hmm
|
Pozdravljene borke! Po 100 letih se spet malo oglašam, me je zanimalo, če je še katera od stare garde tu . Upam, da se me še spomnite, kmalu bo eno leto odkar sem se prvič prijavila med nečakajočimi. Julija sem zanosila, a se je žal končalo s prazno vrečko. V zadnjih mesecih sem čisto odklopila od RR-ja, sem bila preveč žalostna, ko sem morala čakati po SS-ju, pa čakat na histeroskopijo, pa spet po njej, se mi je zdelo, da bom prej v penziji kot . Pa sem se zgleda motila, pred enim tednom sem namreč zagledala , veliko presenečenje, saj nisem imela nobenih znakov, še joške se niso potrudile in malo zrasle . Test sem naredila samo zato, ker se mi je zdelo, da enega na mesec si pa res zaslužim, znaki gor ali dol . Pa sem naredila test popoldne (medtem, ko sem zlagala perilo iz sušilca in mi je postalo dolgčas ) z urinom, razredčenim s hektolitrom čaja, pa še en dan prezgodaj. So mi skoraj oči skočile iz jamic, ko sem med zlaganjem perila pogledala na trakec . Ta teden smo pa že imeli dirke, saj sem začela krvaveti, pa smo kontrolirali hcg, pa po maternici iskali vrečko, ki se je v sredo na srečo prikazala , danes pa je krvni test potrdil, da hormon lepo raste, torej je upanje, da bo vse OK. Zdaj počivam in držim noge skup, da mi pikica ne uide in z velikim strahom hodim na wc gledat, če bo še kaj krvi priteklo, po malem pa so se mi začeli stopnjevati znaki. Je bil že čas . V ponedeljek pa grem spet do g. pogledat, kaj se v meni dogaja, upam, da bo vse ok. Erin, sem nekaj videla, da ti je mali nagajal. Upam, da bo bolj priden in prizanesljiv do mamice, ko pride ven . sonček33, ti pa kar dve pikici čuvaš, držim pesti in upam, da se mi pridružiš pri januarkah! Vsem pošiljam veliko , držim pesti za vas in vam želim, da vam čimprej mine čas do ! Aja, ta mesec sem prvič pila krvomočnico in sem imela manj bolečo O, mogoče je res kaj pomagala pri zanositvi. Toliko na kratko .
|