|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.3.2008 22:48:51   
ona
no,da vas malo porajtamuser posted image
Naj vam pa na začetku povem,da bom naslednje dni bolj malo tle gor,ker dobimo v pon.zidarje in bo treba jim malo sledit kaj delajo na podstrešjuuser posted image
po eni strani komaj čakam,da se kaj lotimo delat,po drugi me je pa kar strah vse te umazanije...
okna sem skoraj končala,še jutri jih moram v dnevni in jedilnici odznotraj,pa bo!so pa tako lepa zdaj,da je jojuser posted image Škure pa pridejo na vrsto kasneje,da jih nesemo ven in tam barvamo!
KAROLINA,sem pogledala slike in je tamala takoooooo luštna,da sem kar 3x pregledala slike,pa stanovanje imaš tudi ena a s črticouser posted image user posted image user posted image user posted image
PEGAZ,jaz ti bom na ZS poslala email za tisto dieto o kateri si govorila,če mi lahko pošlješ?
TRIXI,ma jaz sem sklerozna,a ti kam greš čez vikend? Pa o kakšni živalci pišeš?user posted image
Kje ste pa MID in MIKENAuser posted image user posted image
Ala na raport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok,zdej vas pozdravljam,ker imam še nekaj za speglat,pol pa z mojim v posteljo,ker mi že prav težiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: mamice iz Krasa
12.3.2008 23:00:42   
trixi
ONA, ma veš, da si res skleroznauser posted image , kaj si pozabla, da smo par dni nazaj debatirali o naših glodalcihuser posted image . Naša hči imauser posted image ,samo ker je ona v Ljubljani moram jaz zdaj skrbet zanjga.
Ja, pa da gremo v Olimje sem tudi povedala, sej vam bom poslala karticouser posted image , če se bo le kje dalo priklopit na net.
Ma zdej grem pa prav zares v posteljo, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: mamice iz Krasa
13.3.2008 9:16:33   
ona
Ja,zdej se pa spomnim....no,lepo,da greste malo pohajat in za zajčka se tudi spomnim,zgleda,da me res leta dajejouser posted image
Ok,zdej grem barvat okna naprej,da se malo naužijem omamnih hlapovuser posted image
ma sem kratka,a?user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   RE: mamice iz Krasa
13.3.2008 15:46:02   
Anonimen
Danes pa je lep sončen dan. A ste dobile geslo za slike, k sm jih dala v album???
Pr nas drugač nč novo, rastemo, jokamo, ne spimo-standard. Mojim zdravstvenim težavam pa ni videti konca. Ma jutr o tem, lih da se na kratko javm, ker letim spet na sonček. Smo k martinčkiuser posted image .

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
   RE: mamice iz Krasa
14.3.2008 9:06:34   
pegaz
ojla,

imam par minutk
moram priznati, da je naš Jaka res pravi cukrček in že vidim, kako se bodo štorske deklice pulile zanj user posted image
punce prosila bi za gesla od albumov. jaz seem upam poslala vsem moje geslo če ne pa povejte če katera ni dobila.
veselim se skupnega srečanja in če je treba dat kako roko pri organizaciji piknika povejte.
v albumu je tudi ena slikica kjer je Jaka bil še v trebuščku se pa lepo vidijo zavese v Jakčevi sobi, da boste lahko vidle kako so mi všeč barveuser posted image user posted image user posted image
no ja nekaj je videt tudi v dnevni kjer moj mož drži Jakca ampak ne prov dosti. zavese pa je naštikala moja tašča (une iz dnevne) in so krasneuser posted image
bom pa malo poslikala še ostalo za kakšno idejo.

danes je spet sončno tako, da komaj čakam sprehod in da se mi kasneje pridruži še KAROLINA. pogovori z njo so pravi balzam za mojo dušouser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: mamice iz Krasa
14.3.2008 9:21:16   
ona
Preden grem dokončat z barvanjem,se še malo tle javim!
Sem pa prav pri koncu,imam še zunanje oboke od enih balkonskih vrat za dokončat in zdaj imam tako lepa okna,pobarvana,da jih še par let ne bomo zamenjali!Sem vam rekla,da smo imeli namen jih zamenjat za plastične,a sem bila malo v dvomih,ker spet niso tako slaba in zdaj,ko sem jih prebarvala pa jih sploh ne menjam!Les je vseeno les in jaz se prav težko odločim za plastiko dat goruser posted image Mogoče res čez en cajt!
ANAKARIN,jaz sem tvoje geslo dobila in tudi pogledala slike in imaš tudi ti krasen otročičke!!!!!Pa itak so meni vsi otroci lepi in luštni!
PEGAZ,ti si tudi super,pa stanovanje tudi!saj si mi nekako znana,samo ne vem kam te datuser posted image Ti bom pa zdaj poslala geslo na zs od mojih albumov!
Ok,zdaj pa veselo na delo,uživajte!

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   RE: mamice iz Krasa
16.3.2008 10:42:05   
ona
Ojla,ma kaj je zdej,kje ste vse?user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že včeraj prišla pogledat,če bo kaj za brat,a ni ne duha ne sluha!
Dobro,saj jaz vam tudi nimam nič pametnega za povedat,kot to,da sem malo zbolela včeraj-sem dobila vročino,sicer 37,ma zadosti,da se slabo počutim,pa vse me boli,zgleda,da bo kakšna majhna gripca,ker danes sem nekako že boljša,ker sem včeraj šla spat ob 20 uri in zgleda,da mi je tole pomagalo.
In to sem sigurno fasala s tem barvanjem,ker sem imela odprta okna,pa zgleda,da sem kakšen prepih fasalauser posted image
Danes pa imamo delovno nedeljo,ker moramo še nekaj stvari na podstrešju premaknit v en kot,da se bodo jutri lahko lotili delat,pa mojega imam fraj danes,da mi lahko kaj pomaga!
Edino kar me jezi,ker nimam kam dajat sušit robe,saj sem do zdaj vse znosila gor in tam sušila,zdej bo pa treba po teh stojalih zunaj.Ma bo že kako!
Ok,vas pozdravljam,pa upam,da bom imela kaj za brat zvečeruser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   RE: mamice iz Krasa
16.3.2008 13:33:28   
Anonimen
Čau,
končno malo časa da se posvetim tudi vama. Maloprej sm po dolgem času prečekirala še ostale forume, da vidim kaj se novega dogaja.
Zadnje dni imam preveč dela z otroki, kuhanjem, pospravljanjem,...., šele zvečer se spomnim iti na wc. Anastazia je ratala mal obupna, vsako svar mi meče po tleh, tako da ja imam kej za delat. Za igrače jo opomnim, da pobere sicer bom jezna in ne bo dobila za jest (kr non stop nekaj melje, najraje haribo bombone-te ne sme niti videt, ker bi cel dan jih iskala in žicala). nekaj lepo pospravi, jo pohvalim in vsa zadovoljna se mi stisne za nogo. Benjamin pa tud že kar išče pozornost in nas spremlja.
Zadnje čase gledam kake druge avte, ker se bo moral kmalu moj zamenjati (sej je iz danes na jutri za vozit) še star fiat tipo. Za rezervo si moram kakega umislit in nimam pojma kakega, vsak drugi dan gledam različne. En dan me pičijo karavani, drugi dan pa eno prostorci, spet kadj navadni avti (varianta Fiat stilo, Ford fokus,...) Potem ali bi novega vzela ali rabljenega. No danes je moj šel malo na avtosejem v Lj počekirat s sosedom (sosed mora pa pod nujno enega vzet) in imam ljubi mir. Karin pa preživlja vikend pri mojih starših.
PEGAZ ma kako je sladek tud vaš pobalinček in kako se smeje. Pri našem ni dneva, da se ne bi smejal. Ma kako se šele na glas smeje. pri puncah ni bilo tega še tako zgodaj. Ta teden, vrjetno v četrtek, ga peljem v posvetovalnico in na prvo cepljenje. Naslednji teden (mislim, da 26.3) pa imava pregled kolkov in to ob 8 uri zjutrajuser posted image , ko bi naš že šel nazaj spat. Všeč so mi zavese pri vas.
KAROLINA pri vas pa nimam besed. Špica! Klasa 1A!!
MID a so tebe okupirali še domauser posted image ??
ONA tebi tud čista 10 za pridnost.
Ta teden izvem od 3 punc (2 so bile moje sošolke iz osnovke in ena kolegica), da so v četrtič noseče in so se menda odločile, da bodo ostale doma. 10 let kakor ti pripada po zakonu. nism hotela nobeni težit, ma čez 10 let bodo stare komaj 40 in spet bodo morale it v službo, težko se bo treba navadit na ta ritem, pa iskat službo povrh, nevem no. tako si vsaj mislim. ko samo nase pomislim, da mi je vse iz glave ušlo od moje stroke, pa marsikaj se je spremenilo in jovo na novo se učitiuser posted image , spet pritisk strank in šefa poslušatuser posted image ,....Bolje da ne mislim na to.
Grem še malo ležat doler mladinauser posted image še spi. Pa lep preostanek nedelje.



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
   RE: mamice iz Krasa
16.3.2008 14:40:54   
MID
Ejla;

...ok,ok,fuj in fej MID,to pa res ni nobeni stvari podobnouser posted image ,da si takole kar cel teden zabušavala!!!
Bo ok punceuser posted image ?Sem se dovolj pograjala?user posted image

No,sej nima smisla razlagat kaj vse so bili vzroki,ki mi niso pustili dlje kot to,da sem vas RES vsak dan prebrala.Skratka,obljubim,da se razen v sili razmer to ne bo več ponovilo.user posted image
PEGAZ
user posted image
user posted image ,da si se nam pridružila.Ne dvomim,da si ena super punca,ker če sta s KAROLINO kolegici je potem to dovolj dober dokazuser posted image .Je pa res,da se ne morem odločit ali si mi znana ali neuser posted image .
Tamali je res pravi cuker.Če sem iskrena,sem kar malo v strahu zanj.user posted image Pri vseh teh babncah,bo čez ene 15-16 let prav bogi.user posted image Pustimo času čas in tebi psihične pripraveuser posted image .
Kar se tiče gesel mojega albuma pa imam en velik problem.Pri pošiljanju ZS-jev puncam,sem si pozabla nastavit shranjevanje mojih poslanih ZS-jev(v kar sem bila prepričana,da je to samodejno)in tako spustila iz glave gesla.Dej,če imaš voljo,povprašaj KAROLINO,če ima še shranjeno mojo pošto,pa naj ti jih da.Ti bom pa hvaležna,če jih potem še meni pošlješ na ZS.Če jih pa tudi Karolina več nima,sem pa prepričana,da jih ima vsaj ena tu gor,pa ti bojo pomagale.Kajne punceuser posted image ?
Vsekakor moram omenit vso ljubkost ANAKARININIH otrok in pikapolonice KAROLINE.Srčki,srčki!
ONA še dobro,da imamo mi plastična okna in polkna,ker bi te takoj angažiralauser posted image user posted image .Pa ti si mi žena za sve!user posted image user posted image Kaj bi tvoj dec brez tebeuser posted image ?!
TRIXI upam,da skrajno uživaš v tem vikendu.Res imaš malo smole s tem ušivim vremenom,ma se da uživat tudi v slabem vremenu.
Vam moram povedat,da gremo tudi mi od 14.-18.4.uživat v Olimje.Sem ravno ta teden rezervirala.Srčno upam,na dobro vreme.
Aja,vam je itak že TRIXI povedala,da smo se spoznale,pa vseeno;tudi TRXI je ena fajn,fajn punca,kateri nebi nikoli prisodila,da ima že tako veliko hčerko.Škoda le,da ni imela časa za klepet,ker se ji je nekam mudilo.
TRIXI,drugič si pa le vzemi čas za en klepetek,za kavo ne moram obljubit,ker je zmeraj nekuser posted image vmes,da ne morem it,ma nikoli ne veš.Tudi z ONO nisva še šli.Če sem čisto iskrena punce,da ne bo katera mislila,da se bojim častit kavouser posted image nisem bila od 3.1.še niti na eni kavi dol v baru.Niti sama ne.Po tem lahko sklepate,da me vedno nekaj baše.user posted image
Za vse se bo enkrat našel cajt.Če ne drugače,se bomo lahko pošteno naklepetale na tem sveto obljubljenem pikniku.Upam,da boste res lahko prišle vse.Jaz se že prav veselim.Samo lepo vreme moramo še počakat.
Drugače pa nič novega.Danes popoldne gremo na rojstni dan mojega nečaka,to bo pa tudi vse od pestrega v današnjem dnevu.
Upam,da se imate ve kaj bolj zanimivona to nedeljo.
Nič,se beremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   RE: mamice iz Krasa
16.3.2008 14:44:18   
MID
Joj,sorry ONA šele zdaj sem opazila tvoj zadnji post.Ma boga.Upam,da si res že boljša,pa ne se hecat s tem prepihom,da ne bo potegnilo še kam na hujše,ok?!Pazi se,daj!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 7:52:45   
Anonimen
Jutro,
ste si napolnile baterije čez vikend?user posted image
ONA si kej boljše danes?
Sm vam pozabla omenit, da sm zdej prešla med rdečelaskeuser posted image . Ja sm se naveličala blond pramenov in prelivov. tud zdej imam preliv, kasneje bom prešaltala na barvo. Me je mikala tud rjava barva, da bi bolj naravno izgledala,  a je tooooliko teh niansov, da se nisem mogla odločit katero.
Hotla sm vas še nekaj vprašat: a je imela katera problem s suho kožo, da jo je na koncu dneva še srbelo povrh? Sm probala z menjavo detergentov, mila, prehrane, pa nč ne pomaga. Vmes sm se mazala kar z otroško kozmetiko ( ker so le ti narejeni za občutljivo kožo) pa tud ni ublažilo. Moja kozmetika je bolj naravnana na izdelke od Nivee, pa tud nč kej boljše (mleko ali olje za suho kožo). Moram probati še Eucerin in če še to ne bo pomagalo pa k dermatologu.
Zgleda da bom morala res en dan še jaz obiskat MID v Sežano z mojimi ropotuljcami. Pa če bo še ONA tam, bo še bolje.


< Sporočilo je popravil anakarin -- 17.3.2008 7:55:05 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 11:09:05   
ona
ojla,
zdravje je končno super!Včeraj sem bila še bolj tako,danes pa je zgleda vse mimo in je morda bila le ena virozica!če kaj sovražim,je bit bolan,saj jaz nisem tip za poležavat,zato ratam prav jezna še zraven,če sem bolana!
Pa hvala vam za lepe besede,ki so kar pripomogle,da sem boljšauser posted image user posted image user posted image

MID,ti si pa res štrajkala prejšnji teden,ma te popolnoma razumem,saj si predstavljam kako je ob službi z majhnim otrokom kar ni cajta za neumnosti,kajne?
ANAKARIN,glede suhe kože-jaz sem imela tudi ene 4 mesece po porodu ful suho kožo in sem si kupila ano olja od Johnsona in se mazala po tuširanju in mi je kar pomagalo,se pa točno ne spomnim kakšno je bilo,se ga pa pošprica po telesu!Saj tudi ta suhost bo kmalu minila,verjemi,do takrat pa se maži z vsemi mastnimi stvarmi!
Ok,zdej imam pa obiske,se vam javim še kaj potem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 13:50:32   
karolina*
Čau punce!

ONA sem prav vesela,da si boljša. Ma zgleda da res spet kaj razsaja okrog, ker sem malo prej imela  dve stranki in sta obe nekaj kihali in šmrcali...Upam, da se ne bom česa nalezla.
ANAKARIN user posted image  za novo barvo las. Hitro dej kšno slikico v album, da te vidimo. Meni so tudi ful všeč lasje pobarvani v kakšne rdeče odtenke, še posebej mi je tovšeč spomladi in poleti. Jaz takrat prav zaživim kar se barv tiče in si upam dat kakšen res močen ton gor user posted image .

MID, se že pripravljaš kaj na piknik. Imaš že v mislih kakšen datum? No, jaz se ga že ful veselim. Imam pa shranjeno tvojo pošto, tako da ti bom poslala, da boš imela gesla do svojih albumov user posted image . Drugače se pa da to tudi drugače rešit. Ko prideš v rubriko moji albumi, ne kliknit na album ampak imaš malček nižje možnost "popravi". Klikneš gor, nato zbrišeš staro geslo in vpišeš novega, ter si ga zapomniš do naslednjič user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce bi vs prosila za en nasvet. Moja zelo zelo dobra prijateljica je v soboto rodila. Žal je moral mali takoj v Ljubljano na operacijo (napaka na požiralniku). Stanje je sicer stabilno in operacija je uspela, ma vseeno kar jokam ko pomislim nanj. Tako majhen, nebogljen, pa tako stran od mamice. No, zanima me, če naj prijateljici pošljem telegram v porodnišnico, ali naj počakam, da prideta oba domov in ji pošljem potem domov. Če se dam v njeno kožo, vem, da si sama v taki situaciji ne bi želela ravno prejemati vseh sorti čestitk, po drugi strani pa bi si mislila zakaj za vraga mi nihče ne čestitia in pomisli name... Res ne vem kaj storit in kaj je prav. Sicer sva stalno na vezi-preko sms- in jo stalno spodbujam, glede telegrama pa res ne vem kaj storit.

PEGAZ si že pripravila vozičekuser posted image  Še dobro urco in pol in se ti pridružim na sprehodu... Sem morala vse žaluzije v pisarni spustit, da ne gledam ven, ko je tako lepo vreme. Se vidmo pol user posted image

Lepu se mejte pupe.

Kje se pa TRIXI že toliko časa potepa? Se vidi da so lepši dnevi zunaj in nam zmanjkuje časa za vse postorit.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 22:06:18   
ona
Ojla,
da vas malo ogovorim preden grem spatuser posted image
Sem danes spet polna energije in sem šla celo telovadit slabo urco,zdej sem pa kot novauser posted image A,ja sem si že malo utrdila tole mojo postavo,s katero nisem nikoli zadovoljna!Veste,da imam na obsegu celo 3 cm manj čez bokeuser posted image user posted image user posted image
Sem se zdaj merila in sem res zadovoljna,pa 4 kile imam manj,pa brez diete,samo malo bolj pazim kaj jem,pa čez vikend sem tudi malo manj jedla,ker sem bila slaba!Fajn,kajne?
No,da se ne bom samo hvalilauser posted image user posted image
KAROLINA,tej tvoji prijatlci jaz ne bi pošiljala zdaj telegrama,saj,če ste na vezi ji je verjetno boljše,če jo vzpodbujaš z sms-si,pa da ji stojiš ob strani!To bi tudi meni dosti več pomenilo!Pa ko pride domov jo pejdi obiskat,pa ji zraven kakšne malenkosti še čestitko priloži,tako lepo!Boš videla,da bo presrečna!
Upam pa, da je z otročkom vse uredu in tudi meni se tako smilijo,ker so tako nebogljeni in majhniuser posted image user posted image user posted image Ma upajmo na najbolje,mi ti stojimo ob strani,pa tej mamici tudi,pa tudi z naše strani ji reči kakšno lepo besedo!

Danes sem se spomnila,da sem vam nekaj pozabla povedat!da že kakšen mesec sploh ne govorim s sestro!Ma kaj ni to žalostno?
začelo se je takrat s tistim rojstnim dnevom,da je potem ona začela moji mami šinfat o meni vse živo,pa neke stare grehe metat naprej,ki sploh niso bili resnični,npr.ko sem živela v Izoli,je ona prišla poleti k meni na dopust in enkrat se je sama ponudila,da bo šla po špežo in sem rekla ok in zdaj pa govori mami,da sem jo prisilila da gre v nabavouser posted image Ma nikoli ji nisem rekla naj gre sploh kaj kupit,vedno sem jaz vse nabavljala tudi za njo in zdej dobim tako porcijouser posted image
No,še ene par stvari je blo kar je začela zdaj govorit in sem en dan lepo rekla mami naj ji reče,da nočem imet z njo več opravka in naj me pusti na miru,ker nobenemu nočem slabega!Pa da naj me ne več kliče!
Mama je bila tudi malo užaljena,samo kaj pa ona reva hoče naredit-nič!
najbolj me jezi,ko si vedno dober,hočeš pomagat,ji daš vse cunje za njene otroke,pa za njo ji tudi dosti dam kar se jaz naveličam in potem dobim porcijouser posted image ma naj se gre solit in hvalabogu me zdaj ne kliče več kakšen mesec in nimamo več stikov!Kaj sem po župi priplavala,da bo po telefonu vsa sladka,zadaj bo pa govorila vse živo čez mene!saj dosti je tudi na zelniku od njenega moža zrastlo,samo jaz ne morem pomagat!
No,in zdaj v četrtek ima ona rd,kaj bi ve naredile na mojem mestu?
naj ji pošljem po pošti čestitko al kaj?Klicala jo ne bom,ker potem ne bom jazuser posted image Pa mama ima tudi na isti dan rojstni dan,tako,da bomo šli k njej v nedeljo,ker sestra ji bo prišla voščit v četrtek,jaz pa jo ne mislim srečevat!
ma je res eno stanej pri moji familji,še dobro,da se zdaj s tastom razumem,ker,če ne bom mislila,da je nekaj z mano narobeuser posted image
pa punce moje,še nikoli se nisem z nobenim skregala,res!vedno sem dobre volje(MID lahko potrdiuser posted image ) in vedno rada pomagam,če je treba!
Ok,ala z vašimi nasveti,da boste imele kaj pisat!
A,ja ANAKARIN ti si pa kar privošči kakšne nore barve,saj jaz bi si tudi,samo si ne upam,edino mogoče kakšen pramenček si bom naredila,pe še to nisem sigurna!Se bojim,da si spet uničim lase,ker potem mi postanejo suhe in,ker imam dolge zna bit to kar problem!
Dobro,zdej pa bodi dovolj!
lahko noč!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 22:31:03   
MID
Hej,hej!

Evo,MID je pridna in se vam ponovno oglaša.Nič zabušavanja,nič!user posted image
Sicer sem iz popoldanske izmene,sem prišla domov pred dobre pol ure,samo mi tamalo čuva danes in jutri mama in bo ta moj božček kar pri njej prespal,ker moram jutri zgodaj zjutraj že letet v Ljubljano na sestanek-službeni.
Vam moram povedat,da mi je hiša tako prazna,ko pridem domov,pa čeprav ponavadi že spi.Samo tisti filing,da je ni...user posted image
KAROLINA,ma ta napaka na požiralniku,ki jo ima ta fantek,je popravljiva?Z operacijo mislim?Upam,da se jim vse srečno izteče.
Tudi jaz,ko slišim kakšno hudo novico v zdravstvenem stanju kogarkoli,me odkar imam sama hčerko blazno prizadene.Pa zadnje čase ne slišim drugega,kot rak pri tem,rak pri onem,pa vsi še zelo mladi.Se kar ne morem pobrat par dni potem ko kaj takega slišim.
Glede telegrama-vem,da si malo v nerodni situaciji,kot si že napisala.Če ji boš poslala,ji bo mogoče hudo,zaradi takega stanja kot je,če pa ji ne boš ji bo 100%tudi,saj je vendar tudi ona rodila,pa čeprav je otrok v takem stanju.Veš,če bi jaz imela tako situacijo,kot jo ima tvoja sošolka in če mi nebi iz kakršnegakoli razloga nihče upal poslat telegrama ali čestitke bi mi bilo zelo hudo.Povrh vsega,bi mi pa rojilo po glavi,da ziher vsi drugi vejo o mojem otročku več kot jaz in da se kaj hudega napleta,da mu ni pomoči,da meni noče nihče povedati kakšno je realno stanje.Konec koncev njen otrok je,pa čeprav z napako na požiralniku,bo po vsej verjetnosti živel naprej.Z napako ali brez nje.
Moje mnenje-pošlji ji čestitko,kot da je vse vredu,pa dodaj na koncu kakšno vzpodbudno besedo,če se ti zdi primerno k čestitki.Pa saj sta konec koncev prijateljici in sta itak na vezi.
Ne vem,no,razmisli.Meni bi bilo hudo,če mi moja prijateljica nebi poslala čestitke kljub vsemu.Bi imela občutek,kot da ji ni mar zame.
ANAKARIN user posted image čestitke za nov podvig.Brž slike v album,da vidimo.Glede suhe kože pa takole;lahko boš probala sto maž,pa ti nobena ne bo koristila.Jaz se za začetek nebi ravno zaletala v ene drage kreme,ker bo po vsej verjetnosti isti učinek kot s kakšno poceni.Tudi sama imam vsako leto čez zimo in na pomlad isti problem.Vse me srbi,pa kot droben prhljaj mi pada iz kože,tako je suha.Sama si pomagam,da ful,ampak res ful pijem,ker voda dela res čudeže(no to sem začela to zimo in ti moram povedat,da je problem drastično manjši),drugače,pa je meni zelo pomagalo olivno maslo za telo znamke Balea.Pojdi v DM in si ga kupi.Zadeva je zelo poceni in zelo dobra.Kot sem napisala;ni nujno,da je vse drago dobro in kontra.Jaz imam pa sploh navado,da probam prej kaj cenejšega,kot pa direkt na drago varjanto in sem vedno našla kaj primernega.No,ok,pri hčerki grem pa res vedno na dražjo varjanto.Joj,joj,za te naše piščančke,pa res-tudi gate iz sebeuser posted image .
ONA user posted image super,da si boljša.Zdaj pa le po pameti naprej!user posted image
TRIXI si prišla iz toplic?Ala,na raport,da vidim kaj me čaka aprila tam gor!user posted image user posted image
Nič,lepo ninajte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   RE: mamice iz Krasa
17.3.2008 22:40:56   
MID
user posted image  ok,ok ONA,spet si me za malo prehitelauser posted image .Naj bo,še par besed.
Kot berem,sva si različni v mnenjih za KAROLINO in upam,da je nisva kaj preveč zmedle.
Kar se tiče tebe in tvoje sestre.Bom napisala samo tole-kdor je dober,je oslu podoben!To je zmeraj veljalo in zmeraj bo.In ti revše moje še razmišljaš ali ji boš poslala čestitko ali ne...user posted image Se je ona tebi opravičila za zdraho ki ti jo je naredila?Se ti zdi po vsem tem,ki se ti za povrh vsega še en mesec sploh ne oglasi na telefon sploh vredna čestitke?Ok,sej razumem.Družinske vezi in to,ma meje morajo bit.Razmisli.Ti verjetno najbolje veš,kako bo prav in kako narobeuser posted image
Ala,drži se,pa pridi kaj okoli na klepet,samo ne jutri,ker me ni .
Lahko noč!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   RE: mamice iz Krasa
18.3.2008 9:00:06   
pegaz
evo še mene malo, ker ta mali spi user posted image , no ja brez dude, ker je ne mara.
toliko, da potrdim, da se strinjam glede KAROLININE prijateljice z MID, ker so to napake, ki se danes rešijo in konec koncev je rodila otročička, ki ga bo ljubila in negovala tudi če je trenutno daleč stran. pa še nekaj. KAROLINA, ti si njena prijateljica in verjemi mi, da bo tvojega telegrama veselauser posted image . Zaupaj vase in v besede, ki jih znaš napisati, da je ljudem bolje.
Kar se tiče družinskih konfliktov pa moram dodati svoje mnenje, čeprav se marsi kdo ne bo strinjal z mano. Med družinskimi člani pride do sporov, ker smo ljudje pač različni. Jaz rada pomagam ljudem in družinskim članom čeprav se kdaj zgodi, da ne dobim istega nazaj. ampak to je moja odločitev, da sem z soljudmi dobra. tako jaz dobro živim sama s sabo. Ti sestri nisi rekla naj gre po "špežo" zato se nimaš kaj sekirat, kaj ona govori. ne spuščaj se na njen nivo. čestitaj ji za rojstni dan, pokaži da si boljša, odrasla oseba. ne izogibaj se je, tako igraš njeno igro. bodi normalna, kot, da se ni nič zgodilo, tako se najbolj dotakneš takih ljudi, kot je tvoja sestra. verjemi, da če govori take stvari sigurno ni srečna čeprav se mogoče tako zdi. verjemi, da boš ti, če boš pri sebi take stvari predelala in šla naprej veliko srečnejša. in še nekaj. z leti besede spora zbledijo, razdalja med ljudmi pa ostane in na koncu velikokrat sploh ne veš zakaj si se skregal in zakaj si porabil toliko časa, da si spet začel komunicirati user posted image
dovolj, da ne bo predolgo za brat. še enkrat bi prosila za gesl, ker jih nisem še dobila od vseh.

LP

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   RE: mamice iz Krasa
18.3.2008 9:42:09   
ona
kako smo si različni,kajne?
Zgleda,da smo našo karolinčico prav malo zmedle,a sedaj ko sem brala še ostale kaj narediti s čestitko,je verjetno res najbolje,da ji pošlješ telegram,pa da ji polepšaš tele težke trenutke!Je pa spet odvisno kakšen karakter je ona in koliko ji tole pomeni!Jaz sem ti pisala iz mojega stališča glede čestitk,ker meni več pomeni,da se z nekom lahko pogovarjam,kot,da imam pred sabo njegovo čestitko!
No,boš že videla kaj je najbolje naredit,me smo ti pač svetovale,čeprav vsaka po svojeuser posted image
Glede moje sestre tudi sama ne vem kaj je prav,na njen nivo se nočem spuščat zato sem rekla,da hočem imeti mir pred njo,ker z njo itak ni vse ok...po eni strani se mi smili,ker ima takega moža,po drugi pa ji jaz nisem kriva,da ga ima!Joj,ma sem smotana,to je vse zato,ker se preveč sekiram in se mi vsi smilijo!
Če ji ne bom voščila bo spet kažin z mamine strani,ker mami itak ni vseeno,da sva medve v takem odnosu,tako,da je res najbolje se naredit francoza in ji poslat po pošti eno razglednico...saj ne vem več kaj je prav!
A,la se še potem beremo!

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   RE: mamice iz Krasa
18.3.2008 14:04:05   
karolina*
Ojla

Včeraj sem fajn razmislila in se odločila, da telegram pošljem. Kot ste ve dejale- z malim je vse ok, to da bo nekaj dni ločen od mamice pa pomeni samo to, da ga bo potem še bolj cartala, kar je tudi prav. Tako da sem prej spesnila celo poezijo in oddala zadevo. Upam, da ji bom malo polepšala dan. Je pa z malim res vse ok, je pravi borec in njegovo stanje je stabilno. Mi je poslala eno sliko in je tak cukrček, kar za pojest. Mi je pa res ful hudo, ker ne bo mogla bit ob njem. Kmalu bo odpuščena iz P in če ga bo hotel videt se bo morala vsak dan vozit v LJ, saj postelje kje ob njem ne dobi. Pa še brez službe je, njen user posted image  pa ima ful nizko plačo in niti pomislit si ne upam, kako bosta prebrodla vse te stroške (benzin, cestnina,...) Ful razmišljam, kako bi jima pomagala in sem se že skoraj odločila, da jima podarim ABC kartico z nekaj dobroimetja gor. Kaj ve mislite, bi bilo tako v redu. Pač bom pomagala kolikor je v moji moči. Če bi lahko bi še več, a žal tudi sama nimam veliko, ma mislim, da bosta vseeno zadovoljna. Še najraje bi ji zrihtala sobo v LJ, a kaj ko brez VIP to ne gre. Ma saj pravim, bom pa kako drugače pomagala.

ONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za telovadbo in opazne rezultate. Si vesela, ne?! Js bi se tudi tako zelo rada lotila čimprej tekat, ma ne zarad hujšanja ampak zato, da bi se boljše počutla. Ma zgleda da bo kar še malo potegnila ta zima... Imam pa napisano na koledarju, da je lani 20.03. snežilo tudi pri nas, tako da se letos še dobro drži. Glede sestre se pa strinjam s PEGAZ- ne spusti se na sestrin nivo z ignoranco, ker potem nastane začaran krog in začneš eden drugega obtoževat v smislu:"ti si rekla tako, ti pa drugače" in iz tega ni več rešitve. Ti se do nje obnašaj tako, kot bi želela, da se ona do tebe, če pa se ona ne, ima pač ona problem in ne ti. Ti si svoje opravila in imaš lahko čisto vest. Vsaj jaz bi tako naredila.

MID tebe pa še kako razumem, da ti je prazna hiša ko ta male ni. Jaz še nisem preživela noči brez naše pikapolonice in tudi če si včasih želim spanja v enem kosu, si po drugi strani ne znam predstavljat, da je ne bi bilo v sosednji sobici.

Ala, šibam zdej še kaj nardit, pol pa hitro domov in hitro ven. Pol pod večer pa na aerobiko user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   RE: mamice iz Krasa
19.3.2008 8:43:15   
ona
Ojla,moje drage....
Samo na hitro,da vas pozdravim,ker glih malo čekiram kaj je novega na rruser posted image
in,da vam povem,da sem včeraj dobila zavese in jih grem prav zdaj šivat,dokler še vem kako jih moram zašit!user posted image
Novega ni nič zaenkrat,tako,da se potem kaj beremouser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
   RE: mamice iz Krasa
20.3.2008 13:41:38   
Anonimen
ojla
zdej sm še jz začela zabušavatuser posted image , da bi vsaj user posted image ! V noči iz pon. na torek je grmelo in valjda spet skurlo mrežno kartico, to sm ugotovila šele v torek popoldan, ko je moj hotel gledat avte in traktorje. V dopoldanskem času sm pa peljala benjamina v posvetovalnico in prvo cepljenje. Fantina je težek 7100g in velik 63cm. Včeraj sm popravila pc in letela na zrak z otroki. Danes pa je bolj mrzlo in sm mela še ene opravke na pošti. Jutr dopoldne pa imam naročen pregled pri optiku in komaj čakam nova očala. Stara sm si že na terenih (ko sm hodila še v službo) mal uničla, malo pa Anastazia, ker mi je večkrat sunila, pa se pačila okrog. Zdej sm si zadala, da nč več igranja in je treba skozi nosit. Nosila sm jih samo med vožnjo, pred pc in pred tv. Ni niti čudno, da me zvečer bolijo očke in še pečejo povrh. Z mano bo šla tudi Karin, vseeno da jo pregleda, ker mi med branjem meša črke in glavo večkrat nasloni preblizu revije ali knjige.
KAROLINA vem, da sm prepozna, sms-i dosti pomagajo in zelo veliko pomenijo, da ji stojiš ob strani, ko ji je hudo. Marsikaj ji mora rojiti  v glavi (največ slabega), ti jo samo spodbujaj vse na pozitivno. Malo jo v dobro voljo spravi, malo počvekajte tud o drugih stvareh. Upam, da se vse dobro odvija in kar stisne mi pri srcu, ko slišim ali vidim po tv-ju, ko kak otrok zboli. Če je res ganljiva zgodba se tud zjočem. Na take stvari sm kar občutljiva. Držimo pesti!
ONA hm za tvojo sestro, kaj pa vem kaj bi bilo dobro, je res kočljiva situacija. Ma veš kaj, po vsem tem kar ti je naredila. pa sej se ne ženi ima samo rojstni dan. Al pa ji pošlji čestitko in čau bau. Mislim, da jo bo tako tudi vest pekla. In boš ti boljša kot pravi PEGAZ.
S slikami pa boste še malo počakaleuser posted image , da si še očala nabavim.


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
   RE: mamice iz Krasa
20.3.2008 13:53:05   
Anonimen
aja upoštevala bom tud vaše nasvete o suhi koži, zdej me par dni ne srbi toliko, ker delam tole (po nasvetu moje tete): en dan sm si namazala prizadeto območje na koži z limono, čez cajt pa namazala čez z olivnim oljem. Jaaaooo kako je najprej peklo, kasneje pa tako hladilo. tako se mažem samo z olivnim parkrat na dan. MID imaš prav, najprej poceni gledatuser posted image . Jutr bom skočila v DM. Danes bom spet z limono user posted image delala terapijo.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
   RE: mamice iz Krasa
20.3.2008 20:21:35   
ona
No,kaj vse razen Anakarin šivate zaveseuser posted image user posted image
Se hecam,še dobro,da se je ona mal oglasla tleuser posted image ,jaz sem pa itak v šivariji in,če bo šlo vse po sreči bom že čez vikend mela vse zavese gor,samo ne me držat za besedouser posted image ,odvisno kako bodo moji moški na volji za mi zabit tole v zid,imam pa čez praznike le moža doma,ker ponavadi mi tele stvari kar tast zrihta,ker ima nekoliko več časa,mož pa vskoči le ko je res nujnouser posted image
Drugače je vse po starem,zdej grem telovadit,potem pa šivat do konca!
Ala,pa pište kej,kje ste pa MIKENA08,pa RAGLJA,pa TRIXI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
   RE: mamice iz Krasa
20.3.2008 22:01:08   
ona
Še nekaj sem prej pozabla!
MID,glede orhidej,sem ti pozabla povedat,da so tudi meni najlepše rože sploh in zaenkrat imam 2,ma si bom še kakšno nabavila,ker mi ful lepo rastejo in cvetijo!Me pa nekaj zanima,ali so vse vrste enake,npr.če je manjša ali večja ni razlike kako jo neguješ?Pa čimmanj zalivanja je dosti pomembno?

Ok,zdej pa pod tuš,ker sem se ravnokar takoooo natelovadila,da dihat ne morem!user posted image
Uživajte!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   RE: mamice iz Krasa
21.3.2008 8:49:01   
pegaz
evo mene,

ta mali je zaspal na igralni blazini in jaz imam par minut.

Z orhidejamo je tako: imajo rade toplo, tako, da so lahko tudi na oknu nad radiatorjem. važno je, da več kot uro ali dve na dan ne dobijo direktnega sonca (to se na listih hitro pozna kot svetlejši flek). še posebej ne poleti. drugače pa enkrat na štirinajst dni potopit lonček v škaf vode (nekje do polovice) in pustiti kakšno urico. sama si bo vzela kar rabi. nato fajn odcedit in nazaj v okrasni lonec. enkrat na par mesecev, pa za to, da skozi cveti, gnojilo v ampulah, ki se vstavi v rožo in se samo počasi steka. no toliko o orhidejah. verjetno bi se našlo še kaj ampak... aja, ko odcveti pustiti vejico, ki je cvetela pri miru se bo sama posušila in odpadla.
pridne tiste, ki znate šivat. zame je to nekaj tujega. nikoli nisem znala. zato pa malo štikam (rešelje) ko se mi zljubi biti toliko časa pri miru.
ANAKARIN je omenila, da ta mala meša črke med branjem. tako kot, da ne vidi dobro in na primer p vidi r ali pa kakšno podobno črko ali kot da bi na primer prebrala besedo kalimero, kamilero?

lep dan četudi ni sončka user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?