mojčca
|
Lonib, ja, sem dobila nalepke. Kar se tiče srečanja pa prosim, da ne iščeš izgovorov. Tisto urco časa za nas si boš pa ja vzela. Boš pa zvečer namesto pač doma pospravljala. Taška, ja vam se pa stalno nekaj dogaja. A vas ta bolezen še ne bo izpustila iz rok. Še eno vprašanje: kam greste na morje. A si dobila preko službe oz. a bodo tam kamp odprli, a boste poiskali kakšno drugo varianto. Hariba: ja a ni smola, da gredo otroci v šolo v naravi, potem pa imajo slabo vreme. Sta bili moji nečakinji v šoli v naravi, pa obe imeli vreme za zjokati. Zalbi, tebi tudi dogaja. Sem se nasmejala ob tvoji zgodbici (resnični) z kolesom, dežjem. Ja, sem grda. Če bi bila jaz na tvojem mestu, se mi po moje kar zmeša. To bi bla jezna, bi jih potem še moj doma poslušal, čeprav ne bi bil nič kriv. Zoom zoom, prijeten let, lepo vreme, spočijte si, uživajte in radi se imejte . Valika, a si uspela priti do trgovine in kupiti kaj lepega???? Ja, je kar kriza, če je človek brez avta. Si sploh ne prestavljam. Aprilčica, ti pa v službi vse lepo podelaj, potem pa greš tudi na zasluženi dopust. Juniorka, no, kako se kaj počutiš, ko si prišla na obisk v Slovenijo???? A sta sama z Nelsonom, a je prišel s teboj tudi tvoj predragi??? In kdaj se vračaš? Ja, saj vem, sama vprašanja. Daj povej, kako si se kaj navadila na življenje v tujini??? Se priporočam za kakšne slikce. Piškotek, pogrešana si. Kaštrun, če nas kaj bereš, nam nameni kakšen stavek, da vidimo, da nisi čisto pozabila na nas. No, kar se tiče Matica, hodi še ne, po novem v najhujši trmi tudi grize, besedice ne sploh ne pozna. Se nam kar dogaja. No, včeraj sta šla Manca in na morje, jaz pa, namesto da bi se spočila sedim na kavču in premišljujem, kako mi je dolgčas po naši taveliki punci. Vračata se najpozneje v torek, bomo še videli. Sta me danes klicala po telefonu, no, moj je klical, pa Manca ni imela časa, da bi se pogovarjal z mano. Je imela preveč dela z letanjem po kampu. Dopoldan, ko je tam padal dež, se je namakala v morju (je padla oblečena v morje, kako ji je to uspelo, mi ni čisto jasno ). Popoldan pa so imeli sonček, kopati pa se ni hotela, je rekla, da je voda preveč mrzla. NIč, se poslavjam in grem počasi spati. Je postelja tako čudno velika, če sama spim notri. No, lahko bi k sebi vzela Matica, ampak če ga dam spati k sebi eno noč, smo potem spet kuhani in pečeni, ker ne bo hotel spati v svoji postelji. Ja, bo treba malo potrpeti .