|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
27.3.2008 11:57:28   
lex
sprašujem samo zato, ker je ena mamica majčica, ki ima tud 10 otrok in res babnica kot se šikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.3.2008 11:59:54   
netki
ja včasih je fino prebrat ali pa slišat tud kakšno lepo zgodbico o družini z več otroci....ki pa so ljubljeni in priskrbljeni, z veliko medsebojne ljubezni....takšne družine pa podpiram in občudujem. Predvsem da vedo kaj delajo, da se zavedajo odgovornosti ki jih prinaša vsak naslednji otrok, ne pa da razmišljajo samo o tem kje jim bo kdo kaj pomagal, financiral in kako se bodo vsem smilili.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 12:00:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.3.2008 12:08:45   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ta dokumentarec sem tudi jaz včeraj gledala. Katastrofa, vse otroke bi jm mogli vzet! Pa onadva itak nista nič delala, samo sedela in kadila. Katastrofa!!! Pa še ta velka, ki je skrbela za otroke je bla malo motena po moje, ker je bla ful nesramna in sestro kar tepla za brezveze. In da sovraži objemanje in cartanje. Mislim kateri otrok pa sovraži cartanje. user posted image Po moje jih podzavestno vse sovraži, sam se tega ne zaveda. Jaz sem bla tudi ful jezna zraven, da se kaj takega sploh lahko dogaja. Onadva pa kar flegmna, niti malo ju ni blo sram. Lahko bi ju blo, glede na to kakšno stanje imajo. 

Se lahko samo podpišem pod tale post. Točno tako! Šokirana sem bla nad temi starši. Popolnoma neodgovorno.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.3.2008 12:11:57   
lex
netki a sta bila kaj v Ingri? A bosta gradila?

Mi imamo tu v bližini družino, ki ima 4 otroke, in vse je rodila s CR pa ok saj so oprani,... ampak foter je pa čuden in ta 4 otroka sploh ni hotel priznati,... v glavnem čudni so

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.3.2008 12:15:00   
Anonimen
živjo vsem skupaj... da se malo javim... počutim se fino, razen bolečin v hrbtu in občasne zgage, sploh ne vem da sem nosečka user posted image  upam, da bo še nekaj časa tako luštno... luka brca kot nor, trebuh se premika, da je veselje gledat....  sem pa zdaj dobila nek strah pred prezgodnjim porodom, nonstop odštevam dneve, da preguram do nekako 30 tednov, potem pa me bo manj strah, zdaj pa skoz razmišljam, kaj pa če se začne porod zdaj, pa bo z malim miškom vse narobe, skratka nič kaj lepe misli. ampak poskušam gledat pozitivno. začenjam 27 teden, trebuh rasteeeeee o madona, kako raste user posted image user posted image  v glavnem, mislim da se vsem porod zelo zelo hitro približuje in da bomo čez kak mesec in pol že debatirale o načinih poroda, dojenju in popadkih user posted image user posted image user posted image   ps. a zna katera čarat, ne bo nič narobe, če mal sonca prinese, ker mamo tle dež user posted image  papa

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.3.2008 12:30:24   
ksenci
kako? Jz dans tako zaspanouser posted image ura je že tolk pa še nism čist nč naredla!

mislim da nama je  uspelo izbrati ime. najin user posted image bo Aljaž! tako sem vesela da se oba končno strinjava!

glede kg pa jz tud ne vem, kaj bo, kr je tud mene v zadnem mesecu razgnal za 4+ in to skupaj že za 11+user posted image !¨res nekateri pravijo da se zadnje 3 mes. ne rediš več tako, spet drugi pa pravijo da se šele pričneš redit. mislim da je odvisno od vsake ženske posebaj - al na zaČetku- al na koncu

pa,pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.3.2008 12:35:47   
Anonimen
punce.... prosim nehajmo s temi kilogrami, pa težavami, pa ... jaz sem tut kr neki jamrala, pa me to boli pa ono, pa joj redim se, pa oh zatekam, pa.... dans sm prebrala post na tem forumu. majčici je dete umrlo v 33 al 34 tednu... dejmo se nehat sekirat za nepomembne stvari, pa zase... dejmo bit srečne da smo nosečke, pa da so naši otročki zdravi, da pridno rastejo, da jih lahko pobožamo... da julija pridejo ven veliki in zdravi... jaz od danes naprej upam, da drugače gledam na vse skup.. pa kaj pol če se zredim, pa kaj pol če me boli, samo da bo moj luka zdrav. čist sm na tleh zarad novice... user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.3.2008 12:37:58   
Anonimen

Pozdravček!

Kako ste kaj? Evo, js sm bla v torek na 3D UZ. Vse ok.
Mam pa druge težave. Non stop se mi vrti, imam mravljinčaste roke,
kar sivo se mi dela pred očmi... pa ne vem... pritisk???
no. saj mam v ponedeljek pregled pa da vidmo.
Drugače pa, na 3D pregledu so mi povedal isti spol kot moj ginekolog -
tko da zdaj komi čakam da greva z user posted image  v šoping za bebico.
Nisem še čist nič kupila, razen vozička.
Ajoj. Kar ne vem kje bi začela user posted image  A posteljice mate že kej nabavljene?
Ve katera mogoče za kakšno ugodno varianto?

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.3.2008 12:38:07   
neboglasnica
Oj, hvala lepa za preganjanje črnih misli. Baje ima naša Ana samo hudo alergijo in moram iti po neko mazilo. Kolk sem jaz utrujena, pa še prireditev za starše me čaka popoldne. Spet bom cel dan v službi...

Hecno mi je, da mi na RR kaže 26. teden, pri G pa mi vedno znova vpisujejo za kakšen teden, dva nazaj. Zakaj? Po drugi strani mi pa reče, da sem na meji, da je prevelik otroček za dva tedna.... Le kaj bi ti G radi?

Meni je G rekla, da tale nosečniški pas lahko kupimo v Baby centru ali LA vie...

TAko, zdaj pa grem naprej, imam še krožek.

VAs preberem zvečer"!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.3.2008 12:40:52   
Anonimen

Nosečniški pas pa se rabi zaaaa?????

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.3.2008 12:44:50   
CAC
Glugluglu hvala za poslani link, si bom verjetno vzela kar navadnega črnega. Tiste, ko sem jih jaz gledala, so pa iz bombaža in jerseja in so tako mal nabrani, tako da ful lepo zgledajo.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.3.2008 12:50:51   
CAC
Men je ginekologinja rekla, da bi si naj nosečniški pas nabavila v Sanolaborju ali Orfamu, sam tisti se nosi spodaj pod hlačami in majicami, jaz pa sem mislila na takšnega bolj elegantnega, ki ga daš gor na hlače- če maš npr. nosečnišče hlače z višjim pasom, pa srajco, da se potem lepo pokrije tisti pas od hlač. Bi vam prilepila sliko, če bom lahko :

user posted image

No, evo, ta je npr modre barve, pa še lepo se da nabrati.
user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.3.2008 12:52:16   
Anonimen

hm... nice user posted image

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.3.2008 12:52:38   
ksenci
lunica24 saj imaš prav, samo jaz večkrat pomislim na to zaradi tega, ker je moja mami imela probleme in je zelo težko rodila mojo sestro, ker se je preveč zredila. saj me skrbi za mojega sina. ampak tudi sekiranje mu škodi a ne, torejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.3.2008 12:53:05   
CAC
user posted image

EVO ŠE EDEN. UPAM, DA SI ZDAJ PREDSTAVLJATE KAJ SEM MISLILA. user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.3.2008 12:57:10   
CAC
user posted image

TA PA JE MALO BOLJ NABRAN IN FUL ELEGANTNO ZGLEDA. JAZ MAM DOSTI SRAJC PA JIH NE MOREM PONOSIT, KER SO MAL PREKRATKE, TAKO PA LAHKO KAR FAJN PRIKRIJEM.
ZAJ PA MATE DOST user posted image  

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.3.2008 13:03:12   
Anonimen

pridna si user posted image
si se zelo potrudila! user posted image

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.3.2008 13:05:27   
SM10
Lex nama je g. rekla, da 4d ne bo nabavljala še zaenkrat, ker je predrag.

Tile pasi fulll dobro zgledajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 13:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.3.2008 13:56:27   
nanka
Dan,
jaz sem tako lena, pa še v službi visim, da vas že nisem brala cel teden in sploh ne vem kaj se pri vas dogaja. Najprej moram to popraviti in vas prebrati lepo po vrsti, potem se vam pa spet oglasim.

Pri nas nič novega, vse poteka ok, težav nimam, razen da bi spala in spala. Komaj čakam, da nastopim dopust, samo še ne vem kdaj bo to, ker če se bo dalo urediti, da si vse prestavim na konec porodniške ( se pravi, da bi ves dopust koristila drugo leto po porodniški) potem imam še skoraj dva meseca službe. Če se ne bo dalo nič zmeniti sem pa doma že 25.4. in komaj čakam.

Vas grem pridno brati, nekje do nedelje mi bo pa pri moji hitrosti mogoče uspelo.

Aja še to, kupila sem že vse kar rabim, zdaj samo še čakam maj, da mogoče izvem spol in v kolikor imamo fanta moram dokupiti še oblekice ( da revež ne bo v roza).

< Sporočilo je popravil nanka -- 27.3.2008 13:57:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.3.2008 14:07:15   
ksenci
punce a je že katera opazila izcedek iz brdavičk?
mene je skor kap, pol pa sm prebrala, da je to kolostrum in je normalno, da se pri nakaterih pojavi že sedaj. uuuhhh, še sreča da je sam par kapljic! a bo proti koncu nosečnosti kaj več? kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 14:11:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 14:20:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 14:43:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?