|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.4.2008 13:07:47   
corfu
user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.4.2008 13:19:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam jezik kažeš medtem ko sexaš, da ti pol ploskamo in te objemamo, da se ti smeji in si frajerka pol?user posted image user posted image user posted image

kera huda interpretacija...bravo user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.4.2008 13:26:21   
Ajvy
Češnca..user posted image za Anžeja, da čimprej neha kašljat...

Madejka...sem spila ponujeno kavico...danes mi jih veliko paše, ker je tak beden vreme zunaj

Yudit...za user posted image  Leo , da se čimprej začnejo lepe nočke

Kapica...bejži počivatiuser posted image

Madejka...za zobarja ti nisem nič folš...zdej maš pa filmski nasmeh, al kuko??

Ulla..moje sožalje za prijatelja....sicer mam pa jst čist drugačno menje kar se samomora tiče....mislim, da imajo ti ljudje kar veliko poguma.....pretrgat vse vezi z ljudmi ki te imajo radi, končat življenje ni lahko....zato....itak se pa nikoli ne ve, kaj se nekomu plete po glavi, pa še potem lahko samo ugibamo....

Punce,,,mi katera pove, kako se naredi okusen kompot za naše malčke...sej vem ,da je u easy recept, samo jst ga ne vem, pa če bi bila katera tak prijazna pa bi ga delila z menoj...pa še za rižoto in govejo juho...me tolk mori, k vsi rečejo, sej to je v easy, pol mi pa noben neče povedat, kako se to naredi, jst bi ji pa tak rada juhico skuhala...prosim....

Sva pa jedli proseno kašo z mlekom...mi ni bila glih okusna...Tarja pa jo je zmazala.....nism je mogla dohitevat....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.4.2008 13:27:18   
Ajvy
Corfu, nisi mi odgovorila na vprašanje....user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.4.2008 13:40:06   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Corfu, nisi mi odgovorila na vprašanje....user posted image

Katero? Danes ni moj dan za dojemanja, vsaj hitro neuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.4.2008 13:41:01   
corfu
Pa še tole, ravnokar sem odkrila, da imamo..................................................................................prvi zobek in to zgoraj, širok pa skoraj 1cmuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.4.2008 13:42:57   
Ajvy

Pa še tole, ravnokar sem odkrila, da imamo..................................................................................prvi zobek in to zgoraj, širok pa skoraj 1cmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.4.2008 13:43:21   
Ajvy
Poldy,...kako ste kaj, kje se potepaš??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.4.2008 13:44:09   
corfu
Kompot:

Narežem jabolka, včasih dam notri še kako hruško ali slivo, dodam vodo, malo cimeta, sladkor po potrebi ali malo vanili sladkorja za aromo in to je to.

Juhe: Moja obožuje govejo juho z rezanci in korenjem
Če rabim kaj na hitro skuhat, vržem v vodo mešano zamrznjeno zelenjavo (grah, korenje, brokoli, cvetača), olupim mali krompir in ga narežem na kockice, zalijem z vodo, dodam malo argo kocke in to je to.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.4.2008 13:44:54   
Ajvy

Corfu...jst tudi mislim, da sta si podobna....kak cortek je Aljažuser posted image user posted image user posted image ...če bo imel rad, rjavolaske s plavimi očki, povej..da mu predstavim Tarjouser posted image user posted image

no..v bistvu ni vprašanje...pa ne vem a nisi htela komentiratuser posted image user posted image user posted image al si preslišala vse skupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.4.2008 13:46:06   
corfu
Goveja juha, sestavine:
meso, čebula, korenje rdečo, korenje belo, petršilj, včasih kakšno zrnje česna, vegeta, argo kocka...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.4.2008 13:46:52   
Ajvy
Corfu...kolk je to malo argo kocke, pa kdaj daš rezance not..pa kolk časa kuhaš zelenjavo....????A vidš kolk jst kompliciram...to zato, ker nimem pojma o kuhinjiuser posted image user posted image user posted image  kolk časa pa kuhaš pol jabke in ostale sestavine??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.4.2008 13:47:40   
corfu

Corfu...jst tudi mislim, da sta si podobna....kak cortek je Aljažuser posted image user posted image user posted image ...če bo imel rad, rjavolaske s plavimi očki, povej..da mu predstavim Tarjouser posted image user posted image

no..v bistvu ni vprašanje...pa ne vem a nisi htela komentiratuser posted image user posted image user posted image al si preslišala vse skupuser posted image user posted image user posted image

Aha user posted image   Ni panike moj mož pravi, da mora najprej mami spoznat, torej tebe, potem pa po pogodbi daljeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.4.2008 13:50:13   
Ajvy

Aha user posted image   Ni panike moj mož pravi, da mora najprej mami spoznat, torej tebe, potem pa po pogodbi daljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.4.2008 13:52:28   
corfu
Če kuham govejo juho za nas, se pravi cel piskruser posted image  dam celo argo kocko vse sestavine not, z mesom vred natočim vodo in kuham od 1,5-2 uri odvisno od velikosti in starosti mesauser posted image

Če delam samo za Manco tisto hitro zelenjavno juhco dam notri malo manj kot pol argo kocke.

za kompot isto vse fliknem skup in kuham cca 10min ne vem probam, zdaj ji itak ne pokuham več do konca...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.4.2008 13:57:45   
Ajvy
Corfu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najlepša hvala...sem si vse prekopirala, bom probala narest...jjjjjjjjeeeee

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.4.2008 13:59:11   
corfu
Danes sem malo tutala o besedah pediatrinje, da otroci pri 6 mesecih ne rabijo več nočnih obrokov, moja se pa včasih še 3x na noč doji. Kako ve gledate na to? Boste nočno hranjenje ukinile, boste dojile, flaškaleuser posted image , dokler dobo želeli jesti?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.4.2008 14:01:25   
corfu
No, in ko je ta juha, s tavelikim piskom kuhanauser posted image  napičim meso in ga vzamem ven...ostalo pa čez drobno cedilo precedim, lepo nazaj v juho vrnem korenje in jo zakuham z rezanci, jaz uporabljam one od pečjaka...10min pa so kuhani

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.4.2008 14:02:51   
corfu
Mene bolj zanima recept za ajdovo kašo...Ulla, tle si ti ekspert, ker moja jo napreč ne mara, tako kot jaz pripravim in gloede na to da vse že je in vse rada je, mi je to malo čudnouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.4.2008 14:05:48   
julij
Da vam pokažem kako pomoč imam jaz doma. Mlada dama zelo rada štoferi po predalih. In tako zgleda, ko jo zalotim.

http://www.slikomat.com/slika/2536306.htm

Pa po vsej verjetnosti bo električar, ko bo velika, ker kabli so zakon.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 20:05:50 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.4.2008 14:07:59   
julij
Kak pa sem sliko obrnila?user posted image  Jao, se vidi, da je mati z tehniko skregana...user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.4.2008 14:12:58   
Kristina_1
Ajvy jaz juho kuham definitivno brez argokocke za tamalo, raje uporabi sol. V kocki je ful enih packarij ki niso primerne az dojenčke.

Kos govejega mesa-bočnik, 2 korenja, 1čebula, peteršilj, cetača par cvetov in kolerada ena rezina od 2-3 cm. zalijem z vodo in kuham 2-3 ure čist na izi oz. dokler se meso ne zmehča dovolj.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.4.2008 14:18:15   
mateya24
ojla punce,
da se vam na hitro oglasim dokler še mala spiuser posted image

Pri previjanju je končno dala v nižjo prestavo in se jo še nekako da obvladat, tak da upam, da smo iz najhujšega ven.
Si je pa ta čas pri njenen divjanju in kobacanju pridelala eno konkretno modrico pod očesom, pa presenetljivo nič ni jokalauser posted image
Sem se ful bad počutla...še bolj pa naslednji dan, ko mi je na sprehodu ena rekla, češ kak jo nisem mogla bolj pazit, da tak mal otrok pa že plava oka...da njena punčka tega nikol nebo mela, ker zna bolj pazit na njo....user posted image user posted image user posted image
Ma mater ej sem bla užaljena pa jezna...Če je pa mala ko pravi buldožer s pospeški...vse ruši pred sabo se na glavo meče pa šiba z ene strani v drugo...vsaj trenutek pa tud ne morem bit zravn nje...
Pa itak je to prva modrica, ampak ziher ne zadnja...

Sem vmes nekje zasledila točen termin piknika, pa sem zdaj v dilemi... se ga udeležit al ne, ker bomo ravno dan prej na poroki, pa ne vem če ne bo to preveč natrpano pa utrujenost pa vse....moram še razmislit malo....Freycha...do kdaj ti moram zadnjo javit?!?

Aja pa včeri mi je bivša sodelavka povedla, da je komaj zdaj nastopla nova na moje delovno mesto...ravno tolko, da se mi ni začelo kadit iz ušes kot zmaju...vraga...če bi pa jaz taaak šla nazaj tja...grrrr...

In ve? No tiste, ki mate namen iskat službo po porodniški?
Že delate kaj na tem, al še bote počakale?!

evo...je že sireno vklopla...

če bom uspela vas še pridem kaj prebrat..

lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.4.2008 14:21:26   
mateya24
joooooooj julij, kak cartek je pa ana, čist je spremenjena, ko je že tolk dolgo nisem vidla....vedno bolj se mi zdi da je atiju podobnauser posted image user posted image

in drugač kje se pa skrivaš...nič te ni videt veniuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.4.2008 14:29:54   
julij
Mateya, mi tudi gremo en dan pred piknikom na poroko. Pa menda je ta datum zelo zabasan z porokami. Ampak smo rekli, da bomo že nekak probali zbrat moči, pa se odvlečt do Celja. Probajte še vi prit. Kako pa napredujete glede krsta? Pri nas se je fajn zapletlo...user posted image

Glede bušk in "prijateljice" pa se ne sekiraj. Kdaj pa jih bodo imeli, če ne sedaj? Ko so še tak mehki in nestabilni, počutijo pa se, da so že močni. Naša Ana tudi tu pa tam kako pridela. Je pa zadnjič  zdravnica rekla," aha, buške vidim, da že imate", se je še sestra smejala. user posted image

Glede službe, jo že iščem. Če jo dobim, pa ne vem, kam bom Ano dala.user posted image  Kam boste pa ve vaše malčke dale v varstvo čez poletje?!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?