|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.4.2008 14:39:51   
mateya24
Saj sem rekla, da še morm premislit, glede piknika...
A vi bote prišli vsi 3-je?user posted image  

Glede krsta je pa tak...da nama bo ravno jutr botrček sporočil kdaj pride domov na urlaub iz misijeuser posted image ... pa če bo vredu termin se bomo probali zmenit z župnikom, drugač pa pač ko bo prišo prav domov...ni druge..

Ja kaj se je pa pri vas zakompliciralo?! A sta si premisla al kaj?
Ma če se zdaj res nisma že dolgo ne slišali nisem nič na tekočemuser posted image

Ono glede buške pa mi je ena rekla, ko jo samo na videz poznam..pa mi je itak vseeno...sam butasto se mi je zdelo, ker takega malega pa res ne morš dol držat...kolk jih bo še le njena imela...sam naj še malo zraste...

Glede varstva pa itak veš, da bo naša pri babici...

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.4.2008 14:44:27   
mateya24
joj naša pa dans maraton v spanju vleče...že 2 uri in pol spi...jaz pa čakam, da grema ven...ccc..

pol pa ponoči ne bo hotla spatuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.4.2008 14:55:12   
corfu
Danes je tak da, še moja spiuser posted image  tako, da za ponoči ni bojazni, upamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.4.2008 15:00:23   
mateya24
jaz srčno upam, da bo spala, ker zdaj dve noči sem jaz bolj slabo spala in upam, da nebom še dans budnauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.4.2008 15:31:27   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Poldy,...kako ste kaj, kje se potepaš??

berem za nazaj, pa kremšnite delam vmes, pa Uršo hranim, .....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.4.2008 16:45:53   
Freycha
Evo, pa smo od pediatrinje user posted image

Sem vprašala za rebra in je rekla, da ima res nesimetrično "nastrelana" rebra oz. da ji leva stran reber bolj štrli in nam dala napotnico za ortopeda, da bo pregledal, če ni kaj narobe. Sicer je rekla, da dvomi, da bo kaj lahko naredil, ampak da naj za svaki slučaj pregleda. Poslušala pljučka in srček in je BP, ugotovila sem, da je pozabila ušeska pogledat, ampak saj nima problemov z njimi, potem jo je dala pa na trebušček in rekla, da bi rada videla, če se že kaj plazi oz. če že gre kaj v tej smeri. Pa sem ji povedala, da tamala že stoji in tudi male korakce dela ob opori. Pa je bila totalno presenečena in je rekla, da je motorično izredno napredna user posted image  (no pupi in yudit in ostale.... se je meni tudi zdelo, da ni to čisto "normalno" da so že tako gibčni pri tej starosti, zato se nič sekirat, če vaši še niso tak daleč... je še dovolj časa). Sestra je tudi vprašala, če zna ploskat, kako besedo rečt, papa dat, kocko iz roke v roko dat... drugega pa ni spraševala.  Je bila pa druga sestra čisto presenečena, ker zna kao že papa dat.... in potem je naju z v.d. možekom hvalila češ kok sva pridna in super, da sva jo to že naučila user posted image  pomoje je pozabila, da je tamala že 9m starauser posted image  meni se to nič kaj takega ne zdiuser posted image
Aja, pa rekla mi je, da bi bila kandidat za podaljšanje porodniške zaradi njene alergije in da naj grem do alergologinje in naj napiše predlog..... da so sicer na tej komisiji tečni, ampak da naj probam, da bi lahko celo dobila...... bom probala, zgubiti nimam kaj....
Pa zato, ker ima atopični dermatitis bo verjetno mogla dobit cepivo pri enem letu v bolnici, da bo ostala na opazovanju.....

Evo, to je to........

babike, ste pa imele teme...... moj stric je tudi naredil samomor. Ga je moj bratranec našel. Raje ne govorim o tem, kake travme je ta poba dal čez, ker je lastnega očeta našel obešenega na pograd. Sem mnenja, da rabiš jajca ali pa si res tako down, da to narediš... samo jezi me pa to, da naredijo na tak način, da jih ja najdejo tisti, ki jih imajo najraje...... to me pa res razjezi.

julij a prideš v četrtek na srečanje v Europark? pa tinišpela? sprašujem zaradi cd-jev

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.4.2008 17:34:41   
tinispela
Freycha prideva v četrtek, seveda. A ti še jaz par slikic zapečem?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.4.2008 17:47:42   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Bojana..s kje pa si ti...vaju bo valda kdo pobral...a si kje blizu nas

30km iz lj...sam v drugo smer kot je celje...mah sej ni panike, si vas sicer ful želim spoznati, ampak vas bo tolk na kupu, da naju sigurno ne boste pogrešale....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.4.2008 18:22:07   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

joj, a ni škoda cd-ja za par fotk? sej bi mi jih lahko kar po mailu poslala, če jih ni preveč

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.4.2008 18:24:41   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj, a ni škoda cd-ja za par fotk? sej bi mi jih lahko kar po mailu poslala, če jih ni preveč

sem jih že hotla, pa jih je preveč in mi zablokira

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.4.2008 18:25:09   
Freycha
bojana res škoda noo.... daj probaj najti kako varianto, da bi vseeno prišliuser posted image  kaj pa, če ti kdo posodi avto?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.4.2008 18:26:03   
Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sem jih že hotla, pa jih je preveč in mi zablokira

ja... 10 je maksimum za pošiljat - vsaj pri gmailu...... boljš pa manj kot več

no ok, potem pa v četrtek user posted image  P. že ureja in peče cd-je

Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.4.2008 18:49:17   
julij
Freycha, veš, da pridema.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.4.2008 20:05:39   
tinispela
No mala porihtana, že spi, imam končno mal časa da pridem počvekat. Kje pa ste vse? Mali še ne spijo?
Freycha super da boste dali predlog za podaljšano porodniško, jaz bi tud bla doma, ampak hvala bogu ni vzroka.
Bomo v četrtek takoj videli, kako veliko nogico imajo nači mali, upam da jih bomo lahko nosli.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.4.2008 20:08:51   
madejka
Corfu mi2 se dojiva samo še zvečer in zgodaj zjutraj. Sem mu pa enostavno dala dudo, ko se je zbudil ponoči al pa vodo pa se je zgleda navadil, da ni joške... se mi zdiuser posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image Zlata si! HVALA!

joj sem v službi prebrala kaj ste pisale, zdaj se pa nič več ne spomnimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.4.2008 20:10:05   
madejka
Tini mojadva sončka se še hranitauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.4.2008 20:24:42   
tinispela
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, mamica je pa frajuser posted image . Medve se tud večinoma ponoči dojiva, čez dan le če hoče (beri leze k meni)user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.4.2008 20:26:52   
madejka
Fraj ja, za 10 min.user posted image No, pa tud 10 min pašeuser posted image user posted image   Zdaj morm pa it malega pripravit za kopanje in ga dat spat...

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.4.2008 20:33:30   
julij
No, naš škrat še tudi ne spi. Z babico se žogata, pa mala tak vriska, da jo v spodnji štok čujem.user posted image  Pol pa tudi njo čaka kopanje, mlekec in kinderpet.

Madejka, v četrtek te lahko jaz domov peljem.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.4.2008 20:39:53   
tinispela
o, ste pa pozni. Špela je že pred 19 zehala. Pol pa mi je že na zizi zaspala, sem jo pa zbudla ker sem ful kašljat začelauser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.4.2008 20:59:53   
madejka
Julij hvala za ponudbouser posted image , se je že Freycha ponudla pa bom šla kar z njouser posted image

Tak Maj tud že spi!user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.4.2008 21:01:46   
corfu
Čer

Otroc v postelji, ata na piru user posted image , mama pa cajt zaseuser posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.4.2008 21:02:40   
madejka
Čer corfuuser posted image A ti pa kr brez pira?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.4.2008 21:04:18   
corfu
Mi se pa še kar dojimo kljub temu, da takorekoč vse je, se rada pocrklja, meni je pa tudi fajn user posted image , vedno pri roki toplo mleko za jest ali pa za odžejat user posted image . Tako da joška day and night user posted image . Jaz jo ponoči ne morem pretentat, ker ne mara dude niti flaše user posted image  Menda jo bo enkrat minilo user posted image .

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.4.2008 21:06:02   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Čer corfuuser posted image A ti pa kr brez pira?user posted image

Sej res, na to pa še pomislila nisem...jaz sem čisti antialkoholik, no včasih nisem bilauser posted image , mogoče si pa res privoščim imam tiste male steklene 2,5 dcl v hladilnikuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?