|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
7.4.2008 22:29:37   
ona
Ojla,da se vam na hitro malo oglasim,da si vsaj spočijem od telovadbe,ker se mi prav noge tresejouser posted image
MIKENA,lepo,da si se oglasila,ma boš morala bolj pogosto,ker tle smo same lajne in se razpišemo tudi,če ni trebauser posted image
Pa javi mi datum tvojega rd,si pozabilauser posted image
Ostale pa kaj naj vam rečemuser posted image KAROLINA se verjetno še vedno kopauser posted image ,se hecam....MID ima dela čez glavo,TRIXI je v prahu kot jaz,PEGAZ pa ima dela z malim bonbončkomuser posted image Joj,ravno danes sem šla pogledat k žlahti dojenčka,fantka starega 1 teden,joj kako je luštken!Ko take vidim bi takoj imela še enega,se mi pa mamica kar smili,ker mi je rekla,da sploh ne ve kaj naj dela z njim,oz.je ful v skrbeh,da ne bo vedela kdaj kaj hoče!Ma sem ji ponudila,da me lahko kadarkoli pokliče,če bojo težave,saj vem kako je ko prvič rodiš,pa res nimaš pojma kdaj kje se sploh kaj lotit z otrokomuser posted image
Je pa tale fantek od bratranca od mojega .
Drugače danes nismo imeli zidarjev,pa včeraj tudi ne,ker nam uni tip dela elektriko,smo pa šli včeraj gledat v Obi kaj bi lahko dali gor potleh!Jaz bi dala kar čez celo tisti linolej ali kako se že reče,ker ne mislim dosti vlagat gor,no mogoče bom eno veliko sobo,ki bi bila lahko dnevna dala kaj drugega.A mi kaj priporočate al naj kar linolej vržem potlehuser posted image
Ok,zdej pa počasi pod tuš!
Uživajteuser posted image

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: mamice iz Krasa
8.4.2008 13:55:37   
Anonimen
čao
mi se valjamo mal na kavču, mal bulimo v dež skozi okno, kake pol ure se igramo, poslušamo radio, na tv nč pametnega, imamo spet vročine, vse skupaj user posted image .
V noči iz nedelje na ponedeljek je ta večja fasala vročino, čez dan pa jaz. Ta jo še zdej ima, men je padla. Konec tedna bomo sami, moj gre v nemčijo po konje. Še bolj bouser posted image , če bo tako vreme.
ONA ja najbolje bo linolej al v roli al uni na kocke narezan. To je najbolj praktična zadeva za take prostore kar misliš imet, pa tud cenovno ugodno.
A mi lahko nekaj svetujete? Kako naj odvadim ta večjo, da mi vsake 5 min kliče mama, za vsako malenkost in hkrati mi za eno stvar 5x govori? K mi že počasi najeda s tem in preveč išče pozornosti.
Ala grem se mali zbuja

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: mamice iz Krasa
9.4.2008 22:39:27   
ona
Oj,drage moje!
Kaj vas je zamelouser posted image
Saj tudi jaz nisem nič boljša,imam pač tole zidarijo,da se mi kar meša!Vsak dan sproti spucam prah ki ga prinese dol s podstrešja in kar ne morem verjet,da je še naš štuk poln tega zidarskega sranjauser posted image
Edino kar me drži pokonci je,da ko bo konec bo pa lepo!Sedaj nam vrtajo v ploščo za cevi za vodo,ker smo pač naredili tako,da bodo v tlak vgradili cevi,ker je itak že vse napeljano gor,pa elektrika tudi,tako,da bo pol mir!
Sem se prav na KAROLINO spomnila,ker ste mi nekako svetovale naj ne delamo preveč gor,ker,če bo npr.otrok gor živel si bo po svoje uredil!Ja,saj je vse ok,samo npr.kuhinje ali kopalnice pa ne bo mogel prilagajat,bo mogla bit na točno določenem mestu,ker kam drugam se ne da rezat v tlak in peljat cevi,tako,da smo zdaj kar pustili tele cevi kot naj bi bilo!
Tako pač je ko nekaj delaš v že obstoječi hiši in ne moreš dosti sanjatuser posted image
Drugače smo danes bili na igralnem popoldnevu v vrtcu in je blo prav fajn.Smo se dobili cela skupina,so vzgojiteljice organizirale in je bilo 1.5 ure eno čudovito vzdušje.So nas kao otroci stregli s pijačo,biškotki in so bli prav lušni,ej!
ANAKARIN,da te kliče mama nonstop zgleda,da ima tako obdobje,saj bo minilo!Recepta pa žal nimam,pa ne oglasi se ji vsakič,ko te pokličeuser posted image
Ok,zdej laufam pod tuš,pol pa spat,ker sem res utrujenauser posted image
Pa javte se kaj,no!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: mamice iz Krasa
9.4.2008 22:48:49   
trixi
ojla, samo tolikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  našmu računalniku je šel baje disk, zdej je na servisu, nočem niti vedet kaj sem mela spravljeno gor, ker če ne vem, se recimo manj sekiram. Aja, zdaj se pa švercam na službenem od dragega. Ma kaj, sploh ne vem, kaj naj vam napišem. Pa še mali je danes zakuhal, sploh tole leto- ki se vleče že od septembra ni kaj preveč zdravju podobno. Midva s tamalim si kar podajava, prav vsak mesec en ali drugi ali oba neki zakuhava. Mah, bo že. Grem zdaj dat še neke cunje prat in vas zaenkrat pozdravljam, tale tipkovnica mi namreč sploh ne leži, ful se skozi motim. Se oglasim takrat, ko mi bo spet kdo voljan posodit računalnik, čau, čau. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: mamice iz Krasa
10.4.2008 13:21:07   
Anonimen
Danes in še par dni ne bo nič od mene tu. Smo spet zboleliuser posted image . Vročine, rdeče grelo, prehlad,...ponoči kažinuser posted image user posted image Samo upam, da ta mali ne bo še zbolel.
Uživajte

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: mamice iz Krasa
10.4.2008 20:19:49   
MID
Ojla....!
Evo mene! Ne morte verjamt,kajneuser posted image ?!Sem celo našla minuto sredi tednauser posted image .
ONA se mi po svoje prov smiliš,ma boš pa po končanem delu lepauser posted image .Boš  udarla eno spomladansko čiščenje,pa bo vse ok in prav.Mene to še vedno čaka...user posted image Nič se sekirat,vse je za nekaj dobro!user posted image
ANAKARIN a pri vas,pa že spet bolehate?Še vedno ni videt temu konca?
MIKENA 08.Lepo,da si se po dolgem času spet oglasla.
Zobki znajo bit res ena nadležna zadeva,na srečo nekaterih,tega niti ne opazijo.Ko smo že pri zobkih,jaz sem pri tamali našla danes 7.zobek in sicer zgonjo štirico desno.Zanimivo,kot sem brala,pridejo ven pred trojkami in kot zgleda vsaj nekaj pri naši mali držiuser posted image
TRIXI hvala za obisk in stolček.Smo zelo zadovoljni.Trenutno še zmeraj domuje v dnevni sobi,tamala je čisto navduše nad njim,skozi hoče sedet v njemuser posted image
Mi je prav žal za zadnjič,da nisva mogle kaj več poklepetat,si pa ena izmed redkih,kot je npr.KAROLINA,(če se ne motim)ki je imela to čast,da je vidla našo TASTAROuser posted image Fanj ženska kajneuser posted image user posted image user posted image Za pop****it.user posted image
Kaj naj ti rečem..oglasi se še kaj.Upam,da boš imela prihodnjič več sreče in je ne bo tam.
PEGAZ kako kaj vaš vaški don huanuser posted image Vam počasi daje popra,kajneuser posted image ?Počakaj še malo...Kaj pa gosta hrana?Že razmišljate kaj o prehodu?
Nič,vam nimam kaj pametnega za povedat,pa se bom raje umaknila.V glavnem me baše cajt,sploh ne vem,kdaj si bom kaj spakirala za dopustNe vem,ali naj si prej opucam bajto,operem cunje,zlikam cunje,spakiram cunje,grem v nabavko med drugim v službo do zadnje minute,pa povrh vsega telefonsko službeno sodelovat še na na dopustu..user posted image user posted image Ma bo dopust,auser posted image user posted image user posted image Če vam po pravici povem,v meni ni niti kanček veselja,da grem na dopust,kot nekoč,in niti malo vzdušja.Ma kaj čem...Vse bo enkrat mimo.Tudi ta dopust...In potem jovo na novo...
Mater sem optimistična,auser posted image user posted image
Dejte ma malo v rit brcnt,no!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: mamice iz Krasa
12.4.2008 14:14:24   
ona
Ojla,
malo glih na hitro,da napišem par besed,da ne pademo na zadnjo stranuser posted image
Bom pa že danes in seveda jutri verjetno brez interneta,ker imamo škatlo od telefona na podstrešju in jo bojo premaknili nekam drugam,posledično pa seveda vse izklopiliuser posted image
Ja,kaj čem,to pač spada zraven vsega tega!Sem pa vesela,ker gre kar hitro delo gor naprej,tako,da bojo verjetno že drugi teden vse končali,pol sledijo še finece,pa bo!
Saj druzga kot od zidarije niti ne vem kaj naj vam pišemuser posted image
Zdej bi takoj podpisala,da sem z MID v toplicah,ma kako ji zavidam!user posted image Mimogrede,sem ti zadnjič nekaj pustila v službi,a si dobila?
pa v rit te nič ne bomo brcale,ne se sekiratuser posted image
ANAKARIN,sem se včeraj spomnila,kaj ne bi ti otroke mazala z eno kremo od justa od materine dušice?Jih namažeš po prsih,hrbtu in stopalih in ful pomaga,da ne toliko bolehajo!Jaz sem tole prakticirala prvo leto pri hčerki in ni bila skor nikoli bolana!Provaj,saj nimaš kaj izgubit!
Ok,zdej laufamo ven,ker se je sonček pokazal...
Imejte se lepo čez vikend!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: mamice iz Krasa
13.4.2008 19:57:00   
pegaz
ojla punce. tudi pri nas bolezen. samo, da je na srečo tokalo mene. jutri grem do zdravnika, si je moj uzel fraj, da bo s tamalim. upam, da ni bronhitis, ker imam kroničnega že od kar sem bila dojenček. no ja bo bolje.
ONA kje se dobi to kremo od Justa od materine dušice? Predvidevam, da je za odpornost?
MID, jaz sem našemu škratku dala za probat malo banane (dve žlički), jabolko (kuhano, dve žlički) in kašico, ki se jo lahko daje od 3. meseca dalje (par žličkic). vse mu je šlo v slast. nočem še pretiravat, tako, da mu dam samo da proba okus.
zaenkrat zgleda kar jedec user posted image . Saj tudi mleka popije tudi 220 ml naenkrat, ponavadi preden gre spat. pa še piškotek Plasmon biberon dobi notri, tako da spi celo noč user posted image user posted image user posted image . in to v svoji sobici, ma to mislim, da sem že napisala, da spi v svoji sobici.
zaenkrat moram potrkat, da zgleda tudi, da mu paše spat v svoji sobici, ker spi bolj v miru.
upam, da bo vreme kmalu kaj boljše. sicer izkoristimo kako urico, ko ne pada za sprehod, ampak ful pogrešam sonceuser posted image .
Bo bolje!
Upam, da bo kmalu lepo vreme za piknikkkkkkkkuser posted image .

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: mamice iz Krasa
13.4.2008 22:02:40   
MID
Hej,hej;
eto,sem si končno med vsem pakiranjem vzela minutko časa za vas.user posted image
Vidim,da ste bolj malo zgovorne.No,obsojam vas neuser posted image user posted image ,ker sem tu gor zadnja,no skorajuser posted image ,ki si to sme dovolit.
Torej,kufri so na tričetrt že pripravljeni,zadnji del sledi jutri zjutraj.Sicer smo pa dokaj lepo preživeli dan.Smo končno ustregli željo moji mami,da pridemo k njej na kosilo-sej ne da nočemo it,da ne boste narobe razumele,samo jaz osebno imam nedeljo za en tak spešl dan,ki si jo vzamem samo za družinico in kolikor se le da zase.user posted image Znam zaposlit moža ob nedeljah s tamalo maksimalnouser posted image Meni pa tako ostane kakšna minutka za razvajanje moje duše.user posted image
Torej;ONA upam,da se boste na hitrco spet priklopli nazaj na mašinerijo,da nas ne boš preveč pogrešalauser posted image user posted image ,pa hvala za tisto.Res,hvala,hvala!user posted image
Upam,da boste čimprej zrihtali ta narzgornji štukuser posted image ,da se boš lepo počutila.
PEGAZ;upam,da je vse ok s tabo,da ne bo hujših problemov.Pozdravi se čimprej.
S tamalim pa le pogumno na gosto hranouser posted image .Boš vidla,da bo vse ok!
Nič,grem jaz počasi dol,mislite kaj name,jaz bom pa vsekakor na vas.Pa uživala bom tudi še za vas!!!user posted image user posted image
Javit se skorajda ne bom mogla(po moje),ma nikoli ne veš.Če ne,se beremo,ko pridem domov in vam poročam.Mogoče pade tudi kakšna fotkauser posted image .
Uživajte....
MID

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: mamice iz Krasa
13.4.2008 22:35:53   
ona
Evo,še sem tukajuser posted image
Interneta še niso izklopili in je majster rekel,da ga bo verjetno jutri popoldne,ker pride že vlečt kable za elektriko!Ma kako sem jaz štufa tega praha,res,vsepovsod je vse prašno,še ograja od balkona in dež jo niti ne spere,tako zgleda,da bom prvič v življenju prala ograjo-železno!Kaj takega!
Jutri pridejo že rajhat in upam,da bo kmalu konec!Me pa prav veseli,ker smo dobili zgleda dobro ekipo in gre zelo hitro naprej!so nam tej makedonci prav vse zrihtali še zraven!user posted image user posted image user posted image user posted image
PEGAZ,tale krema je res za odpornost in še vsak ki je z njo mazal otroke so bli malček bolj zdravi!Saj prečitaj si tle po forumih,je blo dosti napisanega o tej kremi!Če bom imela čas in internet ti bom provala poiskat!Je pa tole meni zrihtala ena gospa iz obale,ki se pa žal ne ukvarja več s prodajo justovih izdelkov,tako,da res najbolje da odpreš en post in se ti bodo že javile tiste ki prodajajo,ni problema!Pa tudi za odrastle je uredu kremca,tako,da se jo splača met doma.Mogoče ti bo še katera tukaj med nami kaj več povedala.
Ti se pa seveda pocartaj in izkoristi možeka za varstvo!
MID,ma veš,da sem mislila,da si bla ta vikend v toplicahuser posted image ...ja sem res pozabljiva ni kajuser posted image
No,vsekakor uživaj na polno paro in čimmanj misli na svet tukajuser posted image
Za tisto pošiljko pa malenkostuser posted image

Ma kaj ni eno vreme di merda te dneve?Saj zame je itak vseeno,ker imam notri dela,samo otroci pa glih kar zdržijo v hiši!Danes se je končno popoldne pokazalo sonce in sem mojega angažirala,da je šel ven z njimi in čez pol ure pride tamala gor,blatna do ušes...so skakali po lužahuser posted image
Ja za otroke je tole praznik skakat po vodi in bit moker in umazan do ušesuser posted image
Smo pa bili cel dan doma,ker smo imeli štromarje tudi danesuser posted image Smo se pa zadnje čase kar navadili,da jo ob nedeljah kam mahnemo,ma magari samo na kosilo,glavno,da nismo skoz doma,ker že itak sva z mojim cel teden doma zaradi firme,tako,da nam prav paše malo zbežat od doma!
Ok,zdej pa bodi dovolj,se beremo ko kaj utegnemuser posted image
A,ja KAROLINA kam si se pa ti skrilauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: mamice iz Krasa
13.4.2008 22:40:30   
trixi
da vas še jaz malo pozdravim, tokrat se švercam na hčerinem prenosnikuuser posted image , ma jutri gre z njo spet v Ljubljanouser posted image , mogoče mi ga pa spet posodi možekuser posted image
ma jaz vam prav moram povedat kaj smo ušpičli prejšnji teden, mogoče dobite pa kako idejo. Torej, en prijatelj-sosed je imel RD - okroglo, seveda smo se pri ženi pozanimali, kaj si želi in je rekla, da kakšno drevo. Tako smo šli v akcijo pet družin in kupili oljko, tako, malo večjo- tako po velikosti kot po ceni. Potem smo dobili idejo, kako mu to darilo izročit, ker fešta je bila pa v eni gostilni. En sosed nam je posodil prikolico, da smo to oljko sploh lahko šli iskat, potem je bila cel dan pri njemu parkirana. Jaz sem lepo zavila en kozarček uloženih oljk, moj je pa komentiral, da mu je ful hudo, ker si bo slavljenec mislil, da mu nismo nič prinesli, in to kar toliko parov na kupu. No, potem smo sprintali še z neta navodila, kako se oljke goji, pa še eno oljčno vejico smo dodali. No, pod večer smo pol gledali, kdaj se mislijo spravit od doma, ker smo mu to drevo zapeljali direkt pred vhodna vrata. Potem smo se še vsi upleteni pri oljki slikali in to sliko sprintali. Tako smo se odpravili proti gostilni, ma smo bli ku ena ohcet. Seveda smo mu darila dajali postopoma, najprej un važek oljk, da mora skrbno posadit, lepo skrbet, itd, potem navodila, vejico in čisto na koncu čestitko in še sliko, z besedami, da če bo lepo skrbel za sadike, da pa mogoče mu nekoč tako drevo zraste. In ko je prepoznal, kaj in kdo sploh je na sliki je bil res ful ful vesel. Ma je bilo smeha cel večer s temi oljkami, nam je med drugim rekel, da za tako darilo smo si zaslužili samo juho, ma to še pred sliko. No, zdaj ima pa problem, kam to oljko posadit in je še kar v loncu. Toliko, za se malo nasmejat.
Drugače smo pri naši hiši bolani, tamali nekaj kuha že od srede, jutri ga peljem k P. Ma jaz sem taka smotana mama, ki se bojim, da me bojo skregali, da kaj vozim otroka v ambulanto, če je samo prehlajen. Samo kaj, ko pa enkrat ima vročino, enkrat pa ne, Pa še grdo kašljat je začel. Mah, spet bo dobil antibiotik. Sicer pa pol njegove skupine v vrtcu manjka.
MID, če bereš, daj še zame kakšno sliko, vse naše, ki smo jih slikali v Olimju so šle baj, baj, ker jih še nismo potegnili dol z računalnika. Drugače pa seveda uživaj, uživaj, odklopi. Veš, ma kaj si pozabila, internet imajo v recepciji hotelauser posted image
ONA, tako, ne samo, da sva obe v prahu, tudi brez neta imava skupno. Ti želim, da ti čimprej poštimajo. Ja, pa meni tudi.
Pegaz ojej ma kaj ti tudi zbolela? Daj da se pozdraviš čimprej. 
Tisto s piškotom Plasmon se pa jaz spomnem kako sem bila fouš eni kolegici, ki mi je pravila, da kako njen poje celo flašo mleka in spi celo noč, naš se je pa kar naprej zbujal. Ma ja, saj smo preživeli. 
Nič, grem zdaj še na banko račune poplačat, potem pa tuš in spat.
Lahko noč

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: mamice iz Krasa
14.4.2008 7:53:40   
Anonimen
Helo, dobro jutrouser posted image
čeprav je kislo vreme se bom z malimi odprvila vsaj na kavico k sosedi (200m proč), zvečer pa gremo malo v Dobravlje h kolegu na obisk.
MID uživajte maximalno v toplicah in valjda kako fotko obezno naredituser posted image
ONA in TRIXI kmalu bo lepo vreme in konec praha. Pri meni je potrebno še nekaj za zidarit letos in praha ni nikoli konecuser posted image , no ja tako je k mamo bajteuser posted image . V stanovanju ni nikoli dela.
PEGAZ upam, da ni resnega, ma čimprej se pozdravit, da boš lahko hodila na sprehode z malim. Ma kaj si že toliko dala za probat? Do zdej je moj probal samo juhico, k je skoz odpiral usta pri kosilu (za crknit od smeha), pa rižolino od Milupe, aja tud malo banane.
TRIXI full dobra ideja za darilo, res ste dobro naredili.user posted image
Drugače smo vsi ok, vsi zdravi in zdej moram lelet na vrata, že poštar prišel. OD kdaj tako zgodaj????


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: mamice iz Krasa
14.4.2008 19:56:50   
pegaz
ojla punce,
jaz sem prov res zbolela. iamam bronhitis in sem od danes naprej na antibijotikih, ker imam slabo kri user posted image user posted image
Od Justa izdelke sem že dobila gospo, ki jih prodaja, najlepša hvala.
Za probat nisem dala ta malemu nič novega, ker je bolje počasi. konec tedna mogoče malo sokca od korenčka. rada bi, da bi vsaj kakšen korenček ali bučko pojedel, ker pravijo, da potem otroci lažje kakajo. mi imamo s kakanjem skozi težave. masiramo ritko, trebušček, donat, svečkice..........
no ja bo že minilo.

LP


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: mamice iz Krasa
14.4.2008 23:34:02   
trixi
Tudi jaz nimam nič kaj vzpodbudnih novic glede zdravja. Mi smo bili danes pri P, sicer je zaenkrat "samo" viroza, ampak, ,ker je ob poslušanju pljučk slišala piske, se moramo it konec tedna spet pokazat, da se ne bi slučajno vse skupaj sprevrglo v pljučnico. Smo pa srečali cel kup sošolcev iz vrtca tam, tako, da naš tamali bi kar ostal v ZD. 
Nič, bolančki se pozdravte, mogoče še koš user posted image  za pomoč

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: mamice iz Krasa
15.4.2008 15:37:03   
ona
Ojla,
internet še imamo,zidarje tudiuser posted image ,joj so se lotili rajhat,pa še dežuje,tako,da samo čakam na konecuser posted image
Pisat sploh nimam kaj pametnega,samo,da vas pozdravim,ker glih čakam en klic,ker drugače nimam časa niti dihat!
Menda bom šla kar k MID v topliceuser posted image
Ok,imejte se fajn,pa pozdravite se!
PEGAZ,si se pozanimala za kremo od materine dušice?Jaz res ne utegnem ti poiskat kakšne pametne informacije,sorryuser posted image
Ala,imejte seuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: mamice iz Krasa
16.4.2008 8:25:14   
Anonimen
Ojla,
ONA sm dobila kremo od kolegice in si jom probala še nabavit, vem da si mi že enkrat februarja povedala, da si nabavim, pa nč od mene. Zdej si pa bom, otroke mažem in hvala še enkrat.
Bolančki pozdravite se user posted image , kmalu bo lepše vreme, upam, da MID uživa kljub gnilemu vremenu, KAROLINA so te gradiva za učenje zabasalauser posted image ali si pustila vse na stran in si muziko raje štimaš za svojo kolekcijo?
Drugo nimam kej pamentega sporočatuser posted image , razen da že 14 dni me vleče samo sladko papat (čokoladne, piškote,...) mogoče bom prvo menstruacijo po porodu dobila, ker imam čuden občutek v trebuhu. Pa še eno punčko smo dobili na našem delu naselja.
Pa še vsem malo vsega pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: mamice iz Krasa
16.4.2008 8:46:55   
Anonimen
pa sm našla njihovo spletno stran

http://www.naturaljust.si/

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: mamice iz Krasa
16.4.2008 13:19:41   
karolina*
Uf, teden je naokoli, sploh ne vem kdaj je tako hitro zbežal mimo mene. Imam res gužvo, ne utegnem niti službene pošte poštimat, kaj šele da bi ostalo gledala. No, ma naj se vam najprej pohvalim, da sem izpit prejšnji teden naredila. Je bil ful zaj* pa še najmanj 85% moraš imet za ga nardit. No, ma nardila sem ga in to je važno. Zdej se že učim za naslednjega (upravni postopek) in tega se šele bojim. Ni mi jasno kako naj se vso tisto piflarijo naučim, ker je napisana v takem jeziku, da se dostikrat vprašam, če je to sploh slovenščina. Ma nimam kaj, se moram lotit čim prej, saj bo 13.5 kar naenkrat tle.

Pa še eno lepo novičko imam- dobila sem 3 tedne dopusta, tako da 22.6. šibamo na Korziko in smo tam do 11.7. Komaj čakam, ful se veselim spanja v šotoru, nenehnega preživljanja časa na svežem zraku, potepanja, spoznavanja novih ljudi… Jupi… Sem res vesela.

Glede materine dušice od Justa- mi jo tudi ful uporabljamo. Pozimi vsak dan preventivno, drugače pa po potrebi. Lani poleti, ko smo se potepali po Avstiji in je bilo v šotoru kar hladno, naša pupa pa stara šele 6 mesecev, sem jo tudi vsak dan mazala in ni bila niti malo prehlajena. Mi je pa zastopnica od JUSTA svetovala naj raje preizkusim enako kremo samo od firme NAHRIN, da je ta še boljša in narejena resnično izključno iz naravnih sestavin, saj baje pri JUSTU ni več tako. Sem jo šele danes dobila, tako da izkušenj še nimam.

Tolko za danes, sem rekla da vas samo malo pozdravim, ker imam prav slabo vest, ker se nič več ne oglasim. Ma prejšnji teden mi res ni ratalo. Upam, da se bo počasi stanje malček umirilo, ma se bom potrudla, res, da kej več pokukam gor.



Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: mamice iz Krasa
17.4.2008 9:47:37   
ona
No,KAROLINA,si se pa le oglasilauser posted image user posted image user posted image
Bravo za izpit,kar tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image
Pri meni ni nič novega,razen peska in blatauser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi smo zdravi in oh in sploh!Saj ne vem kaj naj vam pišem...sedaj zbiram nekaj ponudb za ograjo in stopnice za gor in sem en parim poslala povpraševanje,tako,da zdaj čakam,da mi kdo kaj odgovoriuser posted image Saj do izvedbe stopnic še ne bo prišlo,ma ponudbe vsaj lahko prej zberem,da vidim kaj se najbolj splača!Sem se pa odločila da bodo zgornje plošče stopnic iz lesa,čelo bo belo,ograja pa kombinirana inox in les.Če najdem kakšno slikco vam jo prilepim,ok!
ANAKARIN,sem včeraj na hitro pogledala tvoje slikce in si imela prav lepe surfinije!Sem pa malo brala po netu,da so baje kar delikatne,da rade dobijo listne uši,pa še zalivat jih je treba dosti!Jaz sem bolj tip od nezalivanja,zato mi tudi vse rožce uspevajo,ki ne rabijo dosti vode!Ti si imela le nekaj korit,jaz pa bi za balkon jih rabila enih 10 in ne vem,če se bom odločila za surfinijeuser posted image
Verjetno bom spet bršljanke gor dala al pa kaj drugega,bom še videla!
Ok,delo čaka...imejte se lepo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: mamice iz Krasa
17.4.2008 22:26:06   
Anonimen
Čer, nism že dolgo pisala ob taki uri
MID uživauser posted image , PEGAZ si kej boljšauser posted image , ONA in TRIXI mata kej manj prahu user posted image , KAROLINAuser posted image za izpit, pa povej mi kako bo potekal izpit iz upravnega postopka, ker to mene še čaka, ga odlašam že 6 letuser posted image .
MIKENA 08, kje si pa ti? RAGLJA kako je zdaj pri vas z netom??
No vse po malem pogrešam, ni kajuser posted image .
Pr nas nč novega, moj zdej drva žaga na kavču od 20.30user posted image , sej je bil že cel dan v gozdu.
ONA kaj če pogledaš kak katalog od Bakkerja ali kej podobnega greš v cvetličarno in vprašaš katere so bolj malo zahtevne, da imaš lepo različne rožice na balkonu? Meni so všeč terase k so pisane in se rože malo pomešajo med sabo. Jz sm tud mislila, da bodo surfinije bog vedi kako nastradale lani, ej ma kar sm delala je bilo vsako jutro zalivanje ali zvečer nič drugega in vmes kdaj pa kdaj malo gnojila dala.
Zdej pa grem v ležeče, lahko noč pa eno bolho na pomoč

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: mamice iz Krasa
17.4.2008 23:01:14   
trixi
olja, da vas spet malo pozdravim
najprej anakarin, ja, take surfinije bi pa tudi jaz imela, če..., ma, meni ne ratajo. Grem pa zdaj te dni ka tej moji prijateljici pogledat v rastlinjak, kaj ima. Samo vem, da je čez glavo zaposlena, je dobila službo v eni trgovini in imajo noro gužvo. V soboto pa gremo še do ...a lahko napišem ime trgovine?, da ne bo reklama, u glavnem, trgovina za zunanjo ureditev, imajo 20% popust, moj dragec bi rad kupil kamnito korito za ven pa kaj jaz vem kaj še vse, jaz sem rekla, da najraje ne bi šla, ker dokler ne vidim nič tudi nič ne rabim, ko pa kaj vidim bi pa samo imela to, imela uno, nikoli konca.

Prahuser posted image user posted image  pride včeraj moj možek zvečer v hišo, ker je nekaj delal zuni in reče: " Ma kaj te ni nič sram, kako imaš umazan avto, lahko bi ga šla oprat..." Jaaa, ma kdaj, ko je pa skozi dežuser posted image  Danes zjutraj sem pa jaz videla ta umazan avto, mu bom že dala user posted image , je včeraj neki brusil ene betonske plošče, da bojo za rob ene gredice in se je uni fini prah prav lepo zaflikal na moj moker, nekoč temno moder avto, ki je danes neprepoznaven. Ma kako sem si jaz danes želela dež, pa je ko nalašč sijalo sonceuser posted image . Samo jutri ga grem prav zares oprat, če ne drugače pa zato, ker moram končno dat dol zimske gume in me je res sram takega peljat k vulkanizerju. Al bo še kej snegauser posted image  pa še malo počakam?

Karolina, ti pa na Korziko, mej se skrajno lepo, drugih nasvetov itak ne rabiš, ker si po moje ekspert za taka potovanja. Ja, pa čestitke za poravljen izpit.

Ona, pri vas pa kar lepo napredujete z delom, pridni. Ti pa nekaj povem, v zvezi s stopnicami, dej razmisli, tisto belo sprednjo stran ne bi raje tudi v les oblekla, mi nimamo nič lepih izkušenj na tak način narejeno, potem smo dali pa les in je super.  

Aja, pa veste da se jaz še vedno švercam na računalniku od moža- službenem. Samo, kar je res, je res, bravo za take šefe, kot jih ima, je dobil v službi novega in bo mel lahko tega skoz doma, no, razen za teren ga bo rabil. Naš taglavni računalnik je pa že skori poštiman, ima pa nov disk.

Punce, jaz imam pa problemuser posted image , nasvet prosim, kaj naj si želim za darilo za RDuser posted image  ( ja ja, naslednji teden vam častim vsaj virtualno tortico, pa upam, da kdaj tudi resnično), moj mi pravi, da neki mi bo itak kupil, pa naj povem kaj, ma jaz res nimam nobene posebne želje. To pa so problemi, a neuser posted image  Samo rože pa nočem, sem si jih glih zdej pred veliko nočjo kupila sama kar nekaj.

ala, dovolj, še malo pofirbcat okoli, potem pa spat, nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: mamice iz Krasa
18.4.2008 8:50:26   
karolina*
Hej hej

Trixi naslednji teden bomo pa vse tri praznovale (še ANAKARIN). Tudi mene sprašujejo kaj naj mi kupijo in sem prav vesela, da me, da mi ne kupujejo kakšnih neumnosti-praholovcev. Takrat pa malo pogledam po hiši in vidim kaj mi manjka. Tako sem sestri naročila eno sliko, ki jo kupujem že odkar smo se vselili, pa stojalo za dežnike mi manjka, pa stoječ obešalnik,... Moj mi sicer pravi, da sem smešna, ker "naročam" stvari za v hišo in ne osebno zase, ma itak je vseeno. Al s svojim denarjem za v hišo kupim, pa zame zmanjka ali pa nekomu naročim takrat ko vidim kaj manjka, pa si sama kej kupim kadar pač rabim...

ONA bravo za gradnjo. Take stopnice kot jih ti nameravaš dat pa imamo tudi mi. Sicer so še brez ograje, je pa konstrukcija železna (pobavali smo jo v zeleno) in gor so lesene deske. Ograja pa bo lesena. Sem tudi jaz hotela kombinacijo s kromirano ma preveč stane in mi je res škoda tolko denarja dajat,ker pride lesena ravno tako lepa.

Kaj katera ve kdaj pride MID nazaj? Jo imam nekaj za vprašat, ma se nič ravno ne mudi. Ma sej ko bo nazaj, se bo že javla, do takrat pa naj maksimalno uživa in se odklopi od službe!!!!

Nč, šibam še kaj nardit, pa se še kaj oglasim

LP 

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: mamice iz Krasa
18.4.2008 14:23:10   
MID
user posted image  Evo me,evo me!user posted image user posted image
Smo srečno prispeli pred kako urco,Smo samo prtljago v hišo znesli,tamalo sem previla in preoblekla in jo dala ninat.Seveda se ji je moj z veseljem pridružil.user posted image
Jaz pa...vsa vesela na ringarajo.user posted image kako odvisen postaneš od te škatle.
Prebrala sem vas,vendar se vam bom posvetila kaj več bolj zvečer-če bo bog daluser posted image .
Skratka;imeli smo se zelo lepo,saj se imaš na dobustu le stežka kako drugače. Zanimivo pa je,da ste imeli tu tako slabo vreme skoraj cel teden,v Atomskih pa je bilo večinoma sonček ali oblačno.Le kakšno urico na dan dež.Tako,da lahko rečem,da smo imeli super vreme.Smo lahko vsaj malo pohajali.
Tamala je uživala v bazenu 100 na uro,smo imeli dnevno horor,za jo zvlečt ven iz vode.
Skratka vse je bilo super in fino,z izjemo samega prihoda in prevzema apartmaja.Ob rezervaciji pred mesecem in pol sem striktno naročila,da želim sobo z balkonom in mi gospa po telefonu zatrdi,da imajo vsi njihovi apartmaji balkone.Pridemo v apartma-šokuser posted image Pridemo noter,apartma polkleten,temen,notri pa smrdelo po cigaretih kot hudič.Sem se že na vratih obrnila in marš nazaj na recepcijo in se pritožila nad dobljenim,saj smo proti plačilu zahtevali čisto nekaj drugega.No,potem se je pa dalo dobit kulturen apartma.Golazen hudičevauser posted image !Pa tudi apartmaji so okinčani s 4 zvezdicami,ki si jih sploh ne zaslužijo.So napram dvem letom nazaj že hudo uničeni in potrebni ene generalke.Ja,ni kaj.Je treba služit na takem kot je,dokler se res kdo ne najde,ki jim bo zbil kakšno zvezdico.
Nič punce,grem jaz te moje kufre razpakirat,pa se beremo kasneje.
Čav!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: mamice iz Krasa
19.4.2008 15:43:16   
ona
Evo še mene na hitrco!user posted image
No,bravo,da ste vsaj se oglasile skoraj vse!user posted image user posted image user posted image
Saj samo tolko,da vas pozdravi,ker letim spet ven z mulci,zjutraj sem pucala spodaj pri tastu,pa za prat imam ful,pa otroci ne morejo bit brez mamice zunaj,čeprv je očka z njimiuser posted image ..ja ja tako je to!
Ala se beremo zvečer!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: mamice iz Krasa
22.4.2008 8:06:35   
Anonimen
Jutro punce,
vidim da malo štrajkate kot sodnikiuser posted image , hecam se. Tud jz sm malo zadremala tu, saj me nič ni bilo doma. Čez vikend smo bili okoli in v gozdu, včeraj sm pa z malim šla delat osebno, če nas bo kej trčilo iti na Hrvaško k tastu na obisk ali komu drugemu. Nikoli se ne ve. Zdej pa kuham kosilo dokler mali še spijo in tu visim.
Ej MID dobro si se izrezala, da ste dobili boljši apartma. Moj lih zaradi tega ne mara "metat" proč denarja, češ kaj pa če ne bi imeli fraj sob, ki so našim zahtevam  namenjene. Važno, da ste uživali . Si se ti odpočila? Bolj psihično, da si se odklopila?
ONA in TRIXI sta se tudi vedve pridružile  zidarjemuser posted image ? Hec. Boste imele končano pred 1majem?
ROJSTNI DNEVI se bližajouser posted image , mene tudi morijo kaj bi rada in bla bla, pa jim rečem, da naj se nič ne matrajo, še preveč si želimuser posted image . Dovolj bo lepa beseda, pa da so se spomnijo name. Ta večja pa že govori okoli, da si želim mazašo, ker me punce masirajo dok mali spi zvečer, soseda bi zbrala denar za pomivalni stroj ali sesalec na paro, kar pa trenutno res ne rabim in bi mi samo v napoto blo. V četrtek bom samo narezek naredila, kupla par piškotkov in kolačev, ker se mi ne ljubi jih delat poleg malega. Drugo leto bomo pa žur naredili, saj bo okroglauser posted image .
Grem nakurit peč, ker zgleda da ni več žerjavce, mrzlo postaja. Preveč sm tu posedalauser posted image



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?