|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke2007 - 5.del
8.2.2008 9:07:26   
mateya24
Oh punce...vas pridem malo pogledat gor, pa kar zaklenjena temauser posted image

Kaj ste pa zdaj spet ušpičle?!???

Nič grem malo porihtat pa pridem kasneje kaj  nazaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.2.2008 9:09:33   
SANEK1
Ja, pa resuser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 9:10:29   
mateya24
Pa a ni prej pisalo kdo je temo odprl?! Zdaj pa kar anonimen?!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 9:26:22   
mateya24
Evo že pančkamo dopoldanski spanec. Upam,da bo to več kot pol urceuser posted image

Kaj sma samo midve dans sami doma??!
Druge se pa vse cartkajo pri atijih, al pa so na kakšnih izletih?!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 9:30:50   
tinispela
Men to sploh ni jasno, kako se lahko temapri 130 strani zakleneuser posted image  No, pa dobro jutro vsem! Moja dva user posted image  in user posted image  še kar spita, super!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 9:33:41   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

Pa a ni prej pisalo kdo je temo odprl?! Zdaj pa kar anonimen?!user posted image

Mateya24, imam občutek, da se je A.R. izpisala in je zato tema zaklenjena, saj kolkor se spomnim je ona odprla Julike-4.deluser posted image user posted image user posted image
A.R., zakaj še tiuser posted image user posted image user posted image  
Kaj smo se ti zamerleuser posted image user posted image user posted image

No, v glavnem, jaz bom pogrešala našo najmlajšo juliko in njenega zelo navihanega Patrikauser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 9:34:07   
mateya24
  Jutro! A tak dolgo ti mala spi?! al je že bla budna vmes?

saj meno tud ni jasno zakaj je zaklenjeno..ste ga pa kaj ušpičle, ko me ni blo te dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 9:37:59   
mateya24
Izpisala?! Zakaj pa je spet to dobro?!

Misliš, da če se izbrišeš, se tvoje teme avtomatsko zaklenejo al kako?!

Jah se mi zdi, da se zadnje cajte ne razumemo več tak dobro kot prej..pa se kar izpisujejouser posted image
No če je tako, je meni vsake žal, ker smo le vse skupaj tvorile julijke 2007.

Me prav zanima, kaki je bil vzrok za tokratni izbris?!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 9:38:10   
Afnica
Jaz se bom tudi zbrisala.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2008 9:38:46   
Afnica
Če bi se hecali.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 9:40:34   
tinispela
Pa kaj je vsem? Kaj luna trka?user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2008 9:40:39   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Jaz se bom tudi zbrisala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2008 9:42:01   
mateya24
Afnica?! Zakaj pa to?!
A smo se tebi tud tako grozno zamerile al kaj?!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2008 9:46:16   
SANEK1

Če bi se hecali.

Kaj pa če se nebi hecaliuser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 9:47:55   
mateya24
Pustimo rajše to izpisovanje, ker men osebno je čist bad to...

Raje povejte kaj lepega boste delale na ta tak lep prazničen dan?!?

Midve sma trenutno same, je ati v službi do 2. Ven tukaj ravno ne boma mogle, kr je ful megla...pa vetr piha...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2008 9:51:57   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Če bi se hecali.

Če se pa ne hecamo...ja pol pa bom še občasno malo težila. user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2008 9:55:55   
SANEK1

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Če bi se hecali.

Če se pa ne hecamo...ja pol pa bom še občasno malo težila. user posted image

Ti, ti Afnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2008 10:12:53   
Ajvy
Oli,,,mi tudi že spimo dopoldanski spanec...sva bili že v trgovini, pr zelenjavarju...pekarni...v glavnem, čist sva ble pridne.....

Kaj bomo delall...ne vem, po mojem bo čisto običajni dan...samo da bomo veliko zunaj...če bo seveda malo topleje...ker zdele je bil mraz....
se že kaže sonček balonček....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2008 10:18:08   
baja*
hej

da še jaz štemplamuser posted image
Midva sma tud sama doma, ati dela do dveh, bo pa kak ojro več padeluser posted image . Mali bluzi sem pa tja po dnevni (še vedno sam rikvercuser posted image  - a je to normalno?). Popoldan gremo k mojemu fotru, ma njegova roj. dan. Včeraj pa smo malo bluzli po Ptuju, smo šli mojo mamo presenetit na šihtuser posted image

kapica rene ful malo spijeuser posted image , te že z dojenjem dobi, kar rabi. Upam no. Kolko bi pa naj spili pa ne vemuser posted image

eh, že tečnari, šibam....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.2.2008 10:24:33   
Češnca
Joj, joj, kaj je zdej to, no? A je res tko hudo tu na forumu? Jest očitno ne sledim, tko kot bi mogla, ker mi ni nč jasno...

V glavnem, mene že 2. jutro/dopoldan net heca, napišem tak lep monolog, pol me pa dol vrže. user posted image  

Ponovno ugotavljam, da ne smem prekmalu hodit spat, ker sem pol zjutri še bol zaspana! user posted image
Anžej je pa kar lepo zaspal in ninal do 7.30, zdejle gresta pa z user posted image  mal na sonček, jest pa pospravit in pripravit za malega kosilo, ker gremo k prijateljem (za naju mi ni treba kuhat user posted image )

Sm že skočila na ta nove bloge, jih bom z veseljem spremljala!

Aja, še to - sm včeri prebrala, da dlje živiš, če se dosti kregaš! user posted image user posted image  Tko, da če ste se tko poparčkale user posted image  user posted image
ulla kaj pa praviš na kombinacijo tehtnica-oven? Čeprov men morš še povedat, kaj sm, če že ne tehtnica. user posted image user posted image

Šibejte na sooooončeeeeek!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.2.2008 10:30:59   
julij
Jutro!

Tudi midve sma sami dans do 2. No, zgornji štuk je kompleten, so vsi doma. Midve pa počasi pičima proti trgovini. Je čist prazen hladilnik.

Ano pa nekaj muči. Ima skoraj drisko (ne vem, kdaj bi lahko rekli, da je driska), Na žlico že tri dni noče nič. Še AD3 ji komaj vsilim. Pa včeraj zjutraj je enkrat bruhala. Vročine nima. Pa malo bolj sitna je, more me imet na okah. So to znaki za prihajajoče zobke ali je kaj drugega? Skrbi me...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.2.2008 10:31:04   
yudit
OOOO pa je že na 5 del čveka, kak pa to kdo pa zdaj seznam rihtouser posted image Ja mi spimo čez dan vredi, ponoči bolj slabo zobeki jo dajejo,tak da verjetno bo čez nekaj cajta zobeki ven prišliuser posted image vsaj meni se tak zdi...baja-kdaj je bil Rene cepljen nazadnje, ne da se mi brat nazaj, ker Lea je bila cepljena zdaj pri 6 meseci. Naročeni smo pa pol pri deveteih neki maja, ker mala je bila fulll zatečena okrog pikeca sam ni nič kaj tečnarila, kaj hočem vprašat a so Renea zdaj pri 8 mesecih cepiliuser posted image   Moja fulll zadnje cajte spi čez dan, po dve ure skup čez noč pa se non stop neki premetavauser posted image saj vem da jo mal zobeki mantrajo ampak , pol nespi ponoči lepouser posted image Mene pa tak mantra dlesni, ki mi je spipo zob pa imam malo natečeno in boliuser posted image user posted image a je to normalno, povrh tega pa je mojegauser posted image modrostni zob boli,  je zdaj šel po neki trakec da mu dajo not. Tak nič kaj dans posebnega, kaj bo te kaj kuhale jaz nič ker včeraj nisem nič kupila mesa, al pa boma šla kam ven jest, ampak s takimi natečenimi obrazi obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.2.2008 10:45:46   
julij
Češnca, mi smo tud k enim prijatlom povabljeni na kosilo, tak, da ne kuham danes. Mi kar paše.

Uživajte na sončku, ker ga mi nimamo.user posted image

Da bom pa danes 5. del našla, se mi pa niti sanjalo ni.user posted image  Tudi jaz ne sledim najbolje in mi ni nič jasno. Vem samo, da smo bili fajn julijska klapa in da vsako pogrešam, ki se dalj časa ne oglasi ali pa izgine. Imam vas rada, na nek poseben način.user posted image
Mi pa ni, da bi kregala bilo s kom. Še doma se ne rada in se temu če se le da, izognem. Da bi pa kateri na RR kaj zamerila, pa bi res moglo bit kaj hudega. Ne vem, jaz sem zato tu, ker mi paše.

Včeraj je bilo govora o znamenjih. Ula, kaj pa najina povezava vodnar- rak? Saj pri nama se včasih tudi fajn iskri.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.2.2008 10:57:12   
SANEK1
Mi2 fretama po bajti, mala spi dopoldancauser posted image user posted image user posted image
Jo moram pohvalit, in sicer je ponoči Živa, mislim da po 4 mesecih prespala celo noč brez dojenja, samo parkrat dudo ali čajuser posted image user posted image user posted image   Joj, kak sem veselauser posted image user posted image user posted image   Sem včeraj malo spremenila uspavanje, bomo vidli kaj to pomeni za naprejuser posted image user posted image user posted image   Upam, da kaj dobregauser posted image user posted image user posted image

Mi gremo tudi danes na kosilo, ma tašča r.d, v nedeljo pa spet, ker iam brat od P. r.d., 1x naslednji teden pa še tast, pol pa je en čas miruser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.2.2008 10:59:40   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Šibejte na sooooončeeeeek!!!

če ga pa nimamouser posted image
Kaj boš skuhala malemu? rabim idejouser posted image  Pa lepo se mejte pri prjatlihuser posted image

julij res se čuje, kot da so zobki.... sam to že par mescov vse govorimouser posted image . Držim pesti, da čimprej mine in Ani pošiljam user posted image user posted image user posted image

yudit ja zdaj je bil komaj 3. cepljen, ker je bil prejšnjič nekaj sprehlajen pa je P raje prestavila cepljenje. Naslednja posvetovalnica pa je pri 9m, mi jo mamo torej že naslednji mesec. Uf, vas pa kar vse tri zob(k)i matrajouser posted image , no za vsakega ena user posted image user posted image user posted image

Meni tud ni glih preveč jasno, kaj se dogaja zadnje čase tu goruser posted image  Se že sprašujem, če sem kaj spregledla? A je treba med vrsticami brat al kaj?user posted image  Brezveze se je nekaj kregat pa pikat, jaz mam tega že z mojim škorpijonom doma dovoljuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.