ninocka
|
Dobro jutro, kaksen lep dan Mali je lihkar zaspal nazaj, ful se ne zna sam uspavat in potem kr jokca in jokca in pojokava. Mu nic ne fali, tud ce mu dam josko se noce dojit, vlece si uno ninico na oci, ampak zaspat pa ne...sej se mi prav smili, revcek. Evo se je ze zbudu, pomoje je podrl rekord v spanju - 30 sekund GA bom kr pustila, upam, da se uspava nazaj, jst pa tole dokoncam. Cez vikend smo se meli fino, smo bli cel dan pred hiso in neki delali. Jst sem ze od petka presajala sobne roze (ki so se mi cudezno podvojile , pa boge revce so ble ze cist brez zemlje, tist, kar je je pa blo, je bla pa suha in ze skor plesniva ). Evan mi je pomagal, mal je zemljo v loncke metu, mal jih je zalil (sva posejala v en lonc ene roze, pa jih je tolk zalil, da je skor vse seme odplaknilo ), Ruben je pa cuzu mrkvico in betispageti in naju gledal iz vozicka. V soboto bi mogla it na en RD od kolegice, sem rekla, da ji ne obljubim 100%, ampak se bom potrudla, pac odvisno od Rubna, kaksen bo cez dan. IN je bil ful priden, dobr rapolozen, ob 4 sem ga dala spat popoldanski spanec in se fante ni zbudu do neki do 8ih (smo dali vmes ze Evana spat), pojedel celo salco mlecne kasice, se se kaksno uro igral, ratal zaspan in sem bla gotova lih ob ene 15 do desetih. Takrat se mi pa ze ni dal vec tja hodit. Je slisal, da ga hoce it mami zurat, pa me je mal zafrknu... V cetrtek sem mu dala za probat banano (kombinacija jabolko - banana in 20 ml mojega mleka, pa se to sem si komi komi spumpala ), v petek ga je pa cel dan napenjalo, pa ful se je matral kakat in ni ni slo. Se je 2x po 20 min napenjal, je bil revcek cist rdec v glavo, jokal, na koncu je pa eno slivo naredu Ko sva se sla pa kopat, se mi je pa pol v banjici pokakal in se je tolk ustrasu, da se je pol se bolj (sej HB) in pol je spet ful jokal...joj, res je bil revez. Vceri sem mu pa spet dal banano in jabolko (ampak brez mojega mleka), se mi je 5x pokakal Drugace bi pa nas tud ze kr sedel, se ful dviguje, ampak da ga mam pa v vozicku al pa lezalniku ful dvignjenega, mu pa ne odgovarja. Pa zdej ga moram skoz prpenjat, ker se ful obraca in kr dol zleze (spodmika rit). Sva v petek pila z mojim kavico in sem ga mela v narocju (kot v lupinci, samo da je bil naslonjen name), pa moj vprasa od kdaj Rubna posedamo. Sem ga ful cukast gledala in pravim, ja sej ge ne, ker se ni pripravljen. On pa men, zakaj ti pa pol sedi? In mi je tamali cist lepo zravnano sedel v narocju z rokicami se je pa drzal moje roke in bulu okrog. Sploh ne vem, kdaj se je dvignil in usedel . Sem ga potem spustila in je par sekund se lepo sedel pri miru, pol ga je pa zacelo zanasat. Sem potem isto probala se na previjalki - sem ga dala sedet, pa je vidu nogice in se je citst naprej skolnu k njim, pol pa prevrnu na bok . Ce pa lezi na busiju, pa dvigne rit in noge potegne k seb in se premika kot en crv...kr neki... Se je pa zdej zacel mal bolj obracat na trebuscka in potem neki casa ful gleda okrog, pol se zacne pa ful uzaljeno jokat. In boh pomagi, ce ga ne dvignes takoj, ker pol je pa uzaljenost na visku. Zacel je tud pljuvat in ful brblja in se pogovarja sam s sabo, pol pa vmes se ene parkrat pljune in tko naprej . Je mel uceri zjutraj (ob 6ih) ful neke samogovore, pa se je mogu neki prtozevat al pa enga opravljat, ker je na velko pljuval Imamo pa ze 2 cist gosta obroka in sploh se mi noce podojit po GH. Pa tud tko je zacel kr neki strajkat, mu moram dobesedno zizo v usta porint, pol se pa spomen vlect. A ponoci bi on to vleku na 1 uro... Ja, pa zjutraj se se veseli, kr plese od veselja Sem par dni nazaj razmisljala, kako sem takrat, takoj po rojstvu Rubna razmisljala, da komaj cakam, da bo star tam ene 6 mesecev. Evo, pa je ze skor 6 mesecev naokrog, men je pa tolk hudo...ne morem verjet, da je slo tolk hitro... Naslednji teden mamo posvetovalnico pri 6 mesecih, pa je lih sred tedna (30.04), pa ne vem a naj prestavim zarad prvomajskih al kaj. Ce hocmo kam it, ne mormo, ker je ta posvetovalnica, sam zarad tega pa ne mislim pol v LJ hodit... Zdej grem pa se mal pospravit, grem pol s tasco po roze za na vrt. Jutri naj bi zemljo pripeljali (bi mogli ze vceraj, pa so si zarad lepega dneva vzeli frej), pa bomo kr sproti sadili, da si ne delamo dvojno delo. Zaenkrat vem, da bom kupila puspane, za kaksno drugo rozo pa nimam pojma. Pa itak ne morem kupit nenkrat veseh, ki bi jih rada mela, ker jih nimam kam za dat, ker se ni vse koncano...