|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.4.2008 10:23:20   
corfu
Punce ravnokar mi je poštar prinesel pedipede!!!! Kako so lušni!!!! Afnica, hvala, hvala!!!user posted image user posted image user posted image  za ves trud!!! Še dobro da sem naročila tamale, pa še te ji bodo nekoliko velike!!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.4.2008 10:23:50   
yudit
Zdaj pa šibam že tuliuser posted image adijo se še beremo lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.4.2008 10:27:32   
madejka
Corfu važička user posted image Mi jih pa v čet. dobimo!user posted image user posted image user posted image
Aja babike, glede četrtka naju bo dragi pripeljal, ampak bi prosla če bi naju kera lahko pol domov zategnilauser posted image Tini, Freycha - kera ko ji ni preveč s potiuser posted image Plosim!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.4.2008 10:29:00   
kapica
Jutro babike!
Jaz sem bila ze tak pridna danes, prah pobrisala, posesala, pomila po tleh, sam kopalnica mi je se ostala, morem najprej mal pocivatuser posted image .
Nocka je bila odlicna.
Freycha, si pa super soseda da tako pomagas. Glede zapiranja ven, se je nama tud parkrat zgodilo, ze dolgo nazaj. Sem dala en kljuc v klet, zalepla na notranjo stran vrat, da nihce ne vidi kje so, samo midva vema. In enkrat naju je ze reslo. Poskusi dat kljuc nekam, da imas za take primere.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.4.2008 10:29:11   
corfu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.4.2008 10:32:37   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam jezik kažeš medtem ko sexaš, da ti pol ploskamo in te objemamo, da se ti smeji in si frajerka pol?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.4.2008 10:35:00   
madejka
Aja sem povedla, da sem bla včeraj pri zobozdravnikuuser posted image Mi je zobni kamen spucala, zdaj mam pa celi porezan jezik, ker mam tak ostre zobeuser posted image user posted image user posted image Pa bolijo me od tistega vrtanja sitnegauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.4.2008 10:52:04   
Anonimen
babike glih sem zvedla da je en prjatu samomor nareduuser posted image user posted image ni mi jasno....včasih smo se ful družli, zadnje cajte res manj, sem zdej govorila z enmu prjatlu, k pa sta z onim bla taboljš frenda, pa tud pravi da ne zastopi...da ni nkol reku da bi blo karkoli narobe, kakršnekoli težave, nč....pa itak je bil zmeri tak pozitivc pa optimist in vseuser posted image se je pa obesu v skednju, ga je mama našla, ko je že ena dva dni tam viseluser posted image boga reva....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.4.2008 10:57:30   
corfu
O, moj bog Ulla...jaz sem našla svojega dedka, obešenega v spalnici, vem kako je...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.4.2008 11:01:51   
madejka
Ojoj Ullauser posted image Shit...
Corfu user posted image user posted image user posted image Kak hude izkušnjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.4.2008 11:04:28   
corfu
Jaz bi o svojem pestrem življenju lahko napisala romanuser posted image  mogoče se ga pa enkrat celo lotim, gradiva je dovolj...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.4.2008 11:11:51   
madejka
Corfu no pol pa kr... je ponavadi to fajn terapijauser posted image

Ej jaz full ne zastopim teh samomorov... En moj kolega ga je nardil, ker je bil v denarnih škripcihuser posted image Mora bit psiha čist na podnu al kak, da se za kaj takega odločiš.
V našem domačem kraju pa je eno obdobje že skor vsak drugi nardil samomoruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.4.2008 11:20:25   
Anonimen
joj corfuuser posted image jst sem soseda pomagala snet iz radiatorske ceviuser posted image ga je žena našla, pa 10 letna hčerkauser posted image grozno...drgač sm pa kr mal jezna, no...al kaj...men je samomor taklo strahopetno dejanje, čeprov po drugi strani pa če izhajamo iz tega, da vsak lahko dela s svojim življenjem kar hoče, ma tud pravico do tega, če pač ne zmore teže in bremena k mu ga je življenje naložlouser posted image sam glede na to da nobenmu ni niti približno jasno zakaj, tud bolan ni bil kaj, ma ne vem....škoda je no, ne vem a res ni blo rešljivo, karkol ga je že pognalo v to....pa mama se mi smili, boga ženska, ma tud skoz ****rijo...pred leti je taprvo mož umru za rakom, par mescev kasnej se je tastarej sin ubil v prometni in sta sama s tem ostalauser posted image je bla kr velka kmetija, pa je ta dečko prepriču mamo da sta prodala, pa kupla eno hiško in jima je  blo prov lušt zdej...je reku da je nebo gledu, kak se bo ubijala na kmetiji sama in da si zasluži malo lagodnega življenja po vsem....zdej pa to...mah...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.4.2008 11:27:07   
corfu
Ja, no to temo se da marsikaj povedat...jaz sem bila na dedka zelo dolgo jezna, tudi meni se je zdelo to dejanje nizkotno, brez odgovornosti, pomisli na druge, ki smo za njim ostali in ga imeli radi...prav strahopeten se mi je zdel...kasneje sem ugotovila, da je moral biti zelo pogumen, odločen...in ja, kdo sem jaz da bi sodila o njem, žal tako se je odločil in jaz sem se s tem sprijaznila in ga spustila v mir in spokojnostuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.4.2008 11:32:02   
Anonimen
ja res je...sej tud če se človk zapije, zapufa, loči, preseli...lahk prizadane druge, pač tko je...in če živiš tko da se drugim nonstop prilagajaš, pol maš en drek od življenja...zato pa nisem rekla da bi mogu na mamo in na druge pomislit, ker se mi to ne zdi glih...kaj vem....samo smili se mi pa mama vseenouser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.4.2008 11:32:19   
corfu
vau... Manco bi komat vzela od 0-6 številko pedipedovuser posted image  že 6-12 so ji kar org komotuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.4.2008 11:33:50   
corfu
Ulla me prav firbec muči, kaj boš zame ščarala...kdaj bom v obdelavi?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.4.2008 11:39:57   
Anonimen

Ulla me prav firbec muči, kaj boš zame ščarala...kdaj bom v obdelavi?user posted image

user posted image še češnco nism....sej bom povedla ko boš v obdelaviuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.4.2008 12:05:49   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu važička user posted image Mi jih pa v čet. dobimo!user posted image user posted image user posted image
Aja babike, glede četrtka naju bo dragi pripeljal, ampak bi prosla če bi naju kera lahko pol domov zategnilauser posted image Tini, Freycha - kera ko ji ni preveč s potiuser posted image Plosim!

Madejka jaz ne morem, ker me bo prišla pupi iskat! iiiiiiii jaz komaj čakam da vidim pedipede! Joj jaz sploh ne utegnem pisat, me mala preveč okupira. mi smo tud včeraj user posted image , pa tri dni nazaj tuduser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.4.2008 12:07:11   
julij
Corfu, koliko pa nosi Manca št. čevljev? Ker si me zdaj kar malo prestrašla, da bojo naši tamali čevlji tako preveliki, da bo plavala v njih.user posted image Ker Ana nosi 19 od cicibana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.4.2008 12:30:54   
corfu
Hja, koliko ima od cicibane ne vem...tiste teniske v katerih je slikana ima 18 številko, jaz sem ji naročila dvoje in tiste 12-18 bodo moji prav drugo leto zgodaj spomladi user posted image  ali pa jih sploh ne bo mogla ponosit, saj dam kazalec in sredinec not, toliko ima prostorauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.4.2008 12:50:20   
corfu
Oziroma jih bo lahko ponosila za copate domauser posted image . Zdaj ima obute 6-12 pa ima žabe + tenke nogavičke, pa še kar nekaj prostora ne pretirano...ravno prav, tako, da tele bodo za poleti superuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.4.2008 12:52:11   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image še češnco nism....sej bom povedla ko boš v obdelaviuser posted image

ajauser posted image  jokeuser posted image ...sm hotla sm mal potipat kako stvari stojijouser posted image , no pa kako to zgleda kot ene vrste šlaganje za nazaj in posledično naprejuser posted image  zdej sem sigurno mim ustrelilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.4.2008 13:04:03   
julij
Tak, zdaj pa res komaj čakam, da pride četrtek in da vidim, kaki so čevljčki.user posted image

Pa kaki beden dan je danes. user posted image Malo sem uspala že 6 krat v eni uri, se kar nekaj prebuja, jaz pa nimam še nič kuhano, pa nujno si morem lase oprat.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.4.2008 13:05:48   
corfu
jaz mojo odkar ne dajem več spat, lažje živim, prej je bilo pa mučenje za obe. Moja enostavno ne rabi!

Uživaj življenje...

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?