Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:14:29
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 PA OBVEZNO NAJ TI DA BELE PLOMBE!!! Ker črne so strup in kateremukoli bioenergetiku al pa podobnemu bi šla, bi ti rekel obvezno bele plombe!! Jaz na tvojem mestu se ne bi odločila, bi ga povprašala, kako je s tem!! lp Ja sem se že zmenila za bele plombe. Je doplačilo od 25 do 30 evrov, ampak ni panike, bom že plačala. Kot sama praviš, ni dobro za telo in pa še to mi je tako grdo, da mi res ni problem dati teh nekaj evrov. No pa ko sem že mislila, da bom ta mesec ful prišparala, bo šel denar za nekaj drugega . ja kaj hočemo, vedno se kaj najde. Pa še čisto bi mi bilo škoda dati vmes zdej tiste plombe, glede na to, da imam zelo lepe zobe...
< Sporočilo je popravil murkica -- 20.5.2008 10:15:19 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:26:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Nimaš kaj, to poštimaj! Imam znanko, ki ji je ista zobarca kot meni dala brezplačno belo plombo....no jaz sem jo vedno plačala. Baje, da je odvisno katere imaš za popravljat...če so kao sprednji ne računa bele plombe. Jaz mam vse zadaj!! Daj mao po netu počekiraj, če boš kaj našla na to temo. Jaz pa sem celo zaslčedila, da ni priporočljivo kakšne velike spremembe na zobkih delat če si noseč . No tvoja kužika si je že 2x prislužila 5 točk... Oktavija, bl v tvojem mestu....je dost da samo gor prideš al moram še kaj druzga naredit?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:38:20
|
|
|
|
murkica
|
Hvala jazzz27 za nasvet in za točke... Zdej pa šibam s kužo na sprehod, ker je malo nehal padat.. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:50:05
|
|
|
|
jazzz27
|
Jaz sem tu!! A je ledenkica že spokala kuferčke?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:53:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Mi lahko katera sedaj razloži, kakšen je postopek naprej pri Rešu, glede na to da greva drug mesec tam izključno za umetno! je prvo pogovor, pa potem kaj naprej?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:54:35
|
|
|
|
jazzz27
|
mi moraš mal več razložit, ker za to pa nisem vešča.... kam v klepetalnico?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 10:55:37
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija, kaj če bi naredile en tak cute seznamček vseh naših borkic tule na nova borba se pričenja!!??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 11:20:16
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 mi moraš mal več razložit, ker za to pa nisem vešča.... kam v klepetalnico? Če imaš na gmail-u odprt elektronski naslov mi ga povej jaz pa te bom povabila na klepet.... Ti pa moreš imet samo odprt gmail...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 11:21:57
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija, kaj če bi naredile en tak cute seznamček vseh naših borkic tule na nova borba se pričenja!!?? A bi dale v sezmaček ime borke, od kod prihaja, kakšen status ima (borka v postopku IUI, IVF/ICSI, ali srečka nosečka, ali mamika...)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 11:35:13
|
|
|
|
beyba
|
tuki se bom distancirala...Da me ne bo zdje kej bolet ali skelet začel,...Se vam pridružim pri drugi temi...Kolk dežuje dans smotan!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 11:37:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Heeeejjjjj, beybika si ok????? Kaj se zdaj prav tele bolečine, a bomo šli kar rodit al kaj??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 11:38:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija, vse kar je potrebno, kakšen postopek, nosečke,....pa še kakšno slikco gor:)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:15:23
|
|
|
|
sonček33
|
Halo bejbike! Kako ste? Ma ve tolk naklofate, da težko vse preberem. V glavnem zunaj res dežuje, ampak sonček sam vam javlja na raport. Tko da, izkoristite Jaz sem ok. Je pa res, da zdaj em pa že malo panika daje. Vsake tolko letim na WC čekirat hlačke. Sem pa pozitivna. Se mi zdi, da bi tole znal bit za plus
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:16:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Tale rek pa ne drži, če so babe na kup da bo dež!!!! No kje ste zdaj? Oktavija kako kaj napreduje seznam, upam, da ne bodo borkice jezne za seznamček!!! Sem ti poslala Zs
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:20:06
|
|
|
|
jazzz27
|
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! JAZ DRŽIM PESTIIIIIII!!! (PA ŠE RIMA SE) sonček, se mi je kar zdelo, da bi ti mogla že sedajle delat testek!!!! Kolk ti jaz privoščim!!!!! Evo jaz pa očitno danes mam O, pa upam da bo moj jajček zdržal do zvečer, ko se moj dragi domov prkotali....pa včer nismo nč .....no mogoče pa bo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:21:52
|
|
|
|
sonček33
|
O, jazzz hvala res. Ampak 10. dan je pa bistveno prezgodaj. O, da bi bil plus čez 5 dni.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:52:14
|
|
|
|
murkica
|
Sonček ne delaj panike, in nič ni treba hoditi na wc-ker se M ne bo prikazala. V to smo vse prepričane in držimo pesti zate!!!! Drugače pa sem jaz za seznamček!!! Ve sam povejte katere podatke hočete, pa jih jaz napišem. Tako malo za popostritev
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.5.2008 12:59:18
|
|
|
|
jazzz27
|
Jaz posredujem svoje.... Četrti cikel Klomifena, 12.6. pri Rešu za umetno, drugače pa je ne pričakujem 6.6.2008!! Upam, da mi boste ostale sledile....murkica ti daj kar še naše nosečke gor!!! Z buhiji
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?