|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
17.3.2008 16:20:51   
lana38
Mi2 pa imava jutri UZ kolkov. Upam, da ne bo dež in bova lahko šla z vozičkom.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.3.2008 17:13:08   
nian
pozdravljene!

alja pa noče več 'normalno' karvic past ampak se gunca po trebuhu. verjetno zato, ker ima tak zalit trebušček.  user posted image  drugače pa najbolj uživa v kengurujčku. ko jo jemljem ven vedno glasno protestira, pa čeprav ji je glavica od utrujenosti že čisto opletala. obrača se še ne. se sicer trudi, ampak še ni poštudirala, da se ne more obrnit, če ima roke popolnoma razprte.

imela sem pa prav, 62 oblekice so se nam skrčile, kar čez noč. pa spet manj je, meni se je pa mleko začelo delati glede na potrebo prejšnjih dni. samo da me zafrkava. user posted image

pa tudi oblačim jo še malo manj, ker je res vroče. za doma ima samo bodi in pliške hlačke, za ven pa še majčko in plišasto jopčko za čez. pa še je bila vsa rdeča v lička.

danes je alja dobila sestričnico saro user posted image user posted image user posted image  in greva z blažem danes poskrbeti za sarino zdravje. upam samo, da bo alja ob 22 že spala, da ne bom jaz prišla le na zaključek. user posted image

pa še ena slikca, kaj ji že uspe

user posted image

< Sporočilo je popravil nian -- 17.3.2008 17:15:52 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.3.2008 18:39:19   
15.7.
tok se pa naš mali user posted image igra z dudo in jo že prijema.
user posted image

< Sporočilo je popravil 15.7. -- 17.3.2008 18:40:26 >

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.3.2008 19:34:22   
vetrnica
nian - zoja bi se tud kr na trebuhu guncala, sam mi je kolegica rekla, da ji moram noge dol držat. Ona je prehitro rodila in je zato hčerko vozila k fizioterapevtki in ji je ta rekla, da je potrebno noge dol držat, da se ne gunca.

zoja je pa zdaj začela tud druge stvari v usta nosit in ne samo rokice, pa medvedka že tud fajn objame in ga nese k ustom.

tud pr nas bodo verjetno bodiji št. 62 kmalu šli na stran, ker so ji že rahlo tesni. V sredo bomo pa videli koliko se je zredila in zrastla v zadnjem mesecu.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.3.2008 19:50:31   
Skaana
user posted image

Kako so že napredne, tele decembrke user posted image user posted image user posted image .

Aleksej pa je glede prijemanja še vedno lenušček. Kravice pase izredno rad, tudi razširi roke, pa na kolenih se tudi odriva. Ampak še vedno je najljubša in edina prava igrača mami user posted image . Ah, pa saj ta čas drvi... Bomo že. Ko je pri meni, kar gruli, se vsem smeje in je nadvse zadovoljen... Ko pa ga vzame kdo drug, pa takoj v jok (edino boljše je, če mene ne vidi, potem se ga uspe zamotit za nekaj časa).

Ponoči spi kakor kdaj. Prej, ko je še cepivo "držalo", je spal po celo noč, zdaj pa se načeloma tam ob petih prebudi za podoj, a takoj nazaj zadrnjoha. Podnevi je malce manj pogosto kot prej, nekje na tri ure.

Nocoj je spal od devetih do pol osmih. Potem sem ga pa prebudila, me je blo strah, da ni kaj narobe user posted image . Evo še našega šarmerja:
user posted image
user posted image
user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.3.2008 21:38:40   
Magi*
iiiiiiiiiii, kako mate fletkane otročke.

Skaana, hvala za link od kuhinj. še ne bom rabila sploh. ko smo šli podpisat pogodbo, se je tipo spomnu, da bi zvišal ceno za 20K€. sva se na peti obrnila. tolk sem bila jezna in užaljena. sem sicer vedela, da bodo klicali naslednji dan, sam jih nisem hotla niti slišat več. user posted image  mi smo že skoraj stanovanje prodali, seveda na podlagi dogovora, oni pa tko. ma, klinc jih gleda (se pardoniram, sam ni lepšega izraza), nam očitno ni bila namenjena ta hiša.

sicer smo OK. Taras je še vedno pravi srček. vse po vrrsti šarmira s svojim nasmehom in gruljenjem. on je zadovoljen prav v vsakem naročju. velik je precej, se mi zdi, nosi št. 74 in mu je čisto prav, nič prevelika. 68 bodijev ne moremo več zapeti. nimam pojma koliko tehta, prihodnji teden imamo pregled in cepljenje. je nekako na 4 ure, ga še vedno samo dojim. dude nima, rokice včasih mal cuza, večinoma jih gleda. najrajši pa se igra z zajčkom, ki mu ga obesim na lok. v postelji ga še vedno založim z brisačo, ampak se fant itak po svoje naštima.

Zaki je prava mlada damica. se je ful potegnila in ji je vse kratko. pa šorasta je psotala, skoz pada. verjeto zaradi rasti. jutri ima prvo predstavo v vrtcu. igrala bo trobentico. in jo gremo vsi gledat. user posted image

no, zdaj je pa mož prišel iz službe in moram it. bodite dobro!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.3.2008 21:40:37   
bsasab
Pa se nasa pika poka...

user posted image
user posted image
user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.3.2008 8:17:50   
lana38
Naš Tim je pa včeraj začel grabiti igračke. No, mu še ne uspeva, da bi jih prijel, ampak trudi se...user posted image  Prehlad je minil in upam, da ga dolgo ne bo več.
Vreme imamo grozno, vse mokro in sneži. Prijelo se to verjetno ne bo, ker se kar sproti tali. Me pa prav jezi to vreme. Danes imava UZ kolkov. Bolnica je čez cesto, pa bova morala iti z avtom, če ne bo nehalo. Tam pa ni kje parkirati, vse je zaparkirano, tako da komaj prideš mimo.user posted image  Zadnjič naju je user posted image  peljal, pa je komaj potem prišel skozi.
Kje je pa Mat3ja22? Že par dni ni nič napisala.user posted image
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 18.3.2008 8:18:49 >

lana38

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.3.2008 9:13:49   
loncica
Čav punce!

Jaz sem še vedno na strogi dieti, pa se Timoteju koža ni prav zelo popravila. Tako, da sploh ne vem a ima samo tok suho kožo, ali pa ga nekaj moti v moji prehrani. Sicer ne vem kaj, saj komaj kaj še jem.

Mi imamo tudi bodije in oblekce po večini št. 68, le Leclercovi boiji so razred zase, saj ima tiste za 12 mesecev.

Nian, kako jo nosiš v kengurujčku. A ima glavo naprej ali še tebe gleda?

Naš se tudi trudi obrnit iz hrbta na trebuh, pa mu še ne rata. Igračke že prijema, ampak mu ne rata vedno. Sem mu zdaj naročila grizalo, da bo še kaj drugega kot roke v usta nosil.

Zdajle pa spi mulc, ker je ponoči rovaril. Jaz pa s podočnjakiuser posted image .

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.3.2008 9:48:33   
nian
zivjo!

sedaj se pa tudi jaz javljam s podatki. pri enem mesecu je imela 54 cm in 4725g danes, pa 6720g in 62 cm. user posted image

pikico je pa tudi dobila. se je le malo nakremžila, ko jo je sestra pičila. In ker je bila tako smešna, sva se ji s sestro začeli smejat ona pa potem nama nazaj. je že čisto pozabila, da jo je malo zapeklo. user posted image  sedaj pa upam, da ne bo nobenih stranskih učinkov. sedajle je v igralnici in se mi zdi malo bolj mirna kot ponavadi, ali pa le malo pretiravam. user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.3.2008 9:51:55   
nian
glede kengurujčka. mala gleda v svet, jaz jo spravljam v slabo voljo. ko smo jo prvič dali not, je gledala mene in drla ko jeshar. ko smo jo obrnili, pa  user posted image .

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.3.2008 10:08:54   
želva
nian, pri nas je isto s kengurujčkom.Mora gledat v svet,kot ti praviš.Če jo imam k sebi se pa dere.Je pa nimamo dosti notri, mogoče sem jo do zdaj imela ene trikrat za 15min.
Pri nas tud snežiuser posted image , pa tako je bilo fino včeraj.
Naša mala pa ful opazuje-ko pride kakšen nov ga vedno prečekira,čist resno ga premeri od glave do nog, mal gleda, šele potem se začne pa smejat.Pa ful vriska, najrajši pa se pogovarja sama s sabo v ogledalu ali pa če ji pokažem njeno sliko na računalniku, se ful sama sebi navihano smeji.Veselo prijema stvari, glavco skoz sama nosi in je sploh noče imeti več naslonjene.Uglavnem tako se lepo razvija in hitro, čas kar beži.
Jaz pa resno razmišljam, da bi si kupila drug voziček.Imamo enega Haberkorna,trikolesnik, košara, vse iam kar sem si želela, ampak je tok štorast za vozit.Pa težak ko hudič.Sem probala enega od kolegice-hauck pa je pol lažji in tok okreten da ga lahko z eno roko vozič.Mojega ni šans, pa še če hočeš zavit moraš fajn potisnt.Sam kaj ,ko tega v trgovini ne moreš sprobat.Tam po ploščicah in prazni so vsi enako okretni.Vrjetno bom zamenjala, ampak potem ko tamala ne bo več v košari in bova uporabljale le športni del, ker vse še enkrat kupovat se mi zdi pa mal mim.
Jaz pa ne vem kaj bi danes počela, kakor je slabo vreme ostanem brez idej, dan se tako vlečeuser posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.3.2008 10:10:54   
želva
Zdejle berem svoj post in ugotovim, da je vsaka ta druga beseda PA. V nadaljnje se bom bolj potrudila pa lepše pisalauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.3.2008 10:17:26   
želva
Ojoj, še nekaj sem pozabila napisat.Zdaj, ko Manco hranim po flaški, sem bolj umirjena in nem vem kako bi se izrazila, zadovoljna.Mleko si črpam, čeprav se včasih prav namatram, da je za en obrok, ampak se ne sekiram(prej vedno ko je bil čas za dojit, me je bilo že strah al bo jedla al ne bo), vem koliko poje in Manca je bolj user posted image .Se mi zdi, da se ji je zdaj špehek začel delatuser posted image .Mal mi je hudo, ker nimam takega pridnega jedca, saj mi še na flaši zaspi, žal mi je mleka-vrjetno ga bo vedno manj, čeprav si ga redno črpam.Smp pa vsi bolj zadovoljni in veliko manj sitni.Ni več histerije, se sam še smejčkamo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.3.2008 10:31:40   
andreja2000
Pozdravljene !

Ja,krasni so ti vsi mali sončki na slikicah!

No,mi smo pa prišli iz posvetovalnice in tehtamo pičlih 5860g,veliki pa smo 60cm.Glede na njene velike mere ob porodu in težo je to kar malo.Je pediatrinja rekla,da bi se lahko malo več zredila,a ko jo je pogledala,pa je rekla,da čisto vredu zgleda.
Ja in bili smo cepleni,jokala ni,sedaj pa sem ji dala po naročilu calpol sirup in spančka-upam,da ne bo večjih reakcij.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.3.2008 11:03:20   
lana38
andreja2000, kaj je Eva dobila vročino, da si ji dala Calpol?  Meni je P omenila čisto mimogrede, da sodobna cepiva nimajo več dosti stranskih učinkov in ne povzročajo pogosto vročine. Eni user posted image  se pač ne redijo močno. Če je drugače zdrava, je to čisto OK. Ko bo večja, bo že vse nadoknadila.
Meni že na pogled niso všeč vozički, ki so na 3 kolesa.Vsak ima pač svoj okus. Pa še nerodni so verjetno, ko greš na pločnik in dol, kadar noraš prečkati cesto.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.3.2008 11:12:06   
15.7.
pozdravljene naj vam povem, da smo spali neprekinjeno od pol 23 pa do 9.45 zjutrej.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.3.2008 11:13:33   
ElaM
Ojla, punce
Manca je imela včeraj pregled. Še njene mere 4900g in 59 cm. Pikica mala. Reakcija ne cepljenje je bila blaga imela je samo povišano temperaturo, vendar le 37.2, sitna ali bolj zaspana pa ni bila.
Drugače je vse v redu, samo tistega rdečega cofa ni hotla gledat. Vse drugo, skoz obračala glavo in firbcala, samo tistega ne, kar bi morala. Je rekla P, da že dolgo ni imela tako firbčnega otroka. In potem sem po svoji navadi zapaničarila, moj me je imel že poln kufer, pridemo domov ji grem pred nosom z ropotuljico in ona sledi. Sem parkrat ponovila in vedno enako. No, saj Hb, samo mene takoj panika zagrabi.user posted image
Sicer smo ok.

Spo pa vaši otročki sami lepotci in lepotice.user posted image
Lepo bodite.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.3.2008 11:31:22   
Vrtnica79
Oj, punce pozdravljene. Saj sploh več ne uspem prit do računalnika. Nisem še nič prebrala za nazaj, ste pa kar nekaj naklofale.

Pri nas je iz dneva v dan bolj pestro. Vana si že vse stvari nosi v usta, pol pa si tako not potiska da ji kar dviguje goruser posted image .

Se pa naše punce že skupaj kopata v banji.

Še ena slikica:

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 19.3.2008 10:33:46 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.3.2008 11:36:11   
želva
Skaana, tale je pa sam za vašga frajerja.Sem dala slikico na rač.in se mu je manca tok smjala, pomoga ja pecauser posted image
user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.3.2008 11:37:33   
želva
joj, sem napisala, kot da sem napol pismena, sam mi tamala v naročju skače, se si razumelauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.3.2008 11:43:41   
lilprincess
Pozdravljene punce!

Miljon let že nisem tipkala, berem pa tudi komaj po dveh mesecih. Midve z Zojo sva boljše, ima 80% manj krčev, čeprav še vedno (žal). Prvo cepljenje je za nama, Zoja mje med pikanjem podarjala nasmeške zdravnici in se ji smejala(baje zato, ker jo je ati tak dobro zamotil). Kolki so ostali 1A, pupa je baje močna, pomembno pa je samo da je zdrava. Ker slik ne uspem pripopat vas vabim, da si jih ogledate na albumu, da vidite, kako je Zoja zrastla.

Aja, pa imate take sončke, da to ni res. Da bi bili vsi zdravi!!!!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.3.2008 12:02:43   
lana38
želva, ne vem, kako ti je lahko zraven user posted image  dolgčas, da ne veš kaj bi počela, če zunaj dežuje. Meni ni nikoli dolgčas. Pa tudi dan mi mine 1,2,3... Še prehitro gre vse to. Nenkrat bo leto naokrog in bom morala v službo. Tim bo jutri star že 3 mesece. Kar naprej se nekaj dogaja in tudi, če samo jeva in se previjava, takoj mine čas, ker se zraven tudi igrava. Jaz skoraj nimam časa za nič drugega, kot za Tima. Blaž se včasih že pritožuje, čeprav gledam, da sem tudi z nim veliko.
LP

lana38

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.3.2008 12:28:11   
andreja2000
Lana38 calpol sem ji dala,ker je tako naročila zdravnica,drugače pa je zaenkrat še vse vredu in Eva kot običajno ful brca,si ogleduje rokice,jih tlači v usta,se zabava z igračkami.....

ja,tudi meni ni nikoli dolg čas,kajti Eva ćez dan skoraj nič ne spi,tistih par minut ko pa jih,pa navadno izkoristim za kaka opravila,potem je tukaj še Lara,no pa tudi starejši sin me zna velikokrat okupirat z raznimi pripovedovanji o zgodoviniuser posted image ,ki ga je vedno zanimala.Ja in potem še vso ostalo delo od kuhe-do pomivanja posode do pranja.......dela res ne zmanjkauser posted image

Voziček-ja,enako kot pravi Lana,tudi meni nikoli niso bili všeč 3 kolesniki,pač imam tak okus in sem zelo zadovoljna z našim,ki se ga da tudi lepo peljati z eno roko,je super lahek in ga vedno nesem skupaj z Evo v drugo nadstropje.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.3.2008 12:57:28   
ursa1981
Zdravo,

se po nekaj dnevih oglašam. Anja trenutno spi, če je tako slabo vreme mi ene 3 - 4X na dan popoldan zaspi za prb. 30 minut, drugače je tečna.

Je malo bolje, koliko pa se je zredila pa bomo stehtali danes pred kopanjem. Zadnjič je imela spet krčke, pa sploh ne vem zaradi česa, ker nisem jedla nič drugega kot ponavadi, saj pravijo da včasih kar pridejo ti krčki.

Medve pa z Anjo preganjava čas z gledanjem knjigic, z igračkami, pogovarjanjem, spanjem:) Pa kar hitro gre. Včeraj sem bila že na predavanjih pri katerih vodim vaje s predavateljico - tako, da jih imam zdaj 4 petke nato pa še 3 X sm ne vem točno katere dneve.

Glede vozičkov, tudi meni 3 kolesniki niso bili všeč, pasem ga sprobala pri kolegici, ki ima JANE in je ful bl okreten kot štirikolesnik - jaz imam tudi štirikolesnik PEG PEREGO pa moram reč, da je zoprn za zavijat, je potrebno prevzdignit prva kolesa, da zaviješ, kar pri trikolesniku ni potrebno in tudi pri zapeljevanju čez pločnike ni panike. Ravno iz tega razloga sva kupila štirikolesnik GT3. Sej je pa res 100 ljudi 100 okusov.

No, zdaj pa grem na kosilo. Pa se še oglasim.

URŠA

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!