Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:37:39
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Tooooo jupiiiiiiiii ste že začele . Tevž vse naj naj naj ...... Debeluška pa ziher kopalnico štima, al pa jo je zdej treba krstit , k bodo mel novo masažno banjo VB a je tvoj mož anglež a si ga ti tud iz SLO uvozila oziroma izvozila tko kt kanarka . Ej zamejke še 1x ful ste face in imate jajca k jih marsiker dec nima . Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Jutri bi prišla pa imava P. tko da kdaj drugič . moj je slovenc in on je mene uvozu v Anglijo. On je su prvi sem gor, nato sem pa se jest za nemu prisla . Blo je na zacetku hudo ( vcasih je se zmeraj , ampak se borimo )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:38:45
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
A ja pa še skrita sem po ta novem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:40:46
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Tooooo jupiiiiiiiii ste že začele . Tevž vse naj naj naj ...... Debeluška pa ziher kopalnico štima, al pa jo je zdej treba krstit , k bodo mel novo masažno banjo VB a je tvoj mož anglež a si ga ti tud iz SLO uvozila oziroma izvozila tko kt kanarka . Ej zamejke še 1x ful ste face in imate jajca k jih marsiker dec nima . Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Jutri bi prišla pa imava P. tko da kdaj drugič . moj je slovenc in on je mene uvozu v Anglijo. On je su prvi sem gor, nato sem pa se jest za nemu prisla . Blo je na zacetku hudo ( vcasih je se zmeraj , ampak se borimo ) Ej sej ti pravim Aja BTW jst nisem prej nč slabga mislila k sem rekla za Tianno. Hb da z njo ravnata čist normalno, sej ji nič ne manjka, sam k si pač pisala za srček pa tabletke pa tko....itak se bo pa vse uredilo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:41:23
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 A ja pa še skrita sem po ta novem Ku kuc
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:42:44
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ma pelem te na Bled na kremsnite - no vse vas seveda. Ce boste pa res pridne vas pa mogoce se castim s pizzo. no superca...držim pesti da zadanete in to čim prej!!!!! Zdej grem pa spat...nočkoooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:42:56
|
|
|
|
Oranža
|
TetaTipka nas je pršla pogledat Hello pozdravljena TetaTipka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:43:36
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 A ja pa še skrita sem po ta novem Pa še 30 dek sem shujšala Jest pa Nicolino pogrešam, a je ti ne Gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:45:41
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Tooooo jupiiiiiiiii ste že začele . Tevž vse naj naj naj ...... Debeluška pa ziher kopalnico štima, al pa jo je zdej treba krstit , k bodo mel novo masažno banjo VB a je tvoj mož anglež a si ga ti tud iz SLO uvozila oziroma izvozila tko kt kanarka . Ej zamejke še 1x ful ste face in imate jajca k jih marsiker dec nima . Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Jutri bi prišla pa imava P. tko da kdaj drugič . moj je slovenc in on je mene uvozu v Anglijo. On je su prvi sem gor, nato sem pa se jest za nemu prisla . Blo je na zacetku hudo ( vcasih je se zmeraj , ampak se borimo ) Ej sej ti pravim Aja BTW jst nisem prej nč slabga mislila k sem rekla za Tianno. Hb da z njo ravnata čist normalno, sej ji nič ne manjka, sam k si pač pisala za srček pa tabletke pa tko....itak se bo pa vse uredilo no problem . Sej jest vem ,da si ti fejst punca. .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:46:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Ej, mene pa v ljubljanski zoo čist nč ne vleče ... se mi zdi prav neurejen, pa pol kletk se mi zdi, da je praznih ... saj če se bomo zmenile bom prišla, sem hotla samo povedat, da je škoda, da imamo tako zanemarjen živalski vrt ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:47:52
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža TetaTipka nas je pršla pogledat Hello pozdravljena TetaTipka Je prišla pogledat kdo jo spet tko pogosto muči
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:48:06
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest pa Nicolino pogrešam, a je ti ne Gruška Ne bod neučakana no, punce so navajene, da se tle nč več ne dogaja ... čak da pridejo nazaj v formo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:50:05
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža TetaTipka nas je pršla pogledat Hello pozdravljena TetaTipka Je prišla pogledat kdo jo spet tko pogosto muči A tkole:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:50:11
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jest grem pa Erno "podojit" se oglaša, mogoče pa še mojga , če bo priden, pol pa še mal pridem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:50:53
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Ej, mene pa v ljubljanski zoo čist nč ne vleče ... se mi zdi prav neurejen, pa pol kletk se mi zdi, da je praznih ... saj če se bomo zmenile bom prišla, sem hotla samo povedat, da je škoda, da imamo tako zanemarjen živalski vrt ... To se pa strinjam, na žalost. A veš da baje(jst še nisem bla) je zagrebški ful fajn. Si pa dala ful dobro idejo za Dunajskega, sam men je ful smotan k nemšk ne znam pol se pa lovim pa motovilim.....jst rajš na italjanski konec pobegnem k mi jezik laufa....nemščina pa ne se je nkol nisem učila . No pa za Bled smo tud se menle, bi tud Mamuška pršla je rekla na en giro
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:53:18
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem pa Erno "podojit" se oglaša, mogoče pa še mojga , če bo priden, pol pa še mal pridem Ah, dej no, to bo pa trajal. Sej si zdej k nismo čvekale tolk dolg, cajt mela ga vsak večer priklopit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:53:25
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Ej, mene pa v ljubljanski zoo čist nč ne vleče ... se mi zdi prav neurejen, pa pol kletk se mi zdi, da je praznih ... saj če se bomo zmenile bom prišla, sem hotla samo povedat, da je škoda, da imamo tako zanemarjen živalski vrt ... To se pa strinjam, na žalost. A veš da baje(jst še nisem bla) je zagrebški ful fajn. Si pa dala ful dobro idejo za Dunajskega, sam men je ful smotan k nemšk ne znam pol se pa lovim pa motovilim.....jst rajš na italjanski konec pobegnem k mi jezik laufa....nemščina pa ne se je nkol nisem učila . No pa za Bled smo tud se menle, bi tud Mamuška pršla je rekla na en giro Mi smo pa bli v Zagrebu in najbrž sem zato nad ljubljanskim tolk bl razočarana ... zaradi tasta bomo prestavl izlet na Dunaj (smo hotl kr za par dni), pa bomo šli skoraj 100% spet v Zagreb za en dan ... verjetno naslednji petek ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:54:16
|
|
|
|
GB
|
Ja no jest grem pa pocasi pred tv. Se je zacela nova serija British next top model . Se jutri slisimo . Lahko noc vsem skupaj in ne cvekajte prevec
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:54:37
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Dobro jutro vsem skupaj. Moja Tianna se spi, pa se vam na brzino mal oglasim in seveda imam en kup vprasanj in bi bila zelo hvalezna,ce bi mi katera znala odgovorit. No naj zacnem : Ze ene 3-4 noci opazam,da ne spi tko , kot je treba in se kar naenkrat zbudi in zacne dobesedno kricat. Vcasih preden se zbudi neki godrna,kot bi mela nocne more in nato sledi kricanje . Ko jo pristavim , takoj zacne vlect in cez -10 min. zaspi. Nebi rada jo navadila na tako uspavanje,ker je potem tesko to odvaditi pa se cez dva mesca se vracam v sluzbo in bo mora . To je bilo pri nas dokler sem dojila. Potem se je navadila in prespala celo noč. (okoli 13. meseca ) Rada bi zacela z uvajanjem GH in me zanima katere kasice mesate z mlekom in katere z vodo ( ce se kateri da napisat ). Milumil modre škatle, rižolino brez dodanega mleka. Kaj naj naredim,ce ne bo hotela sprejeti flaske, ker si mislim crpat mleko in jo navajati na flasko ??? Moja ta prva ni hotela flaške. Dojila sem jo 11 meswecev. Pri 10. mesecu pa sem jo hotela že malo navajati na jutranjo flaško aptamila. Sem sprobala celo goro flašk, pa jinobena ni ustrezala. Nazadnje smo pristali na NUK flaški s cuclljem. Jo bom poiskala na netu... Evo, samo to flaško je sprejela, druge ne. Potem je bil še problem mleko, sprjela je potem aptamil. Koliko je normalno nacrpati mleka naenkrat?/ Jest sem si do 10. meseca vsak dan črpala mleko za večerne kašice, ker ni hotla druzga jest. Ponavadi sem si kolikor se spomnim izpred 1,5 leeta nazaj vedno vsaj 1dcl. Vmes se je že Tevž zbudu...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:55:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Ja no jest grem pa pocasi pred tv. Se je zacela nova serija British next top model . Se jutri slisimo . Lahko noc vsem skupaj in ne cvekajte prevec Tole fotko bi pa mogla Debeluška prpopat, k ma novo banjo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:58:23
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Dobro jutro vsem skupaj. Moja Tianna se spi, pa se vam na brzino mal oglasim in seveda imam en kup vprasanj in bi bila zelo hvalezna,ce bi mi katera znala odgovorit. No naj zacnem : Ze ene 3-4 noci opazam,da ne spi tko , kot je treba in se kar naenkrat zbudi in zacne dobesedno kricat. Vcasih preden se zbudi neki godrna,kot bi mela nocne more in nato sledi kricanje . Ko jo pristavim , takoj zacne vlect in cez -10 min. zaspi. Nebi rada jo navadila na tako uspavanje,ker je potem tesko to odvaditi pa se cez dva mesca se vracam v sluzbo in bo mora . To je bilo pri nas dokler sem dojila. Potem se je navadila in prespala celo noč. (okoli 13. meseca ) Rada bi zacela z uvajanjem GH in me zanima katere kasice mesate z mlekom in katere z vodo ( ce se kateri da napisat ). Milumil modre škatle, rižolino brez dodanega mleka. Kaj naj naredim,ce ne bo hotela sprejeti flaske, ker si mislim crpat mleko in jo navajati na flasko ??? Moja ta prva ni hotela flaške. Dojila sem jo 11 meswecev. Pri 10. mesecu pa sem jo hotela že malo navajati na jutranjo flaško aptamila. Sem sprobala celo goro flašk, pa jinobena ni ustrezala. Nazadnje smo pristali na NUK flaški s cuclljem. Jo bom poiskala na netu... Evo, samo to flaško je sprejela, druge ne. Potem je bil še problem mleko, sprjela je potem aptamil. Koliko je normalno nacrpati mleka naenkrat?/ Jest sem si do 10. meseca vsak dan črpala mleko za večerne kašice, ker ni hotla druzga jest. Ponavadi sem si kolikor se spomnim izpred 1,5 leeta nazaj vedno vsaj 1dcl. Vmes se je že Tevž zbudu... Hvala NanaLiza bom pogledala ce jo tukaj dobim ,ce ne pa na ebay sigurno. Hvala se enkrat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:58:35
|
|
|
|
gruška
|
Scuba, a spet poker špilaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 23:00:50
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Scuba, a spet poker špilaš To, al pa ima čik pauzo . Sam neki dolg jo že ni Ej pust si še kakšnega za jutri
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 23:06:06
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Ja no jest grem pa pocasi pred tv. Se je zacela nova serija British next top model . Se jutri slisimo . Lahko noc vsem skupaj in ne cvekajte prevec Tole fotko bi pa mogla Debeluška prpopat, k ma novo banjo Pa tako linijo tud ane, ti kar povej , a si fouš, ti preklica:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 23:07:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Našla sem Scubo, sam ne vem katera je:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 23:08:36
|
|
|
|
Nana Liza
|
Ko sem bila nazadnje na službeni poti, sem spoznala eno punco iz Libanona in mi navdušeno razlaga, da ima doma pa dojenčka starega 4 mesece in jaz jo čuden gledam, madonca punca kaj pa delaš tukaj, če imaš doma dojenčka. Pa pravi, da pri njih greš v službo po 3. mesecih porodniške? Mi smo zelo radodarno odprta država glede tega vsaj nekaj HB. Ko sem ji povedala, da smo pri nas 1 leto doma, jo je skor odnesel s stola.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......