Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:17:45
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ja, na plavanju nas je blo samo 6. Jooly - Dan in njegova mamica bosta zdaj hodila v našo skupino, ker so njuno ukinili .... No, super. Dobrodošla Sva šle s Scubo same na kavo, pa je začel deževat ... dobr, da sva bli pod streho ... Ja sirotke moje, naslednjič se vama definitivno pridružim, da preženemo dež - če verjameš A jutr v Supernovi? Nč ne vem .... Ja, prav, pa prideva (ITAK )..... Prov razmišlam, zakaj se vam ne bi jutr priklopla zraven. In ker ne najdem nobenga pametnega al pa neumnega razloga, verjetno pridm. A ob 11h v Supernovi na Rudniku?? A morm met kerj dnarja sabo? Ne mislim za kofe - a so kšne fajne trgovince tam?? se opravičujem, k nisem z debelo rdečo vprašala, ampak takrt še ni blo tega pravila. Torej: Prov razmišlam, zakaj se vam ne bi jutr priklopla zraven. In ker ne najdem nobenga pametnega al pa neumnega razloga, verjetno pridm. A ob 11h v Supernovi na Rudniku?? A morm met kerj dnarja sabo? Ne mislim za kofe - a so kšne fajne trgovince tam?? Da ne bo zdej pa vse rdečeeeeeeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:18:03
|
|
|
|
scubadiver
|
Manca v mojem otroštvu smo tud to že uporabljali. Se vidi da sva z Gruško generacija
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:19:41
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:20:41
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Manca v mojem otroštvu smo tud to že uporabljali. Se vidi da sva z Gruško generacija Ja približno, sam ti si mal starejša
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:21:04
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Velika britanija a tvoj ima službo ravno kontra turnus, da bo pazil hčerko? imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo ja kdaj se bosta pa pol kej vidla????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:21:45
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila Sej ne morem verjeti da te še vedno foušija daje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:22:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila Sej ne morem verjeti da te še vedno foušija daje takle mamo ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:22:41
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Velika britanija a tvoj ima službo ravno kontra turnus, da bo pazil hčerko? imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo ja kdaj se bosta pa pol kej vidla???? Verjetn zvečer pa ponoč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:23:02
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Martita, Rozika, mama11, Gruška - A jutri ob 11h v supernovi? Lahko pridem, ampak bom spet 20 min pozna - ne bit hude. A spet v tistem lokalu pred Mullerjem? A se dobimo v 1. štuku nasproti dvigala? Porkaš, bi mogla označit z rdečo, ste me vse spregledale, razen mame11 in joly! Roziki bom pa poslala jutri sms, če ne bo nič brala... Časti pa itak Tevž, k ima glih 5 mesecev. Pride še katera?
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 21.4.2008 22:24:48 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:23:10
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Oranza : tukaj v VB drzava placa 9 mescov porodniskega in nato , ce hoces lahko vzames se 3. mesece,ampak ti jih ne placajo ( barabe ) . Ponavadi se Anglezinje po koncani porodniski ne vrnejo v sluzbo ,ker jim drzava nudi neko pomoc in tudi imajo pravico delati " part time job",ki ni polhno obdavcen. Meni to nekako ne odgovarja oz. nisem tak tip cloveka,da bi cakala na nekoga,da mi nekaj da. Glede Tianne pa ce po pravici povem sploh nisem razmisljala,da bi ostajala doma zaradi njene situacije. Ona ne rabi nobene posebne nege razen zdravil , kar pa mislim da bo moj dobro opravil. Midva se do nje obnasava,kot da je vse ok in noceva ji kasneje dajati kaksnega obcutka,da je z njo nekaj narobe ( v bistvu tudi ni ) . No zdej pa ze malo bluzim. Kot vidis tudi v Angliji ne rastejo rozice - prej kaksne koprive no pol pa tolk za luno nisem bla . a pol bo tvoj doma ostal al kako? Tko sem te zastopla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:25:06
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Velika britanija a tvoj ima službo ravno kontra turnus, da bo pazil hčerko? imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo ja kdaj se bosta pa pol kej vidla???? Verjetn zvečer pa ponoč ja zvecer pa ponoc in vikendi . Ja kaj cmo takle mamo - tolazim se s stem ,da bo tako samo kaksno leto ali dokler loto ne zadanemo .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:25:27
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:26:49
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila A ma scuba res kaksne take ****is scena a kva ??????? In to za plavanje ,ko gre z otrokom ?? Skori nemorem verjet
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:27:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza A se dobimo v 1. štuku nasproti dvigala? Porkaš, bi mogla označit z rdečo, ste me vse spregledale, razen mame11 in joly! A jaz sem pa vosek ... jaz sem tud javila, da pridem ... Jooly je mene citirala ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:28:25
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila A ma scuba res kaksne take ****is scena a kva ??????? In to za plavanje ,ko gre z otrokom ?? Skori nemorem verjet Ne ne, sem jih objavla na slikci, za na plavanje dojenčkov se jih pa ne upam met ker bi mi jih Gruška sigurn ponesreč ukradla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:29:16
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Oranza : tukaj v VB drzava placa 9 mescov porodniskega in nato , ce hoces lahko vzames se 3. mesece,ampak ti jih ne placajo ( barabe ) . Ponavadi se Anglezinje po koncani porodniski ne vrnejo v sluzbo ,ker jim drzava nudi neko pomoc in tudi imajo pravico delati " part time job",ki ni polhno obdavcen. Meni to nekako ne odgovarja oz. nisem tak tip cloveka,da bi cakala na nekoga,da mi nekaj da. Glede Tianne pa ce po pravici povem sploh nisem razmisljala,da bi ostajala doma zaradi njene situacije. Ona ne rabi nobene posebne nege razen zdravil , kar pa mislim da bo moj dobro opravil. Midva se do nje obnasava,kot da je vse ok in noceva ji kasneje dajati kaksnega obcutka,da je z njo nekaj narobe ( v bistvu tudi ni ) . No zdej pa ze malo bluzim. Kot vidis tudi v Angliji ne rastejo rozice - prej kaksne koprive no pol pa tolk za luno nisem bla . a pol bo tvoj doma ostal al kako? Tko sem te zastopla nene on bo delav nocne oz. ko bom jest prsla s sihta gre on na siht. On je teamleader in tko ,da je njegov urnik bol fleksibilen.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:29:28
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila A ma scuba res kaksne take ****is scena a kva ??????? In to za plavanje ,ko gre z otrokom ?? Skori nemorem verjet Scuba, scuba...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:30:43
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza IZVIRNO SPOROČILO: Mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Martita, Rozika, mama11, Gruška - A jutri ob 11h v supernovi? Lahko pridem, ampak bom spet 20 min pozna - ne bit hude. A spet v tistem lokalu pred Mullerjem? A se dobimo v 1. štuku nasproti dvigala? Porkaš, bi mogla označit z rdečo, ste me vse spregledale, razen mame11 in joly! Roziki bom pa poslala jutri sms, če ne bo nič brala... Časti pa itak Tevž, k ima glih 5 mesecev. Pride še katera? jaz sem tud razmišljala da bi prišla..pa sem bla zdej dva dni zapored v lj...pa se mi res ne da... mogoče drugič... Kje pa je Martita???????????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:31:26
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija ni problem v laseh,ampak skrbi me kje bom dobila take shiny kopalke. Moram it pogledat v tiste sado-mazo trgovine To pa Scubo vpraš... ona ma ene ful hude, pa noče povedat, kje jih je kupila A ma scuba res kaksne take ****is scena a kva ??????? In to za plavanje ,ko gre z otrokom ?? Skori nemorem verjet Ne ne, sem jih objavla na slikci, za na plavanje dojenčkov se jih pa ne upam met ker bi mi jih Gruška sigurn ponesreč ukradla vidim,da ti je Gruska res fovz zaradi kopalk. Morjo bit pa res hude
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:33:10
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Velika britanija a tvoj ima službo ravno kontra turnus, da bo pazil hčerko? imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo ja kdaj se bosta pa pol kej vidla???? Verjetn zvečer pa ponoč ja zvecer pa ponoc in vikendi . Ja kaj cmo takle mamo - tolazim se s stem ,da bo tako samo kaksno leto ali dokler loto ne zadanemo . super pol boš prišla pa v SLO pa častila kufe, kaj?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:33:23
|
|
|
|
Oranža
|
Tooooo jupiiiiiiiii ste že začele . Tevž vse naj naj naj ...... Debeluška pa ziher kopalnico štima, al pa jo je zdej treba krstit , k bodo mel novo masažno banjo VB a je tvoj mož anglež a si ga ti tud iz SLO uvozila oziroma izvozila tko kt kanarka . Ej zamejke še 1x ful ste face in imate jajca k jih marsiker dec nima . Zoo ja fajn ideja . Sam da se vreme uštima Jutri bi prišla pa imava P. tko da kdaj drugič .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:34:20
|
|
|
|
sonchek
|
Spet bo ogen v bajt, k tok citiramo..no važn da ni nč rdeč...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:35:16
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
NO, JEST SEM TUD POGREŠALA NAŠ ČVEKA-fon : IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kje pa je naša hruška debeluška?? sej res kje pa je????????????? Z avtomobilčki se igram , k tle gor nič ne čvekate : ŠALA, doma smo imeli "živo štalo", tko da sem ravno kopalnico in nato še stanovanje zribala No to je pa lepo, da je mene tud nekdo pogrešal ! Za ORANŽO, res je babe, sem vas hotla povabit na ribanje ! IZVIRNO SPOROČILO: tintin sem merila vsaj ene 15-krat hmm, pa je sicer kazalo različno, ampak še vedno visoko Probaj baterije zamenjat !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:35:29
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Velika britanija a tvoj ima službo ravno kontra turnus, da bo pazil hčerko? imava to sreco ,da delava v isti firmi in se bo ON prilagodil mojemu urniku in ko bom jest v sluzbi bo on doma. Tudi v firmi so tok prijazni in nama ne komplicirajo ja kdaj se bosta pa pol kej vidla???? Verjetn zvečer pa ponoč ja zvecer pa ponoc in vikendi . Ja kaj cmo takle mamo - tolazim se s stem ,da bo tako samo kaksno leto ali dokler loto ne zadanemo . super pol boš prišla pa v SLO pa častila kufe, kaj? ma pelem te na Bled na kremsnite - no vse vas seveda. Ce boste pa res pridne vas pa mogoce se castim s pizzo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 21.4.2008 22:36:25
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Spet bo ogen v bajt, k tok citiramo..no važn da ni nč rdeč... Še dobr da nima katera nick rdečka, ker potem bi ji v zelje skakal
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......