mojčca
|
Valika, držim pesti na rokah in nogah, da ti uspe dobiti službo, če ti bo seveda odgovarjala . Zoom zoom, uživajte na dopustu in si naberi moči (ja, mislim, da bo to malo težje ob dveh otročkih). Da bi se spočila, bi mogla iti na dopust sama z , čez 9 mesev pa bi prebrale: no punce zoom zoom je danes rodila ________ (pustimo se presenetiti sem žleht, ane????). Sabri, ti kar vztrajaj, kar se tiče uspavanja. Na začetku bo kriza, potem pa bo vsak dan boljše. Aprilčica, te zmeraj hočem vprašati, pa potem pozabim. Če ni skrivnost, kje delaš???? Glede na tvoj urnik, predvidevam da v državni upravi (jaz delam na upravni enoti in me kmalu čaka tako pester urnik, kot ga imaš ti, sploh srede. Mi postane kar slabo, ko pomislim, da bom hodila domov ful pozno, sploh pozimi, v temi bom šla in v temi bom prišla, ojoj ). Kar se tiče pa formule, tudi moj jo obožuje, ampak ne mara ferarija. Sedaj je malo boljše, ko ne vozi več Miha (ja, Šumi). Ko sem bila noseča sem ga hecala, če bo fantek, da bo Miha, pa je ob teh besedah postal takle . Smotka Lonib, ja, ti kar odštevaj dneve do dopusta, pa tudi do službe . Ja, sem na istem kot ti (no, skoraj na istem, gremo na dopust šele konec julija, prej ne dobim dopusta ). Gresta pa v torek na morje Manca in , pa še njegov kolega s hčerkama. Bo še pestro, ja. Bi šla zraven, pa je rekel, da gredo samo moški z otročki, ker pa je Matic tak živc, letos ostane doma . Zalbi, kako pa je drugače v službi, a si zadovoljan. Ko se dobimo na srečanju, pa prosim, da ne pozabiš na vreče (če se še spomniš, jih rabim za zavijati plenice, ker imam samo še eno kaseto za palčka zavijalčka). Piškotek, kje pa si, a že spiš, a s tvojim igrata nogomet???? Hariba, tale pa je zate . NO, moj nogometa ne gleda, ima pa zato potapljače, pa gasilce. No, saj sem jaz tudi gasilka in imamo drug teden tekmovanje. No, na tekmovanje ne bom šla, ker nimam kao varstva, bom šla pa, če bo vse po sreči potem naprej na žurko. Jape, kje pa si ti??? Upam, da so slabosti že minile in da nosečnost poteka tako, kot je treba. Upam, da ne boš še ti pozabila na nas tako kot Kaštun . Taška, vidim, da si ti tudi polno zaposlena, od kar si v službi. Kako pa kaj tvoji princeski??? Upam, da ste zdravi in da uživate. Nič, grem hitro pod , potem pa pred .