|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
27.3.2008 12:53:37   
kekec in mojca
O, vidim, da imamo novo bralko, Izabello. Se boš opogumila in nam pridružila pri čveku? Vesele smo vsake nove! user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
27.3.2008 13:47:15   
Čmrlika
trnuljčica- mogoče pa se res na kaki kavi še dobimo, pa mi jih posodiš...za kopirat
K&M- hval tudi tebi, da me tokrat nisi spregledala user posted image
Sicer pa meni itak tud ni jasno kak bi naj to prej izpolnjeval, čeprav...jih pa je verjetno fajn met pri sebi pa ko si priseben izpolniš
oni pa itak morjo s papirji prit, če hočejo otroka met prijavljenega pa povečano nataliteto, ne? uuu, pol pa se hvalijo, torej ni panike tud če jih ne bomo imele...fora je v tem, da so moje postrani skopirali...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2477
27.3.2008 14:37:16   
trnuljčica
Čmrlika ni problema, lahko se dobimo/va na kavi in ti jih prinesem. Samo ne jutri, pa ne v pon (frizer- za primer, da me kaj preseneti), pa ne v torek( imam pregled).
V najhujšem primeru ti jih pošljem, ampak kava bi bila boljša varianta.user posted image
Sicer sem nameravala popoldneoz proti večeru v Evropark nekaj kupit, ker moram ravno nekaj do delodajalca in je blizu (dela popoldne). Če maš čas... tam je tudi fotokopirnica. Povej. Če ne pa drugič.

K&M vem kako so te info o mrtvorojenih in popkovnicah grozne. Jaz sem bila tako jezna, ko mi je moj omenil koliko tega vidi v službi, da od takrat ne neham o tem razmišljati. Zato se tako bojim, da bi se našuser posted image še kaj obračal, raje vidim da ni v pravi legi.user posted image te info. Boljše da nič ne veš.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
27.3.2008 15:04:15   
trnuljčica
K&M omari stojita točno nasproti vrat (so samo ena). Na vratih je žirafa za meriti višino.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
27.3.2008 15:16:59   
Čmrlika
Čmrlika ni problema, lahko se dobimo/va na kavi in ti jih prinesem. Samo ne jutri, pa ne v pon (frizer- za primer, da me kaj preseneti), pa ne v torek( imam pregled).
V najhujšem primeru ti jih pošljem, ampak kava bi bila boljša varianta.
Sicer sem nameravala popoldneoz proti večeru v Evropark nekaj kupit, ker moram ravno nekaj do delodajalca in je blizu (dela popoldne). Če maš čas... tam je tudi fotokopirnica. Povej. Če ne pa drugič

Jaz pane vem, bova tudi šla v trgovino v europark , samo še ne vem, kdaj nema bo uspelo...pride moj ati lubiju še neke poličke pa eno omaro v sobico pomagat namontirat, tako da ne vem...če si za to, mi lahko po tel javiš kdaj boš šla( sem ti Zs poslala), pa ti povem, če mi bo ratalo...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2480
27.3.2008 15:31:31   
arabela*
K&M, seveda,ti kar javi ko boš im ela čas it v ČS.Jz sem ravno danes tud bila,pa so bili sami avstrijciuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
27.3.2008 18:40:58   
kekec in mojca
Saraya, šla bom, ko me ne bo več bolelo. Pa najbrž bo ati tudi zraven, ker sama s tem trebuhom ne tekam rada preveč za tamalim. Saj ne, da bi morala nekaj pretirano delat, samo naš se boji tobogana in se noče spustit po njem...

Čmrlika, tvojih postov običajno ne spregledam, samo potem pozabim odgovorit na njih... user posted image Se bom potrudila in poskusila poboljšat, velja?

Trnuljčica, me je klicala G in imam pregled pri njej zjutraj ob osmih. Če bom sploh šla in ne bom ponoči kar zavila v P. Že ves dan na wc laufam... Bomo videli, kako bo šlo naprej. Aja, pa pijem donat, samo finta je v tem, da zdaj boli kar naaaaaaaaprej. sploh ne neha in ne neha.

Nič, grem peglat. Da še porihtam zadnje stvari... za vsak slučaj.

(Pol se bo pa res zgodilo, da bo Čmrlika rodila pred mano! user posted image user posted image user posted image )

Kje pa je Janey danes?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
27.3.2008 18:48:41   
trnuljčica
K&M mene je tudi popoldan gin klicala, če jutri pridem (pa sploh nisva bili zmenjeni)user posted image Pa sem rekla, da imam bolnico in sva prestavili na 2.4. ,da jo pokličem kako je oz prinesem izvide. Je res vestna in skrbna.
Zdaj pa grem nesti bolniški list. Od jutri sem na porodniški. Pogodbe pa še ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2483
27.3.2008 19:35:38   
Janey
Tu semuser posted image user posted image smo cel dan bli leteči odkar smo prišli domov pa mamo te presnete črve v trebuhu in ne gredo venuser posted image vas preberem in pokomentiram ko bo več časa in manj kolikov

k in m to ti res ne privoščim da tak čakaš kot sem jaz...meni se je mešalo.

lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 2484
27.3.2008 20:23:17   
kekec in mojca
Trnuljčica, kaj a zdaj boš imela prekinitev pogodbe ali kaj? Mislim... tale tvoj delodajalec je za odstrel!!! user posted image user posted image user posted image

A boš vsaj porodniško dobila ali imaš starševski dodatek?

Je pa res, najina G je res vestna in skrbna. No, popravek, sestra Ljubica, ona opravlja to delo. Ampak Renata je pa tudi fajn!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
27.3.2008 21:24:26   
Vrtnica79
Čer, čvekice!

Sem malo gledala albume od Čmrlike in Trnjulčice, joj kake lepe sobice so touser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa res že počasi finiširate. Ja, ja, še malo pa boste tudi ve žulile user posted image . Samo Kekec in Mojca- kam pa se tvojemuuser posted image  mudi?  Ti le počivaj več, pa bo.

Tiste zgodbice o mrtvorojenihuser posted image user posted image user posted image ----- pa prosim več ne čitajte!!!! To še ti samo bolj strahe dela.

Janey- bo še mogla najina šetnja malo počakatuser posted image , zdaj ni nič kaj lepo vreme za dolge sprehode. Te mam pa v mislih....................

Frutka- joj jaz spet nekaj ne vemuser posted image  Kaj rabim za vpis kaki vpisni list al kaj? Madona, sem že pozabila kako to greuser posted image .

Eh, jaz pa zdaj ko sta moji pipiki zaspali sedim tu pred računalnikom in se bašem z kokicamiuser posted image . Pol pa se sprašujem, zakaj še mam vedno tolko kil..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2486
27.3.2008 23:24:09   
arabela*
čerka punce.
Jaz sem pa postala prava nočna ptica.Sploh ne čutim zaspanosti,pa če do dveh tu sedim.Za znoret.
Tud jaz sem malo pogledla sobice v album-neverjetno lepo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
28.3.2008 4:25:55   
Čmrlika
dobro jutro......za kavo še verjetno niste.......user posted image  mene pa je prijel eden tistih dni, noči, ko se zbudim ,in ne morem nazaj zaspat...user posted image
poleg tega me kislina daje pa ne pomaga niti rupurut niti donat, .trenutno pijem toplega mlekeca, pa čakam, d me msam od sebe mine še glavobol.....lekadol ne pomaga.......user posted image
kriza, user posted image  vsaj ona je budna z mano, pa ni strahov...

Sem vesela, da ste me pohvalile za sobico, zdaj pa je že skoraj končana, bom še poslikala kaj je na novo nastalo...

K&M- mislim nate, pa upam, da še nisi v P user posted image , ali pa da si, samo da je vama prav user posted image , da pa mi kaj pozabiš odpisat pa itak ni problem.....

nič grem še k majčicam malo čekirat kaj dogaja......pol pa probat še malo ajat, še dobro da imam pregled ob 12ih, da bom nekaka prišla k sebi do takrat...

pa pa, pa ve kr ajajte še zame user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
28.3.2008 9:57:43   
tatly
pozdravljene
prodajam nov otroski vozicek lahko si ga ogledate na
http://www.bolha.com/oglas3073324

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
28.3.2008 10:08:41   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pozdravljene
prodajam nov otroski vozicek lahko si ga ogledate na
http://www.bolha.com/oglas3073324

Ta voziček sem lani avgusta kupila za 130€ v trgovini..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
28.3.2008 12:57:23   
kekec in mojca
Dober dan,

prihajam iz porodnišnice (ja, Čmrlika, ravno tam sem bila), imela sem CTG in pa še pregled pri moji G. Z dojenčkom se ne bova cartala šele po 13. aprilu, ampak prej. Maternični vrat je zmehčan, posteljica dozoreva, popadke pa tudi CTG zaznava (za spremembo od prvič pri Kekcu). Me je vprašal dr. Čuič, če jih čutim. user posted image (Saj veste, zakaj ta smajli, a ne?)

Mogoče katera ve, kako dolgo posteljica dozoreva? Lahko to traja tri tedne ali se to zgodi v roku recimo enega tedna ali kaj?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
28.3.2008 12:59:12   
kekec in mojca
Čmrlika, probaj še z vanilijevim sladoledom. Meni je pomagalo pri zgagi.

Mimogrede še, v P sem srečala Trnuljčico in tudi ona ima novičke... user posted image

Bubi & bubek pa prihajata danes domov iz bolnice. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
28.3.2008 14:19:27   
Čmrlika
Hojla!
Tudi mi smo s pregleda...in se še nič ne dogaja, v torek imama že ctg, potem pa ...bo kar bo........user posted image
torej K&M- navijam in čakam na lepo novičko...user posted image
a trnuljčica bo tudi pohitela al kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
28.3.2008 16:27:57   
kekec in mojca
Ko se pritožujete, da ne morete spat... drage moje, zaspala sem zvečer ob pol desetih, se ob pol dvanajstih zbudila in bedela do pol treh. Ni blo šans, da zaspim. Pa ravno zdaj, ko bi še lahko... user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
28.3.2008 16:51:32   
Čmrlika
si verjetno spregledala kdaj sem jaz rogovilila po RR-ju...zaspala okrog polnoči , se zbudila ob pol treh in šla ponovno spat ob pol sedmih user posted image
a bi še katera konkretno pojamrala, da bi nama z K&M bilo lažje...user posted image  
kje pa je  sem firbčna.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
28.3.2008 17:30:01   
Janey
KM nočem te strašit, ampak meni je G isto rekla, za m vrat in posteljico, pa veš kak sem čakala (9 dni). Upam, da bo pri tebi prej. Kr meni res ni blo lušno.
čmrlika..jaz nisem spala od 8 mesca naprej nič kaj dobro...zadnjih 9 dni pa sploh ne. Ampak sej potem prvi mesec dojenček veliko spi in se imaš čas spočit.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
28.3.2008 17:42:51   
trnuljčica
A jamrati moram? No, to se mi da. user posted image
Glede nočnega razgrajanja našegauser posted image in nespečnosti sem ugotovila sledeče: čim pozneje grem spati manj verjetnosti je, da se mu pustim zmotiti. Tako, da hodim vedno po 24ih  oz bolj okoli 1-2 zj in potem ni problemov. Tako ali tako sem nočna ptica.  Grem na wc 1x ponoči. Je pa res, da če spim skupaj več kot 5 ur je kriza, saj me zbudijo tudi bolečine v hrbtenici. A sem dovolj pojamrala Čmrlika?

Sicer sem bila danes v P  (srečala K&M). Imela sem ctg in posvet. So se odločili, da pridem za sprejem 7.4. in bodo naredili carski predvidoma 8 ali 9.4. V ponedeljek moram poklicati na anestezijo za spinalno. Nato so me poslali k babici, da je naredila že kar porodni zapisnik.
Je pa našuser posted image sedaj po 2 dneh zatišja, ki sta me skrbela, na ctg podivjal. Od brc me je prav zares začel boleti trebuh . Še dr, ko je bral ctg je vprašal, če je vedno tako živahen.
Upam pa, da v teh 10 dneh pridobi čim več gramčkov. Mogoče pa se ne more tako hitro zrediti okoli bušeka, ker preveč pridno telovadi.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
28.3.2008 17:51:09   
Janey
sem mela čas in pripopala par slikic

Neposredna povezava do sporočila: 2498
28.3.2008 17:54:35   
*bubi*
Hvala za lepe želje..... ja, midva sva doma, ampak verjetno še cel naslednji teden na bolniški user posted image

Tudi jaz sem imela včeraj pregled (17t), izredni UZ in zaenkrat zgleda OK. Samo kaj, ko to mene ne prepriča, dokler ne bo user posted image  v mojih rokah, ne verjamem nobenemu UZju. No, je pa res, da so zdaj dosti bolj pozorni na določene dele telesa user posted image

In smo že dobili namig za spol user posted image user posted image user posted image  Itak, da ne povem. user posted image  

Joj, ženske, kak lahko tak malo spite? Če vam povem, da hodim z bubijem spat (ob  cca 20ih) in spim do jutra, se mi boste verjetno smejale user posted image user posted image user posted image  OK, ta teden je izvzet, ker me je na tistem stolu vse tak bolelo. Dobro, da trebušček še ni nič kaj izrazit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2499
28.3.2008 17:57:02   
Janey
bubi upam da je mali bubi dobro. Sem mislila na vaju

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?