|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.6.2008 14:16:37   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Mojčco tud jest pogrešam (tud druge punce). imam občutek, da nas ne mara večuser posted image , ker se nam ne oglaša več, čeprav sem jo pri marčevcah zasledila. Mojčca, držim pesti, da bo  stvojim očetom vse OK po obsevanjihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Smotka lonib, kot bi brala moje misli, se tudi jaz sprašujem kje je. Sem ji poslala sparove nalepke, pa se sploh nič ne oglasi, tako da niti ne vem ali jih je dobila ali ne (pa ne mislit da rabim zahvalo ali kaj, samo tako pač me zanima)

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.6.2008 14:18:37   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Mojčco tud jest pogrešam (tud druge punce). imam občutek, da nas ne mara večuser posted image ,

To pa ne bo držalo. Še vas mam rada user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak mi ful primankuje časa. No, danes sem šla ob 10 v Ljubljano in rajši ne bom nič komentirala. SEm ravno prišla domov, ful utrujena. Komaj čakam, da se g. Bush odpravi iz naše prelepe Slovenije, ker zaradi zapore ceste, ne morem niti v Kranj user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, noro.

Kar se tiče srečanja sem takoj za, samo povejte kdaj, da mi bo uspelo vse skupaj uskladiti, da se vam lahko pridružim.

No, naš Matic kar se tiče hoje malo napreduje, to pomeni, da naredi kakšne tri korake, potem pa na tla in naprej po vseh štirih. Pravi, da je tako hitrejši user posted image user posted image user posted image user posted image . Ponoči se nam nekaj prebuja, mislim, da bodo zobki, nisem pa 100%, ker noče odpreti ust, da bi preverila stanje. Ja pa postal taka trma, da to ni res. Če mu kaj ni prav se uleže na tla in joka, joka in joka (skoraj da z glavo ne buta ob tla). Včeraj se je zmotil in me je poklical mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tudi če mi reče mama je v redu, samo da me pokliče). SEdaj grem pa za pet minut na kavč, da se malo spočijem, nato pa se moj lepotec zbudi, pojeva in greva ven. Moj user posted image  in Manca bosta danes prišla domov šele proti večeru, ker so povsod zapore, edino če gresta naokoli npr. na Tržič, samo bosta naredila ful kilometrov, pa še gužva bo za zmešati. Ah, še danes potrpimo, jutri pa bo nov dan, ceste normalno odprte in to je to.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.6.2008 14:31:56   
*piškotek*
Sem si vzela 5 minut časa v službi za RR user posted image :

Drugače pa imam tudi jaz bolj malo časa. Sem polno zasedena s faksom, imam ogromno dela, in še 30.6. imam izpit iz najtežjega predmeta, tako da sploh ne vem kako se bom učila in predvsem kdaj. Ponoči meni ne znese, ker sem ob 23 uri čist adijo že in to pri meni ne gre. Mogoče bom rajši začela vstajat ob ene 4.30 pa da se do 6 učim, samo to je spet povezano s tem kako bo mali user posted image  spal, ker če se veliko zbuja (kar se zadje čase zeloooooo pogosto dogaja user posted image ) potem pa tudi to ne pride v poštev, ker bom sam še dol padla.
Komaj čakam da bo tole mimo, sam da naredim izpit, drugače pa "jovo na novo" septembra user posted image

Danes ima moja mamica rojstni dan in nas je povabila na kosilo. Danes ji bo sigurno ful težko, ker bo to prvi njen rojstni dan, odkar sta se z očijem ločila in je sama (ločitev je bila uradna 15.5.). Ji je kar hudo, sicer se kar drži pred nami, samo vem da v sebi takooooo trpi, da me srce boli ko jo vidim.
Očija pa itak nič ne vidim, ker kao skoz "dela" ali je pa na svojem vikendu (z "ljubico" - ki je kao nima) user posted image user posted image user posted image  Tako da sploh ne vem kako je, vem pa sigurno to, da ne trpi niti 1% tako kot mamica. Tako, da res ne vem kaj se dogaja med temi policaji user posted image

Ah, imam pa res en čuden dan. Ne bom vam več težila z mojimi problemi...

Naš lump pa še zaenkrat niti ni tako zelo naivha, da bi ful nekaj plezal (edino na kavč in potem po njem hodi) tako da ga tudi jaz ne morem več pustit da bi bil eno samo minutko sam v dnevni sobi. Drugače pa zelo dobro že hodi. Govori pa nič user posted image  Je že tako lepo rekel kuža in žoga, sedaj pa res nič ne govori. Občasno (1x na teden recimo) ujamem mama ali am, to je pa čisto vse! Trmari pa itak na ful, sam da kaj ni po njegovo user posted image

Tako, sedaj pa moram počasi zaključit, da grem potem po user posted image  v vrtec.
Lep dan user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.6.2008 14:40:30   
*piškotek*
No, pa smo te le priklicale Mojčca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.6.2008 18:11:01   
sabri
Oj, sva bili zunaj, zdaj pa na hitro tukaj, pa počasi ritual za spat. Srečanje lahko drug teden potem, pa še juniorka lahk pride, čimveč nas bo. Meni je za uri vseeno popoldan. Naša pleza tudi preveč, jo moram samo gledat, ker potem pa tudi skoči dol. Mi ne da več mira, čao

Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.6.2008 18:35:09   
tejkag
Oj!
Lano mi je spet babica "ukradla" (vem ja,jo kar dostikrat suneuser posted image ) tako da mam jaz malo cajta,da vas preberem.
Danes ponoči ga je spet nekaj sračkala, se je ob 23h zbudila in ni hotela zaspat do polnoči in seveda je potem spet gostovala pri nama, da mi ni bilo treba toliko vstajat. Ji je pa začelo nekaj iz noska tečt, upam,da bo kmalu o.k.,ker ne bi blo glih fajn,da bi mi zdaj zbolela.
Sem ravno razmišljala, da si bom počasi začela delat seznam stvari,ki jih bom nesla sabo na morje,da slučajno česa ne pozabim-aspirator za nos bo obvezno romal z nama.
Uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.6.2008 21:16:13   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

No, pa smo te le priklicale Mojčca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa bere najine misliuser posted image .

Mi pa smo po ne vem kolikem času spali celo noč vsak v svoji posteljiciuser posted image . je zala od 21 pa do 06.00 zjutraj spala v svoji posteljici. je moj zjutraj ob 5.00, ko je vstal, pogledal v posteljico, če sploh še diha, ker ni mogel verjetiuser posted image . Ko bi bilo vsako noč tako.

Piškotek!
Bomo punce držale pesti, da narediš izpituser posted image .

Mojčca!
Kar se trme tiče so po mojem vsi glih. Naša se tud kr vrže, če kej ne dobiuser posted image (pa na glavo kr malo pazi, ker enkrat se je fejst udarila, ko se je nazaj vrgla).
So mi včeraj ostale  4 nalepke od OMV-ja (samo 2 sem še rabila). če jih še kej rabiš, mi javi, da ti jih čimprje pošljem.

Zdej pa grem še malo k mojemuuser posted image .

Lepo se imejte!

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.6.2008 21:35:17   
hariba
Uh sem jezna na nogomet. Sem mislila,da zdaj ko bo moj doma me bo vsaj malo zvečer razbremenil,ma jok,nima časa,ima pomembnejše delo. Vsi trije moški,ko je na sporedu kaka tekma buljijo v ekran kot uročeni. Takrat se lahko mečem po trepalnicah govorim kar hočem,ampak me nihče ne sliši. Le ko je Zoja sunila daljin in seveda oritiskala in prestavila program je zavpil:ej ti žaba mala vrni daljinc.
aprilčica Jza Zoje zjutraj  že skoraj 2 meseca nisem več dojila,čez dan pa še dlje, le večerno dojenje je še ostalo,ki je bilo bolj cartanje kto karkoli drugega,priteklo je po mojem bore malo,je pa postajla par tednov pri tem zelo agresivna,me je kar grizt začela bradavice,da sem imela boleče in ranjene verjetno zato,ker ni mleko priteklo kolikor je bila navajena,sem se zato odločila,da temu končno naredim konec. Sem že najprej sredi maja poskusilavendar je bilo grozno,je 3 dni zvečer 3 ure vpila in ni hotela zaspat,ko sem prišla k njej me je kar začela za joške vlečt in govorit ama,ama. Sem jo četri dan pristavla,je spala celo noč kot topuser posted image  Po parih dneh je zvečer spet nisem pristavla,2 dni se je drla in dolgo ni zaspala vendar ni bilo tako hudo kot prvič,zdaj pa kakih 10 dni zaspi ob flaši vode v svoji postelji ob uspavanji brez problema. Ja prebuja se še,ampak to ni kriva odstavitev, ker se je tudi dokler sem jo še dojila. Sem pa na rr forumu enkrat prečitala,da je 1 mamica tako odvadila otroka dojenja,da je bradavice namazala vsak večer z kisom. Sem to probala vendar Zoja se je le nakremžila ter vlekla in grizla dalje.
Lahko in mirno noč vam želim. Grempod tuš in spat. Mojga bom pa tekmo nagnala v dnevno sobo bulit,če me bo slišal seveda.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.6.2008 9:31:04   
ily
Ja, je pa lepo vedeti, da nisem edina, kar se tega bluser posted image fuzbala tiče. Ma, ga imam poln kufer!user posted image Še dobro, da smo pri hiši same babe in en dec, drugače bi se mi zmešalo!user posted image Sicer mi zdaj tamalidve pri tem še kaj dosti ne pomagata, upam pa na njuno ˝pomoč˝ čez kako leto, da se bomo v troje drle proti enemu, naj prešalta program!!!!user posted image In ga, seveda, preglasovale, če bo kaj pomagalo!user posted image Kar sicer malo dvomim....user posted image user posted image Sicer je pa tudi tako, da ko moj user posted image  prešalta na fuzbal, naša Buba nekaj časa gleda ˝tiste naspidirane norce˝user posted image kot uročena, potem se začne ful režatuser posted image , pa kazat, pa zraven govori:˝To, to, to....˝user posted image , no, saj po nekem času jo pa mine.user posted image Upam, da jo bo čist minilo - čim prej!!!!user posted image

Glede dojenja in mojih težav je pa kar bolje - sem prestala brez vnetjauser posted image , in zdaj gre počasi nazaj... Mislim, da bo OK. Buba še spi pri mami, se imata kar finouser posted image , razen enkrat na noč se zbudi, pa bi ona kar nekaj pelauser posted image pa to, pa potem zaspi nazaj! Kako bo čez kakšna dva dneva, ko jo ˝dobimo nazaj˝, bomo pa videli.... Sem kar malo živčna....user posted image Ah, pa saj menda bo....

Ko vas berem, mislim še toliko pokomentirat, potem pa vse sproti pozabim, nazaj se mi pa ne da gledat... Ja, vem, da sem enkrat hotela napisat, da zgleda, da ima ena tretjina aprilskih dekličev cicibanove roza sandaljce z rožicami.user posted image Ja, naša tudi....user posted image In sem ful zadovoljna.user posted image Pa mislim, da ona tudi.user posted image Jaz tudi za taveliko še vedno cicibana kupujem - res, da je dražji, iz lastnih izkušenj pa vem, da noben čevelj toliko ne zdrži, pa ni naša nek razbojnik, ker ful pazi na stvari in res malo tega uniči. Je pa res, da karkoli drugega nabavimo, v roku max. 7ih dni vse preletiuser posted image , razen kakšnega mass-a ali pa fisherprice-a. No, pa morda superfit tudi, ampak mi kar ni....user posted image

Kar se tiče plezanja in vtikanja ˝noska v vsako stvar˝, je naša tudi obup!!! Tavelika ni bila niti 20% tako naspidirana. Ma Buba pa, ni da ni - vsaka vratca pri omari, vsak predal na dosegu, vsako škatlo..... Če kje kaj zasliši, že šiba pogledat, kaj se dogaja in hitro vtakne prstke zraven....user posted image Gumbe na pečici bi tudi vrtela, vem da bi, ker je že probavala na pralnem stoju, pa imam pečico ˝skrito˝ za vratiuser posted image , ki so ves čas odprta, pa ji verjetno potem nekako ˝ni na roke˝.... Ma, sem včasih prav jezna, ko vse raznesejo, pa prestavijo - je včasih res dobesedno tako, kot bi bomba treščila!user posted image user posted image Potem se pa nalimam na kakšen forum, pa začnem brat zgodbe o otrocih s PP, pa si mislim: ˝Ma, če mi streho dvignejo od bajte, samo da je tako kot je!!!˝. 

Sicer sva bile pa v pon. pri P, pa so ji vzeli bris, pa ni angina - hvalabogu. Malo jo še vsake toliko zakuha, ampak samo do 38°C, tako da ji ne dajem več sirupa, nosek je pa bogi-bogi.user posted image Non stop curlja, ima, revica, že čist rdečega!

Sem pa doma s cunjami v takem zaostanku - sem morala danes zjutraj možu hlače likat - iz kupa potegnjene.user posted image Operem še, zlikat pa ne uspem.user posted image Včasih mi je to več ali manj mami popedenala, zdaj se je pa moj nekaj ˝nerepenčil˝user posted image , češ, da ˝naj bom vesela, da mi otroka pazi, pa poštima, pa še cunje mi mora likat!˝. Pa sem ji ˝prepovedala˝user posted image !!! Sem rekla, da bom že nekako sama, če pa ne, bo pa v usranih in zmečkanih hlačah hodil.user posted image Pa svojo rit bo kdaj spusti na zofo pred TV in kompjuter kasneje kot ponavadiuser posted image , če ne, bom pa jaz user posted image .... Takrat bo pa user posted image user posted image user posted image !!!! Sem se mogla malo skašljat....user posted image user posted image

Sem mislila, da bom šla danes v LJ, moram vlogo za magistrsko na faksu oddat, pa nobeden tukaj noče ˝nobenih uslug˝user posted image . Tud prav, še žal jim bo!user posted image user posted image Upam, da bo jutri kaj! Grem delat....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.6.2008 10:38:49   
thumbelina
Nimam časa komentirat vsega, ker me tamali sledi kot FBI, sploh če grem za računalnik.

FUZBAL - joj kok sem jaz srečna, ko moj ne mara športa gledat na TV. Ne gleda nič, ne tenisa, košarke, nogometa. NIIIIIIIIIIČ.  IN zvečer sva recimo malo šaltala in vsakič ko jep rišel na fuzbal, se je zgražal, pa kaj je zdej to.... Sva se namesto fuzbala raje malo pocrkljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.6.2008 11:24:15   
ily
˝Blagor ti˝, thumbelina, res, mu moraš dati potem še kakšnega ekstra lubčka za touser posted image - saj veš, ker ne mara fuzbala!user posted image Saj glede drugih športov ni panike; no, ja, razen kakšnega rokometnega prvenstvauser posted image user posted image user posted image ....

Saj pri nas se zdaj, na račun fuzbala, tudi več crkljavauser posted image ... To pa zato, ker se jaz razpuser posted image , pa vstanem, pa rečem: ˝Jaz grem spat! LAHKO NOČuser posted image !˝, pa grem v posteljo; pa  pride user posted image  že čez kakšnih 15 minut za manouser posted image , ker ve, da sem slabe volje šla. Pa se primucka zraven....user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.6.2008 12:03:13   
aprilčica07
Helou

no, mi smo pa bli danes v posvetovalnici. Naš lump ima 11300 kg in 82 cm, da je vse ok, edino tisto na glavi se mi še ni čisto zaprlo, drugače pa je vse bp. Je bil tudi cepljen in ni niti trznil, ga moram prav pohalit, ker zadnjič se je tako drl, daje blo za utečt iz ambulante. Danes pa res priden.user posted image

Imam kar dupust danes, popoldne gremo z mamo malo v šoping, nam že pripada, ker dolgo nismo nikamor šle skupaj:).  Moj dela cele dneve, tako, da kej dosti nimamo od njega. Pravi, da naj potrpim, da se bo zadeva unesla.  Upam, da res:):)

Glede nogometa: ja, pr nas je malo obrnjeno. Jst rada gledam kašne dobre tekme in takrat pač gledava skupaj. Moj ni nek velik ljubitelj nogometa, ma zdaj ko je prvenstvo pač gledava kr skupaj. Sva zadnjič oba ploskala ko s italijani zgubili z nizozemci (smo zlobni, ne?)  user posted image

Glede cunj: jst operem že, ma likanje je pa v takem zaostanku, da je jo. Hvalabogu za zlato mamo in super  taščo:), da priskočita kadar je res kažin.user posted image

Me pa mene že en cajt prijemlje, da bi se vpisala  še v kašno šolo. Moj pravi, da se mi je začelo trgatuser posted image , jst bi pa še kr kaj študirala:). Bomo vidli no, kako se bodo zadeve obrnile.

Šibam zdej, ker kuham kosilo in jst in lonci nismo lih prijatelji, zeloo rada kaj zasmodim ha ha:)

lp vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.6.2008 13:07:34   
zalbi
Hej!

no mojčca, tut jst sem te že zelo pogrešala...

drgač pa sem v službi, pa je mal zatišje...

kar se fuzbala tiče - jst ga drgač ne gledam, evropsko al pa svetovnopa ja - ampak ne vsega - moj pa tut lih frik ni, zdej gleda, je pa frik na F1 - tko da tuki ni kej, kar pa se fuzbala tiče pa je lih ok - pa gledava skupi, al pa se jst poberem v spalnico in kej gledam, kar me zanima... ja včasih je res fajn k mava dva TV-ja, pa ni pnike okoli tega kaj gledat.

Za dopust še nč ne vem - bomo vidl kako se bodo stvari odvijale...

Danes ima pa Sara v vrtcu zaključek leta - me prou zanima kaj bo, tako da iz službe pol šibam direkt v vrtec - moj pa bo tudi direkt prišel...

Res je nabolj da se drug teden dogovorimo za en dan - seveda lepo in toplo valbljene vse.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.6.2008 13:11:05   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Sva se namesto fuzbala raje malo pocrkljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš kva moj naredi. Ko grem jest spat, pride za mano, da narediva eno akcijouser posted image user posted image . Ko je akcije konec, se obleče in gre naprej gledat fuzbaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.6.2008 13:28:49   
ily
[/quote]
Ko je akcije konec, se obleče in gre naprej gledat fuzbaluser posted image .

[/quote]

Mi bereš misli... sem mislila v prejšnjem postu še to dodat, pa nisem user posted image .... mi je bilo nerodno. user posted image
No, potem pa le nimam tako ˝čudnega˝user posted image .....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.6.2008 13:30:54   
ily
Ma, duser posted image , jaz ne znam to navajati.user posted image
Res pa je, da se mi niti ne da zdaj s tem ubadati. Saj boste razumele, ne?user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.6.2008 13:35:07   
zoom zoom
Jaz sem pa danes končno rezervirala dopust. Gremo naslednji četrtek v tople, daljne kraje in močno upam, da se bomo imeli super in da ne bo kakšnih prebavnih motenj ali podobni oz . drugih bolezni. Malo me sicer skrbi zaradi vseh transferjev in letala, ker bo vse skupaj trajalao kar precej dolgo, pa močno upam, da ne bo preveč dretja, ze zaradi ostalih potnikovuser posted image

So naslednje srede, moram vse čunje zrihtat, pa stanovanje pospravit, ni da ni, samo ne vem, če mi ob ob mali grižici uspelo. Je ratala čist nemogoča.

Nogometa pri nas nihče ne gleda. Se pa tudi jaz jezim, zakaj user posted image je na TV3 skoraj cel ljubi dan nogomet.

Sestanek za vrtec in podpis pogodb pa imamo pri nas v torek, pol ure pred tem pa imajo pri starejšem zaključek šolskega leta. Bom angažirala babice in dedke, da bodo šli z njim, moj bo pa tamalo merkal oz. bomo nekaj zbluzili.

Se grem zdej počasi zrihtat, ker se gremo danes pod mus še slikat za potne liste, ker sicer ne bomo mogli nikamor.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.6.2008 20:06:23   
hariba
Kje ste ženske, pa ne mi rečt,da ve .tudi gledate nogmeetuser posted image .
Pri nas je tako celo leto vse v znamenju fusbala, tavelik živi za nogomet,sedaj pa vlada še večja evforija. Tudi na netu išče starni o nogometu in igra le nogometne igre. Mulca sta si žepnino kupila žogo evropskega prvensta,sta dala vsak pol. Pa se saj 5 žog valja po dvorišču in kleti,pa še na hodniku se jo kdaj spomni nabijatuser posted image . Za majice sta pa mojga nasrala,da je kupil.Pa tavelik ima nogometni piknik v soboto,v nedeljo pa slikanje in prijateljsko tekmota,sezona se sicer zaključi in tekem hvala bogu 2 mesca ne bo, treningi pa letos cele počitniceuser posted image
Zoja je danes v vrtcu padla z mize na glavo,je iz stola spezala na njo,ima ful buško.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.6.2008 6:24:50   
thumbelina
hej hariba. Naš je pa baje včeraj ko sem bilajaz v štacuni, padel iz postelje na tla....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.6.2008 6:28:56   
zoom zoom
Mene pa od kar se je tamala prvič zbudila (ob 5h) daje tako kihanje in smrkanje, da sem raje  kar vstlala. Se pa tudi bojim, da mi ne bi tamala zdej iz moje postelje padla, ker sem jo takrat dala na mojo, da je zaspala nazaj ker drugače ne bi

Joj, kalk kiham.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.6.2008 6:59:52   
aprilčica07
Jutro,

hariba: ja, vidiš kako je to, tudi babe gledamo nogomet:)user posted image jst tudi zaradi tega, da vidim tam kašen dober teleščekuser posted image , in si malo oči odpočijem:):):)
zalbi: tudi moj je frik na formulo 1, in takrat ko je na sporedu je najbolše, da jst in mali izgineva za par urc, da ima frajer miruser posted image

Tudi naš ima novo buško, je telebnil, ker ni izdelal ovinka in se je usul lih na rob mize.. Ajajaj, črno čelo in simpatična buška.

Spali smo dobro, se ni nič zbujal:)user posted image , tudi ko sem šla od doma, je mirno spal. Upam, da ne bo danes kašne reakcije na cepljenje in da bo vse tako kot je blo do zdej. Je bil pa včeraj res podivjan, je kr klatil in maširal okoli, in nič spal in imel energije za prodajat. Smo ga včeraj provali peljat z  kolesom in  je ponorel od navdušenja. Vriskal in kričal in se smejal:) Smo pa šli res en poskusen mičken điro, ker smo se bali it kam dlje, pa pozno je blo.. Pol se je začelo še k nevihti pripravljat in ni blo za tvegat. Smo pa mogli it pol po moje starše, ker sta šla kolesarit in ju je ulovilo neurje in nista mogla prit domov:), pa sta kolesa pustila pr  enih prijateljih, jst in jakob pa sva šla z avtom po njiju. Sta res pametna, je blo že precej temno, pa grmelo je v daljavi in vse je kazalo, da bo dež, a ona dva na kolo in gremo eno uro kolesarit.user posted image

No, danes sem na šihtu in bo treba delat. Ma ni volje lih neke, pa vreme ga spet neki sračka. Imamo v nedeljo en praznik v vasi, pa bi mogli nastopat otročki zunaj, ma najbrž ne bo nič iz tega, ker je napoved zelooo slaba. No, bomo vidli.

Šibam zdej.

Lepo se mejte.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.6.2008 8:04:09   
zalbi
ja aprilčica07 - pri nas je tudi tako najbolje - Sara ima že frerrari flis... ga je mela še preden se je rodila...:)

zoom zoom - kam pa odhajate - če ni skrivnost?

hariba - ja zakaj pa ne bi malo pogledale - teleščka so dobra:)

an je bolj adijo - no zares adijo... eh... nč se mi ne da... brrrr....

včeraj je imela Sara zaključek leta in sem izvedela da bodo skupino razdelili v tri nove skupine - naša Sara bo pri najmlajših in bo šla v skupino kjer bodo prišli novi - mi je pa žal, ker vzgojiteljica in pomočnica bosta odšli s tastarejšimi:(

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.6.2008 9:16:36   
smotka lonib
hojla!

se men tud dons nič ne da, čeprav sem že ob 08.00 zjutraj že likala. Sem mogla ta starejšva dva peljat na avtobus. Zala se zdejle igra na tleh s CD-ejkami, jest pa mal bluzim po internetu. Dež je začel pred 15 minutami tako, da bo danes vreme zelo bednouser posted image . Noč je spet bila katastrofalna, ker je spet spala pri nama in skoz neki stokala in brcalauser posted image .

mi kakšne buške še nismo fasali.

zdej bom pa nehala, ker je Zala že huda.

Čao!user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.6.2008 9:46:17   
zoom zoom
Ej meni se pa počasi meša. Imam toliko stvari za naredit, naredim pa NIČ. Pa ne zato, ker ne bi imela volje (jo začuda celo imam), ampak ke r mi tamala ne pusti. Čim začnem pospravljat ali nekaj delat je takoj nalimana zraven in se hoče nosit, pestvat, če je ne dvignem ali se ne začnem ukvarjat z njo, pa še tuli zraven. Da bi jo dala pa v stolček za hranjenje, jo pa ne dam, ker znori. Tam je samo ko je in za tisto minuto ko grem na WC, da ni takoj zraven. Sicer je pa postala grozna. Če nič ne delam se ponavadi za nekaj časa vsaj malo sama uzaigra, je pa itak zelo kmalu sem pri meni oz. mi "nagaja" in meče vse stvari po tleh, se hoče po meni vzdigovat, mislim ni da ni.

Po eni strani res komaj čakam, da grem v službo, da sem bom vsaj malo "spočila". Stanovanje pa zgeda ne bo nikoli čisto. Trenutno je tak svinjak, da je za znorat.

Bom končala, ker mi spet vse meče po tleh.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.6.2008 9:47:55   
thumbelina
Prihajava od dohtarja in imamo zeleno luč za dopust, ker ima ušesa, grlo in pljučka bp. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sem šla za vsak slučajkupit še baterijsko pumpico za nos. NO upam da sebomo imeli fletno. Še nekaj dni pa bo...

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.