeraj samo brala, pa nič pisala, čez vikend smo pa ploščice polagali tako, da nisem imela časa bit na računalniku. Moramo še stene malo poglihat in pobelit, pa bo. Drug teden upam, da bomo vse pobelili, ker 23.6. gremo pa na morje. komaj čakam, pa seveda komaj čakam, da so počitnice.

včeraj sem uradno začela z dopustom (z lanskim). kok hitro čas beži. bo treba iti počasi delat.

juniorka!
tvoj je pa res en pustolovec rataluser posted image . naša še ni šla v nobeno omaro, edino kakšno posodo da ven, ali pa iz predala kuhavnice ven mečeuser posted image . bo kuharcauser posted image .
so me tako nepričakovano premestili, da še sama nisem morala verjeti. prov super bo, ko se  mi ne bo treba v to zagužvano LJubljano se vozit.

hariba!
samo to mi povej, če je tvoj sin po tistem klopu kej pozabljiv? naša večkrat pozabi glede nalog v šoli. ima list v mapi in reče, da ga morajo prebrati. mi je včeraj pol učiteljica rekla, da ga morajo prebrati in mi straši jim moramo narekovati (da napišejo s pisanimi črkami po nareku)user posted image . sploh ne vem ali je to od klopa ali pa to, da ne mara šoleuser posted image .

zdej pa moram počasi nehat, ker kuham kosilo!,

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.6.2008 12:09:58   
smotka lonib
Mojčco tud jest pogrešam (tud druge punce). imam občutek, da nas ne mara večuser posted image , ker se nam ne oglaša več, čeprav sem jo pri marčevcah zasledila. Mojčca, držim pesti, da bo  stvojim očetom vse OK po obsevanjihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.