Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 18:11:14
|
|
|
|
corfu
|
Sanek1, tudi jaz ti pošiljam en kup pozitivne energije in držim pesti!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 18:35:18
|
|
|
|
corfu
|
evo. tole je Aljaž star letop in pol a sta si kaj podobna?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 18:49:15
|
|
|
|
Freycha
|
julij danes sem na sadnem dnevu in me pomoje od lakote že cel dan glava boli. Ko kaj pojem je malo bolje, potem pa spet.... ne vem, če ne bom do konca dneva znorela in pojedla eno pizzo sicer pa je bil lep dan, ja Pa prijateljica mi je za rojstni dan kupila eno knjigo - erotični roman.... še dobro, da sem že dopoldne opravila zakonske dolžnosti, sicer bi mojega kar napadla mi bodo taki erotični romani še všeč ratali aja, pa ni še prepozno glede piknika. Samo se bojim, da če bo sedaj kak hud naval, da bo prostora zmanjkalo (če bomo morali zaradi slabega vremena biti notri)...... se vas je že kar lepo število nabralo corfu full sta si podobna
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 18:54:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Corfu...jst tudi mislim, da sta si podobna....kak cortek je Aljaž ...če bo imel rad, rjavolaske s plavimi očki, povej..da mu predstavim Tarjo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 19:41:00
|
|
|
|
pupi
|
Corfu, oba sta fulll lepa in podobna sta si tudi, samo da pri laseh Manca malo zaostaja !! Na oni sliki, ko Manca stoji je kot da bi bla že eno leto stara. Kaj si nor moja, pa se še vsest ne zna, al se ji ne da (saj ne vem)sama !! Užas!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 19:59:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupi...naša je imela fajn motivacijo za plezanje in hojo----na vsaki način je htela psa ujet...in ga je....sicer pa ,tudi Naja bo vse ob svojem času dosegla...mogoče pa bo bolj misleče narave se tvoja pupa
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:08:16
|
|
|
|
julij
|
Tak, pa sem požrla pol škatle domačice. Kak mi je cuker padel. Packa... Corfu, vi pa imate res lepe otroke. Luštna sta. Sanek, zate pa en kup , pa da bodo dobro opravile svoje delo. Midve z Ano sva tudi oddale vlogo v vrtcu. Mala je bila ful navdušena, ker je vse tako pisano, pa ful jo je malih otročkov prišlo pogledat na hodnik, kjer sva čakale. Očke so ji pa kar šibale. Sem pa dobla en tak lep filing, pa z eno vzgojiteljico sem se pogovarjala, ki je bila tako prijazna in ljubeča. V glavnem, sem malo pomirjena, čeprav že zdaj vem, da bom jaz imela večjo krizo, kot mala. Aja, Madejka, Ana ima 6 zob.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:10:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Julij...ne govori, jst bom po mojem glavni cmeraš tam ....me bo Tarja čudn gledala, kolkr dej mt nehi se klele cmizdrit,,sem velka punca,in velike punce hodjo v vrtec..če še ne veš
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:24:31
|
|
|
|
julij
|
Pupi, ne obremenjuj se. Tako kot je Ajvy rekla, vse bo, ko bo čas zato. Vse bo nadoknadila. Pa saj veš, vsak otrok je nekaj posebnega. No, to sem še hotela povedat, da me ja zadnjič Anina zdravnica presenetila. Je naredila par vaj, da je vidla, kako Ana prijema igrače, jih položi iz roke v roko, če zna pinetno prijet rozino, če zna kaj povedat, če sledi stvarem z očmi in podobno. Pa vprašala me je, če zna mala ploskat in udarjat z kockami, da ustvarja zvok. Seveda ni znala, ker je nisem naučila. Zna samo pomahat na pa, pa. Kaj pa vaši malčki, a že znajo vse našteto? No, Ana se je v parih dnevih res naučila skupaj tolčt z kockami, ploskanje pa ji je še španska vas.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:30:10
|
|
|
|
pupi
|
Joj to pa naša zna, Julij (ploskat mislim), pa pincetni prijem že tudi ma , vsaj nekaj. Pa adijo da, slikco pokaže pa Pingota, našega pesa. Uf vsaj nekaj. Aja pa frise poka, ko jih mama (beri:jaz) poka . To je danes prvič naredla, pol pa sem še kao kašljala pa je ful ponavlala, sem hotla umret od smeha. Babe ne me več tolažit , vem da dobro hočete samo mam občutek, da vam že kar fajn utrujam s toto mojo bogo Najo!!!!! Tu pa tam bom še pojamrala, pa me kar ignorirajtem ker mam res slabo vest. Glede krize, mene je samo groza ko pomislim na to da bo Naja v svoji sobici spala na vrtec še sploh ne študiram . Mislim, da pri nas ne bo Naja hodla k nam spat, ampak jaz k njej
< Sporočilo je popravil pupi -- 7.4.2008 20:35:17 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:34:26
|
|
|
|
siskamiska
|
Pupi nič se ne sekiraj, našedva ne znata še čisto popolnoma nič, Domen komaj sedi, David še ne....sej bosta vse nadoknadila. Ko bosta od Afnice dvojčka maraton laufala po Sloveniji bomo pa mi skobacali mogoče Sanek1 za operacijo. Še za mamo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:34:46
|
|
|
|
julij
|
Joj, Ajvy, res bo hudo. Danes sem se prvič zavedla, da bom imela ful krizo. Čeprav mislim, da ko bo šla v vrtec, bo že nekak šlo. Še huje bo, ko jo bom morala dat med poletjem v privat varstvo. Še pri babicah jo ful težko pustim, oz. non stop mislim na njo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:36:33
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Ko bosta od Afnice dvojčka maraton laufala po Sloveniji bomo pa mi skobacali mogoče
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 20:51:48
|
|
|
|
julij
|
No, vidiš Pupi, kaka asica je tvoja Naja.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:03:57
|
|
|
|
Freycha
|
babike, ne se sekirat.... slej ko prej bodo vsi osvojili vse...... pupi, julij in tinispela a pridete v četrtek na srečanje? Da vam prinesem cd-je z vašimi sončki med plavanjem....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:06:06
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pupi, julij in tinispela a pridete v četrtek na srečanje? Da vam prinesem cd-je z vašimi sončki med plavanjem.... Zdaj pa bom jaz tebe za uhe , nisi prebrala da se z Najo poleg piknika, prijavljama na četrkov čvek . Midve pridema definitivno!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:12:23
|
|
|
|
Freycha
|
sej res, ti si rekla da prideš ja..... ok ok sorry... maš eno nategovanje z uhi v dobrem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:14:33
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, aha , pol pa dobro, da si opravila danasnje dolznosti . Hecne ste pupike, sem se lepo nasmejala . Danes je pa 6 let, odkar sva z mozem prisla v Nemcijo . Kaak hitro mine.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:15:41
|
|
|
|
Freycha
|
o madonca... že 6. let sta gor? daj povej, kak bosta Dinota učila govoriti? Kar od začetka oboje, al kako? kapica, če ni skrivnost, koliko si ti stara? si menda enkrat že rekla, pa sem pozabila....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:18:26
|
|
|
|
madejka
|
helou!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:19:19
|
|
|
|
Freycha
|
madejka ti si pa upadla v pogovor ko kak vesoljc
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:19:43
|
|
|
|
kapica
|
Freycha , Dinota ze kr oba jezika ucima, ker avtomatsko veliko govorima nemsko doma. Se navadis s casom.. Stara sem pa 28 , ja ja, se mal pa te ujamem .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:20:44
|
|
|
|
madejka
|
kapica je moj letnik... Freycha ki so kaki vesoljci
< Sporočilo je popravil madejka -- 7.4.2008 21:21:11 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 21:21:24
|
|
|
|
kapica
|
madejka ti si pa upadla v pogovor ko kak vesoljc Ja pa res .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?