|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
28.3.2008 13:56:35   
netki
joj, kolk tale vreme mene ubija.....najrajš bi šla spat, pa morem it po malega v vrtec.

a je še katera čist zanič danes????user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
28.3.2008 13:57:28   
netki
juhuhu....pršla sem na 100-to stran user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
28.3.2008 14:11:21   
Motoristka
Jaz sem tudi danes zanič-opažam, da vreme v nosečnosti zelo vpliva nameuser posted image ...no saj bo jutri sončekuser posted image grem pečt palačinke

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
28.3.2008 14:19:05   
lex
netki jaz morem še Alino zraven vlečt. Se bova vsaj nadihaliuser posted image user posted image user posted image

frutka Alina je cela plava, včeraj je padla na kocko tako da ji je kri tkla, pade 100x na dan a se pobere in gre dalje. Zdaj se je začela ful lepo spuščat in potem gre sama. Najraje vidi, da jo nahecaš da pride do tebe. Je pa ful navihana. Prav zanalašč kaj naredi pol et ti pa tak navihano nasmeji, da se morem vredu v ustnico ugriznit, da se ne začnem smejat ampak da ostanem stroga. Ja celi mali user posted image  je, le kaj bo pri 15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
28.3.2008 14:32:48   
Anonimen
He he flower, jaz in sasula in ti bi pa bi mogle zamenjat, jaz sem pa včeraj iskala manjše številke pa niso imeli. user posted image

Rezanje presredka. Bolje da človek res ne misli na te zadeve. Kako pa se mažeš lex? A samo namažeš čim bolj pogosto presredek ali je potrebna kakšna posebna tehnika?

Še nekaj. Kako je z raztegnjeno...ja no vsem po porodu. A tiste kroglice za stiskanje res kaj pomagajo. Jaz sem jih enkrat dobila, pa so full prevelike. Ko sem jih dala v nožnico niso nič ven lezle in ni bilo potrebno nobeno stiskanje, da bi jih zadržala notri, kot to opisujejo.Se mi zdi da za učinkovito krčenje mišic so primernejše manjše a ni res? Vsaj tako si jaz predstavljam no. Vaše mnenje, izkušnje? Razmišljem da bi si jih šla kupit - manjše mislim.

Sicer pa sem bila danes pri zobozdravniku. Vse me boli, sedela sem na stolu eno uro. Čistila mi je korenine in me je bolelo ko user posted image . Potem zaplombirat ni mogla zoba in mi ga je čist obrusta, pa med dlesen in zob mi je vstavila eno železje, kar me je spet kriminalno bolelo, sem imela kar bele členke tako sem pesti stiskala. Mesarka res. In potem me še "potolaži", da zdaj me bo pa ene dva dni bolelo, da ne smem it na mraz, naj si dajem gor tople obkladke in spiram. Mah, res. Sem imela namen it potem še po opravkih, pa me je vse skupi minilo, sem se samo domov pobrala.

No, da ne govorimo o njenih idejah za nadstandardno zdravljenje.
Ena polnitev je 50 eur imela pa sem tri (trije kanali al kako oni to štejejo v enem zobu) - saj če bi bilo to za nekaj časa bi še rekla, je pa vsakič potem 3X 50 eur. Zdravljenje z zavitimi iglami (kar mimogrede še bolj boli), je dodatnih 30 eur, s tem, da me zdaj ne sme dat na slikanje in bi šele po porodu videla ali je zdravljenje uspešno ali ne in bi - ali bomo šli jovo na novo. aaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

In potem sem rekla naj mi da navadno zdravljenje na zavarovalnico in imam zdaj grozljivko v ustih. Sivo polnitev in še na postran pobrusen zob in je obupno grdo. Ampak bom že potrpela do poroda, pol pa bom zamenjala tud zobozdravnico, ker s to resnično nisem zadovoljna. Zdravi pa mi ta zob sploh zaradi tega, ker sem prišla enkrat tja ker me je bolel in mi je rekla, da ga bo odprla ampak ona ne vidi razloga za bolečino in sem mogla še fajn plačat takrat, ker nisem bila naročena, bolečin pa po njenem ni bilo. No pol je pa po sliki videla da zadeva niti ni tako nedolžna. Ne vem zakaj ji še nisem rekla, da zahtevam tisto plačilo za po njenem "ne bolečine" nazaj. Eh, zdaj me je pa še to pojezilo. V glavnem, tak dan je ane.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
28.3.2008 14:35:17   
lindy
Danes sem bla na 3D ultrazvoku, najprej je mala ležala z glavico obrnjena stran, potem sem se mogla sprehajat pol ure in, ko sem pršla nazaj se je mal obrnila in se nam pokazala od strani, je taka bolj mirna in sramežljiva, čist po mamici!user posted image  Težka je 600g in lepo se je vidla lulika, tko da res dobimo malo princesko, za ime pa smo si premislili in ne bo Nina ampak Taja! Drugač pa je vse vredu. Sem pa tud jest dobila s komisije, da moram nazaj v službo, tko da bo treba delat, no se bom vsaj mal razmigala!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
28.3.2008 14:41:00   
Tinky
Lindy, boš dala kakšn slikco v album? Imaš tudi CD?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 14:41:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
28.3.2008 14:52:22   
neboglasnica
Uf, en dan pavziram, pa še to ne ves dan, pa ste se razpisale. Pridne! Tudi jaz opažam, da me tale vreme mori oz. močno vpliva name. Še z možem sva se včeraj skregala, večna tema: seks. Ampak meni res ne sede. Pa vam? Pa še tole mi gre vedno bolj na živce: TV ke zakon, jaz pa pridem na vrsto, ko bi on malce telovadil z mano, na meni.. Včasih bi bilo zanimivo videti, kako je bilo to v časih, ko ni bilo TV? Ni čudno, da so hodili ob mraku spat.

Mimogrede: vsi šolniki naj bi imeli jutri delovno soboto in otroci tudi. Jaz sem povabila kar naše gasilce in brigado, ap bomo izvedli simulacijo požara. Tako bo hitreje in bolj zanimivo minilo. V šoli, kjer je moja hči, oni so sklenili, da bodo prezrli ministrovo naročilo in imajo delovno sobot šele konec maja.

A veste, da pridejo jutri zalit tlake? JUPI user posted image

angelina, danes pa res ni tvoj srečni dan. Tudi jaz moram stopiti do zobozdravnika, me nekaj matra. Samo še plačo počakam...tako čakam že nekaj mesecev. Malce sem bojazljiva, kaj čem. No, in namesto kuhanega kosila sem spet uničevala čokolado, slano svinjarijo... grozna packa sem.

Šibam po punci!

Neposredna povezava do sporočila: 2484
28.3.2008 15:17:22   
Anonimen
Neboglasnica, ne se sekirat. Men tud ni pasal. Na začetku sva pazila, zaradi preteklega splava, potem pa jaz nisem in nisem prišla v tisto fazo, ki jo tako veselo opisujejo v vseh knjigah in raznih opisih nosečnosti, da ti potem full zapaše. Mi ni. Šele zadnje čase (dva tedna) me je zagrabilo spetuser posted image .
Moj se je že čist zasekiral, da mi ni več privlačen in da me ne zna spravit v razpoloženje in podobno. Ampak enostavno je bilo tako obdobje. Verjetno je še malo vplival stres zaradi službe, pa ostalih zadev se je tudi nekaj nabralo in skupek vsega je pač da ženski ne paše. Kaj čmo.

Zobarji pa...nimam besed. Nikol ne grem več med nosečnostjo k zobarju, če res ne bodo vsi zobje tik pred tem da mi izpadejo. Me je tko bolel da sem bila čist trda in to je sprožilo eno reakcijo - kaj pa vem kakšno, adrenalin v kri al kaj in je mali tako butal v trebuščku in proti mehurju da me je še lulat fajn tiščalo povrh vsega. Bogi moj fantek, še ven ni prišel, pa že ve kaj je to strah pred zobarjem.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
28.3.2008 15:19:55   
lex
Za vse nas ko na je tečnouser posted image   user posted image  šopek sončnic, če že sončka niuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 28.3.2008 15:27:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2486
28.3.2008 15:20:26   
netki
ma ne o zobarjih, no user posted image

men je letos že tri spulila od tega enega modrostnega in te luknje zdej me ful motijo. Pa mi more še enga pozdravit in še eno plombo......mah bo že...sam da obstajajo injekcije da vsaj malo omili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
28.3.2008 15:20:47   
Anonimen
Moško ime Aiken. Vam je všeč? Poznate kakšnega? Mi ni všeč, ker je to v osnovi moško ime, nekateri (baje), pa so ga dali v Sloveniji punčkam. Sicer na nekaterih straneh piše, da je moško, spet na drugih pa da je lahko unisex.
No meni je izredno všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
28.3.2008 15:22:31   
Anonimen
sam da obstajajo injekcije da vsaj malo omili

Ja če ti jo da.user posted image Meni je rekla, da je zob mrtev, ....no, še hudičevo živ je bil kar se bolečine tiče. gggggggrr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 15:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
28.3.2008 15:40:34   
Inigo
meni osebno ime ni všeč... jst sm bolj na slovenske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2491
28.3.2008 15:44:05   
netki
jst tud prisegam na slovenska imena....je pa to stvar okusa

mimogrede.....kaj pa pravte na ime Tilen? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
28.3.2008 15:47:12   
Inigo
poznam enga takega fletnega fantiča Tilena... defenitivno JA! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
28.3.2008 15:48:46   
Inigo
pa da ne bo zamere... meni so bolj slovenska všeč. meni! ne vsiljujem svojega okusa drugim. tko da, ženskice, vašemu otroku bo ime, kakor ga boste poimenovale. ne se preveč ozirat na mnenja drugih. mirno poslušajte, nardite pa po svoje. tako je najbolje! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
28.3.2008 16:03:53   
netki
se strinjam, vsaki je všeč kakšno ime

je pa Tilen bil na listi že v prvi user posted image , poleg imena Žiga. Odločili smo se za Žigata in takrat sem si rekla da če bo še kakšen fantek bo pa Tilen...to sta moji najljubši dve imeni. In ker bo res user posted image  imam priliko.
Tako da nismo ponovno zbirali imena....sem ga pa izbrala jaz, moj dragi samo prikima

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
28.3.2008 16:06:06   
lex
Aiken meni osebno ni všeč. Ampak kako bi pa zgledalo, če bi bili vsi Francke in Micke pa Jožeti in Toneti????????? Grozno. Tako, da če je tebi všeč in tvojemu dragemu kar brez zavor. Aja pa ne oziraj se na žlahto. Mene je moja mami pri Alini vprašala, če si lahko kar izmisliš imeuser posted image user posted image user posted image , ja če je bilo pa Aleksu najbolj všeč. Pa še nedavno sem izvedela, da pomeni lepa, lepotica v angleščini beatifuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
28.3.2008 16:07:45   
lex
netki meni je Tilen ful všeč, ampak je v Vuzenici en fant (odrasel), ki mu je ime Tilen in ima tako grozen vzdevek in vsi ga poznajo po tem vzdevku, da si enostavno nisem upala pomisliti na to ime.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
28.3.2008 16:14:38   
Anonimen
he he, če si lahko kar zmisliš imeuser posted image user posted image

Ja nama je zelo všeč, mojim staršem tudi, ostali pa ne komentirajo, če pa že bi, pa se ne bi ozirala nanje. Zanimalo me je kako se še mojim sonosečkam dopadeuser posted image  Čist tko iz babjega firbcauser posted image  

Sicer pa je meni Alina tudi lepo ime. In Aleks tudi. Sem imela tudi jaz ogledano ime Aleksuser posted image

Tilen pa mi ni ne lepo ne grdo. Oziroma drugače povedano, se ne opredeljujem glede tega imena;-)

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
28.3.2008 16:17:12   
Inigo
jst pa našim sploh ne bom povedala kako bo fantiču ime... veste samo ve in midva! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
28.3.2008 16:40:00   
neboglasnica
inigo, kakšna čast. obljubimo, da bomo skrivnost obdržale zase. Zdaj grem pa skrinjo odtalit. Sita sem kot boben, pa bi še kar jedla. Res sem nemogoča, sama sebi odveč!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?