kekec in mojca
|
Čmrlika, tisti post je res grozen (sploh za nas, ki smo tako daleč), ampak mamica otročku tudi ob štetju gibov ne bi mogla nič pomagat. Mi je pa dal konkretno za premislit. Zadnjič sem moji G omenila, da zadnje čase samo naletavam na zgodbe o smrti otrok v nosečnosti, pa je rekla, da niti nimajo statistike, koliko je takšnih smrti, da bi me potolažla. Čisto sem že fertik zaradi tega. Za tista dva obrazca te moram žal razočarat, ker ne vem, kam sem jih dala. Ampak se ne sekiram več za njih. Če zdaj ne bi hodla v materinsko šolo, jih sploh ne bi imela. In kaj bodo potem, če teh obrazcev ne bom imela? Otroka ne bodo vpisali v register ali kaj? Ja, seveda. To imajo vse v P oz. če ne kdo drug, pa matičarka, ki pride otroka popisat, tako da brez skrbi. Sploh pa, kako naj napišem ime otroka, če pa ne vem, kakšnega spola je? Mislim, da tega v MŠ v P niti ne delijo (vsaj pred leti niso). Tile moji popadki se še kar niso nehali. Vsake toliko (na uro, uro in pol) pride en. Moje dete me res zafrkava. Nič ni kaj fajn občutek. Upam, da se Čmrlikine napovedi o prehitevanju ne uresničijo. Trnuljčica, a imaš jutri pregled v P? Jaz imam prvi CTG. Mogoče se srečava tam. Vseeno pa jutri ne bom mogla na kavico, ker bom imela še prej ali kasneje pregled pri moji G (ne vem še ure, mi jo sporoči danes). Seveda, če ne bom ponoči šla v P. Sobico ne vem, če sem komentirala, ampak sem jo pogledala že zadnjič pri aprilčicah in moram reči, da mi je zelo zelo lepa. Ni pa mi jasno, kje stoji ta omara, ker se mi zdi, da bi potem moralo biti dvoje vrat v tej sobici, videla pa jih nisem. A ni krasen občutek, ko otročku urejaš prvo sobico?
|