|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
18.5.2008 22:49:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Čao Ajsi, hvala za kavico, mi bo malo pomirila živčke, ker sem pred par minutami opazila, da mi je nekdo grdo potegnil zadnji odbijač na avtu user posted image user posted image

Ti, a si uspela pobrat perilo user posted image user posted image user posted image

pras**!!! joj,kak me tak folk razp***! med so po vratih... par dni po tistem, ko sem ga mela pri licarju user posted image  da o enem idiotu, ki mi ga je podrajsal v garazi MB bolnice, niti ne govorim user posted image  mislim, pr vseh praznih placih je poleg mene parkiral...

perilo sem prestavla not in mam pac zaj tihozitje v dnevni user posted image  upam, da bo suho do jutri. je pa posteljnina... matr, pogresam susilc user posted image  

rezultati potresov... glede na to, da nimam pojma, kdaj bi naj moja rdeca madam prisla, ne vem user posted image  danes je 28. dan, pa ni nobenih znakov, pred postopkom sem jo mela na ene 32 dni, zdaj pa ne vem user posted image  ampak se ne bom s tem obremenjevala, v torek picim v Bruselj in ima da tece pir v potokih user posted image user posted image user posted image  in upam, da rdecke vsaj do petka ne bo, lahk pa tud ostane v Bruslju ali kjerkoli pac ze user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.5.2008 23:00:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
tem obremenjevala, v torek picim v Bruselj in ima da tece pir v potokih user posted image user posted image user posted image  in upam, da rdecke vsaj do petka ne bo, lahk pa tud ostane v Bruslju ali kjerkoli pac ze user posted image  

A gre tvoj zraven????? user posted image  Al, kak si ti to predstavlaš?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.5.2008 23:05:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
tem obremenjevala, v torek picim v Bruselj in ima da tece pir v potokih user posted image user posted image user posted image  in upam, da rdecke vsaj do petka ne bo, lahk pa tud ostane v Bruslju ali kjerkoli pac ze user posted image  

A gre tvoj zraven????? user posted image  Al, kak si ti to predstavlaš?user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne, ne gre... ampak ce rdecka razmislja, a bi al ne, pa jo vzamem zraven, upijanim in zamudi avijon... no, to je moj plan user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
19.5.2008 8:06:57   
vita80
user posted image user posted image user posted image user posted image Hmm čestitam!!!! Zaj pa naj do konca ostane vse v najlepšem redu. user posted image user posted image user posted image  

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
19.5.2008 9:50:37   
murkica
No pa da se še jaz javim....

Sem danes v službi in imam grozno gnečo... No zato pa vam vsem samo pošiljam pozdravčke in napišem kaj kasneje, ko bom imela več časa...

Drugače pa Ledenka, sem prepričana, da bo tvoja M ostala v Bruslju in sploh ne bo dojela kaj se ji je zgodilo. Potem, ko pa bo bo pa 1 leto zbirala za letalsko karto in bo imela zamudo...user posted image user posted image user posted image

Babežabe še kaj napišite, da mi boste polepšale dan!!!

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
19.5.2008 10:35:31   
jazzz27
daaaaaannnnnn!!!

Najprej čestitke novi nosečki, zaradi katere mi je postalo toplo pri srčku...hmm...bodi zdrava, lepo se čuvaj, skratka uživaj v user posted image !!!

Čestitke tudi tebi beyba za RDuser posted image , čeprav malo pozno....vidim, da imate kar burno in pestro. Upam, da bodo kmalu kakšne slikice od sobice in seveda oduser posted image . Ti čist verjamem, da se ti vse bliža z vesoljno hitrostjo (sej potem, ko boš pa teden pred rokom pa nikamor ne bo šlouser posted image ).

matt in polaris...evo krst je mim. Sem se kar ok oblekla, sem vidla tud slabše primerkeuser posted image user posted image user posted image !! Drugače pa nič posebnega....pol sem na požrtiji še tri ure župnika poslušala....joj ta naša cerkev, je sam vice stresaluser posted image user posted image user posted image ...mi vsaj dolgcajt ni blouser posted image user posted image user posted image .
Polaris, ne se bat, ma naš župnik že kuharjauser posted image user posted image user posted image

ledenkica....spet  geš  od  nas??user posted image Ja ti, ti....no le glej, da se ne boš preveč nacedila, da ne boš ti zamudila letala za nazajuser posted image user posted image user posted image .

Sonček, hej, kako si? Vidim, da testek pade šele konec meseca....ti kar tazga kup, k ma štiri okenčke, da bo lahko pokazal dvojniuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

vse ostale moje borkice, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
19.5.2008 10:56:25   
Erin
Dobro jutro babe žabeuser posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, mali me brca v vse smeriuser posted image , jaz komaj s kavča zlezem, tukaj za računalnikom komaj sedim ker se mali piz**(očitno mu kradem prostoruser posted image )... Včeraj sem prala že drugo žehto zanj, pa nalepkice sem po steni polimala, še prej podlago prebelila (kar sem jo lahko), 2 uri sem likala in sem potem samo na kavč padla.... ma ful me vsaka stvar zmatra in se sprašujem (kljub temu da se mi 2,5 meseca malo zdi) kako se mi bo vleklo do zadnjega ko komaj še kaj naredim...Teh mojih 56 šteng prehodim ko ena stara mama...sem premišljevala da bi v vsakem štuku eno mizico postavila pa mini baruser posted image user posted image user posted image
Eh moram malo pojamrat, zadnje čase samo to znamuser posted image user posted image user posted image

Upam da ste ve dobro in uživate maksimalno...pridne bodite..user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
19.5.2008 11:43:01   
jazzz27
hejj, oktavija vidim, da kukaš....kako je zdaj pri vas? a je še kakšen testek padel? A še bo? No, poročaj kaj!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.5.2008 12:06:25   
oktavija
Ja čao deklata!
Jazzz jaz še nisem dobila teteuser posted image  na obisk....user posted image , sem mislila da se bo prejšnji teden ulila ko se je v sredo pokazal rahel rjav iscedek, pol pa ni bilo nič....user posted image
Mogoče pa je ostala v BIH, upam!user posted image

Kako ste drugače deklata?
Imam gužvo v službi pa nima časa niti dobro prebrat kaj se dogaja na RR, tako da grem malo prečekirat za nazaj....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.5.2008 12:08:14   
sonček33
Oktavija - kaj pa kakšen test za potešttev naše radovednosti??????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.5.2008 12:09:46   
sonček33
Argojuhca javi se nam, vidim, da si na RR. povej nam, kako si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.5.2008 12:13:43   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image se čisto z vsem strinjam z sončkom....test za Oktavijo, pa Argojuhica, vidim, da si prisotna user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je pa s tabo sonček, že imaš kake nosečniške simptome????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi mogle mal seznam nardit, da vemo, katera ima kdaj test, pa kateri je ratalo, ipd.user posted image user posted image user posted image Imam kar dober feeelig, da bo ta mesec še pester.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.5.2008 12:18:33   
sonček33
jazzz ojla. sem fajn. zelo dobro. Slutim, da tokrat bo. Ja seznam bi bil fajn, amapk jaz sem bolj antitalent za take stavri. e pa res, da se drgač zelo težko spremlja, ker nas je toliko.
kako si ti?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.5.2008 12:21:06   
oktavija
user posted image user posted image user posted image  Dekleta pa jaz sem naredila že dva testeka!!!!! in oba pokazala - !!!! Kaj naj grem delat še tretjega?????user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.5.2008 12:23:23   
oktavija
A vseste kaj sem študirala:user posted image
Kaj če je rjav izcedek pomenil ugnezditev, in bo test pokazal + šele čez kak teden...user posted image  Koliko časa po ugnezditvi pa se pokaže + na testu?user posted image  Jaz sem full zmedena in žalostna ker zdaj res nevem na čem sem.....user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.5.2008 12:23:24   
sonček33
Joj okatvija, zgleda da sem spregledala. oprosti. Ja potem pa res morda raje počakaj še kakšen dan. Je pa sumljiva tale tvoja M. Upam, da je ne bo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.5.2008 12:26:40   
jazzz27
Sem te mislila vprašat, če se kaj greješ na sončku....jaz moram mal popeglat (če se katera javi, ji prepustimuser posted image ), drugače pa bila tudi jaz zunaj....
Tudi jaz sem prepričana, da ti tokrat uspe. sem ti povedala, da sem tudi jaz že poklicala Reša, da se bova pogovorila o postopku. Sedaj imam zadnji krog Klomifena (četrti), pa sploh ne vem, če kaj reagiram nanj, ker me nič ne spremljajo z UZ....sicer pa je že konc. Gremo naprej. Če si prebrala višje smo včeraj dali čez krst in sem kar vesela, da je mimo.
Mogoče se bo pa ledenka al pa Erin ali pa Oktavija, maša....spravila kakšen seznam za nas naredit, ker so bolj vešče...
Že komaj čakaš, da vidiš tisti plusek kaj? Kako je s tem koliko zarodkov ti vstavijo, kdo se odloči za to?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.5.2008 12:29:01   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

A vseste kaj sem študirala:user posted image
Kaj če je rjav izcedek pomenil ugnezditev, in bo test pokazal + šele čez kak teden...user posted image  Koliko časa po ugnezditvi pa se pokaže + na testu?user posted image  Jaz sem full zmedena in žalostna ker zdaj res nevem na čem sem.....user posted image user posted image

Oktavija ti si ziher nosečka, ker tole pa je že šlo čez tvoj najdaljši ciklus. Z veseljem bi ti odgovorila toda še nisem bila te sreče, da bi sploh mela vgnezditveno al pa plus....sem nekje zaseledila da celo že po sedmih dneh....Pa sigurno si nosečka....daj naredi še en test....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.5.2008 12:30:47   
sonček33
jazz super, da si že v dogovoru z reškom.Veš, ko se nekrat začneš dogovarjati in se stavri premikajo, si tako boljše volje in optimističen. jaz sem sicer na GK in ne pri Rešu. Ampak pri nas kar konstantno dajo 2 zarodka. Mene v nobenem poskusu nihče ni vprašal, če bi le enega. Sem ap slišala, da se nekje lahko odločiš. Morda je to pri rešu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.5.2008 12:33:39   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Oktavija ti si ziher nosečka, ker tole pa je že šlo čez tvoj najdaljši ciklus. Z veseljem bi ti odgovorila toda še nisem bila te sreče, da bi sploh mela vgnezditveno al pa plus....sem nekje zaseledila da celo že po sedmih dneh....Pa sigurno si nosečka....daj naredi še en test....user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj draga Jazzz jaz si kar ne upam upat, da sem nosečkauser posted image , sicer pa če je v sredo bila ugnezditev še ni minilo najmanj 7 dni da bi lahko naredila tes in bi pokazal +.....user posted image user posted image user posted image  Bomo mogle počakatše nekaj dni, mogoče pa na moj rojstni dan ugledam +, to bi bilo najlepše darilo za mene!user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.5.2008 12:35:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Joj draga Jazzz jaz si kar ne upam upat, da sem nosečkauser posted image , sicer pa če je v sredo bila ugnezditev še ni minilo najmanj 7 dni da bi lahko naredila tes in bi pokazal +.....user posted image user posted image user posted image  Bomo mogle počakatše nekaj dni, mogoče pa na moj rojstni dan ugledam +, to bi bilo najlepše darilo za mene!user posted image user posted image  
oktavija,močno navijam zate,da ti je tokrat uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.5.2008 12:36:22   
jazzz27
Joj upam, da sedaj ne bom zvenela kako trapasto, toda, če bom imela možnost se odločiti koliko bi jih imela bi kar rekla naj mi vstavijo dva...itak si z dragim želiva vsaj tri otroke....mater...pa še enga ne morva met.user posted image user posted image
Je manjši procent, da se primeta dva, kot eden? A kaj veš?
Tebi sedaj pa ostane samo to, da počakaš in se čuvaš, kaj? Ti je že kaj slabo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.5.2008 12:38:37   
oktavija
Spps hvala za navijanje!user posted image user posted image user posted image  Mogoče mi v 31. krogu res uspe!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.5.2008 12:39:44   
jazzz27
Oktavija sigurno si zaslužiš oz. zaslužita tako darilo...en majhenuser posted image z majhno user posted image !! Držim pesti, da se vama res posreči . Koliko časa je že zdaj po zadnji mestruaciji? Mah, sigurno si, saj tudi v prviuser posted image ni pokazaj testek!! Pojdi na kri!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.5.2008 12:39:44   
oktavija
Jazzz ti kar zahtevaj naj ti vstavijo dva, da se vsaj en prime!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?