Anonimen
|
He he flower, jaz in sasula in ti bi pa bi mogle zamenjat, jaz sem pa včeraj iskala manjše številke pa niso imeli. Rezanje presredka. Bolje da človek res ne misli na te zadeve. Kako pa se mažeš lex? A samo namažeš čim bolj pogosto presredek ali je potrebna kakšna posebna tehnika? Še nekaj. Kako je z raztegnjeno...ja no vsem po porodu. A tiste kroglice za stiskanje res kaj pomagajo. Jaz sem jih enkrat dobila, pa so full prevelike. Ko sem jih dala v nožnico niso nič ven lezle in ni bilo potrebno nobeno stiskanje, da bi jih zadržala notri, kot to opisujejo.Se mi zdi da za učinkovito krčenje mišic so primernejše manjše a ni res? Vsaj tako si jaz predstavljam no. Vaše mnenje, izkušnje? Razmišljem da bi si jih šla kupit - manjše mislim. Sicer pa sem bila danes pri zobozdravniku. Vse me boli, sedela sem na stolu eno uro. Čistila mi je korenine in me je bolelo ko . Potem zaplombirat ni mogla zoba in mi ga je čist obrusta, pa med dlesen in zob mi je vstavila eno železje, kar me je spet kriminalno bolelo, sem imela kar bele členke tako sem pesti stiskala. Mesarka res. In potem me še "potolaži", da zdaj me bo pa ene dva dni bolelo, da ne smem it na mraz, naj si dajem gor tople obkladke in spiram. Mah, res. Sem imela namen it potem še po opravkih, pa me je vse skupi minilo, sem se samo domov pobrala. No, da ne govorimo o njenih idejah za nadstandardno zdravljenje. Ena polnitev je 50 eur imela pa sem tri (trije kanali al kako oni to štejejo v enem zobu) - saj če bi bilo to za nekaj časa bi še rekla, je pa vsakič potem 3X 50 eur. Zdravljenje z zavitimi iglami (kar mimogrede še bolj boli), je dodatnih 30 eur, s tem, da me zdaj ne sme dat na slikanje in bi šele po porodu videla ali je zdravljenje uspešno ali ne in bi - ali bomo šli jovo na novo. aaaaaaaaaaaaaaaa In potem sem rekla naj mi da navadno zdravljenje na zavarovalnico in imam zdaj grozljivko v ustih. Sivo polnitev in še na postran pobrusen zob in je obupno grdo. Ampak bom že potrpela do poroda, pol pa bom zamenjala tud zobozdravnico, ker s to resnično nisem zadovoljna. Zdravi pa mi ta zob sploh zaradi tega, ker sem prišla enkrat tja ker me je bolel in mi je rekla, da ga bo odprla ampak ona ne vidi razloga za bolečino in sem mogla še fajn plačat takrat, ker nisem bila naročena, bolečin pa po njenem ni bilo. No pol je pa po sliki videla da zadeva niti ni tako nedolžna. Ne vem zakaj ji še nisem rekla, da zahtevam tisto plačilo za po njenem "ne bolečine" nazaj. Eh, zdaj me je pa še to pojezilo. V glavnem, tak dan je ane.
|