zirafa76
|
DOBRO JUTRO....iz soncne Bratislave.... Saj sem sigurno veliko zamudila,sploh ne vem,kje sem ostala,ampak vidim,da se vedno na veliko cvekate,... Ker ne vem,o cem kaj razpravljate,samo povem, da se jaz pripravljam na veliki dan,zato posledicno nisem toliko tu,pa se prelepo vreme imamo zadnje case,pa smo zunaj,da ne govorim o voznji sem in tja.... Poroko imava na super dan in sicer 13.septembra ob 13.uri... ..nihce ni hotel tega datuma.... Izabela je prava gospodicna,tako se nam obraca okoli,kar naenkrat je na trebuhu ali obratno,pa pocasi ze plazi in se odriva z nogami...ne morem jo pustit vec same niti za sekundo. ..jutri imava spet testiranje za jetra,upam,da bodo tokrat vredu .Pridno ze papama hrano,zelenjavne kase,sadne,navadne za spanje...pridna je... Pocasi se odpravljamo tudi na obalo za teden dni,jaz pa potem ostanem malo doma..kaksen mesec,bomo vidli kako bo....Upam,da Nemrak ni obupala... ampak se javim,da greva mal na cvek in po Celju.. Nic,to je na kratko,bom preletela na hitro kaj ste naklofale,da poskusam ujet ritem.... papa