|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 9:41:06   
Anonimen
pikapoka....vse čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo sem srečna!!! Želim ti vse naj, naj!!! Poročaj kaj....bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija...super novička! Naj se le hitro prikaže!!

Se*...ti se ne obremenjuj z taščo in taščino mamo....saj bosta vi2 ohcet mela ne oneuser posted image user posted image ....drugače pa je to odličen trenutek za trebuščka dobit, ko imaš drugih zadev dosti za poštimat....pa le pazi, da se kaj trese pri vas!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček....kako si? A Sonček greje sončka?

Ledenka....punca, pr vas se je pa otrgalo nekaj v službi, ker imaš toliko dela!!!

Polaris in LuNa, kje ste???


(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 10:15:33   
Fargesia
pikapoka2, ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 10:43:46   
ledenka
user posted image

čao, punce user posted image  ja, eni mormo tud kdaj mal delat user posted image  

pikapoka, še enkrat - čestitke za plusek! joj, ko bi vedela, kako sem vesela user posted image  

sonček, ti si pa naslednja nosečka tule user posted image  glede na to, da je pri IVFovkah sedaj slab rezultat, bo pa v drugi polovici meseca BISTVENO boljši!

maša, tebe pa že dolgo nisem videla user posted image  

oktavija, tale IUI bo pa hitro šel mimo user posted image  in potem si ti na vrsti, da zagledaš plusek user posted image  je pa super, da greš tako hitro naprej!

jazzzi, a si uspela izbrat oblačilo za krst? user posted image  poročaj!!!

lunči in polaris... eh... pogrešani sta, in to ZELO ZELO ZELO!

erin, špelkica in beyba, punce, ve pa počivajte in božajte bušije user posted image  jaz pa hočem špelkin bušiiiiiii videt user posted image  

punce, uživajte dan!

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 11:02:39   
beyba
Oila punce....


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikapoka končno mamo novo nosečko!!!!!  Pridno grej svojo pikico in uživaj kar se da ter lepo nosečnost. Bebi bo pa itak zdrav.


Se vam nisem javla ker me je tko pretreslo tole s tamaroJ potem začneš razmišljat vse živo....user posted image user posted image user posted image   boga je. Ni besed ob takem posranem dogodku....

Se*  kaj zdej z dekliščino, pa kako virtualno...Je moj reku, kolegu da bo mev virtualno fantovšno, ker se nikol ne bo poroču pa da ga user posted image ne bojo skoz zajebaval, je on čist znoru, da naj mu jast ponujam sam virtualni sex en mesec pa bomo vidli kolk bo srečen.

Oktavia, jst še zmeri držim pestke, ker dokler ni tete, je še vedno upanje. kar optimistično

Sonček, zate mam pa že nohte zažrte v dlani ker jih tolk stiskam v pesti. Kdaj lulamo?

pikica, verjamem da je za en k....  če ni klime pa v službi, zunaj pa tak sonček-bom mal žleht ti bom delala skomine....  Za klimo danes pride mojstre da si ogleda in naredi predračun, službe zdej eno leto vidla ne bom....Na sončku pa full paše sedet in piti kako dobro kavico, ledeno, s smetano in veliko prelivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin ti bodi kar pridna in počivaj upam da sta s tvojo pikico vredi in da boš lahko kmalu mal več čvekala z nami in nam delala deružbo. pa slikica bušija?

Špelkica, pa daj glede na to da morš počivat si prenosnika ubodi, da bomo čvekale ko boš počivala, zdej ko si nosečka kar naenkrat nimaš več časa....sej ti ni treba že zdejvsega pripravit, bodo bebyce prijokale na svet šele čez mmmmmmm... kakih 24 tednov( sem zadela?) vidiš ko ne poročaš tut ne vemo v katerem tednu si....user posted image aja pa kje je kaka slikica tvojega bušija?

murkica - tudi tebi   kot je rekla erin za optimizem kar tako naprej!!!

lunči in polaris ja bo trebAa tiralico izdat za vama

Maša
lepo da si nas spet mal obiskala


Jst sem danes s pregleda...Vse ok, hemoglobin se mi je popravil, sem na +9 kg, bebi je na glavi, trebuh ok, bolečina v spodnjem delu trebuha je baje super( rahlanje medenice in MV), krvavitev v pon par kapl, nič kriznega...lahko se je čepk začel luščit....mmmmm... naslednji pregled čez 14 dni pri drugem ginekologu-rizneruser posted image moja ma dopust...dobila napotnico za bolnico za rodit....mmmmmm....pomoje je to vse poročanje.....

Aja ravno kar je poštar prinesel nov fotoaparatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se bo baterija nafilala potem pa še enkrat slikam vse uz, moj buši kakšen je sedaj, pa ko bo sobica čist fertik še to.....  pa vam objavim...Probalas em srčka posnet pa ne greuser posted image user posted image user posted image   nič se ne sliši....


Česem katero pozabila se oproščam in vam želim lep dan!!!!
Ledenka le kaj bi mi brez tebe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 11:04:27   
vita80
Pikapoka tudi iz moje strani čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo punca, končno je vsaj eni uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image   Me bomo pa že počasi pricapale za tabo, boš videla. Za vse, ki se pa trudite kot midva pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez tega pa itak ni ničuser posted image user posted image user posted image . Lep sončni dan vam želim!

_____________________________

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 11:24:49   
Anonimen
ledenka, ne vem al je z mano kaj narobe al tako je ko kaj nucaš - sigurno ne najdeš...Sem cel City včer prevrnila naokrog in počez, pa nič!!!! Mi je pa bla ena majca všeč....je bla pa tako dragauser posted image !
Sem te pa že vprašala, pa si očitno spregledala(že kar nekaj časa nazaj)user posted image  si šla ti pri Rešu na koncesijo ali samoplačniško za postopek?


beyba...user posted image user posted image ti pa si že kar blizuuser posted image user posted image , komaj čakam, da vsposobiš aparat in narediš kako gasilsko user posted image user posted image user posted image !! Glede sončka se kar strinjam, naj si nabavi prenosnika, da bomo mal več klepetaleuser posted image user posted image
Drugače pa držim pesti, da bo šlo vse po planih...ko omenjate poroke pa ženitve, sva bila včeraj mi2 z mojim pri župniku (šla po potrdilo za botrstvo) in naju je kar orng napeljeval in podučil, da se naj poročiva....če živiva skupaj....sem potem kar razmišljala o tem še cel dan, no še dans mi ne gre ven z glaveuser posted image user posted image user posted image . Naš župnik je vredu dečko. 

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 11:42:41   
aqua77
Pozdravljene,

jaz bi se tudi rada priključla v to vašo debato. Ste mi všeč, ker ste vse tako polne optimizma in veselo gledate v prihodnost.

Na kratko povem še moje stanje. Imam sinka ki je star 10 let. Že kar nekaj časa se trudimo na novem članu (je razvidno iz razlike v letih), pa nam kar ne rata. Resno in zavzeto smo sedaj zopet v 11 krogu in kljub vsem zapletom skozi vsa ta leta nisem obupala in verjamem, da ima štorklja tudi naš naslov še vedno v svojem imeniku. user posted image

Vsem ostalim pa želim da se vam izpolni vaša največja želja.....

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 11:48:53   
Anonimen
katalina..dobrodošla, naj te štorklja čim prej najde!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 12:33:14   
ledenka
katalina, dobrodošla user posted image  za pozitivni čvek si vsekakor na pravem mestu user posted image

jazzzi, kako nisi nič našla??? sicer jaz v CItyju tudi nikoli nič ne najdem user posted image  ker me po dveh trgovinah mine veselje user posted image  mi je Supernova na Rudniku bolj simpatična. pri Reškotu sem bila na koncesijo, zdaj mu je menda postopkov zmanjkalo, ampak bi naj junija dobil nove. bomo videli! morda bova pa skupaj hodili na UZje ob nečloveških urah user posted image  

vita, zgubljenka, kje pa se ti potikaš? te že dolgo ni bilo! kaj je novega?

beyba, komaj čakam tvoje slikce user posted image user posted image user posted image  pa ene 14 dni še noge skupaj drži, pol je pa lahko akcija user posted image  no, vsaj še teden, da doseže 36 tednov user posted image  

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 12:58:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

nazaj sem...
kaj naj rečem bejbe moje drage...

Zagledala sem en velik debeli user posted image !!
user posted image user posted image user posted image
Uspelo mi je! Morem zaj malo k sebi prit...
jupi...    hvala vam, da vas imamuser posted image user posted image



Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image Fuuuuuuuuul vesela zate!
Želim ti preleeeeeeeeeeepo user posted image ter zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noooo...sedaj pa še ostaleuser posted image user posted image user posted image DAJMOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image

Špelkaaaaaaa - kje si? Hočemo fotke buhija!
Jaz se ponovno slikam drug teden ko bom v 30 tuser posted image - uf... a že?user posted image

beyba - mene pa zadnje dni mali štoka v želodec in me vse boli pa zgaga peče...se je lump na rito vsedel pa čelne mojim rebrcem dajeuser posted image user posted image
Riznerja pa menda ful hvalijo samo še nisem imela bližnjega srečanja z njim. A potem greš v KR rodit?  Boš uporabila Ultivo? Jaz grem naslednji teden na Jesenice se zment za EA..me je hotela moja Gin prepričat naj grem v Kranj pa ne grem...bom kar rodila v sobici kjer sem sama privekcala na svetuser posted image user posted image
Meni je pa poštar včeraj prinesel kamerouser posted image user posted image user posted image Mami časti za roj. dan (ki ga imam šele 30.6.) da se bom lahko posnela s trebuškom pa potem malega snemala... Je cel regres častila...a ni zlata? Jest jo mam toooooooooook ladauser posted image user posted image user posted image
beyba - kaži slikceeeuser posted image

katalina - dobrodošla!!!!! Naj kmalu ratauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 13:36:23   
matt
Pikapoka vse čestitke, pa vse dobro… takšne novičke so vsem nam v oporo…user posted image user posted image user posted image
 
Tudi mene so včeraj potolažili na GK, da ni tako slabo, da nama bodo lahko pomagali, v juniju bova zvedela kak postopek naju čaka - IUI ali IVF… no vsekakor sem bila pripravljena na povedano, ker ste me RR »podučile«… za kar sem vam ful hvaležna…user posted image pol pa kar akcija, upam, da s čimprejšnjim srečnim koncem
 
Kljub temu, da se redko javim, vas spremljam in mislim na vas….

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 15:15:27   
oktavija
Čao deklata!

Evo jaz se končno javljam po zelo napornem delovnem dnevu... imela sem fuulll dela (beri: 4 kamione za odpremituser posted image user posted image ) in zdaj še komaj razmišljam....
Po pravici nisem šla niti pogledat kaj vse ste napisaleuser posted image , ker so učke utrujene....user posted image  Bom jutri zjutraj....user posted image

Pri meni še ni nič novega, tetauser posted image  še vedno ni prišla, jaz imam že 4 dni želodčne težave in daje me pomladanska urujenost....

Lep dan vam želim! Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 20:30:48   
pikapoka2
najprej vam hvala, da se veselite z mano!!!!user posted image
ful sem srečna, sploh vam ne znam povedat...user posted image
Imam pa eno zelo, zelo veliko željo!
Res si močno želim, da to srečo občutite čimprej tudi ve!
Še naprej bom močno stiskala pesti za vas! user posted image user posted image user posted image
Res vam hvala še enkratuser posted image


(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 22:04:31   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

nazaj sem...
kaj naj rečem bejbe moje drage...

Zagledala sem en velik debeli user posted image !!
user posted image user posted image user posted image
Uspelo mi je! Morem zaj malo k sebi prit...
jupi...    hvala vam, da vas imamuser posted image user posted image



pišuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ka si ja nor.... zdej pa sem tak taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk veselaaaaaaaa..... Pikapoka.... želim ti eno lepo nosečnost.... pazi nase in svojo pikico..... huh, sem čist iz sebe od veselja.......user posted image   Jupiiiiiiiiiiijajajajajaja....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale pa tud velikkkkkkkkkkkkkkkkkk objem... med pogrešanimi bom še kar nekaj časa.... vendar pa, mislim na vas.... mal pokukam, kaj je novga.... pa za vse še vedno držim pesti da je in da bo vse o.k.....

Zdej pa sem kooooommmmmmmmmmaaaaaaaa...grem spat....

Pa ne pozabte bit pridne.... user posted image  pr delanju otrok user posted image ....Rada vas pa mam, pa to itak vete.... user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.5.2008 23:05:42   
Fargesia
Drage moje, jaz vas skušam dnevno prebirat, tak da sem skos z vami, pa čeprav bolj poredko pišem...user posted image

sem mela krizo en mesec...zdej se počasi pobiram in upam da se bom počasi pobrala...pa lepo klepetajte še naprej!!!

hej beyba in erin, dajta mal trebuščke na ogled postavit!!! Špelka, teb bi se tud že moral malo poznat, a ne?


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 9:48:23   
pikica36
lunnaaa!!user posted image user posted image   vrnitev odpisanihuser posted image user posted image user posted image
končno si našla minutko da si se javila

pikapoka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, user posted image  devet mesecev!!!pardon 8.user posted image

beyba user posted image vračam!!!

user posted image user posted image vsem, ker morem šibat!!dopoldne moram delat v službi popldne ograjo štriham , zvečeruser posted image , tako da mam bolj malo časa "klofat " po rač.

čao

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 10:25:32   
vita80
Čav Ajsika in ostale!
Nič novega stagniram doma! Vsak dan mi je skor isti, čakam na službo, čakam na zagovor diplome in čakam, da se končno pokaže+. user posted image Vas pa dokaj redno spremljam, le javim se bolj poredko. Lepo mi bodte, zaj pa šibam k frizerju.
LP Vita


_____________________________

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 11:01:43   
ledenka
user posted image

kavaaaaa user posted image  

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 12:35:02   
murkica
Ledenka hvala za kavico... Bi jo bila danes res potrebna, ker je še nisem uspela popiti. No bom šla v lokal čez cesto in si bom eno privoščila...user posted image

Sem se mogla na hitro oglasit preden grem pospravlat hišo. Zdej mava pa res takšen kaos, da je res že potrebna preobrazbe user posted image ... no moja mami bi sigurno rekla, "pa kaj težiš, sej maš pospravljeno".user posted image  

V glavnem vsem pošiljam pozdravčke in upam, da boste vse uživale v vikendu... Imejte se skrajno lepo in naj vas slaba napoved vremena ne potre, boste pa vse nenosečke imele veliko časa za user posted image

LP

Murkica





_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 12:59:51   
sonček33
Lepotičke, ojla.
Kako ste? Jaz sem fajn. Pogovrajam se s svojima pikicama. Ju čuvam. Sicer pa nič kaj posebnega. Znakov posebnih ni. razen občutljivih prsi.

Kaj pa ve? Pikapoka zate sem vesela ful ful ful.
LuNa je končno spet našla pot do nas.
Erin - čuvaj dete. A veš da bo avgust zdej zdej tukaj.
Se* - a si kej pridna? Jaz vsake tolko skočim mal pogledat tvoja prstana. Firbec sem, kajne.
Oktavija - pomladanska utrujenost nas pomoje daje vse- ene bolj, druge manj, jaz sem pri tistih"bolj". ja, pa sej to je ok, če M ni.
Maša - kriza mine..vedno...malo več bodi z nami, pa boš prec bolje. Saj veš - kljub vsem tegom, ki jih imamo, tukaj gor vedno najdeš prave besede.
pikica - ti, ne se preveč naprezat -al pa vsaj vrstni red svojih obveznosti zamenjaj - daj user posted image na prvo mesto - pa naj ograja počaka :)
Matt - u superca, junij bo kamlu tu..pol pa v akcijo. Me smo pa itak s tabo.
ledenka - kaj bi človek brez tvoje kave? jaz si jo vsak dan privoščim eno malo skodelico. Brez nje ne gre. Pa saj to ni tako huda kršitev, ali pač??
vita - jupi za zagovor, služba bo, ni panike. Je kakšna fejst sprememba pri frizuri ali ne?
jazz27 - kako si?
beyba- kako šele jaz stiskma pesti - zdej je finale...jupi jupi ja.. Hvala za pestke.


_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 13:28:09   
Erin
Ja sonček še mal pa bo avgust ampak mene lahko že julija "zvije"user posted image ..Sem že začela z urejanjem cunc in pranjem...bolje malo prej kot pa nas kaj prehiti.user posted image

Špelka - JAVI SEEEEEEE!user posted image user posted image user posted image Me hočemo tvojega buha - STRIPTIZZZZZZZZ!!!
beyba - daj še ti tvojega na ogled preden ti "uide"user posted image user posted image user posted image
maša - črne misli stran, glavo gor...tudi tebe čaka sreča, samo verjeti moraš v to...me pa ti bomo stale ob strani in držale pesti.user posted image

Moj fotošuting sledi čez en teden, samo dvomim da bom sploh še spravila to mojo rit v objektiv, pa čeprav s straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 13:42:01   
ledenka
sonček, dve do tri kavice na dan lahko - 100-300 mg kofeina je dovoljeno. če piješ kake bele kave ali kapučuinčke, lahko 2 brez slabe vesti user posted image

erin user posted image  se veselim slikc! a že gnezdiš? user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 997
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 13:43:09   
ledenka
user posted image  katalina kuka k nam!

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 13:47:22   
aqua77
Ja ja! user posted image user posted image  
Vas mal berem!! Ste tak fajne pupe. user posted image user posted image  Sem lih gledala kolko ima še do poroda Erin in kolko je velik njen dojenček v trebuščku. Erin kar pogumno pred fotič se postavi, ker čez par mesecev ti sploh ne bo jasno da si bila to res ti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   RE: Nova borba se pripravlja II.
16.5.2008 14:20:38   
hmm
Pozdravljene borke! Po 100 letih se spet malo oglašam, me je zanimalo, če je še katera od stare garde tuuser posted image . Upam, da se me še spomnite, kmalu bo eno leto odkar sem se prvič prijavila med nečakajočimi. Julija sem zanosila, a se je žal končalo s prazno vrečko. V zadnjih mesecih sem čisto odklopila od RR-ja, sem bila preveč žalostna, ko sem morala čakati po SS-ju, pa čakat na histeroskopijo, pa spet po njej, se mi je zdelo, da bom prej v penziji kot user posted image . Pa sem se zgleda motila, pred enim tednom sem namreč zagledala user posted image , veliko presenečenje, saj nisem imela nobenih znakov, še joške se niso potrudile in malo zrasleuser posted image . Test sem naredila samo zato, ker se mi je zdelo, da enega na mesec si pa res zaslužim, znaki gor ali doluser posted image . Pa sem naredila test popoldne (medtem, ko sem zlagala perilo iz sušilca in mi je postalo dolgčasuser posted image ) z urinom, razredčenim s hektolitrom čaja, pa še en dan prezgodaj. So mi skoraj oči skočile iz jamic, ko sem med zlaganjem perila pogledala na trakecuser posted image user posted image .
Ta teden smo pa že imeli dirke, saj sem začela krvaveti, pa smo kontrolirali hcg, pa po maternici iskali vrečko, ki se je v sredo na srečo prikazalauser posted image , danes pa je krvni test potrdil, da hormon lepo raste, torej je upanje, da bo vse OK. Zdaj počivam in držim noge skup, da mi pikica ne uide in z velikim strahom hodim na wc gledat, če bo še kaj krvi priteklo, po malem pa so se mi začeli stopnjevati user posted image znaki. Je bil že časuser posted image . V ponedeljek pa grem spet do g. pogledat, kaj se v meni dogaja, upam, da bo vse ok.

Erin, sem nekaj videla, da ti je mali nagajal. Upam, da bo bolj priden in prizanesljiv do mamice, ko pride venuser posted image .

sonček33, ti pa kar dve pikici čuvaš, držim pesti in upam, da se mi pridružiš pri januarkah!user posted image user posted image

Vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti za vas in vam želim, da vam čimprej mine čas do user posted image !

Aja, ta mesec sem prvič pila krvomočnico in sem imela manj bolečo O, mogoče je res kaj pomagala pri zanositvi.

Toliko na kratkouser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ali lahko zanosim med menstruacijo?
Če ste imeli nezaščiten spolni odnos med ali takoj po menstruaciji in bo vaša ovulacija nastopila čez pet dni, lahko zan...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?