|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 14:46:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Julijke II. - 2008
27.3.2008 14:54:53   
CAC
http://www.quelle.si/ecommerce/submenu.asp?page=5&sparte=1263

TI PASOVI SO NA KATALOŠKI PRODAJI QUELLE.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.3.2008 15:34:13   
ancha20
lep pozdrav.

tudi jaz sem julijska...me lahko dodate na seznam. user posted image  

in sicer 1. julija, rodil se bo pa fantek. user posted image  

pozdrav!

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.3.2008 15:36:56   
Inigo
frutka - ja, tut mi sicer še vedno razmišljamo o košari... ma bomo vidli, ko se rodi. še vedno lahko v skrajnem primeru, da na oglasih ne bo primerne, skočiš v trgovino in jo imaš v trenutku. samo se mi zdi brezveze za cca 3 mesece kupovati novo. ja, cene so pri nas res kar visoke... a cena na netu pride s poštnino vred? ker 570€ je res ful dobra ponudba!!! meni je od barv, ki si jih naštela najbolj všeč rdeča. se mi zdi tut najbolj zanimiva za otroka... ne vem. presodi sama! user posted image

CAC - te trakove prodajajo v C&A. meli so jih pa tut v H&M.

flower
- midva greva v materinsko v bolnico. ampak veš kaj sem jaz slišala? da v bolnici tako površno povejo in da je vedno gužva in baje sploh ni fajn. ja ti šment! jst sm naju že prijavila in greva 8. aprila.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 15:37:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 15:48:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.3.2008 15:51:47   
Inigo
flower - ja za bolnico se treba prijavit. kar po mejlu lahko! perinat.neo@sb-mb.si

zimska - to si pa super našla!!!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.3.2008 17:21:30   
Inigo
zdajle pa greva z dragim na predavanje "Nosečnost in porod - odpravimo strahove"  v Štorkljo. ob 18ih je. če še ktera pravočasno vidi...

vam sporočim, če bom zvedela kaj "novega". user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 17:34:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.3.2008 17:40:54   
špelin@
Hojla, punce user posted image

Če katero zanima: KLIK

"V kratkem bo odprta Javna banka popkovnične krvi v Sloveniji !
Koliko otroških življenj bo lahko rešenih, ko bo ta banka dobila razmah !
Najbrž bo zgodovina pisala, da smo včasih metali popkovnično kri stran, namesto da bi te dragocene matične celice skrbno shranili in uporabili.

Vsaka bodoča mamica do 34. tedna nosečnosti se lahko prijavi za darovanje, da bi ob njenem porodu tega dragocenega 'materiala' ne vrgli stran, ampak shranili za reševanje življenj (na tel. 01 543 81 00, 01 543 83 14)."

Pozdravčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 17:48:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.3.2008 18:03:02   
ina82
flower-jaz ti lahko povem termin samo za ZD in sicer 7.5. ob 18.30, midva pač grema tja ker sma doma le 20m proč.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 18:18:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.3.2008 18:27:46   
netki
lex....hmmm..pri papirjih se je zataknilo, tako da bomo še nekaj časa čakali pa splo ne vem če bomo kdaj dočakali....sem bla zlo jezna, ker smo bili v polnem zagonu in komaj čakali...pol pa šok.
ma bo že....če ne pa upam da se nama ponudi priložnost za kakšen nakup

Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.3.2008 18:33:40   
Motoristka
Ali katera ve, če lahko v materinsko šolo hodiš drugam?Pri meni je tak situacija-prebivališče imam v Lj., moj je iz Domžal-trenutno živim pri njemu, kmalu pa se seliva v hišo spet drugam.Jaz bi rada hodila z mojim v Domžale-da se ni treba peljati v Lj.Zdaj pa ne vem, če lahko?Ali katera ve, če kaj komplicirajo?

Lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 19:08:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.3.2008 19:19:03   
lex
Inigo in Almera vama kar malo zavidam trebušne plese, še posebej pri Editi, ki ima res pozitivno energijo.

Motoristka lahko hodiš drugje. , ker itak pol v bolnici poveš kam greš po porodu, da te pride babica obiskat ali pa pokličeš na svojo patronažo in jim poveš, da si rodila in da si doma in se pol dogovrita kdaj pride.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2417
   Julijke II. - 2008
27.3.2008 19:42:25   
dzanika
zimska, hvala za super informacijo. Tole se pa tud men dopade. Ker itak tm morš kr neke brezvezne stvari zraven dat da zglihaš na tisto njihovo točno vsoto... Tko pa res zbereš kar rabiš in je to to.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.3.2008 19:50:39   
Blacky30
Glugluglu, hvala za lepe želje glede poroda. Naj se ti besede pozlatijo. Jaz sem optimistična.user posted image

Neboglasnica, ne razmišljaj tak negativno, vse bo OK, boš videla.user posted image

CAC, da se ti ulije kri iz nosu, je normalno v tem obdobju. Jaz sem sicer imela težave s tem kakšna 2 meseca nazaj, zdaj se je malo umirilo. Nič panike, gre za večjo prekrvavitev v celem telesu.user posted image

Flower, ne se sekirat glede pregleda. Ti g. povej, da se počutiš čisto OK in da se itak že sama dovolj sekiraš okoli tega, da ne rabiš še dodatnih pridig. Čeprav jaz mislim, da ni nič narobe, ker boš mogoče pa zdaj manj pridobivala.
Glede pa sem jaz v prvi user posted image  hodila v ZD in je bilo super. Bilo nas je okoli 20 in smo imele izčrpna predavanja, enih 8 obiskov, vsakič je bilo nekaj drugega. Enkrat je predaval tudi dr. Veingerl, enkrat babica, različno, imeli smo tudi vaje dihanja. V MB P pa je menda to le predavanje, kjer sedi naenkrat okoli 100 parov in ne moreš niti prav nič vprašat. Poleg tega je pri meni P odpadla takoj, ko sem slišala, da je treba v 7. nadstropje, jaz se namreč ne vozim z dvigalom.user posted image  Tokrat pa sploh ne vem, če bi še šla enkrat v MŠ. Le glede potrdila za moža ne vem, če bodo kaj komplicirali.

Definitivno pa zelo priporočam obisk Štorklje in njihovih posebnih predavanj: prvo govori o Alternativnih možnostih lajšanja poroda in predava ful super babica iz MB P Erika Marin. To predavanje je samo enkrat, traja nekje 2-3 ure, prisotnih nas je bilo okoli 20 in je bilo super, čisto vse smo jo lahko vprašali, o EA, kako poteka porod, kaj naredijo v določenih primerih, nič ji ni bilo težko odgovorit. Pa seveda so bili partnerji zraven, tak da je tudi njim dala napotke, kako naj se obnašajo med porodom.
Drugo predavanje pa je vodila g. dr. Završnikova in je bilo naslov "Kako odpraviti strah pred porodom" in je bilo enako super. Podrobno je razložila postopek rojevanja otročka, predvsem, kaj se z njim dogaja v tistih trenutkih, da bi lažje razumele, kako tudi otročku ni ravno lepo med sami rojevanjem. Prikazala pa je to z medeničnimi kostmi in plišastim medvedkom, res je bilo zelo zanimivo. Enkrat mesečno so ta predavanja.

Nasara88, urežejo na isti rani, da te ne iznakazijo popolnoma. user posted image  Škoda, meni so tako lepo zašili, da jim v drugo ziher ne bo tak lepo uspelo.user posted image  Glede EA pa...hmm....ostane nam samo SG, to pa mi je ful predaleč, pa še pot do tja ni prijetna. Jaz grem maja na predavanje o EA v MB porodnišnico k dr. Zabavniku, potem pa mi preostane le še upanje na srečo in dnevni porod, pa še to med tednom.user posted image  Morala bi preveriti še Ptuj, bom svojega g. malo povprašala.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.3.2008 19:55:18   
lex
A mi moremo pa po tej razmajani poti v MB vozituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A si predstavljaš, da sem se 1,5 leta vsak dan vozila na fax v Mariboruser posted image , jaz si ne več. Čeprav še to ni tolk slaba cesta. Na Ravne na Koroškem je bolj kritično (še sreča, da tam ni bolnice, ker bi nekje vmes rodila, zaradi ovinkovuser posted image ).
No evo jaz mam SG pred nosom, pa ne grem na epiduralno (a katera menjauser posted image user posted image user posted image )

Zdaj se mi pa že vidi da sem preveč crknjena in zmatrana in z razbolelim križem, se že zafrkavamuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.3.2008 20:15:44   
frutka_
Glede krvavitev iz nosa imam jaz eno teorijo, ki sem jo nekje prebrala. Tisti mamici, ki v nosečnosti večkrat teče iz nosa nosijo fantkauser posted image . Baje je povezano z enim hormonom. Pri meni to drži, ker mi je v prvi nosečnosti večkrat iz nosa teklo, zdaj pa še niti enkrat.
Lex, od MB do SG pa res ni slaba cesta. Meni je to ena izmed najlepših poti. Ves čas se voziš po dravski dolini tik od Dravi, poleti je fajn senca. Ena taka fajn cesta je tudi po Logarski dolini. Ko imaš višavce okoli.
Dravska dolina mi je nasplošno lepa in posebna. Vse od Kamnice naprej...user posted image
Na MŠ ne bom hodila, ker sem hodila v prvi user posted image  in mi ni kaj veliko hasnila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.3.2008 20:25:56   
Anonimen
Sem šla danes še enkrat v supernovo pogledat hlače. Sem jih kupila v H&M za 40 eur, ker so me navadne že malo tiščale in je bil zadnji čas za nakup. Sicer niso ne vem kaj ampak za te tri mesece že bodo. Kavbojke namreč.
V tisti drugi trgovini, ki je tudi v supernovi in katere imena se zdajle tud slučajno ne spomnim, pa so imeli en velik krš od hlač. Vzela sem najmanjšo možno številko treh različnih modelov in VSE so mi plesale okol riti in tudi tisti trak je bil čist mim. Res, katastrofa. Saj tudi H&M nima nobene pametne izbire. Sem popokala najmanjšo številko ki so jo imeli pa še ta je bila 40. Bo pač malo bolj komot v njih;-) Kar se pa tiče majčk in tunik in podobno, je pa tud več ali manj vse vrečasto. Kot da nosečnice ne morejo biti lepo oblečene. Pa še vzorci so za stare mame. Bah. 

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.3.2008 20:43:48   
neboglasnica
motoristka - kje pa bodo trebušni plesi v LJ, če ni skrivnost. Lahko mi odgovoriš na ZS, tudi jaz bi šla. Hvala.

Grem vodoravno, smo imeli prireditev za straše, ki je super uspela, ampak so me pa malce izčrpali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 20:57:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.3.2008 21:20:44   
Blacky30
Lunica24, bravo za tvoj post. Jaz se tudi ne sekiram za nič več, pa če me vezi še bolj bolijo, kot me, pa če se zredim še za 20 kg, vse bom prenesla, samo da bo z otročkom vse OK. Grem pa pogledat zdaj na majčice, kaj se je zgodilo, uboga mamica.user posted image

CAC, ful lepi pasovi, sploh nisem vedela, da taki tudi obstajajo. Sem poznala res samo tiste "zdravniške" pasove, ki trebuh gor držijo, samo pri tistih pa je slabost to, da jih ne smeš veliko ur dnevno uporabljat, ker baje čisto razrahljajo trebušne vezi in je potem vse preveč ohlapno. Tile elegantni pa verjetno bolj služijo videzu, ne?

Inigo, saj lahko kasneje gresta še v MŠ na ZD, v kolikor ti ne bo všeč v P. Nikoli ni preveč info.user posted image
Vidim pa, da ti že sediš na predavanjih pri Štorklji, o katerih sem prej nakladala. Daj, res, poročaj, me zanima.user posted image

Ina82, a imajo tudi dopoldanski termin za MŠ?

Lex, eh, saj nisem tak mislila.user posted image  Ne, daleč mi je, kaj, če rodim po poti, hudiča?user posted image  Ti si pa itak carica, da ne greš na EA. Vidiš, pa jo imaš pred nosom.

Kaj, Frutka, misliš torej, da imam spet user posted image ? Samo v prvi user posted image  mi sploh ni kri iz nosu tekla, tokrat pa mi je. Hmmm..... bomo videli julija, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?