|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
17.6.2008 15:01:22   
zalbi
kok se je zdele tuki v centru lj ulilo - hudo... no upam, da bo čim prej nehalo - sej veste moram še s kolesom pridet domov - pa če bo moj user posted image  slučajno kaj podaljšal, še po Saro v vrtec - eh... pa taka koordinacija.

valika - Sara ima ful rada vse knjigce kar obstajajo  tisto k ji zvečer berem - pravljice, pa moram itak pol pospravt, da je ne vidi, k če ne skoz jo hoče imet in gledat - pa ker nima trdih platnic, bi jo še malo trgala za zraven.
Ja zutri pa je res vrelo od mene - moram kolo dat na servis, da uredijo to ketno - k tole je res kr neki, da mi tkole dol pade.

taška - upam, da se Julija čim prej pozdravi...revček mali.

zoom zoom - zdršte zdravi...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.6.2008 15:12:46   
zoom zoom
Sem bila na razgovoru, baje da imam 20#, da me izberejo. Sem prišla med 5 srečnih izbrancev, ampak ker baje da že imam nekaj izkušenj, katere oni rabijo, da imam kar šanso. Sem bila pa druga na vrsti in mi niso mogli dat nobenih konketnejših info, ker morajo najprej vse poslušat preden izberejo. Močno pa upam, da bom jaz tista, ker si res želim to delat.

Se bomo pa zdej počasi odpravili v vrtec, kre imajo zaključek šol- leta, pa jaz moram še na sestanek za vrtec.

Danes je res natrpan dan z vsemi opravili. Jutri pa začnem pakirat, ker imamo ob 3h ponoči odhod,.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.6.2008 15:31:59   
zalbi
zoom zoom - držim pesti da ti rata!!!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.6.2008 16:05:59   
juniorka
Hojla!
Sem v Sloveniji, zdajle prebrala, da ste se za danes nekaj menileuser posted image .  Če se niste dobile, pol dajmo pa v četrtek ali petek nekaj skombinirat! Nelsonu nekaj iz noska teče, ampak vročine pa ni...saj ni čudno, na letalu ful vroče, ko pa vklopi motorje, pa mrzla klima, pa to 2x, vmes je itak vse bakterije in viruse s tal pobrisal- je moral plezat pod stole in okoli... ni da ni! Drugače pa smo potovali od 4.30 zjutraj, najprej peš 10 min, pa bus, pa peš, pa vlak, pa na letališču spet bus do terminala, pol ob 7.15 sva imela letalo 1 uro do londona, pol pa čez 3 ure še do Graza, smo se vozili 2 uri- smo prehiteli vozni reduser posted image , ja pol pa še 1 uro do doma z avtom, ampak je mali vse dobro prenesel, je na obeh letih spal, vmes pa hojladrija sem in tja in mahanje vsemuser posted image , jaz sem pa lepo kramljala na letalu s sopotnico. Ma čisto druga slika kot tja, ko je blo zame prvič in še z otrokom, pa voziček in 3 kose prtljage..jao..se človek nauči!
Drugače naš lump že teka okoli, je pa tudi plezalec- se je lepo na stol in pol na mizo spravil, pa čez mizo rikverc v svoj stolček in se vsedel..pa me moj vpraša, zakaj sem ga dala v stolček..on je pa zravn sedel in tv gledaluser posted image  No, je pol moral še 2x ponovit vajo mali, da vidiva, kaj on zmore- seveda sem bla zraven, ampak je tako previden, da verjetno ne bi padel. Ampak nikoli ne veš in tako ga moram zdaj imet na očeh, ne pa, ko sem lahko še malo poležala, on se je pa šel igrat ( pisat po tv ekranu, majico vržt v smeti, si risanko na dvdju nardituser posted image )..Čisto vse, kar vidi, si ta lump zapomni, točno ve, kter daljinc in kter gumb prtisnit...
Govor se je malo ustavil, zdaj bolj posluša, reče pa bay, bus in dady,mama, ko vidi mojo slikouser posted image ...
Kaj še naj povem, nič, vsi se pozdravite, na morju uživajte, ne glede na vreme( jaz bi tudi v Hammamet, sem bla na maturanskem in je blo super, smo šli 24.septembra in je bilo 30 stopinj skoz).
za srečanje pa javite čimprej, gorenjke in ostale!!!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.6.2008 16:07:05   
juniorka
pa pesti držim za razgovore in super službe!!!!!!!!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.6.2008 20:19:25   
Anonimen
hoj, najprej test, da vidim, če se mi sploh splača pisat, ker mi redni šteka - sedaj pa ne vem ali moj pc ali pa rr

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.6.2008 20:31:57   
Anonimen
aha, greuser posted image

no, zoom-zoom - super - to so pa res dobre novice. sedaj samo še držimo pesti, da boš res izbranauser posted image

no, jaz pa sem brez avtauser posted image . smo šli danes k našim na obisk (15 km), in ko stopimo tam iz avta, jaz voham, da nekaj čudno smrdi. pa pravim mojemu očetu, naj še on povoha, da se mi zdi da nekaj ni v redu. in res, odprema havbo avta, in vidima, da je vse polno olja. je šla manšetna in mi steklo olje iz getribov. še dobro, da se mi ni to zgodilo nekje na sredi, ker sem namreč kot zakleto pozabila telefon doma, tako da niti ne bi mogla poklicati na pomoč. sem potem mogla avto kar tam pustit in me je mama pripeljala nazaj....

ej, ne boste verjele, kaj je danes lara jedla! smo pri mami malicali, in jaz tam jem črn domač kruh, zaseko in domačo mlado čebulo - njamsi!!! in lara ful sitnari, da bi rada jedla čebulo. ji najprej moja mami ni hotela dati, ker bi jo peklo, pa je le sitnarila in tečnarila. pa jaz pravim, pa daj ji, pa bo vidla, da je hudo in jo bo peklo, in bo prenehala. in ji damo čebulo, in ona je tako veselo grizljala in jedla - sem samo debelo gledalauser posted image . se je sicer nekaj vmes po nosku čohljala, ker jo je moralo malo pečti, ker čebula je bila kar huda. ampak je pa vztrajala in ni odnehalauser posted image

juniorka - super, da sta tako dobro prestala letuser posted image  brez večjih problemov...

zalbi - ja, jaz tudi moram pospravljat one knjigice ki nimajo trdih strani, ker mečkamo, trgamo, ko pa je živčna pa itak...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.6.2008 21:18:43   
aprilčica07
Helou,

evo mene spet tle, ma moram pohitet, ker grmi in bliska zunaj in predvidevam, da bomo kmalu brez elektrike... tle okoli se hecamo, da zagrmi v trstu in nam zmanjka elektrike:)
zoom zoom: srečno pr službi in srečno pot na dopust, tam pa uživajte maksimalno.
zalbi: danes ni bil tvoj dan
valika: pridna tvoja pupa, da vse take zadeve poje. ni pa fejst, kadar ti avto zariba. Jst sem ko brez glave, če sem kdaj brez.

Jakob pa že spi, zadnji dni štrajka z dnevnim spanjem in posledično zvečer hitreje zaspi:)user posted image Pa cel dan hodi in hodi hodi. Je pa danes dobil novo buško, tokrat na čelo. Je telebnil direktno v rob od kavča. Glede na spektakularni padec niti ni dosti jokal.
Sem gledala vremensko napoved in počasi se celo veselim, da gremo drug teden na morje,user posted image baje bo toplo. Imamo pa v službi tako krizo z vsem, da nevem kako bom uspela rešit predno grem. Pa še star dopust imam, da bi mogla bit že kr cel drugi teden doma. Ma mislim, da ne bo ratalo.user posted image Smo lih v enem prehodnem obdobju in je res eno veliko sranje.  Sva pa danes sama, moj je šel v nočno. To je sicer izjemoma, no, vsaj tako je rekel.

Grem pod tuš dokler imamo še elektriko.user posted image

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.6.2008 9:36:23   
Anonimen
dobro jutro!
kaj je vsem včeraj zmanjkalo elektrike, da je tu tako zatišjeuser posted image
ja, se vidi da jih je že kar nekaj na morju, ostale pa se pripravljate in pakirate... upam, da boste imele doli na morju lepo vreme!!

no, pri nas pa kar dežuje in dežuje. tako da dopoldanski sprehod po vsej verjetnosti odpade. sem imela namen iti peš v trgovino - ker sem namreč brez avta, in mi že počasi zmanjkuje marsikaj. ampak najraje grem z avtom, ker drugače moram kalkulirati, koliko smem kupiti, da bom lahko privlekla domov. mah, brez veze.... zvečer pa ko moj pride domov, pa imamo itak delo s kopanjem in spravljanjem ta malih dveh spat, tako da je pozneje že prekasno za v trgovino... ma upam da bo vsaj malo nehalo deževati, da bom lahko vsak dan nekaj privlekla iz trgovine...

moram končat, je ta mala tečka

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.6.2008 10:00:41   
zoom zoom
Dobro jutro,

pri nas je včćeraj zvečer začelo tako treskat in bliskat, da sem vse izklopila, računalnik pa tudi šele pred kratkim priklopila nazaj.
Sem pa začela že počasi pakirat (je že čas, ker malo čez 2. uro ponoči gremo), se je kar precej robe  že nabralo, mapak tko na prvi uč se mi zdi, da bomo vse v dva kufra spravili. Če pa ne, bomo pa še eno potovalko dala zraven. Bi pa za tamalo vzela ene prat Hipp-ovih kašic, pa ne vem če ne bodo potem kaj komlivirali. Bi jih dala v kufre in ne v ročno prtljago.

Moram konlatr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.6.2008 10:05:23   
zalbi
Hej,

joj ta dež - res mi najeda - danes sem hotla spet s kolesom v službo - malo je deževalo, ni blo hudga, pa dam Saro v stolček, pa mi je blo sumljivo, mokro - ja in pogledam - itak je bil stolček še čist moker od včeri - tako da sem jo na hitr dala v voziček in sva pičili v vrtec - jaz pa na bus - eh no - upam,sam da bi vsaj popoldne bo bolš - ker Sara je tut vsa sitna in tečna če je skoz notr - včeri smo šli za 20 minut vn, pač pod dežnik, na voziček sem dala prevleko za dež - pa je blo pol ful bolš tut doma.

juniorka - ja res je padl v vodo včeri - tko da hitr povejte ostale - četrtek - bo baje fajn vreme. Jst se vam lahko pridružim, sicer bom jutr v službi do ene pol šestih, ampak če se kej v lj ali bližnji okolici zmente prideva s saro ziher.

nč, grem delat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.6.2008 10:18:34   
taška30
Heeej, dobro jutro,
pri nas pa Julija še vedno spi.user posted image  Ja, ura je 10.15! Jaz sem pa do 15 minut nazaj. Sicer sva se zbudili ko sta Manca in moj odhajala od doma, ampak naju je v 10 minutah nazaj zmanjkalo.user posted image
Spanc je bolš ko žganc al kako že pravjo, upam, da vstane brez vročine.

Pri nas je tudi deževalo, ampak ne tolk, treskalo ni nič in to.

Se pa čez par dni napoveduje lepše vreme in spet SONCE in spet 30°!!!!!!!!!!!!!!! Juhej!!!!!!!!

Zoom zoom, veselo pakiranjeuser posted image , joj, kolk jaz ne maram tega opravila, pa vedno moram jaz to počet, ker moj je še bolj anti, edino zase nahitro cunje skupi zmeče, vse ostalo pa jaz.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.6.2008 11:16:19   
hariba
Oh pri nas je pa spet dež,spet bodo tečni otroci,ker ne bodo mogli it popoldan ven. Tudi Denis ima v šoli naravi le dež in se kopajo v notranjem bazenu. Hvala bogu,da je.
zoomzoom Uživajte ful,kašice pa vsekakor vzami seboj,če ji hotelska hrana ne bi odgovarjala. Komplicirali ne bojo,to bolj za Zda in evropske države. Jaz sem takrat ko smo šli porinila v torbico malo zalo,ki je Lara ni spila do konca,sem sem šla brez problema mimo kontrole,nihče mi ni preveril vsebine torbice,sem šele na letalu se zavedla,da to ne bi smela, Tudi iz Tunizije sem v torbici prinesla vodouser posted image . Kašice boš pa v Tuniziji težko našla,če sploh boš pa še v mesto se da it le z taxi jem.
Držim pesti za vse,ki iščete službe.
Ne vem kaj je to,zadnji teden Zoja do 3h lepo spi,pol se pa zbujat začne.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.6.2008 13:32:10   
taška30
Eh ja, Julija ima spet 39°, pa čist nobenih drugih znakov. Jaz ne vem, no...user posted image  Spala je do polenajstih, pa sem jo ob 13-ih spet dala spat in je takoj zaspala. Ne vem al jo čem še k našmu pediatru peljat (v nedeljo sva bile pri dežurnem in je rekel viroza), ampak saj nima kej videt?!?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.6.2008 20:34:20   
mojčca
OJ

Se javljam na hitro, ker grem potem še malo ven, na sonček (za par minut).

Glede srečanja jaz v četrtek ne morem, ker imam ob 17.00 v vrtcu sestanek za Manco. V soboto pa tudi ne bo šlo, grem pa na srečanje marčevk 2005. Če ste za, se lahko zmenimo v ponedeljek user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.6.2008 21:58:24   
smotka lonib
hojla!

Naša zala je pred 15 minutami zaspalauser posted image . Kakšna kriza. Sem mojemu šefu rekla, da bom delala tudi ponoči, čeprav mi po zakonu do 3 leta (če se ne motim) ni treba delat nočnih. to pa zato, da se bom vsaj enkrat naspala. zjutraj bo šla Zala v vrtec, jest pa spatuser posted image .

jest na srečanje ne bom prišla, ker imamo štalo doma-beljenje in pucanje 100 na urouser posted image . dons sva kuhinjo prebelila, jutri pa morava še hodnik, pol je pa mir. v ponedeljek pa zaplujemo na morje v Ankaran. Ne vem, če sem napisala, da smo dobili mobilno hišico veliko 24m2. Dva spalna prostora, WC s tušem in kuhinja z dnevno, pa TV in seveda klima. je dobil moj preko službe. na dan nas pride 27 EUR, kar je ful ugodno. Počasi pakiram kovčke. pa komaj čakam, da gremo in se spočijemo, ker smo 3 tedne samo non stop delali v naši bajti.

vreme:
pri nas je samo zjutraj okoli 9 ure malo padal dež, pol je bil pa sonček. sem ter tja se je malo pooblačilo.

šola:
kr paše, da jo bo konec. Po vsej kalvarija z našo Vanjo (klopni meningitis, glavoboli, pozabljivost), sem izvedela, da bo dobila bronasto vegovo priznanje. Sej ni ne vem kva, samo meni veliko pomeni, ker jest glih kakšnih priznanj nisem dobila. Pa tud Nejc je priden (sej ni čudn, ko sem pa jest celo leto tečnauser posted image ) in bo letos odličen (lani je bil prov dober). Jest nisem bila nikoli odličnakinja tako, da sem res ponosna na svoje otroke. Pa da ne boste mislile, da se hvalim, samo ful sem vesela, ker vidim, da sta tud onadva ful vesela.user posted image

preveč nakladamuser posted image

zoom zoom!
držim pesti, da ti rata dobit to službo.

juniorka!
samo, da sta srečno prispelauser posted image user posted image user posted image . je pa res navihan tvoj Nelson.user posted image

Mojčca!
a si dobila še ta druge nalepke?

zdej pa moram nehat, ker bo moj kmalu doma.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.6.2008 23:34:04   
mojčca
Lonib, ja, sem dobila nalepke. Kar se tiče srečanja pa prosim, da ne iščeš izgovorov. Tisto urco časa za nas si boš pa ja vzela. Boš pa zvečer namesto user posted image user posted image user posted image  pač doma pospravljala.

Taška, ja vam se pa stalno nekaj dogaja. A vas ta bolezen še ne bo izpustila iz rok. Še eno vprašanje: kam greste na morje. A si dobila preko službe oz. a bodo tam kamp odprli, a boste poiskali kakšno drugo varianto.

Hariba: ja a ni smola, da gredo otroci v šolo v naravi, potem pa imajo slabo vreme. Sta bili moji nečakinji v šoli v naravi, pa obe imeli vreme za zjokati.

Zalbi, tebi tudi dogaja. Sem se nasmejala ob tvoji zgodbici (resnični) z kolesom, dežjem. Ja, sem grda. Če bi bila jaz na tvojem mestu, se mi po moje kar zmeša. To bi bla jezna, bi jih potem še moj doma poslušal, čeprav ne bi bil nič kriv.

Zoom zoom, prijeten let, lepo vreme, spočijte si, uživajte in radi se imejte user posted image user posted image user posted image .

Valika, a si uspela priti do trgovine in kupiti kaj lepega???? Ja, je kar kriza, če je človek brez avta. Si sploh ne prestavljam.

Aprilčica, ti pa v službi vse lepo podelaj, potem pa greš tudi na zasluženi dopust.

Juniorka, no, kako se kaj počutiš, ko si prišla na obisk v Slovenijo???? A sta sama z Nelsonom, a je prišel s teboj tudi tvoj predragi??? In kdaj se vračaš? Ja, saj vem, sama vprašanja. Daj povej, kako si se kaj navadila na življenje v tujini??? Se priporočam za kakšne slikce.

Piškotek, pogrešana si.

Kaštrun, če nas kaj bereš, nam nameni kakšen stavek, da vidimo, da nisi čisto pozabila na nas.

No, kar se tiče Matica, hodi še ne, po novem v najhujši trmi tudi grize, besedice ne sploh ne pozna. Se nam kar dogaja. No, včeraj sta šla Manca in user posted image  na morje, jaz pa, namesto da bi se spočila sedim na kavču in premišljujem, kako mi je dolgčas po naši taveliki punci. Vračata se najpozneje v torek, bomo še videli. Sta me danes klicala po telefonu, no, moj je klical, pa Manca ni imela časa, da bi se pogovarjal z mano. Je imela preveč dela z letanjem po kampu. Dopoldan, ko je tam padal dež, se je namakala v morju (je padla oblečena v morje, kako ji je to uspelo, mi ni čisto jasno user posted image ). Popoldan pa so imeli sonček, kopati pa se ni hotela, je rekla, da je voda preveč mrzla.

NIč, se poslavjam in grem počasi spati. Je postelja tako čudno velika, če sama spim notri. No, lahko bi k sebi vzela Matica, ampak če ga dam spati k sebi eno noč, smo potem spet kuhani in pečeni, ker ne bo hotel spati v svoji postelji. Ja, bo treba malo potrpeti user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.6.2008 7:09:03   
aprilčica07
Jutro,

ma kako lušno se je prebuditi v sončno jutro, pa ptički tako lepo pojejo, pa tak mir je bil, ko sem vstala:), sem šla pit kavico kar na balkonuser posted image

dnevi kr letijo, še jutri in v pondeljk delam, pol pa priprave na dopust:):):) in v petek odhod. Jupi, komaj čakamuser posted image . Malo zaradi sebe, kr lani pač nismo bli dol, drugič pa predvsem zaradi Jakoba, da vidim, kako se bo obnašal pri morju:):)
Včeraj smo mu prvič umili zobke z zobno ščetko. Glede na to, da umivanja in raznih higienskih opravil ne mara preveč, je bil kr potrpežljiv. Je pa zeloo navdušen na vožnjo z kolesom, smo včeraj namontirali sedežek na kolo od mojega tata in sta šla se malo peljat. Je tako vriskal in piskal od navdušenja, da ga je blo prav fino poslušat.

mojčca: saj bodo dnevi hitro minili in bosta tvoja dva kmalu doma. Glede službe pa itak, da ne bo vse narejeno zdaj, ma bo pa malo kasneje. Bojo že potrpeli:):)
smotka:  prav je, da si ponosna na svoje otroke, saj so res pridni.
taška: čim prej ozdravite.

Zdaj me je pa prebliskalo, da moram uštimat zavarovanje, če gremo na dopust. Grem takoj zdaj v akcijo:):)

lp vsem.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.6.2008 8:15:14   
mojčca
user posted image

Jutro punce. Kot je napisala že aprilčica, res se je lepo prebuditi v sončno jutro.

Ponoči smo oz. sva  spala super, celo noč se ni čisto nič oglašal. Sedaj pa hitro pojeva zajtrk in se greva spet potepati. Moram se iti malo pokazati v službo, preden s 1.7. začnem delati user posted image , popoldan pa imam za Manco v vrtcu sestanek.

Uživajte in izkoristite sonček.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.6.2008 8:25:51   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Boš pa zvečer namesto user posted image user posted image user posted image  pač doma pospravljala.

ne to pa nikakor ne. ob ta užitek pa ne morem bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.6.2008 8:27:12   
smotka lonib
aprilčica07!
vi tud uživajte na dopustu. smo pa glih prov naročili vreme, a ne?! moj si je kr oddahnil, ko je videl, da bo zdej lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.6.2008 11:08:55   
Anonimen
hojla!
naša že spi - no, saj ni čudno, ko pa je proti jutro ga nekaj sračkala, tako da jaz nisem spala že od 5 zjutraj...
pri nas je tudi lep sonček - končno!!!! sma ble že na jutranjem pohodu do trgovine in nazaj. je to bolje obaviti brez ta velike,  ker sem mislila, da bom včeraj živčnega fasalauser posted image . smo se popoldan odpravili lepo do hoferja z vozičkom - in je kar daleč. potem pa si predstavljajte to karavano, mala v vozičku, ta velika se je seveda morala vozička držat, nazaj grede pa je itak že visela na njem, pa še psa na povodcu. in ker mi je seveda voziček vleklo samo v eno stran, sem mislila, da mi bo desno roko odtrgalo. danes pa me roka ful boli... potem pa še poslušati celo pot nazaj, kako je ona že zmantrana, in da več ne more itd...user posted image . ja, je res groza to brez avta. mojčca, saj nisem kaj drugega kupovala kot špecerijo, ampak to bolj zgleda tako, aha banane, pa to samo 4, potem par hrušk, pa samo še to in ono, tako da sem spravila vse v rukzak, in pa max 1 vrečko. no, saj ni problem do doma pripeljat, ker ima voziček spodaj nakupovalno košarico, večji problem je potem to nest v 3 nadstropje, povrh pa še ta malo.
tako da bom sedaj vsak dan malo, pa bomo že preživeli. ampak res mi pa ni fajn, ker potem gremo po pločniku ob cesti, kjer je res velik promet, in je to čist nekaj drugega, kot pa ko gremo v park, kjer ptišči žvrgolijo in je blaženi mir...

lonib- ja, saj je normalno, da si ponosna na svoje otroke, tako kot bi bila vsaka mama. pa mislim, da nobena ni tu taka, da bi si mislile, da je to hvaljenje. jaz sem mogoče tudi že kdaj kaj takega napisala, pa nisem mislila tako...

eno vprašanje - a je že katera hodla do doktarja, ko ste ble na hrvaški obali? no, moj brat je 1x šel (no mi pa z njim, da smo ga vozili) - in sem bila kar jezna na vse skupaj, ker ti na naši zavarovalnici oz nikjer ne povejo, kako in kaj je treba si porihtat do konca še v tujini.... ker to, da si ti zrihtaš tole kartico prek ZZZS  terminala še zdaleč ni to to. če greš samo s tem do dohtarja, moraš vse plačat, tako kot če ne bi imel te kartice- od doktarja, pa do zdravil -vse. če pa si greš na občino, in tam dvigneš bolniški karton (te nič ne stane), in s tem greš do doktarja, pa ti potem napiše zdravila na recept, ki jih ni potrebno plačati. toliko mogoče za informacijo. no, to je bilo sicer pred 4 leti, pa sedaj ne vem, če se je že kaj spremenilo....

Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.6.2008 11:21:10   
hariba
lonib Bravo za Nejca in Vanjo! Žiga  in Lara sta tudi osvojila vegovi priznanji. Žiga je je odličen kot vsako leto doslej,denis bo pa dober v 4,r ,ker je len. Angleščino,športno in likovno ima 5,ker mu je faj,matematiko 4,če bi zadnji testa 5 pisal bi imel 5,ampak je bil površen,ostalo ima pa 3,ker mu je bednouser posted image Jaz mu tudi stalno težim,ampak nejmu gre pri enem ušesu not pri drugem ven,pravi,da važno,da je on najboljši od sošolcev pri levelih na pc igricah.  No,samo,da je šole konec.
Zoja ga je pa to noč že ob pol enih začela srat.
Upam,da bo med počitnicami res lepše vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.6.2008 11:45:28   
zalbi
Hej!

lonib, hariba -bravo za vajne otroke - da so pridni in da je konec šole, pa do so bili uspešni.

mojčca - no fajn da sem te nasmejala, meni sicer ni bilo tko zlo smešno:(.

Danes sem blana enmu razgovoru - kaj pa vem, mešani občutki, moram spet prespat - itak pa če sem jim bla všče me bodo povabili še na en razgovor... tko da nevem kaj naj pričakujem. Mal me skrbi - če bi tam dobila službo, kako se bom tuki zmenla, da grem stran...ah čist sem si zakomplicirala življanje...

sjst se za srečanje - ponedeljek mi je kul... tko da pridem če se zmenmo...

nč, zdej pa rem na malco...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.6.2008 13:43:13   
taška30
Hojla,
pri nas stanje malo boljše, ima 'le' 37,5°. Se bom pa jaz te dni naspala za naprej in za nazaj.user posted image  Zdaj že par dni obe spiva do 10-ih dopoldne, to je cel luksuz, da spim 10 ur skupaj, ha, ha.

Zalbi, ne razumem čisto, a ti ni ta služba fajn, ko si zdaj? A bi menjala? No, če ti je druga bolj všeč, daš pač tu odpoved, samo verjetno je kak odpovedni rok, ponavadi 3 mesece, razen če ti ne gredo na roko.

Valika, nimam izkušenj z dohtarji na Hrvaškem. Tudi jaz se vsako leto, ko naročam tiste kartice od ZZZS-ja za tujino, sprašujem kakšen smisel ima, saj plačat moraš itak, al kaj?!? Ampak po mojem dobiš vsaj povrnjeno v SLO? Kaj pa vem. Mislim, da so tiste kartice bolj za nujne primere. Upam, da ne bomo in ne boste rabli.

Z dvema v trgovino, ja, ne mi o tem.user posted image  Jaz še zdaj grem le, če je res nujno. Oz. na splošno probam nakupovanje poturit mojmu al grem pa raje sama brez otrok. Da imam mir in si v miru nagledam. Drugače pa jaz Julijo pustim kar v vozičku spodaj v hodniku, znesem vrečke gor in potem pridem ponjo. Včasih malo tuli, v glavnem pa kar lepo čaka.

Mojčca, mi gremo na dopust šele 2.avgusta za 14 dni. V službenih hiškah na Lošinju nisem dobila placa (zdaj so odprli naselje), gremo na Vis, v hiško čist ob morju, drago ko svina, ampak res luksuz, ko imamo svojo plažo - 110€ na dan, samo gresta še tast in tašča, tako da si razdelimo, pa bo.

Aprilčica07, naša Julija je bila točno 1 teden navdušena nad zobno krtačko, zdej je pa joj!!!user posted image  Prej ji sploh nisem prala zob, zdaj sem šele začela. Ampak ful tišči usta skupaj, jaz jo pa tud nočem na silo. Sedež na kolesu moramo pa spet malo sprobat, nazadnje je tulila celo pot.

lp Taška

Naša Manca je šla pa danes v gumijastih škornjih v vrtec. Sem jih pozabila včeraj pospravit v omaro (čist je nora na njih) in sem danes slišala, da sta se zjutraj z mojim prerekala kaj bo obula, pa se je zgleda odločil, naj bo po njeno, naj se punca iz izkušenj uči.user posted image  Me zanima v čem je šla na sprehod, najbrž so ji kar copatke pustili na nogah.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.