Freycha
|
Evo, pa smo od pediatrinje Sem vprašala za rebra in je rekla, da ima res nesimetrično "nastrelana" rebra oz. da ji leva stran reber bolj štrli in nam dala napotnico za ortopeda, da bo pregledal, če ni kaj narobe. Sicer je rekla, da dvomi, da bo kaj lahko naredil, ampak da naj za svaki slučaj pregleda. Poslušala pljučka in srček in je BP, ugotovila sem, da je pozabila ušeska pogledat, ampak saj nima problemov z njimi, potem jo je dala pa na trebušček in rekla, da bi rada videla, če se že kaj plazi oz. če že gre kaj v tej smeri. Pa sem ji povedala, da tamala že stoji in tudi male korakce dela ob opori. Pa je bila totalno presenečena in je rekla, da je motorično izredno napredna (no pupi in yudit in ostale.... se je meni tudi zdelo, da ni to čisto "normalno" da so že tako gibčni pri tej starosti, zato se nič sekirat, če vaši še niso tak daleč... je še dovolj časa). Sestra je tudi vprašala, če zna ploskat, kako besedo rečt, papa dat, kocko iz roke v roko dat... drugega pa ni spraševala. Je bila pa druga sestra čisto presenečena, ker zna kao že papa dat.... in potem je naju z v.d. možekom hvalila češ kok sva pridna in super, da sva jo to že naučila pomoje je pozabila, da je tamala že 9m stara meni se to nič kaj takega ne zdi Aja, pa rekla mi je, da bi bila kandidat za podaljšanje porodniške zaradi njene alergije in da naj grem do alergologinje in naj napiše predlog..... da so sicer na tej komisiji tečni, ampak da naj probam, da bi lahko celo dobila...... bom probala, zgubiti nimam kaj.... Pa zato, ker ima atopični dermatitis bo verjetno mogla dobit cepivo pri enem letu v bolnici, da bo ostala na opazovanju..... Evo, to je to........ babike, ste pa imele teme...... moj stric je tudi naredil samomor. Ga je moj bratranec našel. Raje ne govorim o tem, kake travme je ta poba dal čez, ker je lastnega očeta našel obešenega na pograd. Sem mnenja, da rabiš jajca ali pa si res tako down, da to narediš... samo jezi me pa to, da naredijo na tak način, da jih ja najdejo tisti, ki jih imajo najraje...... to me pa res razjezi. julij a prideš v četrtek na srečanje v Europark? pa tinišpela? sprašujem zaradi cd-jev
|