kekec in mojca
|
Dobro jutro! Ja, jutro zame, ponoči sem ga lumpala okol z mamicami od otrok iz Kekčevega vrtca. Smo šle na eno faaaaaaaaaaaajn večerjo, potem pa s(m)o še bowlale in klepetale... pa se smejale in smejale in smejale... FUl luštno je bilo. Najbrž kar hitro ne bom mogla tega ponovit, tako da si bom zdaj še privoščla... Zjutraj pa sta bila moja dva srčka tako zlata, da sta me pustila spat, dokler se nisem sama zbudila. Hvala vama, moška moja! Kar se spola tiče, Bubi, saj veš, da je vse skupaj bolj ali manj hec, a ne? Ko sem na RR objavila, da vem za spol, sem bila zbombardirana iz vseh strani, ker je vse tako zanimalo, kaj imamo... Meni se je pa tak fajn zdelo. Zato te zdaj tudi masiram glede tega. Ampak kaj imamo, pa vseeno ne vem, ker takrat, ko sem gledala v UZ, mi moja G na mojo željo ni ne potrdila in ne ovrgla mojih domnev. Kasneje je rekla, da ima zdaj v kartoteki 2 spola napisana... Zdaj pa - ali je ali pa . Bomo v kratkem izvedeli. Imam pa tak občutek, da bomo imeli (sem ga imela še pred prvim UZ!). Janey, če iščeš mojstra Miha, boš kaj več našla pod "Bob the builder". Verjemi, V KRATKEM boš zelo dobro vedela, kdo je to. Saraya , tako kot je že Trnuljčica napisala, vajina odločitev je, da nočeta vedet za spol. Mojim in njegovim staršem je bilo prav lepo vseeeno, če vprašava ali ne. No, če bi pa težili, pol pa ne bi hotela povedat iz principa (sicer pa jim je bila prvič dobra šola , ker so vsi pričakovali , dobili pa smo ). Trnuljčica, saj se ne sekiram, če je naš mali blondinec. Ima takšne temno rjave očke, da potem še toliko bolj pridejo do izraza... Sploh, ko ga mamica krega in te pogleda nekako v tem smislu: http://shrani.si/f/C/im/4cMMyDXU/pic15194.jpg Za kaj več se javim kasneje!
|