|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 10:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Julijke II. - 2008
28.3.2008 10:19:07   
lex
user posted image

tole nam je mojcek prilepla HVALAuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.3.2008 10:23:12   
netki
no sej še dobr da mam vas tuki k me pol spravte v dobro voljo...user posted image user posted image

no tist, da so večji problem brazgotine po CR....to se pa jst ne strinjam s tem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 10:31:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.3.2008 10:33:13   
Inigo
tedy - mi še nimamo postelce. mamo pa zbrano. v ceno je všteta dostava in montaža, tko da čakamo, da porihtamo stanovanje do konca (zbelimo, nova okna pridejo drug teden, laminati...) pol pa jo naročimo. imeli pa bomo Bukelo. poznaš? je kar draga. vendar jo bo lahko otrok imel vse do 6 leta, če ne bo prevelik user posted image potem pa se sestavi v sedežno. nama je zelo všeč! drugače pa imajo kar naprej v BC kake akcije. malo poglej po netu.

glede brazgotin po CR. moja mami ima ful grdo brazgotino od mene... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.3.2008 10:35:08   
Inigo
lex - info zate. naslednji pregled imam 17.4. pa še ime nama popravi - nameso Maj, bo Brin. user posted image najlepejša ti fala! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.3.2008 10:35:54   
Inigo
aja, in PDP mamo zdi 2.7. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.3.2008 10:37:45   
lex
inigo včasi so jih ful rezali pri CR, zdaj imajo pa čisto malo bikini brazgotinico. Moji sestrični se sploh vidi ne, taka čisto tanka črtica

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 10:37:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.3.2008 10:40:51   
Inigo
ja, to bi tudi meni prav prišlo. čeprav imam že polno vsega - malo sva sama kupla, veliiiiiiiiiiiiiko sva dobila. pa se mi vseeno zdi, da mi bo kaj manjkalo. lex, ti boš to najbolje vedela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 10:58:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.3.2008 11:11:55   
Inigo
hehe, ah te kilce... jst se sploh ne bom več vagala doma. samo pri G. že itak mam dovolj, da me tam šokira user posted image sam mi je pa včeraj sestra tam rekla, da se redim čisto normalno in da če bi mela še +4 več kot mam, bi blo vse ok... da se pač nekatere redimo tako, druge drugače. jih mam pa zdj +8. pa se ne pazim kaj jem. in se tudi ne bom, v kolikor ne pride do zatekanja ali česa podobnega, da bi se morala.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 11:12:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.3.2008 11:17:08   
Inigo
punce, a mogoče veste na kako pogosto zdaj naročajo G? jst sm zdj naročena že čez 3 tedne... je to vedno pogosteje prot koncu al kako to gre?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.3.2008 11:28:45   
lex
res si tam preberite seznamčke, ki so dobri in obširni. Najbolje, da si ven sprintate pa malo primerjate. Pliša za poleti ne priporočam (jaz ne vem zakaj sem kupila pliš hlače, pa sem jih 2x oblekla, ko je bilo hladno), štrampelčkov ne rabite,
ful so fajne hlače do pasu, te bombažne, moja je v najhujši vročini spala v bodyu s kratkimi in s temi hlačami, stara max 1 mesec.
za poleti je fajn bombažna dekica, ne tiste iz termoflisa.
pa s flašami ne pretiravajte, te lahko dokupite takoj (pošlješ dragega po njih),
jaz tud adaptiranega mleka nisem imela, je šel moj mimogrede ko je prišel po naju kupit.
Blazinice za dojke so nujne, če ne kaj drugega ti bradavice zaščitijo,
pa krema lanolin multi mam je fajn za bradavice,
pa bepanthen je ful fajna za rdečo rit, pri nas je nepogrešljiva (še za Aleksa)

Neposredna povezava do sporočila: 2465
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 11:34:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.3.2008 11:42:58   
Anonimen
Huh, kak mate fajn preglede... Moja me je pa naročala takole  prvi pregled, naslednji je bil čez 8 tednov, spet naslednji čez 7 tednov, zdaj imam na 5 tednov, (8.4.), potem pa upam, da ne bom spet čez dva meseca prišla na vrsto... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 11:48:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 11:55:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.3.2008 11:59:23   
Tinky
Flower imaš ZS!!!

< Sporočilo je popravil Tinky -- 28.3.2008 12:02:23 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.3.2008 12:05:06   
netki
jaz sem v dm trgovini izpolnila en kuponček babybonus za nosečke ki bodo postale mamice v letu 2008, zraven si moral dat še kopijo materinske..
in zdej sem dobila neke kupončke za popust, brošuro za nosečnice in seznam stvari ki naj bi jih potreboval novorojenček.

po porodu pa imaš babybonus tudi za otroka in dobiš poleg popustov tudi paket plenic....

nekaj pa je user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.3.2008 12:19:50   
ancha20
lep pozdrav.

jap tudi jaz sem vzela tisti kuponcek v dm-u, ga morem se izpolnit...super zadevica.

LEX hvala za dobrodoslico & dodatek na seznam...ime pa sporocim, ko se s fantom odločima.

lep dan, čeprav dežuje. :D

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.3.2008 12:40:20   
frutka_
Rebeca ko je potekala foto seansa z bebikami v trebušku?
Mojcek tele kravitve iz nosa sem omenila jazuser posted image . In niso povezane s prehladi. Ti imaš najbrž sluznico razdraženo od prehlada in seveda takrat pride večkrat do krvavitve iz nosu. Do teh "nosečniških" krvavitev iz nosu pa pride kar naenkrat, iz ljubega miru. Brez znaka, ker se sprosti neki hormon ,ki ga ima deček. Ne spomnim se več točno kje sem to brala. Pač kot zanimivost.
Blacky, ne vem, ne vem kaj nosiš...user posted image user posted image  Ti nimaš kakšnega posebenga filinga kaj bo?!
Lex meni je tudi cesta do LJ doooolgaaa kot ponedeljek...Mala že lepo koraka ali se bolj kotali?user posted image
Jaz kupona nisem izpolnila, ker skoraj nič v DM ne hodim. večinoma v Mullreju kupujem.
Tinky kjer se potepaš?user posted image
Lunica ti pa nimaš ravno pogostih pregledov.user posted image  Mene naročajo na 3-4teden. In tako naj bi vse user posted image  naročali.
Se moraš za predavanje v Štorklji naročiti ali kaj palčat?

(odgovor članu ancha20)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.3.2008 12:53:01   
glugluglu
Glede seznama: v reviji mama, najnovejši april 2008 je na strani 8 zanimiv članek z naslovom kaj potrebujete za dojenčka? in so tudi naštete stvari, ter pripravljeno tako, da si lahko označiš. Poleg tega v reviji dobiš še katalog neckerman za nosečnice in dojenčke in pa katalog vozičkov 2008 iz Pikapolonice.

Slučajno sem danes to revijo zagledala in ko sem malo prelistala notri, sem jo vzela, ker je kar nekaj zanimivih tem, ki jih potrebujemo v tem obdobju.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.3.2008 12:54:22   
Inigo
frutka - zlo odvisno. nekatera predavanja so plačljiva, nekatera pa ne. imajo pa škatljico za prostovoljne prispevke. na njihovem portalu vse piše - opis predavanja, kdo bo predaval in cena. klikni! 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?