spelka12
|
Sem že včeraj pisala, pa me je ven vrglo, pol mi je pa vse dol padl . Sem vedela, da me nekaj vleče sem gor: pikapoka, srček naš, baba žaba sej ne morem verjet, kaj sem prebrala. Me je vrglo na rit. Iskrene čestitke tebi in bodočemu očku pa čimmanj slabosti ti želim. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela za tebe beyba še od mene vseeeee najboljše za teeeeeee................... Vidim, da je veliko novih na temi, matr sem zamudila. hmm tudi tebi iskrene čestitke ob ugledanem +. Naj bo teh 9 mesecev blaženih za vas Se................kica naša, še malo, še malo pa boš postala gospa Se* . Kdaj bo fešta praviš? lunči, erin, ajsika, polaris, murkica, maša, oktavija, jazz, tinkamiška, štumfek in ostale borke sej ne, da vas ne pogrešam, mučo vas mam rada ampak računalnik je zadnja stvar, na katero pomislim. Se pa velikokrat spomnem na vas, drugače me pa benika opomne, če je kaj takega novega. sonček33 čestitke za 2 biskvitka. Upam, da bosta ven prišli 2 tortici . katalina, hmm, bebiii in ostale nove, dobrodošle med borkami. Pa še iskrene čestitke naty za uspešen porod in prelepega sinka . A sem še kaj takega spustila? Mi 3je smo super, slabosti je konec, apetit je velik in posledično tudi trebuh raste . Sem pa že na komisiji tko da moram bit 24 ur na dan doma v hiši, za pop....kako naj bom fit nosečnica, če pa še na sprehod ne smem . Zdej pa res obljubim, da slikce pridejo kmalu. Res kmalu. Lep vikend še naprej babnce pa se kej večkrat tipkamo.
|