karamela6
|
Dobro jutro drage sonosečke! Danes je očitno spet moj dan. Ob 5.30 sem morala na wc in potem nisem mogla več zaspat. Ker trenutno spiva še v prostoru, ki je namenjen za dnevno sobo, nisem mogal prižgat tv-ja in dragemu poslabšat še tisto urico spanja, ki mu je preostala do službe. No in tako vstanem, grem v kopalnico in zložim vse cunje iz stroja, nekaj srajc pripravim za likanje, dam prat nov stroj, pospravim in sčistim celo kopalnico in vmes študiram, kako jo bova še opremila s pohištvom. Potem vstane in ko se zrihta, on namesto mene pelje psa ven, jaz pa mu pripravim malico. Ko odide, se spravim še na kuhinjo - jo zglancam, da se šika! Ko bo stroj opral, vržem cunje še v sušilca, potem pa potrebno še zlikam. Nato sledi peka pirinega-čebulnega kruha, sem ga zadnjič kar na blef zmetala skup, pa je bil res super. Danes ga bom naredila iz 2. ali 3. kg moke, ga dala v skrinjo in bo za nekaj časa mir. Potem sem že razmišljala, kaj vse bom junija pripravila za v skrinjo, da mi po porodu ne bo treba veliko kuhat - golaž, bolonese omaka, kruhovi cmoki, svaljki, sadni cmoki, štruklji, bureki, pite, kruh, žepki z različnimi nadevi ... Uuuu, danes bom dragemu naredila za kosilo praženo kislo zelje, krompir v kosih in pečenico, jaz pa se bom najedla regrata s krompirjem in jajci. A je katera slišala, da ne bi smela jesti regrata v nosečnosti? Ne vem kje sem brala o tem, da ni ok, ker veže "ne vem kaj že" nase! Zvečer pa, ko gre moj dragi spet na gasilski sestanek (je namreč predsednik našega GD) bom končno dokončala eno seminarsko in si pripravila literaturo za drugo. Vmes pošpejala BB in po pol ure verjetno prestavila kanal. Tko, dans vas pridem sam še na hitr počekirat, ker drugač mi preveč načvekate in traja sto let, da vas ujamem. Aja, včeraj sem si kupila eno lepo belo srajčko v Lescah v Exit-u, ki je sicer namenjena prav nosečkam, ampak jo bom lahko nosila tudi kasneje, ker je pač taka zdej moda. Dobila sem namreč od kolegice še ene kavbojke in ene črne športno-elegantne 3/4 hlače - ta srajčka pa super paše zraven. Zdej me mora samo moj dragi kam odpelat, da se bom lahko tako upedenala! Drgač pa tema o rezanju med porodom ni glih najboljša za tako lepo jutro, kot je danes. V bistvu vseeno, če jo še mal odlašamo. Zdej pa šibam novim nalogam naproti! byeeeee
|