|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
12.6.2008 9:54:29   
zoom zoom
Aja. Zalbi gremo v Tunizijo - Hammamed. Sem našla eno ful poceni All inclusive 4* tik ob morju, z bazeni za vse 4 z letališkimi taksami vred za 800€.  Kar se mi zdi ful p oceni, glede na to, da smo za Hr gledali apartmaje in ga ne bi dobili za pod 400€ (vsaj takega blizu plaže ne), potem pa še hrana in lasten prevoz pa si tam tam. hteli so prbl. enako (pod 500€ s pol penzionom težko), Grčija pa pod 1200€ sploh ne obstaja (to mislim, da imaš vsaj pol penzion in da greš v obe smeri z  letalom).

Letos nas je še malo več prišlo, ker smo morali še potne liste naredit (180€), ampak za drugo leto pa pomoje sploh ne bo dileme, kam bomo šli.

Zdej samo še upam, da bo vse ok, da ne bo nihče pred odhodom zbolel in da bi morlai odpovedat ali pa da tam nihče nič ne faše oz. zboli. Pa ma da uživamo 1000000 na uro.

Če je pa katera v Tuniziji že bila pa se priporočam za kakšne info.

Lp

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
12.6.2008 11:33:52   
Anonimen
hojla punce!
vas sedaj 2 dni nisem brala, ker smo se hodili kopat - je blo ful cool - ne prevroče, tako da sta mali dve ful uživali - jaz pa tudi.
no, včeraj sem ugotovila, zakaj je ta mala taka tečka - ja seveda kaj pa drugega kot zobje - ji rine ven 4 ali celo 5 - ne znam locirati - četrtina zobka je že veni, tako da bo še en čaj juhuhu... danes sem ji že dala calpol, pa še svečo v rit, ker nič ni prijelo....

no, naj vam zaupam, da imam jutri prvi razgovor za službo - me je danes ženska klicala, če bi lahko prišla že danes v roku 1,5 ure- hja, kam pa naj s ta malo????? no, sma se potem zmenile za jutri. upam samo, da ni že to bil prvi negativen vtisuser posted image

sem samo na brzino zasledila, da zoomzoom greste v tunizijo - uživajteuser posted image user posted image user posted image
se še javi kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.6.2008 13:06:53   
zalbi
zoom zoom - jst sem bla v tuniziji, v hamamedu - 3 leta nazaj - vzela pa sem takrat polni penzion - pa bla sem za prvega maja - kr vpraši če te kej zanima -

plaža je bolj tako tako, dost piha, ampak zelo toplo piha - ni moteče - no vsaj meni ni bilo. hrana je dobr, pravijo da kao ne smeš jest sveže zelenjave in sadja - no jst sem vse jedla pa je blo vse ok. Pa šla sem na izlet za dva dni v puščavo - men je blo super - sam pomojem ni za otroke, ker se skoz voziš...

kir hotel si izbrala?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.6.2008 13:35:18   
tejkag
Oj!
No pri nas pa je danes spet tako kislo vreme,da crkneš. Sva bili z bejbo malo zunaj pa je začelo deževat. Tako da sva danes kar na balkonu-bazen trenutno  služi čisto drugemu namenu,ji dam na dno brisačo pa igračke not in se igra.
Kmalu gre spat, verjetno se ji bom kar pridružilauser posted image . Prejšno rundo je spala samo 1 uro,ponavadi spi malo dlje no. Po spanju pa upam,da ne bo deževalo in se bova lahko šli malo vozičkat,ker je res tečno bit not. Ati hodi na nek tečaj,tako da sva vsako popoldne zdaj brez njega-nisva sami,ker nas je več v hiši.
valika-super,da maš razgovor, držim pestiuser posted image

pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.6.2008 14:11:10   
zoom zoom
Valika, super za razgovor. Tudi sama sem danes po dolgem času prejela eno vabilo (prošnja poslana po navadni pošti, ne po e mailuuser posted image ) za razgovor. Upam, da bo kaj od tega. Čas bi že bil, da zamenjam. user posted image

Zalbi sem ti poslala zs.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.6.2008 14:41:36   
thumbelina
Jaz sicer s tvojo destinacijo zoom zoom nimam izkušenj, sva bilapa z možem par let nazaj v turčiji in ti toplo priporočam za otroka da počneš vse z ustekleničeno vodo (PIjača, sadje samo če je za olupit, umivanje zob, ipd). Midva z možem sva dol fasala tako drisko, da je kr teklo od naju. Pa sva bla kr previdna. Jaz sem po vsej verjetnosti od solat in prelivov, ki so bli po vsej verjetnosti narejeni z vodo. MOž je pa na bazarju pil neko žganje z vodo. Najprej je zbolel on (pa ima sicer ful dober želodec), potem pa še jaz. Jaz sem se pred odhodom en dan stradala, da sem potem sploh uspela preživet vse kontrol na letališču in sam polet z avionom. Ko sva prišla domov sem bla napol dehidrirana.... Ampak po moje sva imela res smolo in nabasala na eno reč, ker sicer folk pravi da je s tisto vodo čist kul...

Neposredna povezava do sporočila: 1131
12.6.2008 15:11:37   
Anonimen
hej!

punce, hvala, da boste držale pestiuser posted image . malo me sicer šraufa - že danesuser posted image  - bom vsaj malo shujšalauser posted image .... upam samo, da bo noč kolikor toliko da se bom malo naspala - ker zadnje čase imamo žurke ponočiuser posted image  
zoom-zoom - tebi bom tudi držala pesti in  ti želim da ti uspeuser posted image
no, jaz sem do sedaj pošiljala vse prošnje po mailu - niti eno po pošti - saj veste toliko da migamuser posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
12.6.2008 16:45:14   
hariba
Sem včeraj hotela še par besed o padcu in buški napisat,vendar je v sobo pridrvela Zojo z rdečo voščenko najdeno v bog ve katerem kotu in potegnila z njo črto po bež sedežni. Na srečo mi je uspelo vse odstarnit. Kasneje pa nisem imela več časapisat,sem mogla Zojo previt in uspavat,cote prat in mulcu pregledat nalogo,med nogometnim polčasom sva imela z user posted image pa akcijouser posted image .
Aja varuška me je po prihodu v vrtec opozorila na padec in povedala,da je po padcu,ko je nehala jokat se kar vlegla na blazino in zaspala. Vendar doma ni bilo sledu o kakšni utrujenosti,tudi bruhala ni,skratka bila je žleht kot ponavadi,zato je tudi k zdravniku nisem peljala.
Zoozoom Super uživajte! Mi 2 sva razmišljala o Djerbi letos,vendar bi nas kar dosti prišlo,letališka taksa nanese ker nas je veliko,v predsezoni pa mi ne moremo iti. Bomo šli kdaj kasneje,ko bo Zoja večja in si bomo lažje privoščili kak izlet. Smo bili pa v Tuniziji na celini pred tremi leti. S transferjem mislim,da ne bi smelo bit velikih težav. Let traja 2 uri,dobite obrok,vzami ji kakšno novo igračo s seboj,da jo bo pritegnila,pa poke obema za vsak slučaj prelepi,da ne bi bruhala med vzleto in pristankom. Do Hamameta je 80 km kar pomeni 1 uro  nore tunizijske vožnje. Jedli smo vse,tudi solate,le sladoled sem raje kupovala lučke kot na kepice. Vodo smo pa res pili le ustekleničeno,tudi zobe smo si umivali z njo,pijačo z ledom smo pa pili,ker sem videla, da so ga delali z ustekleničeno vodo. Driske nismo dobili. Hrana je bila pa izredno okusna inraznolika v hotelu Bodite previdni pri nakupovanju spominkov in zlasti pri izletih,ki jih ponujajo na plaži in ob bazenu. Radi nategnejouser posted image . Če tamalemu porinejo v roke kak album z otroci slikane,ki objemajo delfine vzamite to z rezervo. Mi jih namreč niti videli nismo,ko smo šli z gusarsko ladjo,pa še marsikaj ni bilo kar je bilo obljubljeno. A greste v Beablos hotel? Pa upam,da nisi blond,ker sicer znajo biti zelo,zelo vsiljivi,ampak res too much vsiljivi.
Zdaj greva pa z Zojo z vozičkom po mleko v trgovino predno se vlije spet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
12.6.2008 17:42:14   
zoom zoom
Hariba:  blond nisem, prevoz z letalom me tudi ne skrbi (preveč), skrbijo me vsi ostali prevozi, bus iz Lj do Zg, pa čakanje na letalo, pa čakanje na bus v tuniziji, pa spet vožnja do hotela, pa potem to v obratnem vrstnem redu za nazaj. Močno upam, da to čim prej mine in brez večjega dretja. Kar pa sigurno bo, ker je ne bom pustila kar povsod se plazit. Ko to mine pa pomoje da bo ok in da jo bomo odnesli brez kakršnih koli nevšečnosti. Se bomo pa verjetno udeležili kakšnega krajšega izleta in sprehoda po mestu. Sicer pa o vseh podrobnostih poročam, ko pridemo nazaj.

Sem pa zdej sama doma in zdej pa nimam volje za pospravljat. Ampak bo kar treba migat, da bo vsaj kakor toliko zgledalo, ko pridejo nazaj domov.

Še nekaj bi vprašala. A mislite, da moram nest kopalne brisače s seboj, glede na to, da pod AI ponudbo piše, da dobimo brezplačno poleg ležalnikov in senčnikov še brisače. Piše za bazen in plažo, samo ne vem kako bi to izgledalo. Če nesem in potem tega ni, potem za brez veze nabiramo kilažo v kovčkih, če pa ne nesem in ni brisač, smo pa v riti. Pa še vprašanje kakšne brisače so to. Mah pomoje, da je boljš da jih nesem s seboj.

Zdej pa že nakladam, boljš da grem delat.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
12.6.2008 17:48:27   
zoom zoom
Aja HAriba: v tej agenciji so ponujali Djerbo 4*AI za 260€ na osebo + takse 94€ s tem da ima 1 otrok do 12 let gratis, drugi do 12 let pa plača 50% in takse, do drugega leta pa imajo itak vse zastonj. Sicer si nisem čist zapolnila, koliko so stari starejši otroci, ampak po mojih izračunih bi za 6 člansko družino po teh cenah plačali 1120 €, kar se sliši veliko, ampk pomoje da na to kaj dobite niti ni toliko. Mi bi sicer tudi šli na Djerbo, že zaradi tega, ker je odhod iz Lj letališča, ampak nam ni uustrezal datum, ker moj en da prej ne more dobit dopusta.

Zdrej grem pa res delat.

Neposredna povezava do sporočila: 1135
12.6.2008 17:51:46   
smotka lonib
valika in zoom zoom!
želim vama veliko sreče na razgovoruuser posted image user posted image user posted image .

thumbelina in zoom zoom!
uživajte na dopustu. tud mi počasi odštevamo dneve do mojra. čeprav gremo samodo Slovenske obale, komaj čakamo. bomo pa tud mi enkrat morali kam z avionom na dopust, ker si Vanjo zelo želi z avionom leteti.

smo pa prejle bili zunaj, ker trenutno ne dežuje. je Zala hotla non stop po lužah tacati, bolj sem bila huda, bolj je tacalauser posted image .

.
čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 1136
12.6.2008 18:06:42   
sabri
Oj, zoom zoom, jaz sem bila štiri leta nazaj, za otroke je super, vsaj plaža, hrana pa tudi, ampak ne vse, voda tako kot so ti povedale, mene je edino motilo, če si bil  v sklopu hotela, je bilo super, meter stran pa ciganija. Aja, pa blond res ful težijo.
Sva pa  začela včeraj tamalo spat dat samo, no da je budna v posteljo, kar bolj po knjigi Spi dete spi. Upam da bo hitro mimo, ker tako tuli, da je čisto mokra potem, lase mokre, pižama...Sva oba bila take čudne volje včeraj, sem preklela vse do zadnjega, ker se mi je tkao smilila, čeprav vem, da je že za njo to bolje. Ker je še vedno zaspala na rokah, saj vem, da sva sama kriva ne ona, zato se mi je še tako bolj smililauser posted image . Me je kar strah danes.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
12.6.2008 18:27:33   
hariba
zoomzoom Jaz bi na tvojem mestu vseeno vzela za vsak slučaj kakšno,ker kupit tam kaj takega zna biti velik problem. Ni štantov ko na Hrvaškem,trgovine so pa namenjene domačinom in so slabo založene- Mi jih nismo smeli nosit na plažo,pa še grde in trde so bile,ker imajo slabe praške,to nam je vodička povedala zakaj so takšne.  Bili smo v Hamametu v hotelu Beablos. Priporočala bi ti pa da greste na karavano s kamelami,tamala 2 bosta uživala. Moj najstarejši je že bil 12,pa 6 nas ne more bit v 1 sobi,zato bi mogli vzet 2 in tamal ne bi imel nobenega pousta razen pri lertalski karti,ker popust veljale,če je otrok v sobi z dvema odraslima na pomožnem ležišću. Nam je izračunala v Relaxu,sončku in intelekti okrog 2100 € za julij. Preko katere greste vi? Pa zdaj smo tako že vplačali Črno Goro,je tam mafiji bolj všeč,ker se več dogaja. Čudi me,da ne letite iz Pučnika,mi smo iz Brnika takrat. V tuniziji nas je pa bus čakal že pred letališčem.

Neposredna povezava do sporočila: 1138
12.6.2008 20:39:51   
zoom zoom
Hariba na to pa res nisem pomislila, da vas 6 ne more bit v eni sobi (ampak blond pa še zmeraj nisemuser posted image ), ampak ceneje kot 2100€ bi vas pa tudi prišlo. Jaz sem rezervirala pri TA Avantura, sva z njim že 3x prej potovala, sicer na HR, ampak so naju vedno na dobro lokacijo poslali. Je pa res, da od kar iamva otroke s to agencijo nisva več šla in upam, da bo tokrat tudi ok.
Gremo pa v ta hotel:
http://www.elmouradi.com/cr2.resa/ui/aba/hotel_detail.aspx?user=869&id=725&ilng=2&curr=1

Bom pa tudi brisače vzela s seboj, saj škodit ne more.
Kavarna s kamelami pa zna bit zanimiva, če bomo našli bomo sigurno šli.
Iz zagreba gremo pa zato, ker imajo za Hamamed tako zmenjeno, za Djerbo pa je letalo iz Lj. Bi bilo 100x bolj enosavno, če bi lahko šli iz Lj, ampak kar je je. Kaj ćeš, če nam en dan prej ne ustrza.
Glede blond barve las pa upam, da tamalima dvemo ne bodo težili, ker sta zaenkrat še oba bolj ali manj blond.

Sabri: tudi pri nas imamo problme z uspavanjem in mora bit dokler ne zaspi vedno eden zraven, da ga drži za roko, ker če ne je tudi tako kot pri vas, tuljenje, vse mokro,... Po dopustu bom verjetno udarila tudi kakšno metodo, da bo zaspala sama. Trenutno se mi zdi brez veze, ker bomo čez en teden spremenili lokacijo.

Smotka lonib: saj je dopust v SLo tudi čist ok. Tujina pa še vedno lahko pride kdaj drugič.

No prej sem potem zbrala nekaj volje in sem vsaj za silo pospravila, za kaj več bi pa rabila veliko več časa.

No vsem želim mirno noč.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
12.6.2008 20:45:46   
aprilčica07
Dober večer,

madona to gnilo vreme:(, je mraz ko hudič in piha, ko da bo jesen in ne poletjeuser posted image v službi sem skoraj zmrznila, ker sem bla brez kanetere in seveda brez nogavic (kot, da ne bi poslušala vremenarjev).
Smo bli pa vseeno prej z tamalim zunaj, bolj ko je pihalo in butalo v voziček bolj je norel. Danes pa že spi:)user posted image , je preživel cel dan z enim spanjem in posledično je prej omagal. Tudi njemu se enkrkat spraznijo baterije. Upam, da bomo dobro spala. Ta drugega dedca pa še ni iz šihta.

thumbelina, zoom zoom: srečno pot na dopust in uživajte sto na uro.
valika: naj se pogovor izteče dobro, tako, da bo zate najbolše.
zalbi: ma tudi moj je ferarist in to obseden z vsemi rekviziti, kar jih premore svet:)user posted image , od šala, do kap, do raznih malih modelčkov ferarijev.. ma to moraš videt, res:):) za jakoba pa se ni spomnil še nič privlečt domov:):)
hariba: očitno nas čaka obdobje bušk, je tudi naš vsak dan bolj modrikast od vse vragolij, ki jih zganja. Kavč je pa tudi že popisal, ne z voščenko, ampak z kemikom.user posted image Sem nekako sčistila dol, z enim močnim čistilom.
sabri: pri nas se tak način uspavanja ni obnesel (mogoče je vaša drugačen karakter in bo pr vas bolše), ma nam se ni izšlo. Zdaj zaspimo tako, da gremo na veliko posteljo, se malo pocrtamo, malo zapojemo in zaspi relativno hitro. v bistvu delamo vse, samo, da ne  joče. Če smo ga pustili jokat, je tako slabo spal in je blo vse skupaj mučno za vse. Zdaj je bistveno bolše. Saj pravim, ne da bi ti solila pamet ali kaj takega, mogoče je vaša dečva drugačne sorte in se bo pr vas taka taktika obnesla. Poročaj kako bo.

Jutri je petek:):):), vikend bo pester, v soboto ima tast rojstni dan, v nedeljo imamo pa tle v vasi en praznik. Ko bi le vreme zdržalo.

Uživajte, jst grem gledat nogomet:):):) ha hauser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
12.6.2008 20:52:13   
Anonimen
hej!
že spet jazuser posted image

sabri - joj, to pa je tako, kot je bilo pri naši. ko sem se odločila, da bom pač šla iz sobe in jo pustila se dreti. isto, kot ti praviš, je bila vsa mokra, tako da ji je z las curljalo, pižamica vsa mokra, tulila pa je tako, da se mi je srce paralo. sem jo tako pustila dreti 4 večere in to po eno uro, potem pa je od utrujnosti le zaspala....
no, potem pa sem prebrala tisti en članek, ki sem ga enkrat prilimala tu gor. in sedaj nimam več srca, da bi jo pustila. sedaj lepo sedim poleg nje pri postelji, jo malo pobožam, pred tem itak da je vedno isti ritual: po kopanju flaška čežane (še vedno), potem listama in gledama še knjigico, potem zobke prat, poljubčak vse družinske člane in grema lepo počasi v spalnico. tam jo še jaz polubčkam, pobožam, malo posedim. včasih kaj pospravljam po sobi in ona potem malo zajoka, ker misli, da sem odšla iz sobe, ampak grem do nje, jo pobožam, ji nekaj povem, in ona se lepo nazaj umiri - potem pa le zaspi.
ma jaz ti toplo priporočam, da je ne puščaš dreti - evo ti bom kar sedaj dala link od tistega članka - nekaj punc je prebralo, in se strinjajo z mano, da je članek res dober....
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.6.2008 20:53:03   
smotka lonib
zoom zoom!
sem bila čisto zasanjana, ko sem gledala slikce kamor greste na morjeuser posted image . koj bi šla tja. bom pa sanjala o tem, bo vsaj zastonjuser posted image .

aprilčica07!
tale burja vas pa zna ornk prepihat. mene pa niti ni tok zeblo, ker ni nič pihal. pa Gorenjci smo navajeni na mraz (čeprav jest nisem glih kej navajena, sam delam seuser posted image ).

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.6.2008 21:13:12   
aprilčica07
smotka lonib: vam pošljem malo burje, če hočete:):), ma sem jo res tako štufa, da ne morem povedat. Itak tle okoli skozi neki pihlja, ali malo bolj ali malo manj, skoraj vsak dan. Ma danes je blo pa obupno, je brilo okoli vogalov od bajte, kot sredi zime... Ma sej res, da mi una sopara ne paše, ma to kar je zdaj je pa res že tu mač. Pa napoved je baje tudi slaba za naprej.user posted image
valika:  jst sem že ena tistih, ki ji je ta članek dal mislit in od takrat naprej smo začeli delat drugače in se je obneslo, zato še enkrat hvala.user posted image

v tem cajtu sem pa plačevala položice preko neta, in z mojimi in maminimi je ratalo skupaj 450 eur. Ma kaj za vraga delamo??user posted image

Tako, zdaj pa res kavč in tv:):)

lp vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.6.2008 21:21:21   
sabri
aprilčica07:danes je vse skupaj trajalo 15 minut in samo tretjina tak jok kot včeraj, nisem mogla verjeti, upam da bo tako tudi naprej pa da ne joka sploh več. Spi pa bolje vsaj če primerjam z prej, ker sva se odločila za to, ker je bilo že kar prehuda, je zaspala na rokah in tuid, ko sva jo odložila, je zbudila se in jokala, sva jo spet vzela k sebi, zaspala, odložila, takoj zbudila in jok...To je trajalo zadnje čase tuid po 4 ure. Zato sem se odločila, da je čas za drugačen red. Se pa prej crkljamo, potem pa oba zdraven jo dava v posteljo, sva pri njej, pa greva ven, pa spet čez minuto not, pa ven...Močno upam, da deluje, vsaj danes je bilo kar ok. Ker sem pa jaz ful proti puščanju, da joka in mi je žal, da ne gre drugače, ali pa ne znam drugače. Sam se mi zdi razlika med tistim, ko jo pustijo in otrok zaspi sam od joka, utrujenosti in ne vidi več starša. Potem res lahk misli, da si ga pustil, to mi je nekak drugače, ker vidi, da sem pri njej, ampak da vstrajam da zaspi v postelji.
valika: hvala za članek, sem ga samo začetek prebrala in si moram zdaj čas vzet, ker je malo daljši, kot sem mislilauser posted image , me zanima res, kaj še tuka piše. Saj se skos učimo, ni kaj.
Prijetno noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.6.2008 21:27:17   
Anonimen
evo, frišno stuširana - pa moram pred RR, ker moj gleda nogomet....user posted image

joj, zoom-zoom - kake lušte si mi sedaj naredilauser posted image , pa k vragu morski psiuser posted image

joj, me kar malo šraufa tale razgovor jutri. sploh ne vem zakaj sem živčnauser posted image  - mogoče zato, ker je to moj prvi razgovor za službo po 10 letih.... bolj si govorim, da naj ne delam panike, bolj sem panična....

ma, ne bom več tu težila, grem raje spat, da se vsaj malo naspim - upam, da bom sploh lahko zaspala - joj sem čudna, ne???????

Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.6.2008 21:58:33   
mojčca
Valika, držim pesti na rokah in nogah, da ti uspe dobiti službo, če ti bo seveda odgovarjala user posted image user posted image user posted image .

Zoom zoom, uživajte na dopustu in si naberi moči (ja, mislim, da bo to malo težje ob dveh otročkih). Da bi se spočila, bi mogla iti na dopust sama z user posted image , čez 9 mesev pa bi prebrale: no punce zoom zoom je danes rodila ________ (pustimo se presenetiti user posted image   sem žleht, ane????).

Sabri, ti kar vztrajaj, kar se tiče uspavanja. Na začetku bo kriza, potem pa bo vsak dan boljše.

Aprilčica, te zmeraj hočem vprašati, pa potem pozabim. Če ni skrivnost, kje delaš???? Glede na tvoj urnik, predvidevam da v državni upravi (jaz delam na upravni enoti in me kmalu čaka tako pester urnik, kot ga imaš ti, sploh srede. Mi postane kar slabo, ko pomislim, da bom hodila domov ful pozno, sploh pozimi, v temi bom šla in v temi bom prišla, ojoj user posted image ). Kar se tiče pa formule, tudi moj jo obožuje, ampak ne mara ferarija. Sedaj je malo boljše, ko ne vozi več Miha (ja, Šumi). Ko sem bila noseča sem ga hecala, če bo fantek, da bo Miha, pa je ob teh besedah postal takle user posted image .

Smotka Lonib, ja, ti kar odštevaj dneve do dopusta, pa tudi do službe user posted image . Ja, sem na istem kot ti (no, skoraj na istem, gremo na dopust šele konec julija, prej ne dobim dopusta user posted image ). Gresta pa v torek na morje Manca in user posted image , pa še njegov kolega s hčerkama. Bo še pestro, ja. Bi šla zraven, pa je rekel, da gredo samo moški z otročki, ker pa je Matic tak živc, letos ostane doma user posted image .

Zalbi, kako pa je drugače v službi, a si zadovoljan. Ko se dobimo na srečanju, pa prosim, da ne pozabiš na vreče (če se še spomniš, jih rabim za zavijati plenice, ker imam samo še eno kaseto za palčka zavijalčka).

Piškotek, kje pa si, a že spiš, a s tvojim igrata nogomet???? user posted image

Hariba, tale pa je zate  user posted image user posted image  . NO, moj nogometa ne gleda, ima pa zato potapljače, pa gasilce. No, saj sem jaz tudi gasilka in imamo drug teden tekmovanje. No, na tekmovanje ne bom šla, ker nimam kao varstva, bom šla pa, če bo vse po sreči potem naprej na žurko.

Jape, kje pa si ti??? Upam, da so slabosti že minile in da nosečnost poteka tako, kot je treba. Upam, da ne boš še ti pozabila na nas tako kot Kaštun user posted image user posted image .

Taška, vidim, da si ti tudi polno zaposlena, od kar si v službi. Kako pa kaj tvoji princeski??? Upam, da ste zdravi in da uživate.

Nič, grem hitro pod user posted image , potem pa pred user posted image .

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.6.2008 6:58:43   
aprilčica07
Jutro,

noč je minila mirno, smo spali ko polhi vsi trijeuser posted image in tudi ko je budilka zvonila mali ni niti trznil:):)

mojčca:pravilno sklepašuser posted image , delam na davčnem uraduuser posted image . In ja, te srede so ubijalske, sej vse drugo je ok, ma ob sredah, do 17 še gre, pol se pa vleče ko jara kača do 18, pa tudi nekih strank nimamo. Vsaj pri nas in v našem oddelku. Sem delala tudi eno soboto že, pa je blo čisto ok. Sem nardila čuda reči, ki jih drugače v tem kaosu enostavno ne morem:)

sabri: super, da je blo bolše. Saj pravim otroci so različni in enim paše en način uspavanja, drugim drugi. Važno, da mala zaspi kolkor tolko mirno in  da pol mirno spančka.

valika: še enkrat srečno:)  in korajžno.

Jst pa grem drugi teden na en seminar v lj, in mi prav nič ne paše. Bomo začeli že pred 8 uro zjutraj in bomo mogli štartat takoj po 6user posted image , da bomo prišli  pravočasno. Pa še nevem kaj oblečt, da me ne bo zeblo in  da ne bom zgledala smešna v kašnih napol zimskih cunhaj, tle je namreč spet zimauser posted image Naj gre to vreme nekam.user posted image

Danes 14 dni gremo na morje, ma se mi zdi, da bomo nesli dol opremo za smučat in ne opremo za morje.

Tako, moram šibat. Se beremo in uživajte.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.6.2008 7:20:55   
zoom zoom
  .

Zoom zoom, uživajte na dopustu in si naberi moči (ja, mislim, da bo to malo težje ob dveh otročkih). Da bi se spočila, bi mogla iti na dopust sama z user posted image , čez 9 mesev pa bi prebrale: no punce zoom zoom je danes rodila ________ (pustimo se presenetiti user posted image   sem žleht, ane????).

Iz te moke pa ne bo kruhauser posted image user posted image user posted image Sta dva čist za dost. Sicer sem nekoč sanjala o treh, pa sem si premislila. Je pa tko, pomoje da bosta rvi in zadnji dan hudo naporna, vmes bo pa super. Upam.

Smo pa pri nas danes kar dobro spali. Se je prvič zbudila ob petih, sem jo samo prestavila v mojo posteljo in je spala še uro in pol. Trenutno zajtrkuje, jaz sem morala malo na RR pogledat, zdej moram pa pod tuš, tarejšega zbudit, vse oblečt, da pridemo ob spodobnem času v vrtec.

Valika: veliko sreče na razgovoru.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.6.2008 7:26:06   
*piškotek*
Živjo user posted image

Sem v službi in se vam na hitro javim. Saj berem vas, pisat pa mi potem zmanjka časa.
Nejc je uredu, popoldan je še vedno sitko če se mu 100/h ne dogaja, se zeloooo malo sam igra, najboljša je pa itak žoga.

Mene tako križ boli že od nedelje, da se komaj premikam po svetu. Sploh ne vem kaj naj naredim, da bi bilo bolje!!! A ima katera kak nasvet mogoče? user posted image

Valika: veliko sreče na razgovoru!!!! user posted image

Zoom zoom: jaz sem tudi bila v Tuniziji, samo ne v hamamedu (al kako se že napiše user posted image ), pa nisem bila kaj pretirano navdušena. Zame je morje, to da se kopam v morju in ne v bazenu pred hotelom, plaža je bila pa ful daleč, pa še pihalo je ful na plaži. Glede hrane pa smo tudi mi zelo pazili (sploh glede sadja in takih svežih stvari) in pa seveda ustekleničena voda za vse.
Vam pa želim, da se imate kar najlepše in da uspešno prestanete vso pot.

Sabri: ja, včasih jih je treba malo pustit da jokajo, naš je včasih tako utrujen in zaspan da že ko vidi posteljico se že dere. Potem pa je v minuti tiho ko ugotovi da mu paše ležat user posted image

Mojčca: joj, ko bi vsaj z user posted image  "igrala" nogomet. Pri nas je taka suša, da si bom šla vsak čas mireno vzet ven, ker za tole je pa res ne rabim. Ok, trenutno imam tako ali pa tako "tardečo" user posted image , ampak drugače pa user posted image  1x na 14 dni (če imam srečo) in to je to. Sej mojga user posted image  že zaslišujem kam se hodi "praznit" ker se mu doma ne da user posted image user posted image user posted image

Nogomet in ostali športi: Nogomet gleda samo kako tako tekmo ki se mu zdi bolj "pomembna" (recimo včeraj hrvaška-nemčija), drugače ga pa sploh ne gleda. Gleda pa skoraj čisto vse zimske športe in pa seveda motorje, formule pa ne, ker takoj zaspi zraven user posted image ) tako da imamo včasih tudi mi vsi ostali že tale špotr čez glavo user posted image user posted image user posted image

Nič, upam da nisem kaj "pomembnega" spustila za pokomentirat, ampak se ne spomnim več vsega (ja zelo slab spomin imam user posted image ).
Grem delat, danes je petek, pa upam da bom mojga user posted image  kaj nahecala da grem lahko prej domov iz službe user posted image

Lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.6.2008 7:59:56   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

. Pri nas je taka suša, da si bom šla vsak čas mireno vzet ven, ker za tole je pa res ne rabim. Ok, trenutno imam tako ali pa tako "tardečo" user posted image , ampak drugače pa user posted image  1x na 14 dni (če imam srečo) in to je to. Sej mojga user posted image  že zaslišujem kam se hodi "praznit" ker se mu doma ne da user posted image user posted image user posted image

Grem delat, danes je petek, pa upam da bom mojga user posted image  kaj nahecala da grem lahko prej domov iz službe user posted image

piškotek!
glede nato, da delata s svojim user posted image  skupaj , bi lahko kakšno akcijouser posted image  kar v službi vžgala, če vama doma primankuje časauser posted image user posted image user posted image . pa še zanimivo bi bilouser posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.