|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.3.2008 8:30:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, pa ko sem mu rekla naj preveri če imam materinsko knjižico v torbici me je vprašal kaj je to?!

user posted image user posted image  Temu sem se pa morala nasmejat. Moški so včasih res izgubljeni. user posted image  Kako čukasto šele gledajo v porodni. user posted image  Stvari pa je res boljše imeti pripravljene, ker bi ziher kaj pozabil pa prinesel v kakšni plastični vrečki. user posted image

wilma če najdeš prvi žurnal ga hrani, ker bo mogoče kakšna nagradna igra. Če ne pa pokliči v uredništvo in vprašaj, če ti dajo kaj zanj. user posted image  Sicer sem malo zamudila (beri velikoooo), ker me ni bilo, vendar bi tale tvoj stric si lahko našel kakšen drugačen hobi. Kar pa se tiče dedka pa je bilo pri nas isto. Moj ata je isti in bom verjetno našla še kaj iz pamtiveka, ko bom kaj pospravljala. Spomnim se, da še ima knjige iz leta 1920 pa fotoaparat, ki je verjetno že tudi star cca 70 let in ... Mogoče bomo pa kaj dobili, ker so to že prave starine.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.3.2008 8:37:02   
Janey

Dobro jutro
wilma naj ti čimprej mine ta danuser posted image user posted image . Če ti bo težko pogle skozi okno in  boš vidla sonček, pa bo takoj malo bolšeuser posted image user posted image
Kot da nimamo dovolj že vsega...sem zdaj tudi jaz zbolela. Grlo me boli ko hudič. Sem celo noč lizala tabete. Mali je spal do pol enih in jaz neumnica ne z njim. Potem je bila pa najprej akcija zarad noska do 2h in krči skoraj do 3h. Ko je končno zaspal, ampak je bil počasi že lačen. Tako da sem jaz spala boge dobe pol ure. Potem pa spet...se je najedel, nosek pol, krči in zaspi, ampak to rundo hvala bogu malo prej. Si bom nick počasi v zombi spremenilauser posted image user posted image

upam da ste ve dobro spale...k in m upam da bolše kot včeraj.

Zdaj si grem pa skuhat čaj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.3.2008 9:09:36   
Čmrlika

Ja, pa ko sem mu rekla naj preveri če imam materinsko knjižico v torbici me je vprašal kaj je to?!

Temu sem se pa morala nasmejat. Moški so včasih res izgubljeni. Kako čukasto šele gledajo v porodni. Stvari pa je res boljše imeti pripravljene, ker bi ziher kaj pozabil pa prinesel v kakšni plastični vrečki.

tukaj pa jaz nimam teh problemov,ženske! user posted image  Moj user posted image  je pravi sonček, v odločilnih in kriznih trenutkih vedno zelo zbran, tako, da jaz lahko ful na njega računam in to me dela zelo mirno user posted image  user posted image

Edino o čukastem pogledu v porodni vam pa še ne znam povedat, še nisva bla  tam...user posted image  poročam v roku dobrega mesca!

Aja, dobro jutro vsem, pa lep dan želim....

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.3.2008 9:10:16 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.3.2008 11:02:48   
Janey
Kak sma midva pridna. Sma taki veliki krog nardila. Popoldan pa še enega ko je taki sonček. Kak je lepo tu ob dravi, pa tak ptički pojejo, pa vse je zeleno in rumeno..bi si kaj šotor postavila. No malo je preveč uš.
Mali čonk pa še kar nina. Ga je sveži luft čist skomiraluser posted image user posted image user posted image zdaj ko pa se bi še jaz malo polek vlegla pa bo tak akcijauser posted image user posted image

ne vem kaj naj danes kuham. Vsaki dan isto jemo. Bogi moj dragec...mu že pri uhah ven visiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.3.2008 14:46:26   
*bubi*
Hello!

2 dni nimam časa za RR, pa vas moram potem pol ure brat, da se prebijem skozi user posted image

K&M, očitno imaš burne noči user posted image  Daj, počakaj še malo, saj veš, kaj vse je treba še prej poštimat user posted image  Glede popoldanske kavice pa povejte, torek ali sreda je tudi meni OK, ampak z bubijem. Pa BTW, tudi bubija lahko daš na seznam med malo večje pokavce user posted image

Willma, želim ti, da hitro porihtaš te stvari in ti nehajo nagajat user posted image

Evo... sem že pozabila, kaj moram komentirat. Tak da anonimna, ne sekiraj se user posted image  Še 1x napiši, če imaš kako vprašanje, pa na kavico pridi in bo lažje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.3.2008 14:48:52   
arabela*
oila souser posted image
Ka
ko kaj danes?Jaz se spet z sladoledom bašem(nič novega)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.3.2008 14:51:12   
arabela*
sem pozabla povedat,da imajo v Mani do 70% znižano otr.spodnje perilo,pa kopalke do 25 %.Se splača malo prečekiratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.3.2008 19:06:32   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Spet kak seznam... Bušica in Lyra, če želita, da vaju dam na seznam, mi povejta... in sporočita PDP!

Nosečnice:
user posted image Kekec in Mojca, PDP 13.04.2008
user posted image Trnuljčica, PDP 25.04.2008
user posted image Čmrlika, PDP 27.04.2008
user posted image Barbaw, PDP 09.05.2008 Maja
user posted image Willma, PDP 16.06.2008
user posted image Malab, PDP 07.07.2008
user posted image Blacky30, PDP 17.07.2008
user posted image Frutka, PDP 19.07.2008
user posted image Renatka, PDP 22.08.2008
user posted image *Bubi*, PDP 03.09.2008
user posted image Saraya, PDP 1.9. ali 31.8.2008
user posted image Zakzak, PDP 10.09.2008

Mamice in dojenčki ali dojenčice:

user posted image Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image Pandica , Zala, 14.10.2008
user posted image Koala, Alex, ?
user posted image Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4 leta
user posted image Frutek (Frutka) 3,5 let
user posted image Žan (Willma) 3, 5 let
user posted image Kekec (K&M), 3,5 let
user posted image Nejc (od Blacky), 3 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 3 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

Saraya, hvala za info!!! To se splača it pogledat, spodnje perilo je pri njih čisto ok.

Vrtnica, sem zadnjič razmišljala o Lataši in šoli... povej, a pri vas otroci dobivajo domačo nalogo? Mogoče se bo kateri zdelo malo mimo vprašanje, ampak vseeno me zanima - predvsem zato, ker pri nas v 1. razredu nekatere dajejo domače naloge, druge pa ne.

A ste potem za popoldansko kavo recimo naslednji torek? Zraven bi imele  nekatere še svoje starejše otročke, pa tudi tiste v vozičkih ali pa v trebuščkih... user posted image da se malo igrajo med seboj. Imate kaj predlogov, kam bi šli - da se otroci lahko res sproščeno igrajo, me pa tudi bolj v miru kakšno rečemo. Trenutno se ne morem spomnit nobene takšne gostilne, kjer bi to bilo možno.

Torbo sem si včeraj začela pripravljat, samo nimam še vsega. Pa saj se ne sekiram preveč, če bom kaj pozabla, bo že moj kasneje prinesel zraven. Glavno je, da prinesem materinsko in napotnice.

Da vas malo nasmejem - ko sem šla prvič rodit, sem bila iz vseh strani bombardirana z različnimi informacijami o čim bolj naravnem porodu... user posted image user posted image user posted image Pa kak je fajn, da imaš s seboj CD z umirjeno glasbo... in da porodnicam paše, če jih možje masirajo po križu z mandljevim oljem. Jaz, hempa, pa sem si v torbo spakirala poleg ostalega še CD-je, ki sem jih prej skrbno izbirala, pa olje sem tudi kupla in da ne pozabim na zokne (mimogrede bilo je poleti!), ker baje porodnice rado zebe v noge... Pol sem pa torbo pozabila v sobi na oddelku in vse zaman nosla s sabo. user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, kdo je bil bolj zmešan - jaz, ki nisem vedela, kje se me glava drži ali moj, ki je namesto 10 - 15 minut do porodne sobe potreboval le 6 (z vožnjo vred user posted image user posted image user posted image ). Ne vem, kako se mu je tako ekspres uspelo oblečt, prit do avta, ga parkirat in se preoblečt v tista zelena oblačila. Imam ga na sumu, da je cel dan okol porodnišnice hodil in čakal na klic... user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.3.2008 19:23:40   
*bubi*
A 3 leta? user posted image user posted image user posted image  Še niti 2,5 nismo dočakali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.3.2008 23:02:16   
kekec in mojca
Bubi, a nisi malo prezahtevna? user posted image Saj bom popravla. Sem mislila, da je že več kot 2,5 let. Malo sem ga postarala. Sicer pa, ne vem, zakaj kompliciraš, Bubi bi bil tako vesel, če bi mu dala več, kot je pa v resnici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.3.2008 23:05:11   
trnuljčica
Sem šele sedaj tu gor. Sem rabila nekaj časa, da sem nadoknadila današnji dan. Ste bile pridne s pisanjem. user posted image
Bom rajši jutri kaj pokomentirala.
Nočko.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.3.2008 23:08:31   
arabela*
čerka.
Vidim,da vse hodite tako hitro v posteljo.Jaz pa pred eno nikakor ne morem zaspatuser posted image .Bom posatla nočna ptica.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.3.2008 23:42:08   
trnuljčica
Saraya- ti moram odgovoriti. Tudi jaz sem nočna ptica, vedno sem hodila spat med 12 in 1 zj. Ampak že teden ali dva tako slabo spim ponoči+ potenje, navali vročine( kot da sem v menopavziuser posted image )+ otrok je grozno nemiren ponoči, da se zbujam ob 2zj nato bedim do 4 zj. Naslednji dan popoldne pa sem kot zombi.
No upam da bo uspavanje sedaj uspelo. Se mi že zehauser posted image .
Mislim da bom že pred prihodom user posted image tako neprespana, da bo karuser posted image trdno poprijel za delo( kar komaj čakauser posted image ). Nočko

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.3.2008 23:57:23   
kekec in mojca
Ne še it spat... tudi jaz sem totalno utrujena, pa ne morem in ne morem zaspat. Pa še jutri bom imela Kekca doma, ker je ves neki šmrkav, tako da se ne bova hodila v vrtec izpostavljat.

Ta trenutek mi je tako neprijetno pri srcu... mi kar skoz gre na jok. V torek sem bila v službi, pa bi bilo bolje, če ne bi bila. Pa sem se že zaklela, da ne bom več hodla tja... Ampak to, da me nekdo pri šefu obira, češ da nisem dobro opravljala svojega dela, mi ni dalo miru... Sem htela it razčistit, kako je na stvari, pa šef sploh noče povedat, kdo je ta oseba bila... Brez nje pa noče razčiščevat stvari. Na koncu pa izjavi, da bi me drugi morali šparat in mi ne govorit, takšnih stvari naprej. Takoj sem mu rekla, da se mi ne zdi fer, če nekdo govori, da slabo delam, sploh pa ne zato, da se mi ni dalo, ker sem bila noseča. Sila razmer je bila, da sem sprejela popolnoma novo delo in mi je bilo blazno slabo, včasih sem se sploh spraševala, če bom prišla do wc-ja, ker sem mislila, da bom bruhala... pa zaradi tega nisem šla v bolniško... ker sem mislila, da ne bom po nepotrebnem delala težav v službi z iskanjem nadomeščanja.

Potem pa izjavi, da se zdaj ne bi smela sekirat zaradi takšnih stvari, da se naj pripravljam raje na porod...

Eh, morala sem se nekje izpovedat. Ful me boli in zdaj so se solze kar vlile iz mene.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
20.3.2008 0:16:30   
arabela*
ej,pa ne se jezit zarad službe.Jaz sem na bolniški med drugim tud zaradi razmer,ki jih imamo v firmi.No to je eden od vzrokov.Sicer mi je slabo ko 100user posted image ,ampak vem če bi v službi štimalo,bi šla vsaj probat za kak mesec delat.Tako pa...
Sem rekla da dam po porodniški odpoved,ker nima smisla.
Sploh pa sedaj ko smouser posted image  in nas vsaka stvar vrže 100krat bolj iz tira.Tako da,ti kar pogumno.user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
20.3.2008 8:22:26   
Vrtnica79
K&M, ne se še zdaj z tem obremenjevat. Pusti službo na stranskem tiru in raje zdaj uživaj doma. Ko j..... sodelavce.

Ja, pa zadnjič si spraševala kako je z nalogami v 1. razredu. Nimajo ekstra nalog ki bi jih morali delati doma. Vse kaj je naredijo v varstvu, če pa kdaj gre prej domov, pa to nalogo dokončamo doma. Pa še to čez vikend, ko prinesejo zvezke domov.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
20.3.2008 9:14:55   
Janey
Dobro jutro

kak smo danes spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image 3x po 4 ure..no edino zjutraj se je šmrkav po eni uri zbudil, pa sma šla noska ščistit pa sma kar objeta zaspala.

k in m poznam to situacijo in te čisto razumem user posted image user posted image user posted image user posted image tudi mene je potrlo in sem šla do direktorja in veš kaj mi je rekel: janja ne skrbi mi vidimo več kot si vi mislite. tak da verjemi da šef vidi kako je in koliko in kako kdo dela. zdaj na koncu user posted image naj bo služba zadnja stvar ki te teži. pozabi in uživaj te dni. otrok to vse čuti. user posted image user posted image user posted image user posted image

nas pa spet črvičiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
20.3.2008 9:21:57   
Vrtnica79
Janey, kje pa ti kaj vozičkašuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
20.3.2008 9:23:04   
Janey
bošček mali moj kak ga zvije...taki krk spusti, da meni kar slabo postaneuser posted image user posted image

jaz sem spet zbolela...grlo mam vneto, ušesa me boli, ko cunja sem...upam, da nebo mali še kaj tega od mene stakno...ker je nosek že skoraj čist ok.

revček ej...tak je zaspančkan pa zaspi za 5 min, pa spet črvuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
20.3.2008 9:23:18   
kekec in mojca
Dobro jutro,

včeraj zvečer so delali hormoni, danes sem že boljše volje. Saj me še jezi, ker se neka nova oseba na mojem delovnem mestu želi na moj račun ustvariti dobro ime... pa podpihuje kolektiv, katerega sem na sploh imela rada, proti meni... Sicer pa, zaostanki s snovjo se niso začeli pri meni, zato me pa toliko bolj boli, ker so obtožbe neresnične. Se pa da vse lepo dokazat, tako da, če bo moj šef želel raziskovati zadevo, bo tako ali tako prišel do dna. Je pač tako, da ljudje poskušajo pljuvat po tistem, ki ga ni zraven in se zato ne more branit. Samo kolikor jaz našega šefa poznam, najprej nekaj reče, potem pa pozabi na to.

Je pa tudi res, kot sta rekli že Saraya in Vrtnica, da je bolje za vse, da pustim zdaj službo ob strani.

Vrtnica, glede nalog sem te spraševala zato, ker je bilo rečeno, da v 1. r. otroci naj ne bi imeli nalog. Glede tega je stroka deljena, zato pa je povsod drugače. Tudi pri nas se razlikuje od generacije do generacije.

Ponoči nisem zaspala do pol dveh ne. Zdaj sem pa kot cota... Ta mali je že ob pol osmih začel, da bi se vstala, samo sem kar takoj izjavila, da potem pa bova šla lepo v vrtec. user posted image In je zaspal do 8.15, ker je vedel, da bo danes ostal lepo doma. Počasi si bova pripravila material, ker bova barvala jajčka.

Nekaj jih bom skuhala v vinu, druge bo pa mali pobarval z jedilnimi barvami in jih obvezno okrasil z nalepkami. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
20.3.2008 9:24:19   
Janey

Janey, kje pa ti kaj vozičkašuser posted image

po bresterniciuser posted image user posted image al pa se zapeljem na mb otok in grem tak kaki krog

Neposredna povezava do sporočila: 2371
20.3.2008 10:37:58   
trnuljčica
Eh, KM, kako zelo te razumem glede te službe.user posted image Sedaj ko se ne bi smeli z ničemer obremenjevat  ustvarjajo navidezne probleme, ki jih ni.user posted image Vsakič, ko grem v službo ali samo pokličem mi sklepi "zacvetijo" za 3 dni. Je moj user posted image zadnjič dobil tak izpad, da če ne uredijo stvari, bo on šel tja. Upam da se spametujejo, saj je moj res sposoben to narediti.

A za jutri še velja?

Neposredna povezava do sporočila: 2372
20.3.2008 11:12:46   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

po bresterniciuser posted image user posted image al pa se zapeljem na mb otok in grem tak kaki krog

Aja, te pa povej ko boš šla na otok, bom še jaz privozičkala tja. Je to ena fajn tura, da se malo razmigamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
20.3.2008 12:03:19   
Janey

Aja, te pa povej ko boš šla na otok, bom še jaz privozičkala tja. Je to ena fajn tura, da se malo razmigamuser posted image user posted image user posted image

si kje blizu doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2374
20.3.2008 12:26:38   
trnuljčica

pa čim manj lažnih popadkov...k in m...ko boš torbo spakirala pa boš šla v rim, tak da.če še nočeš it je nič ne pripravljajuser posted image user posted image user posted image ti bo kekec pomagaluser posted image user posted image user posted image

Zdaj vem zakaj je jaz še nimam pripravljene- ker še ne nameravam v Rim.user posted image

Sicer pa sem zadnji teden ugotovila, da imamouser posted image , lahko prav bizarne sanje. Sem včeraj sanjala, da sem na kontroli pri moji ginekologinji. Vse bi bilo ok s sanjami,če ne bi v vseh prostorih imela na tone čokoladnih jajčk in zajčkov ( do stropa), ovitih v tiste kičaste barve. Ob tem je za ta poseben dan zaposlila 5-10  punc, da so to delile pacientkam. Ampak mene, pa so vsi ignorirali. user posted image Nato je gin rekla, da zame nima časa, da mora nekam iti, pa da me bo pogledal kolega iz Anglije, neki profesor, dr. On pa me okliče za simulantko..., tu je malo tema v sanjah, nato pa le naredijo preiskave - EKG!!! Pazite EKG v gin ordinaciji. Da umreš od smeha. user posted image Ne ctg. In ugotovijo da imam motnjo ritma, ampak ne vedo katero. Pa sem se razhudila in sem jim sama prebrala tisti EKG. In sem imela hudo motnjo ritma.user posted image In potem so se me nahitro znebili in sem ostala EDINA BREZ JAJČKA. user posted image Za crknit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?