mojčca
|
Ojla punce Smotka Lonib, ja ti pa že takoj zjutraj misliš na . Kar se tiče mojega, pa če najde kakšno blondinko naj jo kar pripelje domov, toliko, da jima opere umazane cunje, pa malo spolira stanovanje, potem pa lahko gre . Piškotek, a te bo tvoj danes potem spustil prej iz službe???? Ja, ti kar izkoristi VIP. A se z Greto kaj slišita??? Aprilčica, no vidiš, še ena, ki nič ne dela in v službi samo uživa. Kako nam je luštno, kajne???? (no, da v državni upravi nič ne delamo, to itak že veš). Zom zoom, če jaz našega Matica zjutraj dam v svojo posteljo in naprej zaspiva, potem on to začne izkoriščati na veliko. Ja, imamo potem ponoči žurke, tako da skupno spanje v zakonski postelji odpade. Gresta pa zjutraj z Manco oba k meni v posteljo, da se malo pocrkljamo, potem pa Matic nazaj v svojo posteljo, jaz pa oblečem Manco, da gresta potem z mojim v Kranj. Valika, držim pesti na nogah in rokah. Srečnooooooooooooooooooo U, kakšne čudne vonjave kar naenkrat okoli mene. Matic pa se prav poredno smeji in me gleda. Grem ga previti, potem pa na en sprehod. Ja, ob 12 pa gre Matic na popoldanski počitek, jaz pa v Ljubljano.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:30:06 >