|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
29.3.2008 21:35:10   
arabela*
ja punce.Evo mene nazaj.Tako me nekaj špika v trebuhu,kot da bi me hotlo šraufat.Pa spet mi je slabo.
Se mi zdi,da še samo jamram.
Zdaj pa sem naredila čebulno juhico iz pakla,pa grem malo popapcat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
29.3.2008 21:38:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja punce.Evo mene nazaj.Tako me nekaj špika v trebuhu,kot da bi me hotlo šraufat.Pa spet mi je slabo.
Se mi zdi,da še samo jamram.
Zdaj pa sem naredila čebulno juhico iz pakla,pa grem malo popapcat.user posted image

dober tek

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
29.3.2008 22:01:38   
arabela*
hvalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
30.3.2008 9:48:47   
*bubi*
Dobro jutro!

V 1. user posted image  sva oba ful hotela vedeti spol in sva na morfologiji tudi izvedela, da bo user posted image user posted image . user posted image  se niti o imenih ni hotel pogovarjat, dokler ni vedel user posted image  Pa meni je bilo všeč, da sem se lahko navadila na fantka. Moja želja je šla malenkost v drugo stran user posted image

V 2. user posted image  sva tudi vprašala. Pa nisva izvedela ne na NS, ne na morfologiji, ne na dodatni morfologiji v 24t. Itak sem bila prepričana, da bo spet user posted image , ker ima moj v familiji same moške potomce user posted image  Ampak sva si vseeno drznila kupit en roza pajacek. V 28t sva potem izvedela, da bo user posted image , ampak najina sreča se je žal hitro končala user posted image
no, ko na morfologiji nisva izvedela, sem si kasneje vedno želela, da se ne bi videlo in bi bilo presenečenje. user posted image  pa je tak matralo, da je kar sam vprašal na UZju user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sva tudi vprašala, ko bo potrjeno, pa povem še vam user posted image  Najkasneje septembra user posted image

Sicer pa sem vam že zadnjič povedala, kaj sem sanjala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
30.3.2008 12:05:04   
kekec in mojca
Dobro jutro!

Ja, jutro zame, ponoči sem ga lumpala okol z mamicami od otrok iz Kekčevega vrtca. Smo šle na eno faaaaaaaaaaaajn večerjo, potem pa s(m)o še bowlale in klepetale... pa se smejale in smejale in smejale... FUl luštno je bilo. Najbrž kar hitro ne bom mogla tega ponovit, tako da si bom zdaj še privoščla...

Zjutraj pa sta bila moja dva srčka tako zlata, da sta me pustila spat, dokler se nisem sama zbudila. Hvala vama, moška moja!

Kar se spola tiče, Bubi, saj veš, da je vse skupaj bolj ali manj hec, a ne? Ko sem na RR objavila, da vem za spol, sem bila zbombardirana iz vseh strani, ker je vse tako zanimalo, kaj imamo... Meni se je pa tak fajn zdelo. Zato te zdaj tudi masiram glede tega.

Ampak kaj imamo, pa vseeno ne vem, ker takrat, ko sem gledala v UZ, mi moja G na mojo željo ni ne potrdila in ne ovrgla mojih domnev. Kasneje je rekla, da ima zdaj v kartoteki 2 spola napisana... Zdaj pa - ali je  user posted image ali pa user posted image . user posted image Bomo v kratkem izvedeli. Imam pa tak občutek, da bomo imeli user posted image (sem ga imela še pred prvim UZ!).

Janey, če iščeš mojstra Miha, boš kaj več našla pod "Bob the builder". Verjemi, V KRATKEM boš zelo dobro vedela, kdo je to.

Saraya , tako kot je že Trnuljčica napisala, vajina odločitev je, da nočeta vedet za spol. Mojim in njegovim staršem je bilo prav lepo vseeeno, če vprašava ali ne. No, če bi pa težili, pol pa ne bi hotela povedat iz principa (sicer pa jim je bila prvič dobra šola user posted image user posted image user posted image , ker so vsi pričakovali user posted image , dobili pa smo user posted image ).

Trnuljčica, saj se ne sekiram, če je naš mali blondinec. Ima takšne temno rjave očke, da potem še toliko bolj pridejo do izraza... Sploh, ko ga mamica krega in te pogleda nekako v tem smislu: http://shrani.si/f/C/im/4cMMyDXU/pic15194.jpg

Za kaj več se javim kasneje!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
30.3.2008 13:43:49   
kekec in mojca
Blacky, dr. Čuić je prijazen, to je res. Samo sem pa večkrat slišala zgodbe o njegovi strokovnosti. user posted image V glavnem, sama z njim nisem imela slabih izkušenj.

Lyra, za tebe pa že vem: imela boš parčeeeeeeeeeek! user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
30.3.2008 15:24:10   
*bubi*
Mojca, slika ne dela! Daj popravi user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
30.3.2008 15:34:33   
kekec in mojca
Bubi, meni dela. Ne vem, kaj bi lahko bilo narobe. user posted image A link ni aktiven ali kaj?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
30.3.2008 17:56:20   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zdaj pa sva tudi vprašala, ko bo potrjeno, pa povem še vam user posted image  Najkasneje septembra user posted image

Sicer pa sem vam že zadnjič povedala, kaj sem sanjala user posted image

Bubi, zdaj sem morala prebrati ne vem koliko strani za nazaj, da sem se spomnila kateri spol si sanjala. user posted image user posted image

K&M  a tako te gleda, ko ga kregaš. Dobra taktika, ni kaj. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
30.3.2008 18:11:22   
kekec in mojca
Trnuljčica, je a ne? user posted image user posted image user posted image Ja, potem pa mi še po možnosti izjavi: "Oprosti, mamica!" jaz pa v jok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
30.3.2008 18:24:56   
Blacky30
Jaz tudi ne vidim slikice.user posted image  Hočemmmmmmmmmm jo videttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Jaz se bašem s čokolado Milka Luflee, pa bi mi bolj pasal zdaj kak sladoled. Pa edini, ki ga imam doma, ni dober.user posted image  Zdaj gresta moja dva v avtopralnico, pa jima bom naročila, naj mi prineseta iz McDonaldsa tisto jagodno pito s sladoledom, ne vem, kak se že reče tej sladici. Vem pa, da je zelo dobra.

K in M, te spet v skušnjave spravljam??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2536
30.3.2008 19:33:52   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, je a ne? user posted image user posted image user posted image Ja, potem pa mi še po možnosti izjavi: "Oprosti, mamica!" jaz pa v jok. user posted image user posted image user posted image

K&M, ja pol se pa ne bo smel z našim preveč družiti, da ga ne nauči takšnih taktik.user posted image user posted image Še dobro, da bosta preveč narazen in si verjetno ne bosta zanimiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2537
30.3.2008 19:56:08   
lyra*
K&M  ti že vešuser posted image  Bom vam povedala,ker itak nebom mogla bit tiho! NS mam v aprilu pa boste prve zvedleuser posted image user posted image

Ej babe kam hodite ve kaj na kosilo? Dajte mi kako idejo kam naj naše povabim?

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2538
30.3.2008 22:07:28   
kekec in mojca
Joj, zdaj pa ne vem, kaj bi bilo narobe okol slikice. Da ne boste preveč radovedne, gor je samo mucka, ko taaaaaaaako nedolžno gleda!

Trnuljčica, taktik se naučijo sami. Da te potolažim. user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
30.3.2008 22:08:23   
Janey
Čer

Ni časa da preberem...bom jutri.

lyra sem videla zadnji post:
- vnukec v limbušu (majo med vikendi ruski bife)
-strike bowling(sicer malo hrupno, ampak ODLIČNA hrana)
-meni najlubša ANKORA(poceni, hitro dobiš in NAJBOLJŠA HRANA)

samo sem vas prišla pozdravit...želim vam lep večer

še malo pa bo apiluser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
30.3.2008 22:37:29   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, taktik se naučijo sami. Da te potolažim. user posted image

Hvala za tolažbo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2541
30.3.2008 23:06:51   
kekec in mojca
Saj ni tak hudo, veš. Imajo te ovitega okoli prsta, pol te pa sučejo, kot se jim zazdi.

Ti se tega sploh ne zavedaš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
30.3.2008 23:29:36   
kekec in mojca
A spete vse spite? user posted image Ja nič, pol pa grem še jaz dol z RR. Lahko noč vsem. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
31.3.2008 8:46:27   
kekec in mojca
Dobro jutro!

A še vse spite??? user posted image Naj vam postrežem s kavo, potem pa grem tudi jaz nazaj spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
31.3.2008 9:24:46   
trnuljčica
Ravno pijem user posted image . Sem ugotovila, da bi morala prej pojamrati glede slabega spanja ponoči, ter da ne rabim več kot 5 uruser posted image . Veste zakaj? Ker sem že dva dni po 7-8 urnem spanju kot cunja. Očitno spomladanska utrujenost.

Neposredna povezava do sporočila: 2545
31.3.2008 10:14:00   
mehurčica
Kako ne vidite slike? Jaz jo lepo vidim. In točno takšen pogled je meni včeraj moj 4 letnik namenil, ko je hotel pečti kokice pred kosilom.user posted image user posted image user posted image
No, bom probala prilepit sem slikico, da jo vse vidite:
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
31.3.2008 11:46:26   
*bubi*
Jaz še vedno ne vidim slikice user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2547
31.3.2008 11:48:26   
*bubi*
Sicer pa dobra novica: bubi je zdrav user posted image  OK, ima še vedno toliko zdravil, da moram imet cel urnik dajanja na hladilniku.

In manj dobra novica: še cel teden ne sme v vrtec, da se imunski sistem okrepi user posted image  Kar pomeni bolniško zame, ki si jo taaaaaako težko privoščim. Pa ta teden sem hotela bit doma na študijskem, zdaj pa učenje propada... user posted image  Imam vsaj izgovor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
31.3.2008 12:55:52   
kekec in mojca
Hvala Mehurčica, za pomoč. Zdaj mi je jasno, v čem je problem. Jaz uporabljam Modzillo in vidim vse slike. Če pa uporabljam IE, pa se slik ne vidi. user posted image

Mehurčica, a niso sladki, ko se trudijo bit srčkani? user posted image user posted image user posted image In je tvoje dete dobilo kokice pred kosilom?

Bubi, user posted image user posted image user posted image za Bubija!!! Za učenje bo že nekak. A ti ga prideva z mojim user posted image popoldne kaj poiskat in gremo skupaj s Kekcem na vaše dvorišče, ti pa za tisto urico ostaneš doma in se učiš? (Seveda, ob predpogoju, da se ti moji lažni popadki spet nehajo! Zdaj pa res ločim, kdaj so lažni in kdaj ne.)

JE KDO ZA JUTRIŠNJO KAVO? (Namensko velike črke, da me boste vse slišale!!!)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
31.3.2008 12:59:15   
kekec in mojca
Žal, v IE slike sploh ne morem kopirat.

Nič, grem raje otroško sobico pucat. Pa kuhinjo pospravit.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 31.3.2008 13:00:05 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?