MID
|
Heeeejla; ne me kregat,prosim,prosim! Vem,da me že cel teden ni blo sem gor,ma meni ne rata. Meni se res že rola zaradi te službe.Mi se zdi,da res psihično vsak dan bolj pešam,delo pa se grmadi in grmadi.Kaj bi dala takole,ko mi zagusti za en starejši kolektiv,ki res že vse obvlada.Ja,kakšna stvar za narest bi bila meni manj.Se mi zdi,kot da sem na določenih delih ki bi jih res sama jaz morala naredit začela popuščat,ker sem se začela ubadat s tistimi,ki res ni potrebno,da jih opravljam.Samo kaj čem,če sem odgovorna za vse od a do ž Ta stara naša,ko ji kaj pojamram reče zgolj-to vam pa res ni treba delat.Motivirajte jih in jim razdelite delo.Kaj hitro pa se obrne kot burja,ko vidi,da kaj ni narejeno in mi začne piskat kako naj jih naganjam,pa da če si ne upam,da jih bo ona,pa da ne smejo domov,dokler ne naredijo svojega dela in to tako-ure v luft in take Pa povejte mi punce moje drage-kako naj bom taka,če taka nisem.Jaz ne morem špiljat enga šefa,čeprav bi ga lahko.Podporo iz strani ta stare imam100%.Ma sem samo človek.Jaz ne morem zahtevat od nekoga,da mi dela zastonj.To na žalost počnem le jaz.Visim tam cele dneve,potem si pa ur ne pišem ker si jih ne smem.Smo pač omejene z urami.Sem celo minuli mesec imela 4 ure presežka in kaj sem šla budala narest Sebi sem šla ure brisat za ljubi mir.Pa koliko je še tistih,ki niso nikoli bile napisane Ampak moje gospodične imajo vse ure zapisane natanko kot so delale,pa še se mi pridejo kaj bunit.Jaz sem pa imela včeraj slabo vest,ker sem šla 20 min prej iz službe,s tem,da sem si nesla domov še delo,ki mi je vzelo še 2 uri časa.No in sedaj mi povejte kje naj staknem čas da se posvetim še vam?Pa mi je tako hudo,ker ste mi vseeno virtualne,nekatere pa tudi osebne kolegice.Ste pač moja družba in se z vami prav razvedrim. Pa bom zaključila s svojim jamranjem.Rada bi vam samo potožila,da mi počasi zmanjkuje psihične moči,da se mi zdi,kot da nimam več družinskega življenja,še tisto nedeljo ko sem doma,sem tako sita vsega šundra,da se mi nikamor ne ljubi,tako,da še moj ubogi otrok in mož izvisita. Ne vem,res ne vem kam to pelje in kaj bom naredila,če bo še kak čas šlo takole naprej.No pa pustimo stat mene. KAROLINA upam,da ste uživali na bazenu danes .Sem se dotaknila najprej tebe,ker vidim,da imaš probleme s tamalo.Kar se tiče prehrane,res nimam teh izkušenj kot ti.Verjetno bo kar držalo kot sta ti napisali ANAKARIN in ONA.Mogoče je zgolj obdobje,lahko pa da so krivi tudi zobki,saj mi je bilo rečeno v zdravstvu,da zobki še bolj bolijo ko se vraščajo kot izraščajo. Kar se pa tiče moje male in njenega prehranjevanja mi pa ne boš verjela,da jo moram prav na nitki držat,ker če ne bi non stop mezila .Zjutraj ji npr.ko je z mano doma,dam marmelado ,kruh in čaj(vstaja kar pozno)in do kosila pa nič več.Tri do štiri ure po kosilu ji dam sadje,malo pozneje pa še kaj za njeno malo dušico.Kaj sladkega.Večerjo ima eno uro pred spanjem- mlečni zdrob ali riž s kakavom,včasih čokolino.Ko gre spat dobi 100ml mleka,ki ga le redko uspe popit,ker prej zaspi.Kar se pa tiče časa ko mora it spat,več nimamo problemov,kar pa ne morem rečt da jih nismo imeli.Bilo je vse sorte prehodov.Od ležanja z njo dokler ne zaspi,do stanja ob posteljici držeč jo za roko itd,itd...Le nosili je nismo nikoli.Ok,lažem,jaz sem to izvedla parkrat ko je bila stara par mesecev,kar je palilo,ma me je mož dokaj hitro spravil na realna tla.Tudi za zdajšnje odhode v ležečke brez problemov je zaslužen mož,saj na vse stvari gleda malo bolj realno kot jaz.Meni ne sme zajokat niti sekundo,pa sem že ob njej.Tako,da je kar on prevzel stvari v svoje roke in zadeve lavfajo.Tudi pri popoldanskem spanju nimamo problemov,jo samo položimo v posteljico in gremo ven iz sobe.Zaspi takoj.Ampak spet grejo dosežki v lovorike mojega moža,ker jo je tako zverziral prva 2 tedna,ko sem jaz šla v službo in je on bil na bolniški zaradi viroze.Mu je pač ratalo,ker je tamala tak tip očitno.So pa otroci,kjer te stvari ne grejo tako hitro in po planu. Pa ne mislit,da je moj mož en grobijan.Je zelo nežna duša,kar se tiče mene preveč popustljiv,pri tamali je pa z razumom naredil ene normalne meje.Drugače,ga pa hčerka absolutno bolj obožuje kot mene. ONA za končno izvajajoča dela!Rada verjamem,da ko bojo končali dela,da bi imela gušt se kar preselit.Človek lahko končno naredi nekaj po svojem okusu in zaradi že obstoječega prostora kjer živi,ki so ga mimogrede delno opremili drugi nima srca zapustit predhodnjega.Pa konec koncev bi obstajala nevarnost da se v že obstoječa dva štuka potem naselijo tast in njegova lady. Se hecam.Lepo,da sta z lady razčistili o kuhi.Ko sem brala tvojo željo po mejlu,kaj ti je za naredit sem se skoraj lotila pisat-pa saj si prebrala koliko mi ostane časa-da bi ji jaz enostavno razložila,da ni problem kuhat za dve osebi več,da bi bilo pa pošteno,da ti ponudi kakšno roko .Natanko tako,kot si potem napisala,da si izvedla.Bravo punca !!!Upam,da je volja po pomoči ne bo minila . TRIXI ,ma vi ste pa tudi pridni ko 100 vragcev.Ja,ja,kjer je volja,tam je moč.Za prah,se pa ne sekiraj.Če ste se toliko namatrali,se boste pa še toliko,da boste udarli eno generalko.Vidiš,pa bo združeno prijetno s koristnim!Po končanem delu bo izvedeno čiščenje,ki je nujno in mu boš lahko rekla spomladansko čiščenje .Mi pa nič ne rihtamo okrog bajte,pa me spomladansko čiščenje še vedno čaka . Za stolček sem še vedno zainteresirana.Napiši mi na ZS,kakšna je cena,pa se bomo zmenile.Če pa boš pohajala po Sežani prihodnji teden,pa še toliko bolje.Nujno mi javi kdaj bi lahko prišla,da se skušamo uskladit-če boš seveda imela čas se ustavit pri meni.Aja,kakšne firme si že rekla da je stolček?Toliko,da si ga lahko pogledam na netu. ANAKARIN berem,da vam je zdravje dokaj milo zadnje čase-končno- ,pa da si že dokaj zgodaj pridna v razmišljanju okrog rožic.Jaz sem se odločila kar za bršljanke,letos v lila-roza barve,te enojne,ki se bujno razrastejo.Lani sem imela te dupljane-tako mi rečemo-živo rdeče barve,pa sem se malo zafrknila.Saj ne da mi niso lepo uspevale,samo niso tako bujne kot te enojne.V glavnem takih nikoli več.Se pa za tam kjer imam možnost,da lonec visi vedno odločim za ****sije(balerinke) v podobnih barvah kot bršljanke.Ti cvetovi so mi takoj za orhidejami najlepši.Pa tako lepe bujne so in ravno tako nezahtevne kot bršljanke. PEGAZ jaz bom pa vsekakor šla malo v kontra ostalim puncam glede začetka uvajanja goste hrane,mislim njihovim besedam.Ok,če dojiš-polno-se ti res ne mudi,če ste pa na umetnem mleku,pa jaz nebi imela nekega strahu.Jaz nisem dojila,ker mleka nisem imela in sem začela počasi z uvajanjem GHže 1 teden pred hčerkinim 4.mesecem.Vse se je izteklo vredu in prav,ker hvala bogu nimamo alergij za enkrat na prav nobeno stvar.Tega pa itak ne veš dokler ne probaš. Sicer se pa boš sama odločila.Le en povdarek;če sem prav zasledila si med začetno hrano navedla brokoli.Moje mišljenje in izkušnje-čim kasneje.Brokoli spada med zeljnice in ful napenja.Jaz sem ga moji mali ponudila nekje med 5.in 6. mesece.Nikdar hujšega.S tem da je imela do 3.meseca le 3xhujše izpade krčkov,je bil to 4.izpad in najhujši.Od takrat pa do danes,ga ni več dobila na meni. No,zdaj bo pa res dovolj.Sem se toliko razpisala,kot še nobenkrat do sedaj,ma to je da se odkupim,za cel teden.Upam,da se vam je dalo brat . Mirno noč vam želim,pa se beremo... MID
|