|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.4.2008 18:11:14   
corfu
Sanek1, tudi jaz ti pošiljam en kup pozitivne energije in držim pesti!user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
7.4.2008 18:35:18   
corfu
user posted image

evo. tole je Aljaž star letop in pol a sta si kaj podobna?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
7.4.2008 18:49:15   
Freycha
julij danes sem na sadnem dnevu in me pomoje od lakote že cel dan glava boli. Ko kaj pojem je malo bolje, potem pa spet.... ne vem, če ne bom do konca dneva znorela in pojedla eno pizzo user posted image user posted image  sicer pa je bil lep dan, ja user posted image  

Pa prijateljica mi je za rojstni dan kupila eno knjigo - erotični roman.... še dobro, da sem že dopoldne opravila zakonske dolžnosti, sicer bi mojega kar napadla user posted image  mi bodo taki erotični romani še všeč rataliuser posted image

aja, pa ni še prepozno glede piknika. Samo se bojim, da če bo sedaj kak hud naval, da bo prostora zmanjkalo (če bomo morali zaradi slabega vremena biti notri)...... se vas je že kar lepo število nabralo

corfu full sta si podobnauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
7.4.2008 18:54:11   
Ajvy
Corfu...jst tudi mislim, da sta si podobna....kak cortek je Aljažuser posted image user posted image user posted image ...če bo imel rad, rjavolaske s plavimi očki, povej..da mu predstavim Tarjouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
7.4.2008 19:13:12   
Freycha
samo za info: Kolega mi je poslal mail, kjer sporoča, da je razpisana stanovanjska pomoč za mlade družine (nakup, adaptacija, sofinanciranje najemnine,.. ) pri stanovanjskem skladu. Če koga zanima, naj se pozanima...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
7.4.2008 19:41:00   
pupi
Corfu, oba sta fulll lepa in podobna sta si tudi, samo da pri laseh Manca malo zaostaja user posted image !! Na oni sliki, ko Manca stoji je kot da bi bla že eno leto stara. Kaj si nor moja, pa se še vsest ne zna, al se ji ne da (saj ne vem)sama user posted image user posted image !! Užas!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
7.4.2008 19:59:48   
Ajvy
Pupi...naša je imela fajn motivacijo za plezanje in hojo----na vsaki način je htela psa ujet...in ga je....sicer pa ,tudi Naja bo vse ob svojem času dosegla...mogoče pa bo bolj misleče narave se tvoja pupauser posted image user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.4.2008 20:08:16   
julij
Tak, pa sem požrla pol škatle domačice.user posted image  Kak mi je cuker padel. Packa...

Corfu, vi pa imate res lepe otroke. Luštna sta.
Sanek, zate pa en kup user posted image , pa da bodo dobro opravile svoje delo.

Midve z Ano sva tudi oddale vlogo v vrtcu. Mala je bila ful navdušena, ker je vse tako pisano, pa ful jo je malih otročkov prišlo pogledat na hodnik, kjer sva čakale. Očke so ji pa kar šibale. Sem pa dobla en tak lep filing, pa z eno vzgojiteljico sem se pogovarjala, ki je bila tako prijazna in ljubeča. V glavnem, sem malo pomirjena, čeprav že zdaj vem, da bom jaz imela večjo krizo, kot mala.user posted image

Aja, Madejka, Ana ima 6 zob.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.4.2008 20:10:13   
Ajvy
Julij...ne govori, jst bom po mojem glavni cmeraš tamuser posted image user posted image ....me bo Tarja čudn gledala, kolkr dej mt nehi se klele cmizdrit,,sem velka punca,in velike punce hodjo v vrtec..če še ne vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.4.2008 20:24:31   
julij
Pupi, ne obremenjuj se. Tako kot je Ajvy rekla, vse bo, ko bo čas zato. Vse bo nadoknadila. Pa saj veš, vsak otrok je nekaj posebnega.

No, to sem še hotela povedat, da me ja zadnjič Anina zdravnica presenetila. Je naredila par vaj, da je vidla, kako Ana prijema igrače, jih položi iz roke v roko, če zna pinetno prijet rozino, če zna kaj povedat, če sledi stvarem z očmi in podobno. Pa vprašala me je, če zna mala ploskat in udarjat z kockami, da ustvarja zvok. Seveda ni znala, ker je nisem naučila. Zna samo pomahat na pa, pa. Kaj pa vaši malčki, a že znajo vse našteto? No, Ana se je v parih dnevih res naučila skupaj tolčt z kockami, ploskanje pa ji je še španska vas.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.4.2008 20:30:10   
pupi
Joj to pa naša zna, Julij (ploskat mislim),  pa pincetni prijem že tudi mauser posted image user posted image user posted image , vsaj nekaj. Pa adijo da, slikco pokaže pa Pingota, našega pesa. Uf vsaj nekaj. Aja pa frise poka, ko jih mama (beri:jaz) poka user posted image . To je danes prvič naredla, pol pa sem še kao kašljala pa je ful ponavlala, sem hotla umret od smeha.user posted image user posted image

Babe ne me več tolažituser posted image , vem da dobro hočete samo mam občutek, da vam že kar fajn utrujam s toto mojo bogo Najo!!!!! user posted image  Tu pa tam bom še pojamrala, pa me kar ignorirajtem ker mam res slabo vest.

Glede krize, mene je samo groza ko pomislim na to da bo Naja v svoji sobici spala na vrtec še sploh ne študiramuser posted image . Mislim, da pri nas ne bo Naja hodla k nam spat, ampak jaz k njejuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 7.4.2008 20:35:17 >

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.4.2008 20:34:26   
siskamiska
Pupi nič se ne sekiraj, našedva ne znata še čisto popolnoma nič, Domen komaj sedi, David še ne....sej bosta vse nadoknadila. Ko bosta od Afnice dvojčka maraton laufala po Sloveniji bomo pa mi skobacali mogoče user posted image

Sanek1 user posted image user posted image  za operacijo. Še user posted image user posted image  za mamo.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.4.2008 20:34:46   
julij
Joj, Ajvy, res bo hudo. Danes sem se prvič zavedla, da bom imela ful krizo. Čeprav mislim, da ko bo šla v vrtec, bo že nekak šlo. Še huje bo, ko jo bom morala dat med poletjem v privat varstvo. Še pri babicah jo ful težko pustim, oz. non stop mislim na njo.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.4.2008 20:36:33   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ko bosta od Afnice dvojčka maraton laufala po Sloveniji bomo pa mi skobacali mogoče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.4.2008 20:51:48   
julij
No, vidiš Pupi, kaka asica je tvoja Naja.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.4.2008 21:03:57   
Freycha
babike, ne se sekirat.... slej ko prej bodo vsi osvojili vse......

pupi, julij in tinispela a pridete v četrtek na srečanje? Da vam prinesem cd-je z vašimi sončki med plavanjem....

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.4.2008 21:06:06   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pupi, julij in tinispela a pridete v četrtek na srečanje? Da vam prinesem cd-je z vašimi sončki med plavanjem....

Zdaj pa bom jaz tebe za uheuser posted image user posted image , nisi prebrala da se z Najo poleg piknika, prijavljama na četrkov čvek user posted image . Midve pridema definitivno!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.4.2008 21:12:23   
Freycha
sej res, ti si rekla da prideš ja..... ok ok sorry... maš eno nategovanje z uhi v dobrem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.4.2008 21:14:33   
kapica
Freycha, aha , pol pa dobro, da si opravila danasnje dolznostiuser posted image .

Hecne ste pupike, sem se lepo nasmejalauser posted image .

Danes je pa 6 let, odkar sva z mozem prisla v Nemcijouser posted image . Kaak hitro mine.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.4.2008 21:15:41   
Freycha
o madonca... že 6. let sta gor? daj povej, kak bosta Dinota učila govoriti? Kar od začetka oboje, al kako?

kapica, če ni skrivnost, koliko si ti stara? si menda enkrat že rekla, pa sem pozabila....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.4.2008 21:18:26   
madejka
helou!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.4.2008 21:19:19   
Freycha
madejka ti si pa upadla v pogovor ko kak vesoljc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.4.2008 21:19:43   
kapica
Freychauser posted image , Dinota ze kr oba jezika ucima, ker avtomatsko veliko govorima nemsko doma. Se navadis s casom.. Stara sem pa 28 , ja ja, se mal pa te ujamemuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.4.2008 21:20:44   
madejka
 kapica je moj letnik...

Freycha ki so kaki vesoljci user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 7.4.2008 21:21:11 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.4.2008 21:21:24   
kapica
madejka ti si pa upadla v pogovor ko kak vesoljc

Ja pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?