|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
28.3.2008 18:48:12   
trnuljčica
Bubi ti želim čimmanj težav v user posted image , bubiju pa da se čimprej do konca pozdravi.

Janey kako lep fantek. Ti laski, pa velike očke...user posted image Me zanima, a ima blond ali rdečkaste lase? Sem se ob teh slikah spomnila, da bomo tudi mi kmalu dobili našegauser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.3.2008 18:53:39   
tatly
vrtnica79-verjetno ne enakega ker pojdi zdaj gledat klko majo cene

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.3.2008 19:55:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Bubi ti želim čimmanj težav v user posted image , bubiju pa da se čimprej do konca pozdravi.

Janey kako lep fantek. Ti laski, pa velike očke...user posted image Me zanima, a ima blond ali rdečkaste lase? Sem se ob teh slikah spomnila, da bomo tudi mi kmalu dobili našegauser posted image .

pa veš da marssikdo to vpraša po slikah. V živo nima nič rdeče. pa men se zdi da tut blont ne..take bolj rjave kot blont. Malo da zrastejo pa bomo videliuser posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.3.2008 20:03:26   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

pa veš da marssikdo to vpraša po slikah. V živo nima nič rdeče. pa men se zdi da tut blont ne..take bolj rjave kot blont. Malo da zrastejo pa bomo videliuser posted image user posted image

Ja slike lahko varajo. Sicer pa imaš prav, kmalu bodo laski zrasli in bo bolj vidno.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.3.2008 20:28:05   
kekec in mojca
Bubi... jaz sem tvoja najboljša prijateljica na RR, a veš ti to? user posted image user posted image No, zdaj pa mi povej, kaj boš dobilaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image Boste imeli še enega Bubeka ali dobite bubiko?

Kar se spanja tiče - čaki čaki - boš kmalu za nami. Takrat se bomo pa me smejale tebi in ti govorile, da se moraš feeeejst naspat, ker kasneje več ne boš imela priložnosti. user posted image

Se še spomniš, koliko sem jamrala na začetku, da se ne morem in ne morem naspat? Da spim na dan po 12 ur in še več? Da me Kekec skorajda ne pozna več, ker tak nima nič od mene? user posted image No, zdaj se je to spremenilo (glej poste navzgor), tako da se bo to tudi tebi zgodilo, brez skrbi.

Janey, ti imaš dar za strašenje!!! user posted image user posted image user posted image Jaz se tolažim, da bom prej rodila, ker me ti popadki in bolečine ubijajo, ginekologinja napoveduje zgodnješi porod, ti pa me spomniš nase! user posted image user posted image user posted image Ampak je blo kar zanimivo, ko sem tako čakala s tabo, kdaj boš rodila...

Čmrlika, a ne da je bolje pri duši, ko je še Trnuljčica pojamrala, kaj? user posted image

Nič, grem Kekca spravit spat. Lahko noč, čveke!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.3.2008 22:00:47   
kekec in mojca
Da se spet malo spomnite, kdo je kdo...

Nosečnice:
user posted image Kekec in Mojca, PDP 13.04.2008
user posted image Trnuljčica, PDP 25.04.2008
user posted image Čmrlika, PDP 27.04.2008
user posted image Barbaw, PDP 09.05.2008 Maja
user posted image Willma, PDP 16.06.2008
user posted image Malab, PDP 07.07.2008
user posted image Blacky30, PDP 17.07.2008
user posted image Frutka, PDP 19.07.2008
user posted image Renatka, PDP 22.08.2008
user posted image *Bubi*, PDP 03.09.2008
user posted image Saraya, PDP 1.9. ali 31.8.2008
user posted image Zakzak, PDP 10.09.2008

Mamice in dojenčki ali dojenčice:

user posted image Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image Pandica , Zala, 14.10.2008
user posted image Koala, Alex, ?
user posted image Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4 leta
user posted image Frutek (Frutka) 3,5 let
user posted image Žan (Willma) 3, 5 let
user posted image Kekec (K&M), 3,5 let
user posted image Nejc (od Blacky), 3 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 2,5 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.3.2008 22:33:33   
Janey
KM nočem nič te strašit. Glede na tvoe popadke (jaz jih SPLOH NISEM IMELA(še ko mi je voda oddtekla ne) boš ti kr kmalu šla. Mogoče bi se morale kje zmenituser posted image user posted image pa bi te jaz čakala in te nebi bilo.Ja meni je blo res ful lepo da ste z mano čakale. Res ste ble super. še zdaj ste super. Samo še spoznat se moremo. Čeprav aprilčice boste zdaj kak mesec ali dva bolj doma obrazke v male cukerćke tiščale potem pa nam jih boste prišle pokazatuser posted image user posted image

danes pa vas ni nespečnic?? A ste šle v rim??user posted image user posted image user posted image

lepo pančite

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.3.2008 23:47:20   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

danes pa vas ni nespečnic?? A ste šle v rim??user posted image user posted image user posted image

lepo pančite

nočko

user posted image Jaz sem še budna. Ne grem še v Rim, še 7.4 se mi zdi prezgodaj.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.3.2008 0:08:36   
arabela*
oila.
Vidim,da ste se kar razpričale.user posted image
Jaz se moram pohvalit,sem bila pridna,sem se lepo pridno namigala v Štorklji.Tako da me sedaj vse boli,pa še lubi spi ko top,tak da kaka masaža odpadeuser posted image
Pravite,da ste vse nočne ptice.Zakaj potem sama tu sedim vsako noč??
Ko smo že pri jamranju.Meni že dva dni ni bilo slabo,a je kaj narobe z mano?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2509
29.3.2008 9:37:58   
kekec in mojca
Dobro jutro,

ampak danes sem se pa naspala. user posted image Zvečer je moj ljubi zaspal v spalnici in čisto nič ni smrčal (ni več prehlajen)... sva se postiskala in pocartala, pa je bil spanec kar takoj tu. user posted image

Nekak mi včeraj ni potegnilo, da sta se še Janey in Trnuljčica oglasli. Janey, pogledala sem slike, pa je bil Jaka tako podoben mojemu Kekcu... Za njega so tudi govorili, da ima na slikah rdeče lase. No, zdaj je blondinec - verjetno ima to od poštarja, ker sva z atijem oba črnolasauser posted image user posted image .

Tole vaše urejanje otroške sobice je še meni dalo zalet. Malemu sem potegnila staro borduro s stene in nalepila novo - mojstra Miha, kaj pa drugega. Dobil je še eno stensko lutko (tudi mojster Miha) in nočno lučko z enakimi motivi. Njegov del sobe bo zdaj v smislu mojstre Miha, tisti del, ko bo od dojenčka, pa od medvedka Pu.

Stara bordura se je odlepla s stene, tako da jo je bilo treba zamenjat. Pa še mami ima dober občutek. user posted image Zdaj še samo iščem blago, ki je potiskano z Mihom, da bi babica lahko zašila kakšno posteljnino.

Včeraj sem dokončala še zibelko, spet oprala vso posteljnino, da bo ja sveža. Danes bova s Kekcem potegnila vse igrače izpod postelje, pobrisala prah, nato pa jih zložila nazaj. Ko pospravim še kuhinjo, pa lahko grem rodit. user posted image

Glede na to, da sem ponoči veliko spala, sem zdaj blazno crknjena. Pa še atija ni doma, da bi on te načrte opravil namesto mene... user posted image user posted image (da še njega zadene sindrom gnezdenja, tako kot gospoda Trnjulčkinega).

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.3.2008 10:31:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bubi... jaz sem tvoja najboljša prijateljica na RR, a veš ti to? user posted image user posted image No, zdaj pa mi povej, kaj boš dobilaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image Boste imeli še enega Bubeka ali dobite bubiko?

Ja, vem user posted image  Ampak to ni dovolj za odgovor. user posted image Jaz moram tudi čakat, da zvem, kaj boste imeli user posted image user posted image user posted image  Pa bubiju razlagam, da bo kekec dobil bratca ali sestrco. Je kar težko razložit user posted image

No, razlika je v tem, da se jaz ne bom tako načakala kot ti user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.3.2008 10:40:28   
kekec in mojca
Bubi, no... pa jaz ne vem, kaj bomo imeli, ti pa veš! user posted image

No, saj je vseeno, kaj bo, samo da bo res res zdravo! In pridno, ko se bo rodilo! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.3.2008 13:17:27   
Blacky30
Oj, punce! Danes je en tak fajn miren dan, ko ni treba v službo in lahko doma v miru uživam. Pasulj je že na varnem, v mojem trebuščku, zdaj pa po grlu leze še marcipanova čokolada.user posted image  Mali spančka, tak da sem trenutno fraj. Sem ga dala spat brez pleničke, pa je bil tak jok in stok, groza. A v vrtcu gre spat brez pleničke in tudi brez joka?!? Upam, da ne bo nezgode, čeprav dvomim, ker doma spi veliko dlje kot v vrtcu.

Glede tistih obrazcev, ko ste se pogovarjale, da ste jih dobile v MŠ, pred 3 leti, ko sem jaz hodila v MŠ v ZD, tega niso delili, tak da je to očitno nekaj novega.

Trnuljčica, sobica je ful lepa.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.3.2008 13:46:45   
*bubi*
Res je lepa sobica, trnuljčica user posted image user posted image user posted image  Dobro, da je Blacky zdaj napisala, sem očitno spregledala.

K&M, vašo sobico pa si bomo prišli kar v živo ogledat user posted image

Mi bomo pa poleti videli, kaj in koliko bomo prerihtavali. Smo že lani nekaj novih stvari nabavili, pa so potem morale počakati. Joj, kak bo hudo, ko ne bom imela kaj nakupovat user posted image  user posted image  Razen če bo user posted image user posted image , potem bo treba garderobo malo barvno osvežit user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.3.2008 14:21:33   
Blacky30
K in M, upam, da se uresničijo besede dr. Čuiča in da boš šla čimprej rodit, da boš lahko cartala svojega user posted image , da te ne bo več jezil v trebuščku.

Trnuljčica, kako to, da boš imela CR? Zaradi zdravstvenih težav, ki si jih omenjala? Vauuu, ni to super, ko dobiš že točen datum? Komaj čakam, da javiš, da si rodila.user posted image

*Bubi*, kaj pa je bilo narobe z malčkom, da sta bila v bolnišnici? Upam, da bo kmalu boljše.user posted image

Janey, Jakec je prečudovit fantek, res pravi lepotec.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.3.2008 16:32:41   
kekec in mojca
Bubi... a punčka bo? user posted image Joj, zdaj te bom sledila na vsakem koraku in gnjavla, da mi boš povedala! user posted image Drugače pa, sobico si pa kar pridite pogledat.

Blacky, ko sem brala tvoj post, mi je bilo od lakote slabo (kosila še ni bilo!), ti pa si napisala, da si pojedla pasulj... A veš, da se mi ga je v tistem trenutku tako zluštalo, da bi šla peš do tebe in te na kolenih prosla zanj! user posted image

Drugače pa - dr. Čuiču se imam zahvalit, da prvič nisem rodila s CR... in da je še počakal na tista dva popadka, ko sem potem rodila!

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 29.3.2008 16:42:04 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.3.2008 17:25:05   
*bubi*
Bubi... a punčka bo?

Ja, seveda user posted image  če bo lulček odpadel oz. ne bo zrastel user posted image user posted image user posted image

No, vsaj ena, ki ima dobro mnenje o dr. Čuiču. Saj ne morem valit kakršne koli krivde na njega, ampak zaupala pa mu vseeno več ne bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.3.2008 17:58:57   
lyra*
hellow bejbike!

Kako smo? Še malo prej je sonček sijal zdaj pa spet vse oblačno!user posted image Mi gre to vreme že prav na živce!
Jaz sem zdaj prišla domov,sv bila z mojim na kosilu!mmmmm kak je bilo dobrouser posted image user posted image

Uuu kak ste si sobice vse zrihtale! Ful mate dobro nareto! Mene to še vse čaka...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.3.2008 17:59:51   
lyra*
*bubi*  ti si pa prav nesramna ko nošeč povedat kaj imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa nas firbčne delašuser posted image
Saj prav,da ne poveš! Jaz tudi nebomuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.3.2008 18:17:16   
arabela*
oila bejbeuser posted image
Jaz pa po eni strani razumem našo bubi,da noče povedat.Tak se je odločla,torej ji tako ustreza.
Jaz sem se pa odločila,da nočem vedet spola,pa so me začeli vsi napadat,moja mama,pa tašča,češ,zakaj ne,pa bla pa bla.Pa itak da je to posameznikova osebna stvar.user posted image
Danes se mi je prvič v nosečnosti zluštal hamburger,pa sem si ga za kosilo tud privoščila,joj,kak je pasalouser posted image
Punce,prej sem šla v lidl mal pogledat,pa imajo otroške vlažilne robčke,sensitive,lepo naoljene znižane na O,98 eur.Se res splača.No tak malo za inf.
Lepo se imejte,mi gremo sestavljat težko pričakovani regal.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.3.2008 18:19:39 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.3.2008 19:27:01   
Blacky30
K in M, verjamem, da si zdaj že sita, ker sem jaz tudi že pospravila ogromno večerjo. Sicer pa je ostalo še nekaj pasulja, tak da še lahko prideš.user posted image  A  z dr. Čuičem si imela opravka? Mene je prvič poslal rodit, ko mi je naredil rutinski UZ 4 dni po PDP. Je ugotovil, da imam premalo plodovnice, sicer pa z njim nisem imela več opravka kot le enkrat na viziti, pa je bil vedno zelo prijazen.

*bubi*, sem zasledila, da si imela eno žalostno izkušnjo z user posted image . Sicer ne vem, kaj natančno je bilo in kdaj in kako, a vseeno mi je hudo, ko kaj takega zasledim. Si ravno pri tem imela z dr. Čuičem slabo izkušnjo? Sorry za radovednost. Bom razumela, če ti ni do pogovora o tem.user posted image

Jaz sem pa že 3 ure sama, moja dva sta šla na vikend k dediju in babici, jaz pa doma pospravljam in urejam papirje. Prav paše, ni mi za letat okoli, ker se itak čez teden ful zmatram, da v petek popoldan hodim že kot 90-letna oma. Me ful bolijo vezi med nogami.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.3.2008 19:28:57   
Blacky30
Saraya, a si si zdaj, po prigovarjanju tašče in mame, premislila glede spola? Boš hotela izvedeti? Jaz vztrajam in če sem do sedaj, zdaj več ne bom popustila. Naj bo presenečenje! A ni tako, K in M?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.3.2008 20:02:18   
arabela*
Blacky30,niti malo si nisem premisla.Še večjo željo sem dobila da vztrajam,res.Hočem zase da je presenečenje,pa upam da mi bo uspelo zdržat do koncauser posted image Priznam pa da me zelllo mika.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.3.2008 20:28:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Janey, pogledala sem slike, pa je bil Jaka tako podoben mojemu Kekcu... Za njega so tudi govorili, da ima na slikah rdeče lase. No, zdaj je blondinec - verjetno ima to od poštarja, ker sva z atijem oba

K&M saj Kekec še lahko spremeni barvo las, da te ne bodo česa obtožili (poštar itd...)user posted image user posted image Jaz sem bila blond do 5 leta, v mali šoli pa že rjavolaska (do pred ca 1 letom). Zdaj imam pramene.

Blaky saj obrzci so tako za moje pojme čisto nepotrebni, da jih vzameš s seboj v P. Sigurno jih tudi tam dobiš. Tako 3/4 ne moreš izpolniti pred rojstvom user posted image .
Ja CR zaradi zdravstvenih razlogov. Se mi pa vseeno zdi 1 teden prekmalu. Bodo že vedeli kaj je prav...

Hvala vsem za pohvale glede sobe. Lyra boš videla kako veselje bo to pripravljanje. Sicer imaš še velikooo časa- za razmislek. user posted image

Saraya glede tega ali bi želela vedeti za spol user posted image je tvoja in partnerjeva odločitev. Kaj menijo drugi je postransko. Saj če bi hotela vedeti , bi pa se našli takšni , ki bi pametovali, da je bolje ne vedeti. A ni res?
Jaz sem želela vedeti za spol. Tako ne morem iti v trgovino in reklamirati. user posted image Torej zakaj se ne bi navadila že med user posted image , da nosim user posted image /user posted image . Tako jaz razmišljam. Smo si različni.
Pri drugi nosečnosti pa nisem prepričana, če bi bilo tako, saj bi vseeno bolj navijala za par in potem je že user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.3.2008 20:57:52   
Janey
Helo
ma ste se načvekaleuser posted image user posted image user posted image

obrazcev nič ne rabiš. Vse tam dobiš.Že naprintano ti samo podpišeš.

trnjučlčica res lepa soba.
km mojstra mihe pa ne poznam (ŠE)user posted image user posted image sem šla hitro malo pokukat na net kaj je to. Da nebom v zaostanku. Sicer pa dokler bo moj pikec obseden s čim bo že kaki drugi mojster na tapetiuser posted image user posted image
saraya in blackyuser posted image user posted image svaka vama čast da želita sploh zvedet šele pri porodu. Mene je tako razganjalo v 4 mesecu da sem šla k miglarju in mu rekla naj pogleda kaj ma med nogami, ker ne morem več. In je reko, da če ni ekstremno velika sramna ustnica da je pimpiuser posted image user posted image pa sem bla ful žalostna najprej, sem si PUNE pupo želela(zda nebi menjala za nobeno pupo našega pimpeka zlatega) pa sma mela prometno, pa mi v bolnici niso uz naredli pa je bil ravno četrtek pa sem se šla pokazat, pa je reko da pimpek še ni odpadel med prometnouser posted image user posted image

Jaz sem pa sama doma. Malega sem spokala v posteljo si naredla radič s krompirjem, se napokala do amena, zdaj sem pa lahko na računalnikuuser posted image user posted image user posted image in me noben vsake pet minut dol ne meče. Še enega bi šla pripalit, pa se mi ne da na mraz.
Kaki krasen dan je bil danes...cel dan sem šetala in šetala. Sem celo pobrežje prepešačlauser posted image user posted image še na tezno sem skoraj prišla čez stražunuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?