Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:23:20
|
|
|
|
corfu
|
Punce ravnokar mi je poštar prinesel pedipede!!!! Kako so lušni!!!! Afnica, hvala, hvala!!! za ves trud!!! Še dobro da sem naročila tamale, pa še te ji bodo nekoliko velike!!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:23:50
|
|
|
|
yudit
|
Zdaj pa šibam že tuli adijo se še beremo lp
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:27:32
|
|
|
|
madejka
|
Corfu važička Mi jih pa v čet. dobimo! Aja babike, glede četrtka naju bo dragi pripeljal, ampak bi prosla če bi naju kera lahko pol domov zategnila Tini, Freycha - kera ko ji ni preveč s poti Plosim!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:29:00
|
|
|
|
kapica
|
Jutro babike! Jaz sem bila ze tak pridna danes, prah pobrisala, posesala, pomila po tleh, sam kopalnica mi je se ostala, morem najprej mal pocivat . Nocka je bila odlicna. Freycha, si pa super soseda da tako pomagas. Glede zapiranja ven, se je nama tud parkrat zgodilo, ze dolgo nazaj. Sem dala en kljuc v klet, zalepla na notranjo stran vrat, da nihce ne vidi kje so, samo midva vema. In enkrat naju je ze reslo. Poskusi dat kljuc nekam, da imas za take primere.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:29:11
|
|
|
|
corfu
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:32:37
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Nam jezik kažeš medtem ko sexaš, da ti pol ploskamo in te objemamo, da se ti smeji in si frajerka pol?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:35:00
|
|
|
|
madejka
|
Aja sem povedla, da sem bla včeraj pri zobozdravniku Mi je zobni kamen spucala, zdaj mam pa celi porezan jezik, ker mam tak ostre zobe Pa bolijo me od tistega vrtanja sitnega
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
babike glih sem zvedla da je en prjatu samomor naredu ni mi jasno....včasih smo se ful družli, zadnje cajte res manj, sem zdej govorila z enmu prjatlu, k pa sta z onim bla taboljš frenda, pa tud pravi da ne zastopi...da ni nkol reku da bi blo karkoli narobe, kakršnekoli težave, nč....pa itak je bil zmeri tak pozitivc pa optimist in vse se je pa obesu v skednju, ga je mama našla, ko je že ena dva dni tam visel boga reva....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:57:30
|
|
|
|
corfu
|
O, moj bog Ulla...jaz sem našla svojega dedka, obešenega v spalnici, vem kako je...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:01:51
|
|
|
|
madejka
|
Ojoj Ulla Shit... Corfu Kak hude izkušnje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:04:28
|
|
|
|
corfu
|
Jaz bi o svojem pestrem življenju lahko napisala roman mogoče se ga pa enkrat celo lotim, gradiva je dovolj...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:11:51
|
|
|
|
madejka
|
Corfu no pol pa kr... je ponavadi to fajn terapija Ej jaz full ne zastopim teh samomorov... En moj kolega ga je nardil, ker je bil v denarnih škripcih Mora bit psiha čist na podnu al kak, da se za kaj takega odločiš. V našem domačem kraju pa je eno obdobje že skor vsak drugi nardil samomor
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
joj corfu jst sem soseda pomagala snet iz radiatorske cevi ga je žena našla, pa 10 letna hčerka grozno...drgač sm pa kr mal jezna, no...al kaj...men je samomor taklo strahopetno dejanje, čeprov po drugi strani pa če izhajamo iz tega, da vsak lahko dela s svojim življenjem kar hoče, ma tud pravico do tega, če pač ne zmore teže in bremena k mu ga je življenje naložlo sam glede na to da nobenmu ni niti približno jasno zakaj, tud bolan ni bil kaj, ma ne vem....škoda je no, ne vem a res ni blo rešljivo, karkol ga je že pognalo v to....pa mama se mi smili, boga ženska, ma tud skoz ****rijo...pred leti je taprvo mož umru za rakom, par mescev kasnej se je tastarej sin ubil v prometni in sta sama s tem ostala je bla kr velka kmetija, pa je ta dečko prepriču mamo da sta prodala, pa kupla eno hiško in jima je blo prov lušt zdej...je reku da je nebo gledu, kak se bo ubijala na kmetiji sama in da si zasluži malo lagodnega življenja po vsem....zdej pa to...mah...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:27:07
|
|
|
|
corfu
|
Ja, no to temo se da marsikaj povedat...jaz sem bila na dedka zelo dolgo jezna, tudi meni se je zdelo to dejanje nizkotno, brez odgovornosti, pomisli na druge, ki smo za njim ostali in ga imeli radi...prav strahopeten se mi je zdel...kasneje sem ugotovila, da je moral biti zelo pogumen, odločen...in ja, kdo sem jaz da bi sodila o njem, žal tako se je odločil in jaz sem se s tem sprijaznila in ga spustila v mir in spokojnost
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res je...sej tud če se človk zapije, zapufa, loči, preseli...lahk prizadane druge, pač tko je...in če živiš tko da se drugim nonstop prilagajaš, pol maš en drek od življenja...zato pa nisem rekla da bi mogu na mamo in na druge pomislit, ker se mi to ne zdi glih...kaj vem....samo smili se mi pa mama vseeno
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:32:19
|
|
|
|
corfu
|
vau... Manco bi komat vzela od 0-6 številko pedipedov že 6-12 so ji kar org komot
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:33:50
|
|
|
|
corfu
|
Ulla me prav firbec muči, kaj boš zame ščarala...kdaj bom v obdelavi?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 11:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla me prav firbec muči, kaj boš zame ščarala...kdaj bom v obdelavi? še češnco nism....sej bom povedla ko boš v obdelavi
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 12:05:49
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Corfu važička Mi jih pa v čet. dobimo! Aja babike, glede četrtka naju bo dragi pripeljal, ampak bi prosla če bi naju kera lahko pol domov zategnila Tini, Freycha - kera ko ji ni preveč s poti Plosim! Madejka jaz ne morem, ker me bo prišla pupi iskat! iiiiiiii jaz komaj čakam da vidim pedipede! Joj jaz sploh ne utegnem pisat, me mala preveč okupira. mi smo tud včeraj , pa tri dni nazaj tud
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 12:07:11
|
|
|
|
julij
|
Corfu, koliko pa nosi Manca št. čevljev? Ker si me zdaj kar malo prestrašla, da bojo naši tamali čevlji tako preveliki, da bo plavala v njih. Ker Ana nosi 19 od cicibana.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 12:30:54
|
|
|
|
corfu
|
Hja, koliko ima od cicibane ne vem...tiste teniske v katerih je slikana ima 18 številko, jaz sem ji naročila dvoje in tiste 12-18 bodo moji prav drugo leto zgodaj spomladi ali pa jih sploh ne bo mogla ponosit, saj dam kazalec in sredinec not, toliko ima prostora
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 12:50:20
|
|
|
|
corfu
|
Oziroma jih bo lahko ponosila za copate doma . Zdaj ima obute 6-12 pa ima žabe + tenke nogavičke, pa še kar nekaj prostora ne pretirano...ravno prav, tako, da tele bodo za poleti super
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 12:52:11
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla me prav firbec muči, kaj boš zame ščarala...kdaj bom v obdelavi? še češnco nism....sej bom povedla ko boš v obdelavi aja joke ...sm hotla sm mal potipat kako stvari stojijo , no pa kako to zgleda kot ene vrste šlaganje za nazaj in posledično naprej zdej sem sigurno mim ustrelila
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 13:04:03
|
|
|
|
julij
|
Tak, zdaj pa res komaj čakam, da pride četrtek in da vidim, kaki so čevljčki. Pa kaki beden dan je danes. Malo sem uspala že 6 krat v eni uri, se kar nekaj prebuja, jaz pa nimam še nič kuhano, pa nujno si morem lase oprat.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 13:05:48
|
|
|
|
corfu
|
jaz mojo odkar ne dajem več spat, lažje živim, prej je bilo pa mučenje za obe. Moja enostavno ne rabi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?