Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:05:00
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! Ah kaka noč....... se že odpravim v posteljo brat knjigo, ko pride dragi v spalnico, da se je soseda očitno zaprla ven, ker je v sami pižami pred vrati...... jah kaj češ drugega, sem odprla vrata in vprašala če rabi pomoč. Boga reva je bila čisto na tleh kaj narediti, ker ni imela koga poklicati, rezervne ključe je imela pa njena prijateljica, ki dela v AUT. Jah nič, kaj pa čmo. Dala sem ji za oblečt in sva šle v AUT po ključe....... Ob 1h grem spat, glih dobro zadremam, začne kričat tamala. Grem v sobico je bila cela neka zverižena, jo poravnam in grem spat. Spet nisem mogla zaspat, pa glih zadremam, spet zajoka. Nekaj časa čakam, če bo še, zadremam, spet zajoka...... no.... tko je bilo do dveh zjutraj, ko se je naenkrat začela dret ko sraka in sem letela naredit flašo.... no, potem je pa hvala bogu spala do osmih. Jaz sem pa full crknjena neki....... Sanekova čestitke za tretjo žagico. Diti se tudi od prejšnjega tedna vidi bele pikice (še spraševala sem, če je to zobek) na zgornji enki, ampak še manjka do žagice.... ajvy tudi pri vas čestitke za žagice. Očitno je napočilo obdobje, ko bodo še zadnjim brezzobim končno na plano prikukali prvi zobki. mater, kako bedno vreme - dežuje mi imamo pa danes posvetovalnico. Me prav zanima, kaj bo dr. rekla..... pa zatežila ji bom za rebra, ker ji vedno bolj ven štrlijo......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:05:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Upam, da ste si kavo pravično razdelile Na dolenjskem imamo tudi kislo vreme, oblačno, zaspano, prav temno je... smo smo, nč bat....tebi je ostala samo še šalica za pomit Torej je na dolenjskm ista žalost kot pr nas....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:06:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek...bravo Živa...kak dobr pokaže, kako je velika carica....pa plazma piškot ma v roki , a ne???
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:10:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha..to pa je noč....ni čudno da si utrujena..... če ma že bele pikice, čimveč masiraj, pa bo hitro zobi vzunaj,jst sem zmočila unga zajčka za na prst z ledeno vodo, pa sem ji masirala ,njej pasalo... to pomeni, da bosta tudi vidve kmalu odšli s seznama brezzobatih.... Povej kaj bo P rekla za rebra, pa me res zanima, a se to samo tebi zdi, al res dejansko vedno bolj ven štrlijo... voham plenico, oz. tisto kar je v njej....grem previt
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:13:08
|
|
|
|
Freycha
|
sej enki spodaj ima že.... to je ta tretji na pohodu (zgornja enka) rebra ji pa res grdo ven štrlijo. Pa na levi strani bolj kot na desni. Že zadnjič mi je rekla češ, da ni nič, samo meni se zdi, da so vedno bolj na ven. Pa sem mislila, da bo boljše, ko bo imela malo več kil, pa ji še kar štrlijo.... prav grozno je videti, ko se kak obrne, pa ji spodnji del reber ven štrli, kot bi imela polomljena...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:14:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Joj, Freycha to pa je noč Misliš da bi soseda, če je ne bi ti ogovorila celo noč pred vrati stala Res pohvale, da si tak super odreagirala Soseda pa te mora najamanj na pizzo, v Ilicha na sladoled, V pohorsko na tortico, v Ranco na lepinjo, V Staro lipo na pohano kuro... peljat Ja Ajvy ko ji je, ful lepo pokaže kak je velika-to jo je babi naučila, kje je lučka, kak dela račka... Corfu, če si že pomila, bi jaz prosim še eno kahlo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:19:05
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Joj, Freycha to pa je noč Misliš da bi soseda, če je ne bi ti ogovorila celo noč pred vrati stala Res pohvale, da si tak super odreagirala Soseda pa te mora najamanj na pizzo, v Ilicha na sladoled, V pohorsko na tortico, v Ranco na lepinjo, V Staro lipo na pohano kuro... peljat ja kaj pa bi..... sicer je razmišljala, da bi nekam pozvonila, samo je valda full tečno nekam zvonit, če že spijo. Je šla ven gledat, kje je še luč, samo midva sva imela čisto na drugem koncu luč prižgano, pa še ni si upala zaradi Dite pozvonit. Sem ji rekla, da naj drugič brez problema pozvoni ob katerikoli uri. Nič ne rabim, je ona zadnjič meni pomagala, ko sem se ven zaklenila, pa je Dita v stanovanju ostala. Pa je bila doma, sem ji pozvonila, da sem Petra poklicala........ Mater vola baba, a morš vse te dobrote omenjat???!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:19:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, kaj bi pa lahko to pomenlo ( rebra)
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:22:58
|
|
|
|
SANEK1
|
Pa saj še malo pa bo ura 12, pa lahko mesa papaš
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:26:06
|
|
|
|
Freycha
|
Sanekova te mam rada veš! Si dala idejo, da greva v staro lipo na pohanega pišeka. Sicer ne bi smelo biti ravno pohano, samo ne bom umrla zd tistih drobtin. Tistih drobtin bo ravno za en kos kruha, ki ga lahko zraven pojem Za rebra pa ne vem, pa tut dvomim, da bi se dalo kaj popraviti. Mogoče ji bodo skoz tako ven štrlela, samo rada bi se prepričala, da ni nič hudega. Mi je ena P rekla, da je to zato, ker ji ne dajem AD3 kapljic, pa sem ji začela dajati, pa jih res redno dobiva, pa valda ni nič boljše......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:33:36
|
|
|
|
SANEK1
|
No vidiš, pa nisem čisto za stran vrečt Aja to z kapljicami se spomnim, da ti je priporočala, da ji namesto D3 kapljic daješ AD3 kapljice. Upam, da bo vse bp.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:37:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sej enki spodaj ima že.... to je ta tretji na pohodu (zgornja enka) oprosti..ušlo mi je...jih je dobil ,ko ste bli na Krvavcu al čist mau kasneje, a ne?? me pa res zanima, kaj je to z rebri...poročaj... Sanek..a še nimaš dost kofeina??
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:40:07
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Naše nočke so pa končno kar ok ratale...pa zjutraj celo do pol 7 potegneva...juhuu... IZVIRNO SPOROČILO: Freycha aja, pa ni še prepozno glede piknika. Samo se bojim, da če bo sedaj kak hud naval, da bo prostora zmanjkalo (če bomo morali zaradi slabega vremena biti notri)...... se vas je že kar lepo število nabralo Da ne bom pozabila...nas na žalost ne bo. Moj je dobil razpored tekem za letošnjo sezono in tisti vikend je seveda zaseden...tko da njega ni, avta tud nimam...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:44:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Bojana..s kje pa si ti...vaju bo valda kdo pobral...a si kje blizu nas
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 9:51:00
|
|
|
|
tinispela
|
mater sem komaj zdaj prebrala do konca, mal je Špela kriva, mal pa ve ćveke, nič mormo it spat. pa pa
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:01:53
|
|
|
|
Češnca
|
Jutro! Zaenkrat pri nas še vedno bolj povoženo stanje. Anžej nina, ampak ves čas kašlja, da me prav srce boli... Ni časa... Zato: za vse nove dosežke in zobke! za vse bolanče in tiste, ki rabite srečo! Sanek Živa je tkooooo fletna! Faca, kako pokaže, kolk je velika. Kje pa kaj bačko hodi? A tko intenzivno hiško kupujejo? Za pedipede se mormo dobit čim prej! Sam, da se mal k seb sparvim, ok?! Sem jim tudi pisala zaradi manjkajočega para, pa še niso odgovorili. Eh, je že sirena...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:02:34
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Še kera nuca kavo? Vreme je res za Jaz sem pa čisto zlamana... uho me še kar boli, morm it uhleka iskat ven Maj se je spet nekaj zbujal Pa je ena noč ok, pa mislim da zdaj pa bo... evo spet isto sranje Freycha uf, si pa imela noč dobra si, res! Aja če bosta šla v Lipo, se javita pri meni, sem od 3 čisto tam blizu v službi! Sanek lubana babika je ta vaša Živa pa kak jezdi
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:03:43
|
|
|
|
madejka
|
Češnca Bačko pa ima res gužvo s hiško ja! Se bo javila ko bo malo mimo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:05:38
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Češnca Bačko pa ima res gužvo s hiško ja! Se bo javila ko bo malo mimo. mater madejka, ti si pa res z vsemi babikami na tekočem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro noč za skozlat, sam to bom rekla pa tolk je gnilo vreme tu, da mi je minlo do vsega...kr čepela bi nekje ko en kup nesreče in se smilila sama seb kr neki, no....čist sm povožena...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:10:33
|
|
|
|
madejka
|
Freycha ja sem kar kaj zvedla ko sem pisala za mere Sej kot administratorka morm bit al? Aja pa Tašonka vas vse lepo pozdravlja!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:14:44
|
|
|
|
Freycha
|
madonca.... tolk veš, pa nič ne poveš
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:16:08
|
|
|
|
madejka
|
Joj No amblubim, da bom povedla ko bom spet kaj vedla Kaj zdaj me prideta obiskat pop.?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:17:44
|
|
|
|
madejka
|
No, veliko, ki se jih ne javlja, preberejo ampak nimajo al časa al volje za pisat. Nekaterim se zdi, da bi se silile med nas, ki se že poznamo... Pa sem napisala da ni res in da sem vesela vsake ko se javi, četud na vsake kvatre. Tak...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.4.2008 10:19:49
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro vidim da ste že pokonci bravo, mala spi jaz pa tle pijem kavico. Vreme slabo dež ma na živce mi gre tale dež pa tako vreme, smo mislile it mal po trgovinah pa glej kako vreme ....... Noč je bila obupna en mali mlijionkrat se je budila groza, nevem kaj ma to spet neke finte da se na noč zbudi do 5X ma groza....Freycha , moja mlajša sestra ima tud od rojstva malo ve štrleča rebra , nevem zakaj ampak desna bolj štrlijo kot leva stran, oziroma njej štrlijo od spodaj gor prve tri .....Mami je pa pravila da so ji prej dohtorji rekli da to se z leti popravi ampak ni, zdaj je stara23 let pa še štrlijo vidi se edino ko je v kopalkah na poletje.... Po moje ji ti kar zateži glede tega....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?