|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
31.3.2008 13:44:40   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

JE KDO ZA JUTRIŠNJO KAVO? (Namensko velike črke, da me boste vse slišale!!!) [/color]

Odvisno, kakšna bo ura. Zjutraj zelo težko. Imam laboratorij ( saj samoplačniško lahko greš v bolnico, a ne?), potem pa ob "10.45-ih"  kontrolo rasti ( pred 13  ne bom konec- še to je optimistično). Boljše popoldan.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
31.3.2008 14:41:47   
lyra*
samo na hitro se javljam!

Jaz pridem na kavico!Če bom uspela!user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
31.3.2008 16:29:53   
kekec in mojca
Kaj pa če se res dobimo popoldan? Pa zraven pripeljete še svoje otročke. Kam bi pa šli?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
31.3.2008 16:31:36   
trnuljčica
Prepustim izbiro kraja drugim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2554
31.3.2008 17:31:01   
arabela*
oila punce
sem se komaj dokopala do rač.Celo dopoldan sem bila leteča,pa kafeji,pa trgovina...
Kdaj pa bi se naj dobile nauser posted image ,jaz imam čas samo popoldan po tretji.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2555
31.3.2008 18:09:26   
*bubi*

Za učenje bo že nekak. A ti ga prideva z mojim user posted image popoldne kaj poiskat in gremo skupaj s Kekcem na vaše dvorišče, ti pa za tisto urico ostaneš doma in se učiš?

JE KDO ZA JUTRIŠNJO KAVO? (Namensko velike črke, da me boste vse slišale!!!)

Ni mi najbolj všeč ideja, ker mi vzameš izgovor, zakaj se ne učim in zakaj bom pogrnila user posted image user posted image user posted image

user posted image  pa mi ful diši user posted image  Joj, joj, res ne vem..... zjutraj skočim v službo, bo babica varuška. Popoldan pa bi prišla za kako urico, saj jaz moram tudi malo na zrak it, mar ne? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2556
31.3.2008 20:56:17   
mehurčica

Mehurčica, a niso sladki, ko se trudijo bit srčkani? user posted image user posted image user posted image In je tvoje dete dobilo kokice pred kosilom?

Ne, ni jih dobil. Po kosilu pa tudi ne, ker se je tako najedel, da se na kokice potem sploh ni več spomnil.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2557
31.3.2008 21:26:51   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Ne, ni jih dobil. Po kosilu pa tudi ne, ker se je tako najedel, da se na kokice potem sploh ni več spomnil.user posted image

Ti ti ti, grozna mama, ko otroku ne daš kokic pred kosilom! user posted image user posted image user posted image

Glede časa za user posted image mi je vseeno, predlagam recimo tam ob štirih, če ste za to. Kam gremo? K Draš centru pod Pohorje? Ali je kje kakšna boljša gostilna? Problem je v tem, da pri Draš centru nekaj trenutno gradijo in so prestavili igrišče direkt zraven parkirišča... user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2558
31.3.2008 21:32:44   
arabela*
Jaz bom poskušala prit,ampak z tamalo.A ve boste tud otroke zravn pripeljale??
Danes sem bila v Oazi,tam pri dvorani Tabor,so včasih fajn igrala imeli,pa velik travnik,danes pa je bil samo majhen tobogan,pa ena mizica,pa pokrit peskovnikuser posted image
Lahko pa na lent k nam pridete v Piranjo,so tud igrala,no nekaj malegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2559
31.3.2008 21:33:50   
Janey
Halo babike...pa ne da ste se ravno zdaj zmenle za POPOLDAN ko imam jaz DOPOLDAN avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bentiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2560
31.3.2008 21:55:54   
kekec in mojca
Dvorana Tabor se mi zdi idealna ideja - kak se nisem na to spomnila, pa sem čisto blizu doma. user posted image Mogoče imajo zdaj res samo tobogan, je pa tam pesek, ki je zlata vreden. Pa še trava je okoli in okoli, ni prometa, tako da je to res super ideja. Tudi za parkiranje ni noben problem. Da boste vedele, to je tam, ko je stadion Poljane, nasproti drsališča.

Jaz definitivno pridem s Kekcem. Kaj pa ostale? Saraya, kar pripelji svojo tamalo. Mogoče se Bubi pridruži z Bubijem, bodo imeli družbo. Seveda, nosečnice dobrodošle, da ne boste mislile, da zdaj pa ne smete prit zraven! Sploh ne, samo me popoldan otročke bolj težko damo kam v varstvo.

Bubi... krasen izgovor za (ne)učenje. Kaj če se z mojim user posted image dobita kaj skupaj in utrjujeta snov? user posted image user posted image user posted image Al pa jutri zapiske zraven prinesi, te bom spraševala, pa huda tršica bom! user posted image

Janey... a popoldan pa ne bi mogla dobit avta?

Trnuljčica, Mehurčica, Blacky, Lyra, Frutka in ostale... pridete?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
31.3.2008 22:07:30   
arabela*
Ja tam pri dvorani Tabor je res ok,sicer so danes imeli vse mize pod streho,samo jaz misim,da ni problem,če se kaj na sonce postavi.
Jaz upam,da mi bo jutri uspelo prit,da vas že končno spoznam in prepoznamuser posted image ,pa vsaka naj ima rdečo ruto na glavi,da ne zgrešimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2562
31.3.2008 22:13:43   
lyra*
Če bo meni šlo vse po načrtu 100% pridemuser posted image
Kaj pa poznate gostilno Anderlič? A ste že bile kdaj tam? Ste bile zadovoljne?

Pridem še ju3 pogledat,kdaj pa kje točno se dobimo!user posted image

Jeeej komaj čakam,da vas spoznamuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
31.3.2008 23:03:16   
Janey
Ja najbrž pa bom lahkouser posted image user posted image user posted image sem nahecala mojega da gre malo skejtatuser posted image user posted image KDAJ PA KJE? Mi pošlje ena na zs plis pa mi napiše kdaj pa kje ste se zmenile, da zjutraj samo zs preberem ker ne vem kak bom. Lahko da mela dost časa lahko pa da sploh nič. HVALA

lep večer vam želim in lepo spančkajte.

KM upam da ne greš jutri rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
31.3.2008 23:19:23   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

KM upam da ne greš jutri rodituser posted image user posted image user posted image

Jutri, ko imamo zmenek? Ni šans!

Torej, če se strinjate, ob štirih na kavi nasproti drsališča pri dvorani Tabor, tam, ko je stadion. Kafiča ne boste težko našle, it morate samo tja, kjer je fuuuuuuuul visoka ograja in trava - greste skozi modra vrata. Ne moreš zgrešit, če dobro pogledaš.

Tista, ki bo prva, naj lepo prosim, da mizo na travo, da bomo blizu peskovnika. Da se spoznamo, bom dala na mizo ključe, na katerih bo obesek majhen plišasti muc. Sicer pa, mene kot nosečnice ne boste mogle zgrešit. Itak sem ogromna pojava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
31.3.2008 23:22:12   
kekec in mojca
Saraya, a ti dostikrat greš k dvorani Tabor? Ker mi se tudi kar precej pogosto tam zadržujemo.

Nič, grem zdaj kuhno spucat (že enih 100-tič!). Itak ne morem spat, pa bom malo koristna. Kopalnica se že sveti, upam, da bo ati zjutraj opazil, kako sem bila pridna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
31.3.2008 23:33:58   
trnuljčica
Če bom lahko prišla pridem. Če se seveda ne zgubim. user posted image Mi je moj okvirno povedal kje je dvorana Tabor. Za drsališče... tako nimam pojma.

Čmrlika, a ti greš- lahko greva skupaj, saj sva praktično sosedi.

Neposredna povezava do sporočila: 2567
31.3.2008 23:40:49   
kekec in mojca
Trnuljčica, če si za, lahko parkiraš pri meni, pa gremo skupaj peš do dvorane Tabor. Bomo imeli manjši sprehod.

Bubi bom  pa jutri poklicala. Nekak imam občutek, da bom sama pila kavo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
31.3.2008 23:42:03   
kekec in mojca
Lyra, Anderliča ne poznam najbolje... tak da ti ne morem kaj prida povedat o njem. 

Neposredna povezava do sporočila: 2569
31.3.2008 23:44:03   
Čmrlika
Čmrlika, a ti greš- lahko greva skupaj, saj sva praktično sosedi.

hja imam neke zadeve v planu ampak, moogče bi pa šlo skozi...se slišiva tam okrog treh vredu?

pa kaj vidve tud ne moreta ajat? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2570
31.3.2008 23:52:12   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

hja imam neke zadeve v planu ampak, moogče bi pa šlo skozi...se slišiva tam okrog treh vredu?

pa kaj vidve tud ne moreta ajat? user posted image

No, daj se slišiva. Boš mi vsaj povedala kam moram.user posted image
A ja ne ne morem spati. Sem popoldan, ker sem zadnje 3 dni čisto zanič.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
31.3.2008 23:56:49   
trnuljčica

Trnuljčica, če si za, lahko parkiraš pri meni, pa gremo skupaj peš do dvorane Tabor. Bomo imeli manjši sprehod. Bomo videli, morda pa mi bo Čmrlika navigator. Če ne pa lahko parkiram pri tebi. A tako blizu je? Jaz sem tako čisto brez prostorske predstave.user posted image

Bubi bom  pa jutri poklicala. Nekak imam občutek, da bom sama pila kavo... user posted image Dvomim, da boš sama pila kavo. Boš videla...

Neposredna povezava do sporočila: 2572
1.4.2008 0:14:44   
Čmrlika
trnuljčica se slišiva, res! ti bom pomagala najt to dvorano Tabor! user posted image
Zdaj pa grem probat ajat, moram zgodaj vstat, imam že ob 7ih prvi CTG...user posted image user posted image user posted image  Bi morala počasi v nizek štart? user posted image

Lahko noč vsem, pa lepo sanjajte...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2573
1.4.2008 0:39:48   
kekec in mojca
Jaz tudi ne morem spat... user posted image   Noge imam take, da gležnjev več ne prepoznam. Tudi prsti mi zatekajo. Grem počasi brat Dekamerona - ga v srednji šoli nisem, bi pa ga rada zdaj... saj me uspava, pa branje tudi ne gre nekak preveč hitro, je kar dolgočasna knjiga.

Trnuljčica, od mene do stadiona je približno 5 minut normalne oz. 15 minut počasne zibajoče nosečniške hoje. user posted image Moj se mi nonstop smeje, ker se zibam, ko hodim...

Čmrlika, fajn da imaš tako zgodaj CTG. Drugače se načakaš kot zmešana, da ti zdravnik reče, da si še ok. Sicer pa tak Trnuljčica ve, kako tam potekajo pregledi. Če imaš družbo, še nekak gre. Jaz mojega gnjavim s SMS-i po telefonu. Zadnjič se mu je sodelavka ful smejala, ker mu je telefon nonstop piskal. Če pa mi je bilo dolgčas. Trnuljčica je tak takoj pobegnila, druga znanka je bila prehitro na vrsti... pol sem pa ostala sama.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
1.4.2008 0:53:49   
kekec in mojca
Joj, punce, meni je pa voda šla, jaz grem v P...

Hahaha, 1. apriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil! user posted image user posted image user posted image

Sem morala, ni mi dalo miru.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 1.4.2008 0:54:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?